|
|||||||||||
|
|
#78391 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Da, slažem se. Postao je vitalni organ ![]() A osim gumbova, još jedan, ali pravi problem s modernim autima. Čim su krenuli s tim kvakama bilo je jasno koje su manjkavosti. |
|
|
|
|
|
|
#78392 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Barem se tako prica kod Znidarsica nakon kaj ekipi tri cetiri gemista razvezu jezik ![]() I to je ziher vec peti motor nutra.
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#78393 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
da, ubacuju ih unutra da se očiste, pa ih preprodaju dalje ![]() Mi imamo golf2 na plinu, evo jubilarno prošao 600k, od toga 400k na plinu. VIše se ne sićam koja je instalacija bila, neka talijanska, ali ono, seljadžija je to radila, pa ne bi preporučija. Samo je 400k proša, bez ikakvih problema (mijenjane brtve).
|
|
|
#78394 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Nakon 4 mjeseca druženja s DCC Pro u novoj Superbici s 18” felgama, mogu reći da je ok stvar, jer su Standard i Sport modovi definitivno pretvrdi za hrvatske ceste. Auto je većinu vremena u Comfort modu, ali ni on nije bezgrešan jer se zna zaljuljati kad se prelazi preko veće neravnine. |
|
|
|
|
|
#78395 |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
|
|
|
#78396 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
|
|
#78397 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Unatrag desetak godina više uopće ne pratim nove modele nijednog proizvođača i sad u tvom postu mi je prva informacija da alfa romeo ima novi model. Veselje je trajalo dok nisam otvorio google i pretražio slike... https://youtu.be/ekdiibGo15U?si=qWqm4OvQO6lcCxJJ&t=50 |
|
|
|
|
|
|
#78398 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Ti stari motori porijeklom još iz 80tih su neuništivi, ako redovito mijenjaš ulje, ok brtva glave od starosti zna otiči, al isto komi oni stari 1.6 benzinci u Škodama/Golfovima, odvrte 500-600 000km. Plus radi plina je ulje puno čišće, motor nema u sebi gareži, čist je iznutra itd
|
|
|
#78400 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Da se nadovezem na temu s plinom i citiram jednog prijatelja: Na plin se kuha, na dizel se ore a na benzin se vozi ![]() Sjecam se nekog lika s jaruna (valjda) jos prije 20 godina koji je ugradio plin u porschea, jos dan dan je sprdacina ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#78403 |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Upravo gledam Šebalja i novi 911: https://www.youtube.com/watch?v=7YptfWvUGNU Strava auto, samo troši to čudo kad ga stisneš... baš bi valjalo bubnit bocu plina unutra i onda je to to ![]()
|
|
|
#78405 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#78406 |
|
Fresh Juice
|
|
|
|
|
|
|
#78407 |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
|
|
|
#78408 |
|
The mighty pirate
|
Napraviš malu rošadu, motor naprijed, boca otraga i eto ga Pa ti reci da ne ide plin u Porschea. (macan i cayenne ne računam kao Porsche) https://www.autoscout24.com/offers/p...3-6c572f65a3ab
|
|
|
#78409 | |
|
Moderator
|
Neki dan sam imao intervenciju na jednoj benzinskoj u ZG. I tak dok sam radio bacio oko na LPG agregat i kaj bu sve stalo na punjenje. Uz dva Dustera, jedan Ceed, jedne Lagune stala su dva Mercedesa (C i E klasa) i jedan Jag Stype. Tak jasno da sam se ekipi u Meci i Jagu iz svega glasa izderao Seljacinooooo! ...... Not ![]() Citiraj:
Da ne kazem da 99% ljudi koji bi sjeli u auto ne bi mogli znat vozi li na benzin ili plin. Mucica zakaj vozis auto vam svojih mogucnosti i standarda? Ak nemas para odrzavat auto tehnicki ispravnim kupi nekaj jeftinije ![]() _______ I evo dok ovo pisem pored mene stane SLK250 CDI. Jebote kaj je s glavnom ![]() Kak to moze bit uzitak vozit, u kojem paralelnom svemiru?
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 05.02.2025. u 16:54. |
|
|
|
|
|
|
#78411 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
![]() Ali ok, kužim, svi imaju svoje afinitete. Gle ekipa koja me tu zna osobno zna da se zajebavam, još nikom nisam rekao joj kaj si kupil taj kramp ti si budala ![]() Mada mi je jednom Daddy zaprijetio da će pretat pričat sa mnom ako kupim BMW. Pa eto nisam kupio jedan, kupio sam ih četiri I dalje priča sam mnom ![]() Ono vozio sam fakat svašta, benzin, dizlo, plin, hibride, čiste strujiće, vodik/fuel cell. I jebat ga, imam neke svoje preference tipa radije ću uvijek odabrat dobar benzin-plin nego dizel. Mada danas, sva ima svoje probleme, sve su to postali direktaši osjetljivi na apsolutno sve i svašta. Recimo meni je fakat super kaj je kolega zkljaja napravio sa Ibizom i da je happy. Imam respect prema svima koji nekaj slože. Pa makar i nije po mom ukusu, ali njima je super i oni su zadovoljni. Ono što mi digne živac su tipične birtijske priče kak nekaj ne valja je ne valja. Nemaš razlog, samo ne valja. Ko baš spomenuta ranije ekipa ''na benzin se vozi, dizel se ore a plin se kuha''. Ista ta ekipa u 8 od 10 slučajeva sjeda u svoj benzinac kojem furt gori lampica rezerve i uvijek joj je problem negdi doć ako je dalje od 5km od kuće.
|
|
|
|
#78412 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Jel netko to vozio, imao, pa da mi se pohvali iz prve ruke. Meho veli da su to OK motori.
|
|
|
|
#78413 |
|
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
U potpunosti se slažem, samo sam ja recimo bio u situaciji da trebam 3 isofixa, a nisam htio VW. Izbor je jako Mali. S obzirom na kilometražu i želje, najradije bi 2.0 turbaka, ali nema... Auto kao auto sam izabran, da je bar 1 6 turbak, ali ne taj 1.2, pa čak i da nema sve spomenute probleme.
|
|
|
#78414 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
1.2 tce 1.6 atmo (isto opcija...nema turbine..manje problema )1.5 dci 1.6 hdi Ne daje mi se 15-16k za daču ili renfaulta sa 1.3. |
|
|
|
|
|
|
#78415 |
|
Premium
|
Kupi jos jednog lubenicara, evo recimo: https://www.njuskalo.hr/auti/vw-pass...oglas-46172684. Vidi ga sto je zgodan. Pravo musko/SvaboJeSvabo auto i nakon toga mozes recimo organizirati Samobor Lubenica Fest 2025. ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. 06.02.2025. u 11:14. |
|
|
|
|
|
#78420 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
|