|
![]() |
#78661 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Good news, Vitara is back. Obiteljska slija ![]() Dobila je novo kvačilo i polovnu sajlu. Čini se da ima različitih sajli i da su puknuta i novo nabavljena strugale na ulazu u kabinu. 410€ laganiji, mogla bi završit na Njuškalu kad žena skuži da više nemamo para Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#78662 |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Moj 2.0 Hdi troši kombinirano 8.5 litara, na autoputu do 130 cca 6.5 litara u šestoj, ako prešaltam u petu troši 5.5. U šestoj ako želim da manje troši moram se voziti između 150 i 160. Čudan francuz. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#78663 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Jebiga, 1.2 benzinac. Baš smo jučer pričali o tome kako su čudno brojke, kaže on da 0-40 tipa, kada je elektrika upaljena, kaže, najbrži auto u gradu. I onda se pali benzinski motor, i više nejde nigdje. A autoput, kaže, 135km/h cijelim putem, doslovno nije dirao tempomat u 80% slučajeva. I ne ide ispod 12 litara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78665 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Istina, ali čisto sumnjam da bi mi taj 1.2 u mom režimu bio ispod 12. Al ok, nisam probao pa pričam na pamet. Ali sam prije 3 godine imao 1.4 turbo 150ks u osjetno lakše autu pa se ravnam po njemu.
![]() |
#78666 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Doslovno nekaj ne valja s tim autom
![]() |
![]() |
#78667 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Jel netko these days uvozio auto iz de ov ekipe koja se bavi s time? Ima netko nekoga za proporuciti iz prve ruke? Auto koji mi se ciji ok je tamo gore kod granice sa luxemburogm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78670 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#78671 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Search izbacuje najviše ovu temu na spomen parkinga, osim nekih tema od prije skoro 20 god., nema smisla ih dizati iz mrtvih. ![]() Sljedeći tjedan vodim majku na pregled u polikliniku na Trešnjevci, pa gledam gdje se parkirati u blizini, pošto bi tu trebali biti malo prije 16:00, pretpostavljam da nije baš zgodno naći, posebno poslije višesatne vožnje do ZG. ![]() Lokacija: https://maps.app.goo.gl/e5k13uvGSCviLYFV7 |
![]() |
![]() |
![]() |
#78672 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Moooozda da stanes kod Linksa na njihov parking pa onda za vrijeme dok je majka u poliklinici odes i kupis nesto sitno i bitno tek toliko da opravdas parkiranje? ![]()
![]() |
![]() |
#78673 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Ako nigdje ne nađeš, tu uvijek ima mjesta: https://parking.hr/locations/parking-cibona/ Iako se zove parking Cibona, zapravo je iza muzeja ![]() A možda se i tu ućipiš, oko 15h već ljudi kreću s posla, a uglavnom oni zauzmu ovaj dio gradskog parkinga: https://maps.app.goo.gl/T1bHdDJRiowYxR356
![]() |
#78674 |
Pod naletima kopita zla
|
Možeš i tu probati to je parking kao od placa ali u to doba bi rebao biti nešto prazniji tj. ljudi bi trebali ići doma. Generalno se i na Novoj cesti nađe parkinga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78675 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Trešnjevački plac ima svoj parking + dodatni mali parking iza. U Dobojsku sam išao u srednju, od parkinga na placu do Dobojske je 2 minute hoda. Park Stara Trešnjevka ima brdo parkinga. 5 minuta hoda ili jedna stanica tramvajem. Alternativa je Nova Cesta i Trakošćanska. Zadarska kod Mikronisa uvijek bude knap, ali se može naći.
![]() |
#78676 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
U to vrijeme će bit mjesta kod placa, a i u Drenovačkoj kod Crosca. Oko 16 se isprazni dosta parking, ljudi idu doma. Ako želiš besplatno, onda ga uguraš tu u Drenovačkoj u konpleksu između zgrada, evo link na mapama gdje je to: https://maps.app.goo.gl/U5Ajn7hkZ3ZR...s.preview.copy |
![]() |
![]() |
![]() |
#78677 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Ko Linksa je dosta teško naći parking. Ja u zadnje dvije kupovine nisam uspio, pa sam ih pitao smijem li na sva 4 stao tamo kod njihovog servisa. U pravilu uvijek bude parkinga gore preko puta Ine (ugao Vukovarske i Nove ceste). https://maps.app.goo.gl/AwTBBnijqQ88WKYG9 BTW. ja sutra moram s klinkom na Srebrnjak u 16h. Pretpostavljam da ne mogu računati na bolnički parking? Neka alternativa?
![]() |
#78679 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
ali toliko je rijetko i samo resetiram auto da bi proradio servo pa se nisam previše trudio to popravljati, ili vlaga na nekom konektoru ili senzor položaja na letvi volana, ili negdje slabi spoj ( to mi čak i dijagnoza kaže intermitent nešto) možda masa negdje nije dobra, ili možda ovo tvoje sa anlaserom? makar meni anlaser pali na zub nikad problema kliktanja ili ičega |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78680 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Samo nemoj nikom zatvorit izlaz iz dvorista i nemas brige. Tako ja uvijek radim kad sam tamo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78681 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Kod mene je isto palio na zub, no kad sam stavio novi anlaser, razlika u samom zvuku je bila osjetna, tiše i lakše je verglao. Da je neki senzor, greška bi bila češća. Npr na Puntu 2 je normalno da krepa senzor položaja volana. Ali počne prvo sa povremenim isključivanjem u vožnji pa do toga da skroz krepa. Samo u tom slučaju dijagnostika baš pokaže da je senzor u pitanju ,i kad čitaš podatke s tog senzora, vidi se da vrijednosti "preskaču" kako motaš volan. Znači ako je nešto baš do senzora, da ne može povremeno pročitati podatak, to memorira pod povremenu/intermittent grešku. Tako da može biti do toga ako dijagnostika baš pokazujem na neki specifični dio/grešku Al ako je vezano uz vremenske uvjete, vjerojatno je neki spoj.
![]() |
![]() |
#78682 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78683 |
Moderator
|
Ne vjerujem da u RH ne možeš naći normalan 2K clear coat u spreju a da košta neke normalne pare. Jedino što sam našao a da valja je ovo no to je 200ml bombica. Na kraju naručio ovo iz češke ![]() Stiglo je u ok stanju, sad treba vidit kakav je, mada su po internetima iskustva ok. ![]() Ima i ovo ali je u Slovačkoj iako je .hr domena a i manje je pakiranje ![]()
![]() |
#78684 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Colormatic 2k clear se meni pokazao odličan. Refurbao sam jedne alpina 18" felge i ispalo je znatno bolje od očekivanja. ![]() Prep je najbitniji i ne špricat ispod 15°C, lakše se nabora. Primer pa srebrna za felge i na to colormatic 2k clear. Ignoriraj čingčang gume, služile su za zaštitu, a možda je i novi vlasnik to tak vozio na kraju. Tko će ga znat. ![]()
![]() |
#78685 |
Moderator
|
Ma da, ak je hladno i vlažno odma dobiš spider-web uzorak i možeš komotno sačekat da se osuši i sve ošmirglat pa ponovo ![]() Da vidio sam po recenzijama kupaca da su zadovoljni. Ali ne kužim, dođem u ConColor, di su ljudi fakat OK i hoće pomoć, ali lik mi na upit za 2K clear gura fuckin' duplicolor single šit. Veli nemaju niš bolje. Kak bokte ![]() Prek bare sam uredno koristio SprayMax i to je bilo jako dobro. Voditelj Toyotinog servisa je mislio da ga zajebavam kad sam rekao da sam auto sredio sprej bombama. Veli ti nisi normalan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#78686 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78688 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Ako gledaš naše područje i all seasson gume, ima boljih guma na mokrom i suhom. Čak većina zaziva da se Michelin ponovno vrati na CC1 putanju, tj gumu koja je bolja na suhom/mokrom, a dostatna na snijegu.
![]() |
#78689 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Za mirnije vozače definitivno mogu preporučiti Quadraxer 3 (baby crossclimate). Vozim se na njima od 10-tog mjeseca (uzeo na ugodnegume, dobio 4 tjedna stare) i osim malog klizanja u rotoru kod Westgatea (neko ulje garant), u ovakvim uvjetima u zadnjih 4-5 mjeseci mi odlično drži. Ne divljam (ograničenje + 20), ali tu i tamo volim malo osjetiti inercijalne sile pa vidim kako drže. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78690 |
Moderator
|
|
|
Oglas
|
|