Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 05.04.2025., 00:31   #79471
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Rekao bih da je KBC Dubrava na OK lokaciji... KBC Rebro je na katastrofa lokaciji i uvijek su guzve na ulazu u podzemnu garazu, no to su Mozemovci rijesili tako da se sparkiras ispred Dinamovog stadiona i onda... e ne znam sta onda, valjda neki bus vozi gore... Klaiceva je katastrofa po pitanju parkinga, no ako naprave garazu tamo iza Mimare, slava im bila onda, to ce rijesiti problem prilaska bolnici u Klaicevoj... Merkur je teska katastrofa... Vuk Vrhovac necu ni spominjat, pa to je u je*benoj slijepoj ulici koja je prilicno uska!?? Novi Zagreb nema nijednu kliniku, a njima bi bas najvise trebala dole kolko ih ima... Ostaju Sv.Duh i Vinogradska... Tamo ima dovoljno parkinga pa ne treba dramit previse...
Ne pričamo o bolnicama kao takvima, nego o uskospecijaliziranim ustanovama, koje postoje samo 3 navedene, u koje kao i ja sam, dolazimo iz cijele hrvatske, slovenije, pa čak sam viđao redovito i austrijske i njemačke rege na improviziranom parkingu zvanom dječje igralište dotične ustanove (jedne od te tri).
Slažem se s Cukyevom konstatacijom, mada je i obilaznica opći kaos zadnjih godina, ali izmjestiti sve 3 negdje u blizinu jednog od čvorišta obilaznica-grad, bilo bi jedino razumno rješenje koje bi pomoglo. Ali pod uvjetom da se riješi adekvatan parking, logično.
Jer prošli pokušaj izmještanja (na svu sreću privremeni)u zgradu nekog ministarstva pokraj zgrade di je općinski sud u sigetu i ionako već opći haos s parkingom, uzrokovao je isto što i na gornjem gradu - krkljanac koji je trajao satima jer je tamo naravno 'kružni tok' po parkingu, većinom je jednosmjerno kretanje uz te 2 zgrade, i onda ti se krenu ujutro i iza podne slagat auti roditelja koji kako rekoh, kupe djecu koja nisu baš u stanju 'ić tramvajem do klaićeve', niti hodat samostalno, kamoli šta drugo, pa stoje na jedinom mogućem prolazu. I tako auto po auto, cca 8 grupa po 8-9-10 djece x roditelj s autom, pa izračunaj koliko je to auta u tom momentu tu. H.A.O.S.
Mada, tu je generalni problem bio najviše parking (gore na originalnoj lokaciji ne postoji nikakav parking, ali baš nikakav), gužve su bile velike samo u jutarnjim satima, ali ni približno tolike kao 'uspon' iz donjeg grada u gornji na originalnoj lokaciji.
Staro 05.04.2025., 00:50   #79472
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
A što je toliko Tomica uništio u centru?

Promijenili su regulaciju rada semafora, ne samo u centru nego po cijelom gradu.
Primjer ili dva da ne ubijem temu nabrajanjem,... Prije "možemovas" sam rano ujutro od N.Zagreba do Črnomerca (Av. Dubrovnik - Selska - Ilica) došao skoro bez stajanja na semaforu ako sam se vozio 50--55 km/h, sad se vozim od semafora do semafora.
Primjer drugi, iz Vukovarske u Miramarsku sam mogao skrenuti desno sa dodatnom strelicom čim se ovima na Miramarskoj upali zeleno za izlazak na Vukovarsku, a za to vrijeme je pješacima koji idu preko Miramarske crveno, sad ovi iz Miramarske krenu, pješacima je crveno što je i logično ali se dodatna strelica ne upali odmah nego 2-3 sekunde prije nego se otvori kompletna Vukovarsa za smjer zapad, za te 2-3 sekunde možda dva auto skrenu desno u Miramarsku s Vukovarske jer se otvaranjem Vukovarske pali i zeleno za pješake i bicikliste koje auti moraju propustiti i tako tako umjesto da sa Vukovarske u Miramarsku skrene 10-15 auta, skrene ih možda 4-5 i to ako nema puno pješaka.
bertone je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 05.04.2025., 00:58   #79473
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Citiraj:
Rekao bih da je KBC Dubrava na OK lokaciji... KBC Rebro je na katastrofa lokaciji i uvijek su guzve na ulazu u podzemnu garazu, no to su Mozemovci rijesili tako da se sparkiras ispred Dinamovog stadiona i onda... e ne znam sta onda, valjda neki bus vozi gore... Klaiceva je katastrofa po pitanju parkinga, no ako naprave garazu tamo iza Mimare, slava im bila onda, to ce rijesiti problem prilaska bolnici u Klaicevoj... Merkur je teska katastrofa... Vuk Vrhovac necu ni spominjat, pa to je u je*benoj slijepoj ulici koja je prilicno uska!?? Novi Zagreb nema nijednu kliniku, a njima bi bas najvise trebala dole kolko ih ima... Ostaju Sv.Duh i Vinogradska... Tamo ima dovoljno parkinga pa ne treba dramit previse...

Ovo sad s Rebrom mi je OK, bio nekidan, ostavio auto na parkinugu Borongaj, sjeo na autobus i prst u uho, problem su taksisti koji se voze po krugu bolnice jer njih puštaju unutra pa se svakak voze i sparkiraju.

Sv, Duh je OK s garažom ako dođeš do 08,30, ako dođeš kasnije kolona je na ulazu u garažu i Dunjevac je zakrčen/neprolazan jer je jednosmjeran.

Biti će da jako dugo nisi bio u Vinogradskoj, tamo je zbog obnove i radova opći kaos kako van kruga bolnice, tako i unutar (opet najveći problem taksisti sa guranjem i stajanjem na cesti bilo gdje)
Staro 05.04.2025., 01:54   #79474
GreenLife
Čika Zeljeni
Moj komp

GreenLife's Avatar

Datum registracije: Sep 2013
@mod, jel može ovo gore u drugu temu?

Otvorim misleći da ima nešto dobro u temi, ono rasprava o zgb, biciklističkim stazama i politici.
Staro 05.04.2025., 07:46   #79475
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Ovako je idiot koji je to osmislio napravio apsolutno totalni krkljanac jer da bi dosao sa Medvescak-Ribnjak poteza na Vlasku ili Marticevu pa dalje prema Dubravi, moras prvo ici Palmoticevom skroz dole do Hatzove i onda uletiti u totalni krkljanac i onda se vracati po Draskovicevom gore ili nastaviti na Zvonimirovu... Prije si jednostavno preko Stare Vlaske presjekao na Vlasku i nastavio ravno prema Maksimirskoj... Barem se nisu stvarali totalno katastrofalne guzve po Zelenom valu...
Medveščak-Ribnjak pa na Rockefellera i skreneš na Voćarsku prema Petrovoj i Dubravi ili još bolje na Bijaničku i preko Jazbine na Gojka Šuška do Dubrave.
Nema brže a ne na Vlašku.
Mladenxy je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2025., 07:48   #79476
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
A nutra klaustrofobija..

Eh...jesi sjedio kad u Insigniji B? Ja jesam i ima unutra mjesta ko u E klasi s tim da je prakticniji auto. Auto je lada za duge staze i ima prostora ko u prici. Nije to SUV da je izvana ogroman a iznutra nema mjesta.
Staro 05.04.2025., 08:01   #79477
domy1
Yugokiller
Moj komp

domy1's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Meni kod svih limuzina smeta taj "sportski" cokpit.

domy1 je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2025., 08:19   #79478
markotornic
Registered User

Datum registracije: Feb 2017
Citiraj:
Imas na FB grupi 'Potres u centru' ekipe koja ima te podzemne spremnike pod prozorom... Pitaj njih kolko to smrdi po ljeti...

Postoje problemi koje treba rjesavati, slazem se... Ali 'problemi' koje Tomasevic i ostatak idiota prcka uopce nisu nikada niti bili problemi... Sto nije odmah rjesavao probleme sa prometom koje tek sada nakon 4 godine krece 'rjesavati'... Bas me zanima sta ce uspjeti u ovih mjesec dana napraviti...

Gospoda Mozemovci su uspjeli cak izgubiti od Medjimurje Plina opskrbu plinom, sto granici sa znanstvenom fantastikom... Onako, kako je Gradska Plinara koja 100 i kusur godina posluje i opskrbulje plinom Zagrepcane uspjela izgubiti na natjecaju od neke firmice koja nema niti infrastrukturu niti ljudstvo da obavlja taj posao u Zagrebu... Dada, znam, tipicne hrvatske makinacije, no - kako to da se to desilo bas postojecoj vladajucoj garnituri, a ne banditu? E pa bandit je znao sa ostalim banditima ravnopravno poslovat, ovi su zeleni u svakom pogledu...

I jos jedna stvar, mozda niste toga svjesni... Kada je onaj bandit bio na vlasti, nisam nikada cuo da je iskocio tramvaj iz tracnica... Doslovno nikad u ovih 20 i kusur godina kolko zivim u Zagrebu... Otkad je Tomasevic na vlasti, brat bratu u pola godine tramvaji iskocili jedno 6-7 puta... Popucalo ne znam ni sam kolko vodovodnih cijevi u gradu... Kako i zasto nisu pod Bandicem pucale vodovodne cijevi, ne znam, no cinjenice su cinjenice, doslovno u zadnjih par godina je puklo ne znam kolko vodovodnih cijevi... Moguce da je posljedica potresa, a ne toliko Bandicevog neodrzavanja...

Smetlari su uredno otisli u zestoki strajk pod Tomasevicem nakon sto se pojavila snimka da smetlari ubacuju svo smece u isti kamion... Pa onda imamo smetlara koji je ostao bez ruke na Jakusevcu zbog nemara svih vlasti, ne samo Tomasevica, ali njega je to zadesilo...

Ajoj, trava u parkovima... Jbt, nismo mogli rodjendan od kcerkcice proslavit na je*benom Ribnjaku jer je bila trava do koljena... Tolko o kosnji trave...

Ajde budimo jednom realni i priznajmo da su stvari pod Bandicem funkcionirale maltene bezprijekorno... Male stvari, ali vidljive stvari... Snijeg na cesti je nestajao preko noci, trava je bila uredno pokosena na vrijeme, problema sa prometom i nije nesto bilo... Sto jest jest, covjek je znao postrojiti svoje direktore i svi su znali dalje kako stvari postaviti da funkcioniraju... Da se nakrao, jes, nakrao se, no ne vidim po cemu je on drukciji od ostalih 'politicara' koji vode ne samo nasu drzavu, nego sve drzave na svijetu... Tim politicarima treba dati brdo love, tako da nemaju razloga krasti... Onda bi se poceli baviti problemima malih ljudi, a ne svojih trbuha...

Za kraj - Mozemovci su rijesili 0 realnih problema, a stvorili su jedno 20 problema od malih prema velikima gradjanima Zagreba... Znaci, ne znam niti za jednu stvar da su rijesili, a da je bila goruci problem...
Bljuv, kolko si natrekeljal nekako mi se cini da si jedan od onih koji su se opernatili za Bandica ili si prespavao taj dio.

2016 godina

https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna...zve...-5401707

Nek ti ne bude tesko ima na inrernetu svega.

https://www.index.hr/mobile/vijesti/...ca/388468.aspx

Ima i voda

https://www.google.com/amp/s/www.ind...e/2099839.aspx

Zadnje izmijenjeno od: markotornic. 05.04.2025. u 08:33.
markotornic je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2025., 09:04   #79479
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Decki zaspamali ste posteno temu. Kaj nam modovi pak strajkaju?
Staro 05.04.2025., 09:13   #79480
markotornic
Registered User

Datum registracije: Feb 2017
Imas prav, nazad na Insigniu. Kad smo kod toga znam da je bilo negdje na drugom forumu. Koliki je sada pernati dio placanja promjene one famozne gumice u karteru kaj se hoce raspasti.
markotornic je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 05.04.2025., 09:51   #79481
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor tomek@vz Pregled postova
Decki zaspamali ste posteno temu. Kaj nam modovi pak strajkaju?
Otvoriti posebno temu "Doživljaji sa zagrebačkih cesata"
Staro 05.04.2025., 10:27   #79482
Spikeman
Premium

Datum registracije: Nov 2008
Vidio jucer pred zgradom novi A5 S-line (limuzina) bas je pojava auto
Ona neka meteor grey boja i black optics paket damn kak dobro zgleda
Spikeman je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2025., 11:26   #79483
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Je, izvana je odličan. Unutra su mogli još koji ekran stavit, fali ih
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2025., 11:54   #79484
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Kako vele omašio si ceo fudbal, Jopis nije spominjao općenito bolnice i klinike već konkretno specijaliziranu kliniku za dječje bolesti.

A vezano za KBC Rebro i park n ride, a kako bi rješio problem privremenog parkinga na Rebru za vrijeme rekonstrukcije podzemne garaže?

Park n ride je u biti skroz dobro privremeno rješenje. Ono što se sjebalo, sjebalo se puno prije ''Možemovas'' a mislim i prije Bandića a to je regulacija prometa na bloku križanja Bukovačka/Kišpatićeva/Petrova. PRije su tamo bila dva bloka semafora i stvar je funkcionirala. Onda se krenulo s kemijanjem i svako je iduće rješenje bilo gore od prošlog. Od oduzimanja prednosti Bukovačkoj do uvođenja raznih iteracija toka prometa.

Proveo sam 20 godina na 5-10 min pješice od Rebra i čak tada, pred 20 i kusur godina tamo nije bilo mjesta za parking.

Citiraj:
I jos jedna stvar, mozda niste toga svjesni... Kada je onaj bandit bio na vlasti, nisam nikada cuo da je iskocio tramvaj iz tracnica... Doslovno nikad u ovih 20 i kusur godina kolko zivim u Zagrebu... Otkad je Tomasevic na vlasti, brat bratu u pola godine tramvaji iskocili jedno 6-7 puta... Popucalo ne znam ni sam kolko vodovodnih cijevi u gradu... Kako i zasto nisu pod Bandicem pucale vodovodne cijevi, ne znam, no cinjenice su cinjenice, doslovno u zadnjih par godina je puklo ne znam kolko vodovodnih cijevi... Moguce da je posljedica potresa, a ne toliko Bandicevog neodrzavanja...

Ajde budimo jednom realni i priznajmo da su stvari pod Bandicem funkcionirale maltene bezprijekorno...

Jesi ti realan?
Imaš li pojma što je Bandić napravio od primjerice ZET-a?
Ja znam obzirom da je stari cijeli život radio u ZET-u.

Dakle namjerno sustavno uništavanje firme počelo od otkaza čistačica jer njegov rođo ima firmu za čišćenje. Pa preko zabrane nabavke dijelova za T3 i KT4 tramvaje jer je plan da se pokaže kako su sjebani i kako se stalno kvare da se ubrza ugovor s Končarom koji treba isporučit nove tramvaje ali i potpisat ugovor kako ZET više ne održava te tramvaje nego sve radi isključivo Končar a ZET ih samo ''udomljuje''.

U međuvremenu, tramvaje krpao po stilu skini sa rashodovanog i složi ga kako znaš. A ti onda brate potpiši ispravnost tramvaja i pusti ga u promet i moli Boga da nekog ne ubije.

Jok, nikad nisu iskakali sa skretnica
Imaš internet googlaj. Iskakali su redovno. Što zbog stanja skretnica što zbog stanja samog tramvaja odnosno vijenca kotača.

Cijevi nisu pucale?
Imam preko 4 banke u guzici, cijevi vode oko Maksimira i Remeta su pucale na mjesečnoj bazi.
Vidim zaboravilo se njegovo demonstrativno pijenje vode na Vrbanima ili gdje je to već bilo.

https://www.telegram.hr/politika-kri...ike-ne-bandic/

FFS pa dok sam u srednjoj bio profesor je pričao kako već tada zagrebačka vodovodna mreža ima gubitke od gotovo 50% zbog stanja infrastrukture koja u nekim djelovima grada potječe još iz doba jebene austro-ugarske.

Tko je bio gradonačelnik tamo 2019? Tomašević?
https://www.tportal.hr/vijesti/clana...-foto-20211013

NHF uživam čitat tvoje postove vezane za IT ali brate ne znam čime se pikaš kad pišeš vezano za promet i infrastrukturu.

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2025., 12:01   #79485
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Automobili

Živim u širem centru, radim u centru. Svaki dan prolazim gorenavedenim pješačkim zonama s biciklom kroz cijelu godinu.

Najveći problem stare Vlaške je nepostojanje policije i kamera. Dostavni furgoni i taxiji uredno ulaze u suprotan smjer i često očekuju da im se pješaci maknu - u pješačkoj zoni.

Neki dan su policajci stajali u Draškovićevoj i ispred mene pod rotirkama krenuli za vozačem furgona koji je tamo prošao. Pohvalno! Inače da, Draškovićeva je IMHO nagrđena a ona ružina od klupica i žardinjera će samo smetati hitnoj i vatrogascima. Nisam nikoga vidio da tamo sjedi i chilla.

Trg Europe je pješačka zona koja je prometnija od većine ulica u Zagrebu što je teški apsurd kao i Rusko bistro terasa koja baš smeta.

Zelenim valom po biciklističkoj neću ići niti nakon lobotomije.
Staro 05.04.2025., 19:20   #79486
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Spikeman Pregled postova
Vidio jucer pred zgradom novi A5 S-line (limuzina) bas je pojava auto
Ona neka meteor grey boja i black optics paket damn kak dobro zgleda
Ja sam jučer buljio 10min u auto od klijenta u firmi jer mi ništ nije bilo jasno
Imao je crnog golfa 8 karavana, i dođe jučer u firmu, vidim noviji auto, vidim vw, opet crn, opet u jebenoj opremi. Redizajn 8ice kontam i dobro.
Dok se nije krenuo preparkirat i pogledam zadnji kraj, ono piše passat na sredini
Kad ono ovaj novi passat, što dolazi samo u karavanskoj izvedbi. Znači auto je od naprijed 90% golf 8
Staro 05.04.2025., 20:07   #79487
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
A znaš kak je kad dođeš na posao, prvo kavica i malo razbibrige
Nego, mnogo su ti lepa kola iako mislim da bi lakše ušao u nešto povišeno,... znam po sebi od kad mi je žnirance muka zavezati
SUVag vozila ni čut. To je za lovce, raubšicare i ribiče. 😂
To da se lakše ulazi je samo izlika.

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W
Monitor: Samsung

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Amdejac je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2025., 20:12   #79488
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Reci to starcima, debelima, ljudima sa trajnom ozljedom kralježnice…
Staro 05.04.2025., 20:27   #79489
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Reci to starcima, debelima, ljudima sa trajnom ozljedom kralježnice…
Imam samo 120 kg. 💪😂

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Amdejac je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2025., 20:47   #79490
calypso
Premium
Moj komp

calypso's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
Biti će da jako dugo nisi bio u Vinogradskoj, tamo je zbog obnove i radova opći kaos kako van kruga bolnice, tako i unutar (opet najveći problem taksisti sa guranjem i stajanjem na cesti bilo gdje)
Pa bio bas nedavno, gore iznad Vinogradske ima nekoliko platoa sa parkinzima... Parkirnih mjesta omanje brdo...

Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
Medveščak-Ribnjak pa na Rockefellera i skreneš na Voćarsku prema Petrovoj i Dubravi ili još bolje na Bijaničku i preko Jazbine na Gojka Šuška do Dubrave.
Nema brže a ne na Vlašku.
Da, sigurno barem 90% ljudi koji idu tim dijelom znaju za te 'precace'... BTW., si primjetio da u Rockefellerovoj uopce ne postoji plocnik? Auti parkirani sa obje strane, ulica jednosmjerna, a pjesaci - snadji se kako znas... Bio par puta sa klincima, nisam se mogao nacudit da postoji takva ulica...

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Kako vele omašio si ceo fudbal, Jopis nije spominjao općenito bolnice i klinike već konkretno specijaliziranu kliniku za dječje bolesti.

NHF uživam čitat tvoje postove vezane za IT ali brate ne znam čime se pikaš kad pišeš vezano za promet i infrastrukturu.
Odmah sam se bio ogradio na Jopisovom postu da nista ne znam o njegovoj problematici, ali sam nastavio sa problemima parkiranja oko velikih klinickih centara... De procitaj sta pisem, lako ovako na prvu odmah crvene kartone dijelit...

Ovo sto se tice iskakanja tramvaja iz tracnica, to je samo jedna od stvari koje sam primjetio jer je u pola godine izletilo jedno 6-7 tramvaja sto nikad prije nisam cuo... OK, mozda sam tek sada to osvjestio, ali ne bi mi to zatitralo da ih nije toliko puno izletilo u tako kratkom razdoblju... Mozda je do medija pa sada malo vise to prenose, ili ja to malo cesce vidim, ne znam... Ali jedan clanak iz 2016 i jos jedan iz 2019 nisu bas reprezentativni...

Sto se Bandica tice, daj prestanite smatrati da ga branim, bmk za njega... Lik je bio lopovcina samo takva i sirovina... Tragedija je sto je on takav kakav je radio bolji posao od ovih Mozemovaca koji su hrpa nespobnjakovica koji samo zagorcavaju zivot stanarima centra... Koliko se sjecam, to im je bila i ideja - sto vise sj*ebat promet u centru kako bi se ljudi sve vise vozili biciklima...

Dodatno, danas sam bio vani od 10 ujutro do 7 navecer... Dakle, subota, toplo i suncano... Potez Maksimir-Ribnjak-Gupceva zvijezda-Tkalca-TrgJJ... Koliko sam biciklista vidio? 6 ukupno, ne brojim dostavljace kojih sam vidio jedno 15ak... Toliko o 'biciklizmu' u Zagrebu...

No, dobro, dosta... Priznajem da sam zaspamao grupu Automobili sa problematikom prometa u Zagrebu... Necu vise odgovarati na replike... Ako mod zeli, nek prebaci cijelu raspravu u Razno ili negdje drugdje...

GMKTec K8Plus
AMD Ryzen 7 PRO 8845HS, 3.80-5.10GHz 8-core
64GB DDR5-5200 (2x32GB), quad-channel
NVMe1 - 512GB Micron 3400, PCI-E 4.0 x4
NVMe2 - 512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
AMD Radeon 780M integrirana grafika

2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS

Dell Latitude 7390
intel i7 8650U, 1.90-4.20GHz, 4-core
32GB DDR4
512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
intel UHD 620
13.3" FullHD IPS Touchscreen

calypso je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2025., 20:55   #79491
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Reci ti nama: sta vozis?
Staro 05.04.2025., 20:56   #79492
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Najjače mi je bilo kada su nacrtali ona crvena polja za bicikle ispred semafora a nisu pomaknuli senzore za aute. Ljudi bi stajali a zeleno nikako da se upali
Staro 05.04.2025., 21:17   #79493
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Da, sigurno barem 90% ljudi koji idu tim dijelom znaju za te 'precace'...
Da... ljudi prate tramvaje sa svojim autima, kud tramvaj tuda i ja...zato i imamo kolonu od Kvatrića do Grižanske

Kaj bi im ja, nek barem upale navigaciju i malo istraže Zagreb.

Citiraj:
BTW., si primjetio da u Rockefellerovoj uopce ne postoji plocnik? Auti parkirani sa obje strane, ulica jednosmjerna, a pjesaci - snadji se kako znas... Bio par puta sa klincima, nisam se mogao nacudit da postoji takva ulica...
kad majstori rade kuće bez da si osiguraju vlastita parkirna mjesta...slično je i kod mene u ulici. Kod mene doma stanu gosti sa autima, nikad parkirao na cesti od srama. Ali nemaju svi srama.
Mladenxy je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2025., 21:31   #79494
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Citiraj:
Pa bio bas nedavno, gore iznad Vinogradske ima nekoliko platoa sa parkinzima... Parkirnih mjesta omanje brdo...
Nisam mislio na mjesto za parkiranje nego da ti od Ilice do ulaza u Vinogradsku iza 8 ujutro treba 15-20 minuta,... ali da, zagadili smo temu problemima politike, kriminalom i lošim gospodarenjem urbane sredine.

Zadnje izmijenjeno od: bertone. 05.04.2025. u 21:43.
Staro 05.04.2025., 21:51   #79495
calypso
Premium
Moj komp

calypso's Avatar

Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
Reci ti nama: sta vozis?
To mene pitas ili? Uostalom, skroz dobro pitanje pa bi bilo super kad bi svi dali svoj odgovor...

0. Nike patike iz bosanske fabrike aka Ford pjegebus... Ovo koristim 90% vremena...
1. Audi A6 Allroad C7 serija, al njega se pali jedino za neke dulje relacije ili ako je bas neko ruzno vrijeme, a treba klince odvesti do bake i dede i vratiti ih nazad...
2. Razni ZET trajvani...
3. Bicikl Fuji Sunfire iz 1999 kojeg mi je mama kupila kad sam na faksu bio... Sa njim sam proso sve i svasta, od Sljemenskih downhillova, preko snijega, kise, blata, makadama, ma doslovno sve i svasta... Zanimljivo da je sve na njemu jos uvijek originalno (osim zracnica koje sam mijenjao 2000 godine)...
4. Bicikl Bianchi Kuma 5100 koji vozim kada malenu vozim na sjedalici, tako da je taj rijetko u pogonu...

GMKTec K8Plus

2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS

Dell Latitude 7390
32GB DDR4
intel UHD 620

Staro 05.04.2025., 22:05   #79496
AndroiOs
Registered User

AndroiOs's Avatar

Datum registracije: Jan 2018
cemu fejk nike ako nemas za pravi? da se vidi znak?

ja ne vozim nista,nemam novaca....
AndroiOs je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2025., 22:07   #79497
calypso
Premium
Moj komp

calypso's Avatar

Citiraj:
Autor AndroiOs Pregled postova
cemu fejk nike ako nemas za pravi? da se vidi znak?

ja ne vozim nista,nemam novaca....
Kakav fejk Nike? To je fraza, nike patike iz bosanske fabrike... Citaj - idem pjeske vecinu vremena...

GMKTec K8Plus

2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS

Dell Latitude 7390
32GB DDR4
intel UHD 620

Staro 05.04.2025., 22:10   #79498
AndroiOs
Registered User

AndroiOs's Avatar

Datum registracije: Jan 2018
Citiraj:
Kakav fejk Nike? To je fraza, nike patike iz bosanske fabrike... Citaj - idem pjeske vecinu vremena...

a odma sam povezao fejk,sorry

pa ok je pjeske,tako i ja
AndroiOs je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2025., 22:11   #79499
calypso
Premium
Moj komp

calypso's Avatar

Citiraj:
Autor AndroiOs Pregled postova
a odma sam povezao fejk,sorry

pa ok je pjeske,tako i ja
Eto, Ford pjegebus je drugi izraz... Nije Taunus, nego je Pjegebus...

GMKTec K8Plus

2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS

Dell Latitude 7390
32GB DDR4
intel UHD 620

Staro 05.04.2025., 22:15   #79500
Mario92
Omicron Alpha resident
Moj komp

Mario92's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Prvi put čujem za to sve, ali sad sam naučil... Inače valjda svi oko mene vele cipelcug

Ryzen 7 5700G

AsRock B550 Pro4

HyperX Fury DDR4 3000MHz (4 x 16GB)

Kingston A2000 1TB NVMe

Intel 660p 1TB NVMe

Fortron Hexa 400W

Random PC case

Proxmox VE

95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%.
Fujitsu U7311

Intel i5 1135G7

16GB DDR4 3200MHz

SK Hynix P31 Gold 1TB

13.3" FHD IPS

Mario92 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme