|
![]() |
#7801 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Hannu nisam gledao pa necu nista komentirati, ali SP..... priznajem da je soundtrack odlican, da je scott glenn i dalje fora glumac, da su sve zenske njam njam. i to je to.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! Zadnje izmijenjeno od: Burko. 14.08.2011. u 10:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7802 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
meni je sucker punch fakat fora film ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: JVC HX-Z10. 14.08.2011. u 02:06. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7803 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#7804 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
![]() |
#7806 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7807 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() pogledas sucker punch, ok, priznajem da sama ideja filma nije nimalo losa i itekako originalna. ali izvedba? jesi i u jednom trenutku na bilo koji nacin suosjecao sa ijednim likom u cijelom filmu? da te je gluma dirnula, da si osjetio da je ta uloga za jednu/drugu/neku osobu u filmu? sve je nekako sterilno, nekako neprirodno, kao razlika izmedu prosjecnog cro i srb filma. srbi nekako upravo tu prirodnost u manje-vise svim filmovima imaju, zato je film za par stepenica automatski bolji. tako je i sucker punch, da je gluma bolja/odlicna i da je malo vise poradeno na radnji, film bi najvjerovatnije bio na razini Sin City-a. ovako je nekakva blijeda kopija....... a za Pan's Labyrinth? iznenadenje, vrlo ugodno, kao bajka za odrasle kroz bajku za neodrasle ![]() i da, mislim da se svi slazu da je soundtrack sucker puncha odlican ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7808 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7809 |
Guest
|
Preporuka http://www.imdb.com/title/tt1417108/ Unatoč visokim "standardima" koje su postavili 1 i 2. Trojka mi je bila li la. Četvorka bolja od trojke. Ali koliko god četvorka bila oke miljama svjetlosnih godina je ispred stvari tipa Hangover 2 etc. |
![]() |
![]() |
#7810 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Zar sam ja jedini koji je u Sucker Punchu vidio nešto više osim dobrog soundtracka i dobrih komada s prosječnom glumom? Ja ću vam reći da je film totalno jadan ako me pitate kakva je radnja, jer borbe sa mitskim bićima i ostala sranja su mi bila predosadna. Al film mi se sviđa ponajviše zbog jebenog soundtracka i poukom na kraju filma (što danas ima valjd 1% filmova), i to je ono što ovaj film čini posebnim. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7811 |
Guest
|
Mislim da si "jedini" :P hehe Sucker mi je zabavan film koji lijepo izgleda, ima soundtrack koji je "govno" ali je ukomponiran u film toliko dobro da rula. Baby Doll mi je totalno kjut, ostale su isto oke... Ali film nema nikakve suptilnosti (da se razumijemo. Mislim da mu nije ni trebala. Nije ovo Cuckoo's Nest). U svakom slučaju sam od filma dobio ono što sam očekivao što mogu reći za mizeran broj filmova u prosjeku. Da li će to biti neki klasik jednog dana, film kojem će se ljudi, generacije (stalno) vraćati. Ne. Kaj se tiče pouke na kraju filma. Suptilna je kao i blunt force trauma sa sledgehammerom. Danas svaki film ima neku jeftinu pouku. Meni ne smeta da ima film neku pouku. Ali "putovanje" do toga je ono što je važno. Zato su filmovi tipa jedan Blade Runner toliko kultni (od "novijih"). |
![]() |
![]() |
#7813 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Sjeća li se itko filma "Zvijer u čovjeku" neki hororac 80-tih god. probao sam naći tako nešto ali "0" bodova, film me se jakoooo dojmio kad sam ga pogledao prvi put ujedno i zadnji ![]() ![]() ![]() Hvala. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7814 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() ![]() Da znam da ima i dosta boljih filmova ali kad to pogledaš sa 12god onda je kao najbolji horor koji sam pogledao i to u kinu navećer od 19h, kad sam izašao bio je mrak(bilo me strah i do kuće otići u to vrijeme) ![]() ![]() Hvala. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7815 |
Doomster
Datum registracije: Mar 2008
|
Upravo odgledao Innerspace, to sam gledao kao klinac i nedavno listam po nekoj SF listi i vidim to...i dan danas odličan što se mene tiče ![]() ![]()
![]() |
#7817 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7818 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kritičar je na net.hr napisao da je Kapetan America najdosadniji superheroj. Bio je u pravu.
![]() |
#7820 |
Pod naletima kopita zla
|
Upravo pogledah: http://www.imdb.com/title/tt1464580/ Ako volite zombie-vamp spike onda odvojite dva sata i pogledajte ovaj neloš film. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7821 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7822 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Hamm, pogledaj i Tropa de elite, ako nisi, još je bolji. Dobar je i City of Men. Ja sam nedavno također pogledao Panov labirint i odličan mi je onaj magični dio, poprilično bolji od partizanskog dijela (iako je glavni negativac jako dobro odglumio). Odličan mi je dizajn onih stvorenja, posebno ono biće koje ima oči na rukama. Mislim da onaj glavni lik koji daje zadatke djevojčici odgovara opisu satira: Citiraj:
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. Zadnje izmijenjeno od: Mattheous. 17.08.2011. u 03:40. Razlog: disgrafija |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7823 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Filmčina i pol! |
|
![]() |
![]() |
#7824 |
Premium
|
Pogledao Drive Angry [rate:no votes] 23,801 votes . Šrot. Šablona na šabloni. Jedino što vrijedi je Amber Heard. Na kraju mi je Računovođa ispao puno zanimljiviji i cool od glavnog lika. Na početku je protiv glavnog lika, ali kako vrijeme ide sve više mu pomaže i postaje simpa. Isti dan vidio i Green Lantern [rate:no votes] 22,249 votes . Meni je bezveze. Jedino što vrijedi je opet žemska i to Blake Lively. Ovdje je brineta i ta boja joj baš i ne stoji. Kao plavuša je ![]()
![]() |
#7825 |
Axl Rose
Datum registracije: Feb 2008
|
u moru svih tih "hitova" sto se vrte u cinestaru i cineplexu po meni tri najbolja: 1. Rise of the apes (najbolji film koji sma pogledo u zadnjih godinu dana) 2. Harry Potter i darovi smrti drugi dio (fan sam harry pottera tak da mi je svaki dobar ![]() 3. i ucer gledo Bridesmaids tj djeveruse (iz prva sam bio skeptican, reko sigurno jos jedna dosadna ljubavna komedija, a na kraju sam plako od smijeha, stvarno ima dobrih scena) i dost dobar transformers 3 ostali "superhitovi" (green lantern, cpt. America, zadnji nastavak pirata s kariba, super 8, kauboji i izvanzemaljci, thor, sanctum, hangover 2) UŽAS! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7826 |
Guest
|
Kate Beckinsale u 3D-u! ![]() |
![]() |
![]() |
#7827 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Tucker & Dale vs Evil Sta da kazem, obicno ne pauziram filmove i ne placem dok ih gledam, al ovaj puta sam morao od smijeha. Kakav je ovo blesavi show od filma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7828 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Underworld super izgleda, valjda će takav i bit. Tko je ovaj zgodni plavooki s bičem? ![]() Jučer sam Something Borrowed gledala. Ne volim takve filmove inače, al ovaj je okej. Nije previše cmizdrav.
![]() |
#7829 |
Premium
|
![]() |
#7830 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Zookeeper - nezadovoljavajuće. |
![]() |