|
![]() |
#7771 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Ma nije bitno koliko se dobije po partiji,po meni, ako si uporan mozes imati par tier X a efikasnost ne vecu od broja cipela koje nosis. A to sam vec vidjao u igri, otada ne koristim XVM. Racunica ispada jednostavna, ako zelis premium tenk, kupis ga, ali imati premium tenk i ne imati premium acc je malo cudno/neobicno. Po meni. A ima jako puno igraca koji imaju premium tenk a neznaju ga igrati, ili ne zele nauciti. Ali svaki bedak ima svoje veselje, a i sad ce uskoro popusti na pakete pa se uvijek moze kupiti 5-10M srebrenjaka za 50€. A o isplativosti istoga, koga veseli neka trosi € na igru, ja recimo trosim € na nove PC komponente, u par godina sam novi auto mogao kupiti, svatko ima svoju "drogu" koja ga drzi. A i dalje cu WoT igrati kad mi se "cefne" i uvijek uzivam igrajuci, nekad vise, nekad manje, car igre je u nepredvidivosti, nikad neznas kako ce zavrsiti. edit: ova je brzinski zavrsila, jednostavno prestrasno kako su protivnici izginuli, samo birati mete, nist drugo nisam morao, video (15k cistig, jos 15k potrosio na municiju koju sam ispucao,sad ti racunaj, da imam premium acc duplo bih vise kredita zaradio, zalosno ali je tako kako je)
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 13.12.2014. u 22:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7772 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
12244 jako lose zaradjuje pogotovo bez premium acc...skuuupe granate!!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7773 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
kv85 opet ejs, al jos jadnije , ubio jednog samo :? http://wotreplays.com/site/1423902#self |
![]() |
![]() |
![]() |
#7774 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7775 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
ovaj jg88 je jeben za zarađivanje, na 400dmg-a 30k, na 2500 oko 100k da je jako lijepo nabavit love, samo je spoooooooooooooooooooor a i nisam naviko na te destrojere bez kupole pa mi baš i nejde ali bude polako ![]()
![]() |
#7776 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
TDovi rulaju. ![]()
![]() |
![]() |
#7777 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7779 |
Never Forgetti
|
![]() |
#7780 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Dobio i ja premium dan ![]() Ajd da i mene poljak iznenadi, covjek prvi u partiji, i to s KV-85, svaka mu cast video A neznam zasto mi igra laga, na momente je tako frustirajuce, ja kliknem ljevo a tenk svojim putem, ali se nedam pa ponekad ja namjerno krenem u krivom smjeru pa neka server misli kuda cu ja.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7781 | ||
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Ja san jednom one shota FV215b, a dosta puta samo par njih u krugu -400/500 ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 14.12.2014. u 21:56. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7782 |
Moderator
|
Kad arty ima sreće onda jednim šutom dvojicu ubije. ![]() Razbuco me ko beba zvečku. http://wotreplays.com/site/1427058#l...jac-object_704 I to je ono kaj mi se ne sviđa, da sa TDom moraš gurat liniju umjesto da si podrška. Ali može se. 704vorka gura bez problema. Samo da ima malo veću elevaciju topa. ![]()
![]() |
#7783 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Ma svakom tenku treba samo jos nesto malo, ali sve je to s razlogom napravljeno. A za arty, nekad stvarno treba imati srece, znam kad sam samo s njima i igrao. Ali to je jako rijetko. A ja evo uzivam u ovom danu premiuma, kredita kao u prici, a i nelaga toliko, steta sto moram na spavanje pa na posao ujutro, a fino 30k + sjelo s 3001P ![]() a evo nasao svoj stari snimak s ELC, 84k cistog, ala su to bili dani...sigurno neka nagrada bila u pitanju ![]()
![]() |
#7784 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Da prenesem jedno pozitivno iskustvo...jednom davno kada sam poceo igrati WoT...tada IS7 i Maus bijase jedine X u igri ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7786 |
Premium
Datum registracije: Dec 2013
|
Kupio sam si maleckog FV304 jedva doceko nakon prethodnika koji su smece,wn mi je odlican s njim nekih 60+ % ali mi se cini ko da je tenkic u kurcu,jedva 1000dmg skupi,abaca me uglavnom sa Tier 7 nekad i 8,osimcama skidam po 40 hp strasno,sta napravit da taj tenk malo podignem,stavio sam vent,mrezu i to je to.izgrinano sve osim radia.
![]() |
#7787 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
Kad igram arty (jucer 3 partije, i to katastrofalne), prvo probam njihov arty traceat, nakon toga dugi reload. Puno san partija odgira u GwPantheru i to je jeben arty (~1000), a nakon toga GwTiger(P) i braća su mi se zgadili, ako zarola ok, mozda pogodis i one shootas, ako ne pucanj u prazno i cekaj 40s. Ja uvik cestitan artyu kad je dobar pogodak, a ne kad je lame shot na otvorenom i sa 342 scouta. BTW jucer prva u WT RHM i odma ga volin, a nije ni crew retrainan ![]()
![]() |
![]() |
#7788 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
Edit: nakon 60-70 minuta igranja, rezultat, 0/8, u svakoj, ama bas svakoj sam u +2 tier bitki (namjerno sam uzimao od tier 5,6,7,8 pa da vidim dokle ide), u svakoj, ama bas svakoj nas razguze do bola, u svakoj, ama bas svakoj top tier u nasem timu su cesi ili poljaci (barem po klanovima bih rekao u kojima igraju, a na koji nacin uopste igraju u klanu?!??) i naravno da su gluplji od mog pekinezera koji kad vidi kost na ekranu lize ekran. Sve u svemu, da nebrisem post koji sam gore napisao, ipak odustajem od ove igre, makar za neko vrijeme, pa je za svaki slucaj upravo deinstaliram, ima da godisnji provedem uz Elitu novu ipak, pa da putujem prostranstvima svemira (valjda necu i tamo na nekog poljaka naletiti).
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 15.12.2014. u 21:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7789 |
Premium
|
![]() |
#7790 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Obavljena kupnja za blagdane https://www.dropbox.com/s/xf4yduwpwn..._1102.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/oz06o48upp..._1103.jpg?dl=0 Još moram par milja nagrindat za "sitnice"
![]() |
#7792 | ||
Never Forgetti
|
Citiraj:
Ujutro mi je divota igrat, valjda spavaju poljaci. pas mater ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7794 |
Never Forgetti
|
![]() |
#7796 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Šteta kaj ga neće bit,sjajan med za bumpy teren....ovu je sam iznjeo na brdu(s hrpom debila). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7797 |
Premium
|
Šta je bi ja ljude tukao...pa kako mozes biti ovako retardiran da kapiras na pobjedu a ni 2 min ne traje borba?!?!?!?!??!?!?! Strrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaašno http://wotreplays.com/site/1431871#f...t-m26_pershing ovu jedva dobili http://wotreplays.com/site/1432355#e...pirit-cromwell
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 16.12.2014. u 22:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7798 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
2 su razloga tako ranog capanja baze, povecanje eff-a, ipak je to najveci pokazatelj skilla, tako propovjeda Bog WOT-a, QB, a drugi je znanje da im je to jedino "pozitivno" sto ce/bi napravili u borbi Puno igraca nezna da capanje baze nedonosi niti veci xp niti vise love, ali glavno da su pobjedili jer je to jedini nacin da doprinesu pobjedi. Od tih likova jedino su gori oni koji na test serveru idu capat bazu
![]() |
#7799 |
Moderator
|
Dobro si me sjetio da skinem 9.5 Public Test.
![]() |
#7800 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Ovo je bila borba sa puno obrata. ![]() ![]() http://wotreplays.com/site/1432774#s...3-m26_pershing
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|