|
![]() |
#7921 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ok, ne skidam uav, ali se moze i to rijesit uz tockicu na ekranu i dosta prakse. |
|
![]() |
![]() |
#7922 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() Stvarno ne znam koliko moraš "mentalno odstupati" za smišljanje ovakvih "pravila",valjda admin ne zna gađat sa AT4 pa ovako fino može trejsat i opalit CG. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7923 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Isprobaj prije komentiranja, ti ružni jedan slavoncu. ![]()
![]() |
![]() |
#7924 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ivane, tebi su tamo pobirsali sve postove pa si tu došao ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7925 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
![]() EDIT: slazem se sa cyc.-om netreba ti red dot na pkm-u i type-88, puska ima odlicam ironsight dok na m249 i mg3 i m60 jedino moze(po meni) red dot . a mg36 je svoja abuser klasa Zadnje izmijenjeno od: Genessis. 09.05.2011. u 22:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7926 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Ma ono da ne mogu nikog ubit, nije baš doslovno tak. K/D omjer mi je nekih 0.65 (bar je bio dok sam zadnji put gledao). Zasad mi je najdraži Conquest (to je CTF?). Samo me živcira dok sam u ekipi s nekim kamperima koji drkaju na K/D. Tak da si onda sam baš i ne mogu puno pomoć. A dok se igra s nekom ekipom koja je voljna surađivat, onda je fakat zabavno i imaš volju za igrom.
![]() |
#7927 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Ja evo imam problem... Uzeo igru na steamu jucer... Kad kliknem na multiplayer, trazi me kreiranje EA Accounta... kod kreiranja, svaki put dobivam "invalid password" ili tako nesto... onda sam otisao na EA site, pokusao tamo kreirati account, ne ide... misljah da sam mozda vec to kreirao prije pa sam pokusao odraditi password recovery, kaze da ne prepoznaje nijednu moju email adresu... vise ne znam kaj da radim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7928 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
probaj malo pricekati, ako nakon toga ne ide posalji mail supportu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7930 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7932 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Pa nemogu vjerovat, obrisao bad company 2 i sad ga opet instaliram, pokusavam ga patchirati 2 puta i 2 puta mi izbaci lost connection i ne patchira, a 2 sata otprilike skida taj patch, i na kraju nista ne sacuva nego sve ispocetka....sta da radim? Edit: Hvala na brzom odgovoru ![]() Zadnje izmijenjeno od: izi. 12.05.2011. u 20:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7933 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Imaš ovdje za skinuti patch http://forums.electronicarts.co.uk/b...lient-r10.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#7934 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Pa ja ne znam sta je ovo jel to do mene ili sta...probao sa 3 servera skinuti sa te stranice sto si ti linkao, i na svakom skidanju mi failalo nakon 30min-1h vremena, a wow u pozadini radi bez problema... Zadnje izmijenjeno od: izi. 12.05.2011. u 21:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7935 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ljudi pomagajte evo nabavio sam igru i nesto mi sere single mi radi sve normalno ali kad igram na netu nemogu zavrsit nijednu partiju konstantno mi se mrzne komp i nepomaze nista nego samo reset racunala jeli netko ima slicnih problema da stvar bude bolja donedavno je komp bio u vlasnistu jednoga forumasa koji je igrao na netu bez ikakvih problema 2 tjedna kasnije kod mene sa drugim ac problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#7937 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
pošto nemaš moj komp ispunjen ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7939 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
nisi odgovorio na pitanje.updejtaj pb, http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php
![]() |
#7941 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7942 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7943 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
tu sad može svašta bit, može bit da nemaš original windowse pa da aktivacija stvara probleme (probar maknut aktivaciju pa stavit drugu), onda ovako testiraj punkbuster http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe valjda link još valja
![]() |
#7944 |
Premium
|
ovaj test prosao win neb smjeli bit problem jedino sad vidim da nisam imao antivirusni nikakav instaliran zaboravio sam ga staviti pa cu to sad rijesit da nije uletilo kakvo govno pa da sracka mada nevjerujem onda bi mi i druge stvari srackale ali sve slaka pa i SP od bf nego jeli ima mozda kakvoga utjecaja sto je prije bila instalirana jedna verzija BF prije ove sada? zapravo dvije na istim win ovo je sada 3 verzija Zadnje izmijenjeno od: VoodooRain. 12.05.2011. u 23:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7950 |
Premium
|
nepomaze nista sludno sam sa uma idem probati friske win stavit pa da vidimo kakva ce bit reakcija |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|