|
![]() |
#7891 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Novi susret Strikeca i mene sa cheaterom http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/GodzFirstBorn Cak sam ga i uspio ubiti, i u trenutku kad sam pucao u njega mi je igra toliko zastajkivala da full auto na f2000 mi se prekidao kao da pucam bursteve |
![]() |
![]() |
![]() |
#7892 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Može preporuka nekog servera gdje najčećše igrate?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7893 |
aka Striko
|
Ne znam dal je bio filmic vec postan, Dovoljno je pogledati od 6:00 , eto zašto je takav mentalitet igraca.. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=JNQVC...eature=related |
![]() |
![]() |
![]() |
#7895 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Ja sad kad igram bc2 ugasim prije gejma msi ab i stavim u ati ccc-u vent na 60-70% kak mi paše i to je to dok igram, kad igram neku drugu igru normalno koristim afterb.
![]() |
![]() |
#7896 |
Premium
|
Mislim da je ipak do nečeg drugog, ja koristim MSI afterburner već jako dugo i iz igre me izbacilo u recimo godinu dana 10 puta, ali koristim verziju V3.7.2 i odlična mi je i ne koristim ga za tweekanje grafe već isključivo radi OSD !
![]() |
#7897 |
gadget freak
|
Koji je to afterburner 3.7.2 kad je zadnji 2.2.0????
![]() |
#7898 |
Guest
|
sta je najgore, sva ta rusenja i izbacivanja su potpuno random, nema pravila. isto kao i vecina drugih stvari koje ne rade u ovoj igri. i onda nemos lako otkrit uzrok. poor coding bi se to reklo. |
![]() |
![]() |
#7899 | |
gadget freak
|
Citiraj:
Ista stvar je i na potpuno novim winsima, dok nemam ništa što ingame mjeri fpse i temp, sve radi, čim uključim nešto, max play time mi je 10min. Fora je u tome da idiotski punkbuster misli da je mjerenje fpsa i temp.grafe game hack ![]()
![]() |
![]() |
#7900 | |
Bazinga
|
Citiraj:
S MSI-em nije bilo problema.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7901 | |
Premium
|
Citiraj:
I da PB vidi ovo kao hack bi te izbacilo uz poruku o kicku, a nebi ti se crashala igra. Sve ovo je loš code igre i PB-a |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7902 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Ja zasad nemam te probleme,upaljen mi je AB stalno,verzija 2.2.0 Beta 2 i PB 2.267,neču provjeravati jel ima noviji dok sve radi ![]() Jeste probali ovako apdejtati PB: Test / Re-Install PunkBuster Service: http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe Go to the BC2 application folder, locate the "pb" folder. Delete the content of the "pb" folder but DO NOT delete the folder itself. Delete the content of the "pb" folder in C:\Users\ PunkBuster copies files such as DLLs to this folder. However PB Setup updates the files located in the game PB folder by default and sometimes fails to copy the updated files. Now you can manually update the pb folders using PBSetup. Ja uvijek ovako apdejtam PB osim ovog prvog djela sa provjerom servisa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7903 |
Guest
|
stvar je u tome da se to pocne iz cista mira dogadjat, pa opet iz cista mira prestane. i to nekima, a nekima nikad. zato i ne mogu popravit kad ni ne znaju sto je tocno uzrok ![]() |
![]() |
![]() |
#7904 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7906 |
Bazinga
|
Ja sam instalirao igru i bez ikakvih štelanja sve radi, nijedan crash, baš ništa. Jedini problem je što ne mogu nikog ubit.
![]() |
#7907 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
http://www.youtube.com/watch?v=iKrDj...eature=feedlik Posebna paznja na 1:37 kad skine i coper i pilota dok uopce negleda kroz nisan i reloada a raketa sama skrece, 2:20 gadja pilota dok reloada, na 2:05 na valparaisu UAV ( bez gledanja raketa sama skrece) itd..Inace cijeli je video jedno veliko cheatanje osim mozd 2 killa.
![]() |
#7908 |
Premium
|
![]() |
#7909 | |
Premium
|
Citiraj:
Kupis igru i placas cheatove, banaju te, opet kupis igru, svi znaju da si cheter, kickaju te, vratis se, opet budes kreten... ne znam, ne mogu shvatit... Sad igram oasis i zbilja je dobra partija bila, izjednaceni timovi, flanka se, lijeci, ozivljava, bas onako fino intenzivno... i naravno dođu dva krkana i pocmu spammat sa rpg-ovima... nakon par min pol ljudi ode sa servera i gotova igra, krece spammanje po chatu, psovanje, vrijeđanje, nitko vise nista ne radi osim tipka itd.. Strasno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7910 |
Premium
|
Kao prvo taj iz filmica nije cheater, već samo konstantno snima dok igra i forsira te epic killove tako da svako toliko i uspije snimiti nešto atraktivno. A to na Oazi, to je bio rush ili CQ. Jer ako je rush, korištenje RPG-a mi je sasvim logično. Naravno na na pješadiju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7912 |
Guest
|
nebitno. Na početku nosi municiju dok ne otključaš onu drugu pušku..lvl 3.? ja mislim , nakon toga stvar postaje lakša, za razliku od COD , ovdje je potrebno strest nekog za 2-3 kratka rafala. To je cijela filozofija. I koristiti preživjele suborce za spawnanje... Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 09.05.2011. u 18:28. |
![]() |
![]() |
#7913 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
A nisam primjetio da postoji aimbot za AT4 ili ipak ima?
![]() |
![]() |
#7914 | ||
Guest
|
Citiraj:
inace, vintovka (iliti ona prva puska kod assaulta) je odlicna, samo treba znat. Citiraj:
ok, ima atraktivnih i rijetkih killova, ali nije cheat pogodit nekoga s at4 bez da gledas kroz nisan. |
||
![]() |
![]() |
#7915 | |
Guest
|
Citiraj:
ovako se razgovaraj sa ukućanima. Čovjeku ima istu situaciju ko i ja kad sam počeo igrat BF pa da dajem neke smjernice. Ako ti se ne sviđa ne čitaj. |
|
![]() |
![]() |
#7916 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Još bi mu savjetovao i PKM + RD ako ga već ima ![]() Zadnje izmijenjeno od: PointDexter. 09.05.2011. u 18:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7917 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Btw, vidio sam da si editirao post, vidio sam da si stavio 'č' umjesto 'ć' u riječ 'već'. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7918 |
Premium
|
Nekad smo i mi bili noobovi koji su za redom bacali 2 motion senzora bez da smo znali za šta služe (BETA) ![]() I tipkao sam na slijepo, omaklo mi se "č" ![]() Koliko znam AA nema cheat za AT4, valjda je to pre složeno za napraviti. I još jedan primjer epic admina koji su u pravilo servera uvrstili da kao perk za vozila nemožeš uzeti smoke (mamce) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7919 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Je da, nisam rekao da je to nemoguce. ali mi nemozes rec da gadjas UAV ili pilota, raketa SKRECE u spiralu a ne gleda kroz nisan zato jer cim je opalio reloada .da ga jebes nesto ne stima uostalom pogledaj ponovno na 2:20 i 2:05.O tome pricam.Svaka cast za skidanje uav i pilota dok nisani, tu skidam kapu al sve ovo ostalo je sumnjivo.
![]() |
![]() |
#7920 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() stvarno svega ima, ali zapravo nista cudno kad mu se na serveru vrti 24/7 heavy metal s 1000 ticketa... inace, ne treba ti red dot na PKM... |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|