Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.07.2008., 21:51   #751
ABuser
Premium
Moj komp

ABuser's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Meni je igra kao igra super, te iako ima dosta nedostataka u odnosu na TOCA-u, bilokoju od WTC-a nadalje, ima isto tako i prednosti, ali se vrlo lako uziviti u igru, no ono sto mene nije bas previse impresioniralo, a upravo ono sto najvise hvale, jest model ostecenja. Nerealan je u oba ekstrema. (pricam o vizualnom, o mehanickom da i ne pricam, ali to im nije ni bila namjera napraviti vrhunski jer bi tada bilo i odlaska u boxove). Dakle, s jedne strane zna biti pretjerano nerealan tj da recimo plastika farova bude izdeformirana kako u stvarnosti moze smao sanjati, tj puknula bi pri minimalnom kontaktu a ne se zguzvala kao hrpa papira, a s druge strane imamo pak nedovoljno ostecenje - primjer: jucer sam vozio onu stazu u Japanu, ne mogu se sjetiti kako se zove - ona bas trkaca staza, vrlo kratka, i u jednoj od dvije sikane na toj stazi sam se malo previse zanio, izletio, okrenuo, odletio u zrak, sletio na krov, i jos se par puta okrenuo, i iako je dozivljaj bio genijalan (igram uvijek sa sluskama do max, bez ikakvih asistencija i sa lockanim pogledom iz kabine), kada sam ukljucio instant replay da vidim sto sam uinio od jadnog auta, primjetio sam da krov nije bio NIMALO deformiran, pa cak ni izgreban, makar sam sletio nakon skoka drito na krov i jos se jednom ili dvapt okrenuo na njega prilikom prevrtanja. Ubrzo mi se dogodila slicna situacija na istoj stazi ali u onom zavoju koji ide desno i u uspon, i opet isto. Poprilicno razocaravajuce. Ista stvar vrijedi i za spoiler - jos mi se nijedan nije otkinuo, iako sam napravio totalku od auta vise puta prevrcuci se na sve moguce nacine, namjerno ili nenamjerno.
ABuser je offline   Reply With Quote
Staro 26.07.2008., 22:30   #752
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
I ja igram sa svim OFF i bez toga šugavog REPLAYa. Igram me nije nešto impresionirala. Čisto zbog fizike i oštećenja. Nekako mi je ToCA bila bolja ali eto ovo isto zaigram u nedostatku boljega. Sviđa mi se eyecandy

BTW onaj PRO GRIDer (mislim CRoh da je NICK) neka zaigra GTR2/rFactor i sliče pro igre, pa neka onda prdi!
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 26.07.2008., 22:39   #753
Armor
Premium

Armor's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
I ja igram sa svim OFF i bez toga šugavog REPLAYa. Igram me nije nešto impresionirala. Čisto zbog fizike i oštećenja. Nekako mi je ToCA bila bolja ali eto ovo isto zaigram u nedostatku boljega. Sviđa mi se eyecandy

BTW onaj PRO GRIDer (mislim CRoh da je NICK) neka zaigra GTR2/rFactor i sliče pro igre, pa neka onda prdi!

Slim Shady didit again.

Velim ti ponovo, ZAIGRAJMO.
Ja biti u top 50 in world, ne znati za tebe.

I ko tu spominje GTR itd...
Staro 26.07.2008., 22:48   #754
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
E ekipa, tamo na Bugovom forumu su vas popljuvali jer kao nise imali muda odigrat s njima.. Mislim igrate sugavu igru, i jos ne mozete pobjedit tamo neke pavijane.. bas te u bannani..

Citiraj:
Stvarno si car..nema sta..najjakiji si..
srale7 je online   Reply With Quote
Staro 27.07.2008., 16:57   #755
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor Crohr Pregled postova
Slim Shady didit again.

Najsijači

Javi mi se na PM pa ti objasnim (hinit imam već jedan aktivan CRVENI karton).
Citiraj:
Ja ću biti, ili ja sam u top 50 ili slabo govoriš 'rvacki
Staro 27.07.2008., 17:15   #756
~Kaiser_Chief~
Premium
Moj komp

~Kaiser_Chief~'s Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:

hahah ... ne brini on ti je iz Budinscine..... oni imaju svoj poseban jezik... znam par ljudi koji idu samnom u razred i vec godinu dana pricam s njima al nis ne razumijem
Staro 27.07.2008., 17:21   #757
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Slim Shady didit again.

Ipak ima 5 godišnjaka koji su najbolji na svijetu u tako extra uber megamega cool igri...
btw: djeca su podla pazi da te mali ne prestigne i razbije te(al ionako mos nastavit voziti )
odi glumit bubamaru i ulizivat se BUG-ovoj redakciji, koja je kladim se oduševljena igrom i umjesto da pišu nekaj normalnog oni igraju to cesme, imho jedina dobra stvar je grafika...

smijem rec da je crohr idiot koji se kurci arkadom kojoj je fizika u qrcu....to bi cak i lobotomirani iz vrapca znali igrat..ili cu dobit infraction?

Zadnje izmijenjeno od: tech. 27.07.2008. u 17:33.
tech je offline   Reply With Quote
Staro 27.07.2008., 17:32   #758
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

pa jel si vidio recenziju u Bugu? (opravdano)popljuvali
Staro 27.07.2008., 17:35   #759
tech
Premium
Moj komp

Ne citam bug....
Al ak jesu, onda im je to jedina dobra recenzija u ovih par godina...
Staro 27.07.2008., 17:42   #760
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor tech Pregled postova
Ipak ima 5 godišnjaka koji su najbolji na svijetu u tako extra uber megamega cool igri...
smijem rec da je crohr idiot koji se kurci arkadom kojoj je fizika u qrcu....to bi cak i lobotomirani iz vrapca znali slusat..ili cu dobit infraction?
Ma nije, GTR2 ili rFactor davno je on to skužio. Naravno GRID + Vista X64 (da dobro ste čuli x64) čine čuda, i naravno da ove nabrojane nemaju šta tražit.
ajde bar ćemo biti braća po kratonima
Citiraj:
odi glumit bubamaru i ulizivat se BUG-ovoj redakciji, koja je kladim se oduševljena igrom i umjesto da pišu nekaj normalnog oni igraju to cesme
Ne kupujte mjesto u BUGu sa Vapočilovima
Citiraj:
btw: djeca su podla pazi da te mali ne prestigne i razbije te(al ionako mos nastavit voziti )
To nije nerealno. Jednom sam ja vozio cca 200kmph i isprevrtao se par puta. Onda sam izašao iz auta, i prevrnuo ga na kotače pa dalje. Naravno sljedeći put nisam mogao isto sanjati!!!
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.07.2008., 17:42   #761
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Ni ja ga ne citam, slucajno mi je u firmi dosao pod ruku..dobio je ocjenu 72% ali mislim da je i to previse..
Staro 27.07.2008., 17:47   #762
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Ni ja ga ne citam, slucajno mi je u firmi dosao pod ruku..dobio je ocjenu 72% ali mislim da je i to previse..
Ja isto nekada bacim pogled kad ga nabavim imam onaj broj sa Vapočilerom, koga zanima PM me
Staro 27.07.2008., 19:48   #763
ShebY
Premium
Moj komp

ShebY's Avatar

Citiraj:
odi glumit bubamaru i ulizivat se BUG-ovoj redakciji, koja je kladim se oduševljena igrom i umjesto da pišu nekaj normalnog oni igraju to cesme, imho jedina dobra stvar je grafika...

smijem rec da je crohr idiot koji se kurci arkadom kojoj je fizika u qrcu....to bi cak i lobotomirani iz vrapca znali igrat..ili cu dobit infraction?

A kak ti znaš da je fizika u kurcu? Ti si se prevrta u autu koji ide 350 km/h? Ili se barem vozi 350km/h?

Edit/OT: imam 444 posta

ShebY je offline   Reply With Quote
Staro 27.07.2008., 20:07   #764
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor ShebY Pregled postova
A kak ti znaš da je fizika u kurcu? Ti si se prevrta u autu koji ide 350 km/h? Ili se barem vozi 350km/h?

Edit/OT: imam 444 posta
Pa dovoljno je vidit, da klonkretno na prvoj trxi, Viper skreće isto sa 300 i 30 kmph isto tako da ne govorim za drift!
Tko ima imalo iskustva složit će se (Rosso prvi )

EDIT
Ne nabijaj postove glupostima
Staro 27.07.2008., 20:12   #765
ShebY
Premium
Moj komp

ShebY's Avatar

Citiraj:
Pa dovoljno je vidit, da klonkretno na prvoj trxi, Viper skreće isto sa 300 i 30 kmph isto tako da ne govorim za drift!
Tko ima imalo iskustva složit će se (Rosso prvi )

EDIT
Ne nabijaj postove glupostima
Pa ako nisi stigo dalje od prve utrke nepričaj gluposti, Razlika se najviše vidi kad u 24 lamansu napreduješ kroz klase, znači gt2,gt1,lmp2 i lmp1

ShebY je offline   Reply With Quote
Staro 27.07.2008., 20:30   #766
tech
Premium
Moj komp

ja sam igrao igricu i došao sam dosta daleko(na joysticku) onda sam poceo igrat na volan i igra jednostavno suxa naspram LFS-a i Rfactora....
I da ja sam se vozio 400kmh i zavrsio u stupu, zatim sam pao sa kreveta...
Staro 27.07.2008., 20:32   #767
Armor
Premium

Armor's Avatar

Citiraj:
Najsijači

Javi mi se na PM pa ti objasnim (hinit imam već jedan aktivan CRVENI karton).

Ironija iliti prenesno značenje, nerazumljivo nekima, poradite na inteligenciji.
I NIKAD mi više nemoj reći da ne govorim Hrvatski.

Ti iz Zaboka, ne mudruj previše i nemoj govoriti protiv svog roda.
To da ti ne razumiješ puke su gluposti stari.
Nemoj trabunjati bezveze.

Da, i Bug je uvijek spreman na izazov, samo mi vi nekaj štekate...
Staro 27.07.2008., 21:21   #768
tech
Premium
Moj komp

Citiraj:
Ironija iliti prenesno značenje, nerazumljivo nekima, poradite na inteligenciji.

Ovaj post otkriva par stvari...to da si totalno neozbiljan i garant si jedan od najvecih hrvata sa zlatnim lancicem oko vrata i mercedesom(NHF)
Problem je u tome kaj je na bugu 98% klincadije kojima je bug i enter svetinja...sada dosta ot-a
E da vidim da te jebu gradovi...kaj nije baja 1 u splitu?
EOD
Staro 27.07.2008., 21:22   #769
srle
Premium
Moj komp

srle's Avatar

Datum registracije: May 2006
hrvatski se pise malim.
Staro 27.07.2008., 22:10   #770
~Kaiser_Chief~
Premium
Moj komp

~Kaiser_Chief~'s Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Ovaj post otkriva par stvari...to da si totalno neozbiljan i garant si jedan od najvecih hrvata sa zlatnim lancicem oko vrata i mercedesom(NHF)
Problem je u tome kaj je na bugu 98% klincadije kojima je bug i enter svetinja...sada dosta ot-a
EOD
misli na mene.. ja sam reko da ih ne razumijem, sta je bila sala...
Staro 27.07.2008., 22:47   #771
ABuser
Premium
Moj komp

ABuser's Avatar

ja sam svoje misljenje rekao na pocetku stranice sto se tice "realnosti" damagea i fizike, ali nije mi jasno zasto svi pljujete po igri? Ja sam zagrizeni ljubitelj voznji, kako arkadnih, tako i simulacija (njih ipak vise, jel), i odigrao sam na tone voznji i to neke po nekoliko puta, npr GT3, i stvarno u mojoj, bez ikakve skromnosti, bogatoj poijesti igranja "voznji", ova igra zauzima sasvim solidno mjesto, pa i vise od toga. Nema realnost GTR-a, ili cak GT-a, nema osjecaj brzine Burnouta i sl., ali ako se igra sa jedinim pravim pogledom, onim iz kabine (kaige), pruza prokleto dobar osjecaj klaustrofobije, brzine, dozivljaja "pack racinga", a o sudarima i raznim udarcima da ne govorim. Naravno, za potpuni dozivljaj su jos potrebne skvalitetne slusalice i dobar joypad sa rumbleom, ili jos bolje volan. Eto, ja imam to sve (nemam volan, joypad "samo"), i kao sto rekoh, osjecaj je, po meni nenadmasiv doasad u ijednoj igri koju sam igrao, zato, svi koji pljujete, slusalice na glavu, joypad/volan sa rumleom/FF-om u ruke, u igri tezinu minimalno na serious, iskljuciti sve asistencije, i lockati view na head camera, i tek nakon toga mozete donositi sud o igri. Inace vam ne vrijedi.

EDIT:
GRiD mozda nije najbolji simulator voznje, ali je jedan od najboljih simulatora utrkivanja
Staro 28.07.2008., 09:45   #772
Armor
Premium

Armor's Avatar

Citiraj:
Autor ABuser Pregled postova
EDIT:
GRiD mozda nije najbolji simulator voznje, ali je jedan od najboljih simulatora utrkivanja
Potpis,

Grid NIJE zamišljen niti je sproveden tako da bude GTR2 ili Race 07.
On ima svojih težina, istina, protiv AI baš i ne.
Ne znam zbog čega onda uspoređujete GTR i GRID??
Činjenica je, broj Grid igrača DRASTIČNO raste, upravo zbog toga jer nije GTR, tj. bolesno težak.
Ja imam puno iskustva s GTR-om i F1 modom na njemu ali u zadnje vrijeme igram isključivo Grid.
I jedva čekam F1 iz Codemastersa, poboljšani Grid engine, znate vi kaj to bude
Staro 28.07.2008., 09:46   #773
tech
Premium
Moj komp

Citiraj:
Potpis,

Grid NIJE zamišljen niti je sproveden tako da bude GTR2 ili Race 07.
On ima svojih težina, istina, protiv AI baš i ne.
Ne znam zbog čega onda uspoređujete GTR i GRID??
Činjenica je, broj Grid igrača DRASTIČNO raste, upravo zbog toga jer nije GTR, tj. bolesno težak.
Ja imam puno iskustva s GTR-om i F1 modom na njemu ali u zadnje vrijeme igram isključivo Grid.
I jedva čekam F1 iz Codemastersa, poboljšani Grid engine, znate vi kaj to bude
Još jedna usrana "simulacija aka arkada" u kojoj cu se sa 300kmh srokat u zid i dalje radit hot lapove....držim se ja Rfactora i F1 08 moda...
Staro 28.07.2008., 13:59   #774
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Thumbs up

Citiraj:
Još jedna usrana "simulacija aka arkada" u kojoj cu se sa 300kmh srokat u zid i dalje radit hot lapove....
pa ako će imalo sličilo grid-u, mislim da nebudeš to mogao.
pogotovo ak igraš na extreme težini, onda nema ni flashbackova ni restart.

btw, kad smo kod težine, jeste primjetili "Ninja" težinu, kad se završi career, pa se to otključa. vidio sam svakojake nazive za max difficulty, al Ninja je definitivno the first.
Atrax je offline   Reply With Quote
Staro 28.07.2008., 14:20   #775
Tekla
Premium
Moj komp

Tekla's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ma bolje da je niste igrali. sad se samo beze svadjate DDD
Staro 28.07.2008., 14:58   #776
Majo
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2007
Zna li neko zasto nemogu pomaknuti antialiasing sa 4xmsaa sam stoji tak kad stavim na 16x onda sam uredno vrat na 4x,nemrem ni v-sync upalit ni mjenjat refresh rate,sve vrati na default,neznam koji mu je????
Majo je offline   Reply With Quote
Staro 28.07.2008., 15:13   #777
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Thumbs up

Citiraj:
Autor Majo Pregled postova
Zna li neko zasto nemogu pomaknuti antialiasing sa 4xmsaa sam stoji tak kad stavim na 16x onda sam uredno vrat na 4x,nemrem ni v-sync upalit ni mjenjat refresh rate,sve vrati na default,neznam koji mu je????
imaš poruku na PM.
Atrax je offline   Reply With Quote
Staro 28.07.2008., 17:39   #778
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor ShebY Pregled postova
Pa ako nisi stigo dalje od prve utrke nepričaj gluposti, Razlika se najviše vidi kad u 24 lamansu napreduješ kroz klase, znači gt2,gt1,lmp2 i lmp1
A stvarno imaš Zlatnu lančinu Ja sam prvu trku davno prešao, i prošao sam La-Mans prema tome imam iskustva sa GRIDom
Citiraj:
ja sam igrao igricu i došao sam dosta daleko(na joysticku) onda sam poceo igrat na volan i igra jednostavno suxa naspram LFS-a i Rfactora....
I da ja sam se vozio 400kmh i zavrsio u stupu, zatim sam pao sa kreveta...
To što nema LFS grafiku kao GRID neznači da je lošiji , slažem se sa techom
Citiraj:

Sigurno si iz BiH kad govoriš tako za svoju obranu (NHF ). BUG je spreman za izazov, ali često nema dobro hlađenje
Citiraj:
EOD
Baja je u vrijeme nastanka posta bio u Zagrebu (inače super ra , ne ulizivam se ) i još je samo niti godinu dana u STu, tako da sam pojsanio neke stvari. ;islim da Crohr nije skužio
Citiraj:
Još jedna usrana "simulacija aka arkada" u kojoj cu se sa 300kmh srokat u zid i dalje radit hot lapove....držim se ja Rfactora i F1 08 moda...
Nećeš, nego ćeš dobt aerodinamičniji bolid.

Ja ovaj tjedan imam Real F1 mod
Staro 28.07.2008., 22:53   #779
ABuser
Premium
Moj komp

ABuser's Avatar

Citiraj:
Autor Atrax Pregled postova

btw, kad smo kod težine, jeste primjetili "Ninja" težinu, kad se završi career, pa se to otključa. vidio sam svakojake nazive za max difficulty, al Ninja je definitivno the first.
bilo je u jos nekim igrama naziva za odredjenu tezinu "ninja", ali obicno su te igre imale veze sa ninjama, i obicno nije bila max difficulty
Staro 29.07.2008., 11:16   #780
Gradjanin
Premium
Moj komp

Gradjanin's Avatar

Citiraj:
Autor ABuser Pregled postova
ja sam svoje misljenje rekao na pocetku stranice sto se tice "realnosti" damagea i fizike...
Ja sam zagrizeni ljubitelj voznji, kako arkadnih, tako i simulacija (njih ipak vise, jel), i odigrao sam na tone voznji i to neke po nekoliko puta, npr GT3, i stvarno u mojoj, bez ikakve skromnosti, bogatoj poijesti igranja "voznji", ova igra zauzima sasvim solidno mjesto, pa i vise od toga.

Naravno, za potpuni dozivljaj su jos potrebne skvalitetne slusalice i dobar joypad sa rumbleom, ili jos bolje volan. Eto, ja imam to sve (nemam volan, joypad "samo"), i kao sto rekoh, osjecaj je, po meni nenadmasiv doasad u ijednoj igri koju sam igrao, zato, svi koji pljujete, slusalice na glavu, joypad/volan sa rumleom/FF-om u ruke, u igri tezinu minimalno na serious, iskljuciti sve asistencije, i lockati view na head camera, i tek nakon toga mozete donositi sud o igri. Inace vam ne vrijedi.
Ti stvarno NEBI TREBAO KOMENTIRATI bilo kakvu simulaciju ili arkadu voznje i utrka
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno