|
![]() |
#752 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Buljo a judy ne racunas? ![]() Raspisat cu se kad se vrijeme pokvari, sad mi ga je steta trositi na elaborate o vilicama :P
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#754 |
no fear
|
Koliko sam pročitao do sada oko ove strke sa vilicama- mogu samo reći da je tu netko pomješao lončiće. Ovdje se mješaju dvije stvari vilice za XC i AM. To su dvije različite kategorije vilica. @Uber Gosu nisam si štopao koliko mi treba po lojsteku ali idem u komadu drugi put kad idemo na sljeme možeš nam se pridružiti p.s. Prolistao sam malo časopis Biker i izgleda dosta dobro. (pretplata-125,00kn 6 brojeva) http://www.bikerhr.com/uvodna.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
errrrrm, ne. Mislim sada ovisi o cemu pricamo, tj o kojem modelu, ali ovo ti pogotovo ne stoji. Imao Hayes HFX-9 i bolje su za 10 koplja od Julie, koje sam takodjer, ne imao, ali testirao. I znam o cemu pricam, jerbo sam na biciklu od svoje 3. godine, i vozio sam stvarno sve, od vozikanja po kvartu, pa dirt, pa freeride, pa spustove, bla bla, ugl, Magura Julie ne valja. Kazem, mozda neki novi modeli, zandji koji sma ja probao je bio iz 2004., ali sumnjam da se tako drasticno promjenila kocnica. Ali opet, ovisi i za koju namjenu, ali ako je nesto ozbiljnije u pitanju, to nisu kocnice za to, a i bez obzira koja im namjena bila, stalno cure |
![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Dok se vi tu svađate moj Sljemenski Monstrum 900RR me je odvezao rutu Bistra-Jakovlje-Igrišće-Kraljev Vrh-Bistra. Ne baš laganih 21 km jer ima dosta uspona, ali i spustova. Potrošnja mu je osrednja. Litra cedevite, pola litre tuborga i dvije palačinke s nutelom. ![]()
![]() |
#758 |
al se nekad dobro jelo...
|
Svaka cast, vjerujem da ce Sljemenski Monstrum prije do tornja nego buljin Cycle Force 1 :-)
![]() |
#759 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ja jednostavno nemogu nac vremena da preko dana se popnem na tavan jer radim sad prek ljeta a uz to imam i voznu u autoslikoli tak da kad dodem doma je vec sumrak a onda je na tavanu mrak a nemam svijetlo gore nikakvo... ako nista drugo naajkasnije sam u subotu na tavanu i trazim vilju ![]()
![]() |
#760 | |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
@Abuser " ...zandji koji sma ja probao je bio iz 2004..." 2004 je AMD bio 2 koplja ispred intela... (Hayes rotori su od nekvalitetnog materijala i struzu i brzo se trose), Zadnje 2 god Magura ulaze znatne napore i sredstva u sve segmente i iskreno se nadam da ce ubrzo(2-3g) doci low klasa sa okomitim spremnicima ulja(po uzoru na marte...). |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#762 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Pojedinci su me mam pingali na ICQ, MSN, PM i dr.
![]() |
![]() |
#763 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Citam ove rasprave o viljama i ne vjerujem ![]() Tore bez motion control dampinga su poprilicno losije od onih koji ga imaju. Razlika izmedju Recona u-turn i Tore u-turn je samo u masi i materijalu nogu. @Uber Gosu Sto se tice talasa, vozio sam 32 rtl i 36 RC2. Je, super je vilica, odlicna.. Posebno prilagodba hoda.. Ali kakve to veze ima s XC vilicama? Osim kod 32 verzije kad je spustis na 100mm.. A ovo sto spominjes lockout.. Pa kud se ti vozis s tim bajkom da trebas lockout? Po cesti? Ja imam vanillu rlc na 100mm i odvozim leustek od mosta u Gracanima do kraja za 47 min i nemam potrebe lockati vilicu..
![]() |
#767 | ||||
FORD Fix Or Repair Daily
|
Citiraj:
i ako u "low" izvedbama obje su katastrofalno lose. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
btw svaka cast ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
![]() |
#770 | ||
Moderator
|
Citiraj:
Citiraj:
Hallooo šoferi. Šta 47 minuta i 1 % ljudi? Pa Vi ste ludi ljudi. ![]() Dat 10 somova ![]() ![]() Dat ću Vam guzice, ako ja to ne prođem za 55 minuta na svom šroteks Sljemenskom Monstrumu koji brat bratu ne vrijedi više od 300 kn. ![]()
![]() |
![]() |
#771 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
ima li kakvo solidno bicklo za 1,5 k kuna? ono cisto mal za uzivanciju,kontam nes kupit. fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
no fear
|
Realno za te novce ne! Ali tako se krene, možda još kojih 700KN pa se nađe nešto bolje. Bila je dosta povoljna akcija nakamura, možda nešto opet naleti. http://www.mercator.hr/_files/29118/...o_3_4_2008.pdf ili možda neki polovni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
za 1500 teško da bude solidan. Evo moj frend kupio u rog-jomi za 1900 ovaj gary fischer. Probao ga, super bajk za tu lovu http://www.fisherbikes.com/img/bikes...0/tarpon_o.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#774 | |
no fear
|
Citiraj:
![]() Za uspon bicikl ne igra toliku ulogu, moraš biti životinja i to neka izdržnjiva!!! Jel netko štopao vrijeme od žičare do jasli (po lojsteku) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#776 | |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
ufff gary, uvijek mi je zao kaj ga nisam kupio (ne navedeni model)... super bajk za vozikanje po cesti... samo je steta kaj je kod nas tesko nac ista vise od baznog modela... ali sve u svemu za te novce nebi ni razmisljal, ni puno ni malo, taman... @pantera odi probaj garyja. nisam bas pratio ovaj dio foruma, pa neznam jel netko rekao, ali da ti kazem, u ducanu u kojem ti nedaju da se provozas na biciklu, nemoj kupit nista. i bajk moze bit super i sve pet, al to nemora znacit da ce tebi odgovarat, isto tako ne znaci da ce to kaj si se malo vozil na onom ducanskom znacit da ce ti sto posto odgovarat, ali barem mozes dobit neki osjecaj i procjenit... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
malo pitance, mijenjam vilicu vjerojatno, pa pitam za ove dvije koju mi preporucujete: thora 318-u turn marzocchi dirt jumper III ili ak mislite da je neke drugo bolje u tom rangu ( do 2k kuna ) slobodno recite. amd-ac, ak kupim vilju u narednih par dana prije nego odem na godisnji, mos uzeti moju staru za ono svoje cudoviste. u principu bi mi trebao nekaj kaj ima relativno dubok hod ( znaci da lagano ide gore dole na svim mogucim rupama) , da ima lockut , a namjena je preko radnog tjedna asvalt, malo zemlje, a preko viknedaa šumski biciklizam. Kilaža je trenutno na 78kg. Zadnje izmijenjeno od: Osta. 04.07.2008. u 10:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
Registered User
|
tora i dirt jumper su vilice za razlicite discipline. ako vozis xc, onda tora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#779 | |
FORD Fix Or Repair Daily
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
318 u-turn nema LO. ![]() Ima compresion koji je nešto tipa LO ali nezablokira vilju nego je samo puno tvrđa. Po meni je čak i bolje da ipak malo upija nego nikako.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|