|
![]() |
#7891 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
koja je uopce fora sa tim sezonama i kako uopće odabrati "sezonu" ? ![]()
![]() |
#7892 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Kako sam već pred par mjeseci rekao, većini ljudi se ne da (pa niti meni)kretati iznova dok već imaju X zgiranih likova. Po meni su dobro napravili da season legovi padaju poslije svake sezone u normalnoj igri, jer od nule rollati za leg koji možda nikad neće droppati u kratkoj sezoni je debilana. Jedini drawback većeg leg poola je po meni da će neke slotove postupno biti teže dobiti kad se povećava loot table kroz vrijeme. Jučer smo u sat vremena uspjeli nafarmati organe za Hellfire amulete da si svatko scrafta po jedan. Jasno svima banana osim meni, gdje je zarolao damage, cc, str i nekvu glupost koju prerolao u elemental dmg. Kao pasiv je ispao bloodlust, radi kojeg sam zamijenio warcry sa fury spenderom na barbu. Sheet DPS je pao nešto, ali se lakše diše. Možda se prebacim na cold build ako padne neki sposoban cold SoJ, al Ramaldani još koji nikako da padbe, trebalo bi griftove raditi, al s cold barbom išli bi GRovi veći nego sad... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7893 |
Guest
|
@wnbeeeE , stavi kad radiš novog lika kvačicu na "sesaon character" ispod hardcore opcije , da, istina, da imam zgirane sve likove ne bi ni ja igrao sezonu. Al ovako, kad imam samo 2 na lvl. 70, mi je ok. |
![]() |
![]() |
#7896 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja sam u zadnja 3~4 dana marljivo farmao gold sa boon of hoarder gemom, da iskoristim community buff.... skupilo se oko 700mil, od kojih se skoro 250mil utuklo u kompletiranje gemova i rollanje statsa. Napokon kompletiran firebird set za wiz. T6 ide ko od šale... sa double unity ringom naravno mnogo lakše... ![]()
![]() |
#7898 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ja fino pičim sezonu od početka. Nisam igrao 6 mjeseci, mogu reći da mi se sviđaju neke promjene i dodatni sadržaji. Pičim po priči, stalno mi pada nešto što stavljam na sebe, lete achivment-i, samo čekam da budem 70 lvl da mogu u greater rifts... A koliko vidim, ima još stvari što tek kasnije možeš, tako da neće biti dosade ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7899 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Citiraj:
![]() Tebe su kolega samo tako zajebali ![]() Nego imam pitanje ovaj 'Perfect like tears' achivement, ono da napravis najvisi stupanj gema od svakog tipa prije exspanzije je sad postao feat of strenght. Jel se on jos moze zaradit ako dosad nismo ili pisi kuci propalo? Bas sam bio skupljao gemove i lovu da to napravim eto tak da se ima (OCD lol) kad ono opalili patch. Sad imam pun kufer starih gemova u stashu... Ajde ako zna netko plz savjetuj. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7900 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Za taj stari achiv, ja sam sve uskladistene gemove potrosio i jos trebao zicat okolo. Sad je nemoguce nafarmat te starije gemove. Sad u 2.1 sta su narapvili, neznam. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7901 |
Premium
|
VAZNE VJESTI. Izgleda da je blizz OPET ZASRAO. Povecali su drop legya u bounty cacheima. Koliko vidim u comunity, 100% drop na T6. Svi mrs farmat RroG dok se moze. http://us.battle.net/d3/en/forum/top...35811?page=1#1 Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 04.09.2014. u 11:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7902 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
I to što su napravili ima smisla. Jer rađe ću nafarmat 20 bags-a na t6 i mrvicu se pomučiti da dodjem do tih bagsa i onda da dobijem željeni leg nego da ih skupim 100000000 na normalu i da ne dobijem ring npr. Zadnje izmijenjeno od: lateralus_eye. 04.09.2014. u 11:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7903 |
Premium
|
Hotfixali su sta? Gdje je pisala tablica da ce na T6 bit 100%? Trebalo je bit povecano, da. Al na razini farmanja keyeva i organa, a to je cca 60% na T6. Mucenje na T6? Ko se danas muci na T6. Sad je to gola kita u odnosu kakav je T6 bio prije. Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 04.09.2014. u 14:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7904 |
Guest
|
ja se mucim, sa T4, igram dve godine, kad pogledam iza sebe tek sad pocinjem sa kakvom takvom smislenom gradnjom lika ![]() I predobro se zabavljam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7906 |
Premium
|
Nemoj tako Buljo, ideja za rerolat elemental dmg na SoJ je briljantna. Koji ce ti qrac to na ringu? Bolje neki drugi afix. To sta si ti ljubomoran jer on ima Woh, to je druga prica ![]() Nakon malo zabave sa GOld gemom ![]() ![]() Sve skupa 3.2m u 10 sec ![]() ![]() Ili kako nabit 10 milijardi toughnesa. A inace na T6 imam po 400-500m ko od shale, stojim i tanakam sve zivo, arcane i whatever. Nerf incoming. Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 05.09.2014. u 00:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7908 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7909 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Kratko pitanjce, da li postoji neko mjesto da farmam Thunderfury? Vise-manje palo mi je sve, ali on nikako/nigdje/nikad..A imam dovoljno stotina sati odigranih (imao sam 16 RoRG prije ovog buffa za Horadric)... I potrosio sam pola svih BS na Thunderfury i Quetzalcoatl (a bilo ih je stvarno mnogo). Quetzalcoatl mi je pao u prvom great riftu (iako sam bio s wizom). Ali Thuinderfury nikako - i onda vidim likove u partyju sa 2 na barbaru i sl... Ili neki dobar savjet da poboljsam wizarda... http://eu.battle.net/d3/en/profile/k.../hero/25481516 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7912 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Diablo 3
To ti je bila navlakusa. Kao, radimo na tome, cak su i video izdali pvp arene, i svi smo se zapalili kak ce u nekom peču to dodat, i naravno vise ni rijeci o tome. Iskreno, i bolje, d3 je klasno tako lose balansiran da bi to bila katastrofa neigriva, ali je ogavan nacin na koji su nas navukli.
![]() |
#7913 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ma sjećam se da sam nešto prije bio naučo, doduše nisam imao u to vrijeme igru pa se sad sjetio...a možda će ubacit s nekom ekspanzijom, moraju nas privući s nečim da nam na što bezbolniji način uzbiju 300 kn iz džepa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7914 |
Guest
|
meni nije jasno, bombadier rucskack i natalya slayer ..gdje to pada? T IV- V. solo/grupa, rift-grift nula bodova..ona baba kod koje se kocka sa shradovima..nista, Ali zato, ali svaki, ali skoro bas svaki put u grift/rift padnu one blacktrhone cizme.. jel to neka smartdrop fora? |
![]() |
![]() |
#7916 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() A blacktrhon mi je padao ko lud prije dva mejseca ... od onda ni komada ...
![]() |
![]() |
#7917 |
Silence
Datum registracije: Jul 2011
|
Notorna glupost. ubili su igru, uopće više nemam volje igrati Da sam htio preći cijelu igru isponova igrao bi HC da barem pokupim neke nove achievemente. Iskreno počeo sam to raditi prije nego su izmislili sezone... Šta je sezona... blizzova fora da prođete igru opet ispočetka dokraja i osjećate se kao da ste nešto postigli :P (al oke, možete i odmah skočiti na bountije, al teško ćete na taj način ponovo popuniti SVE achievemente ponovo koji su već zadani i u normalnoj igri) Osim toga i ovi novi riftovi i gemovi.... besmisleno i glupo repetitivno farmanje... Guess what: bolje ne ubiti ni kera na trialu, brže ćete doći do cilja. Čak štoviše: ako ste tek krenuli skupljati leg gemove... nemojte doslovno ubiti ni kera na trials i nakraju greater rifta odaberite key upgrade. Jedan trial key vam je dovoljan da skupite svih 12-13 komada ako ne ubijete ni kera na trial riftu :P Usput rečeno... čini li se i vama da su nerfali T6? Prije sam se sa Jade WD znao namučiti a sada mi T6 izgleda kao dječja igra (pričam o solo igri, bez legendary gemova nakačenih na lika) Uglavnom u isčekivanju 2.1.0. i kada će više biti i dojadila mi igra i hoću neke nove izazove i jao kad dođe 2.1.0. moći će se ovo i ono i bit će legendarno itd. itd. Nakraju sam spao sa par sati dnevno da jedva upalim igru 2 puta tjedno... Zadnje izmijenjeno od: osspaljeni. 07.09.2014. u 05:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7918 |
Guest
|
a kako zarvšiš grift ako nikoga ne ubiješ? Jer kad vrijeme istekne, ipak ih moraš mlatit da napuniš onu liniju? |
![]() |
![]() |
#7919 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |