|
![]() |
#751 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Meni je igra kao igra super, te iako ima dosta nedostataka u odnosu na TOCA-u, bilokoju od WTC-a nadalje, ima isto tako i prednosti, ali se vrlo lako uziviti u igru, no ono sto mene nije bas previse impresioniralo, a upravo ono sto najvise hvale, jest model ostecenja. Nerealan je u oba ekstrema. (pricam o vizualnom, o mehanickom da i ne pricam, ali to im nije ni bila namjera napraviti vrhunski jer bi tada bilo i odlaska u boxove). Dakle, s jedne strane zna biti pretjerano nerealan tj da recimo plastika farova bude izdeformirana kako u stvarnosti moze smao sanjati, tj puknula bi pri minimalnom kontaktu a ne se zguzvala kao hrpa papira, a s druge strane imamo pak nedovoljno ostecenje - primjer: jucer sam vozio onu stazu u Japanu, ne mogu se sjetiti kako se zove - ona bas trkaca staza, vrlo kratka, i u jednoj od dvije sikane na toj stazi sam se malo previse zanio, izletio, okrenuo, odletio u zrak, sletio na krov, i jos se par puta okrenuo, i iako je dozivljaj bio genijalan (igram uvijek sa sluskama do max, bez ikakvih asistencija i sa lockanim pogledom iz kabine), kada sam ukljucio instant replay da vidim sto sam uinio od jadnog auta, primjetio sam da krov nije bio NIMALO deformiran, pa cak ni izgreban, makar sam sletio nakon skoka drito na krov i jos se jednom ili dvapt okrenuo na njega prilikom prevrtanja. Ubrzo mi se dogodila slicna situacija na istoj stazi ali u onom zavoju koji ide desno i u uspon, i opet isto. Poprilicno razocaravajuce. Ista stvar vrijedi i za spoiler - jos mi se nijedan nije otkinuo, iako sam napravio totalku od auta vise puta prevrcuci se na sve moguce nacine, namjerno ili nenamjerno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
I ja igram sa svim OFF i bez toga šugavog REPLAYa. Igram me nije nešto impresionirala. Čisto zbog fizike i oštećenja. Nekako mi je ToCA bila bolja ali eto ovo isto zaigram u nedostatku boljega. Sviđa mi se eyecandy ![]() BTW onaj PRO GRIDer (mislim CRoh da je NICK) neka zaigra GTR2/rFactor i sliče pro igre, pa neka onda prdi! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#753 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Slim Shady didit again. Velim ti ponovo, ZAIGRAJMO. Ja biti u top 50 in world, ne znati za tebe. I ko tu spominje GTR itd... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#754 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
E ekipa, tamo na Bugovom forumu su vas popljuvali jer kao nise imali muda odigrat s njima.. Mislim igrate sugavu igru, i jos ne mozete pobjedit tamo neke pavijane.. bas te u bannani.. Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#755 | ||
Banned
|
Citiraj:
![]() Javi mi se na PM pa ti objasnim (hinit imam već jedan aktivan CRVENI karton). Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#757 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
btw: djeca su podla pazi da te mali ne prestigne i razbije te(al ionako mos nastavit voziti ![]() ![]() odi glumit bubamaru i ulizivat se BUG-ovoj redakciji, koja je kladim se oduševljena igrom i umjesto da pišu nekaj normalnog oni igraju to cesme, imho jedina dobra stvar je grafika... smijem rec da je crohr idiot koji se kurci arkadom kojoj je fizika u qrcu....to bi cak i lobotomirani iz vrapca znali igrat..ili cu dobit infraction? Zadnje izmijenjeno od: tech. 27.07.2008. u 17:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#760 | |||
Banned
|
Citiraj:
ajde bar ćemo biti braća po kratonima ![]() Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#762 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#763 | |
Premium
|
Citiraj:
Edit/OT: imam 444 posta ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#764 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Tko ima imalo iskustva složit će se ![]() EDIT Ne nabijaj postove glupostima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Premium
|
Pa ako nisi stigo dalje od prve utrke nepričaj gluposti, Razlika se najviše vidi kad u 24 lamansu napreduješ kroz klase, znači gt2,gt1,lmp2 i lmp1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Premium
|
ja sam igrao igricu i došao sam dosta daleko(na joysticku) onda sam poceo igrat na volan i igra jednostavno suxa naspram LFS-a i Rfactora.... I da ja sam se vozio 400kmh i zavrsio u stupu, zatim sam pao sa kreveta... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#767 | |
Premium
|
Citiraj:
I NIKAD mi više nemoj reći da ne govorim Hrvatski. Ti iz Zaboka, ne mudruj previše i nemoj govoriti protiv svog roda. To da ti ne razumiješ puke su gluposti stari. Nemoj trabunjati bezveze. Da, i Bug je uvijek spreman na izazov, samo mi vi nekaj štekate... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#768 | |
Premium
|
Citiraj:
Problem je u tome kaj je na bugu 98% klincadije kojima je bug i enter svetinja...sada dosta ot-a E da vidim da te jebu gradovi...kaj nije baja 1 u splitu? EOD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#770 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
ja sam svoje misljenje rekao na pocetku stranice sto se tice "realnosti" damagea i fizike, ali nije mi jasno zasto svi pljujete po igri? Ja sam zagrizeni ljubitelj voznji, kako arkadnih, tako i simulacija (njih ipak vise, jel), i odigrao sam na tone voznji i to neke po nekoliko puta, npr GT3, i stvarno u mojoj, bez ikakve skromnosti, bogatoj poijesti igranja "voznji", ova igra zauzima sasvim solidno mjesto, pa i vise od toga. Nema realnost GTR-a, ili cak GT-a, nema osjecaj brzine Burnouta i sl., ali ako se igra sa jedinim pravim pogledom, onim iz kabine (kaige), pruza prokleto dobar osjecaj klaustrofobije, brzine, dozivljaja "pack racinga", a o sudarima i raznim udarcima da ne govorim. Naravno, za potpuni dozivljaj su jos potrebne skvalitetne slusalice i dobar joypad sa rumbleom, ili jos bolje volan. Eto, ja imam to sve (nemam volan, joypad "samo"), i kao sto rekoh, osjecaj je, po meni nenadmasiv doasad u ijednoj igri koju sam igrao, zato, svi koji pljujete, slusalice na glavu, joypad/volan sa rumleom/FF-om u ruke, u igri tezinu minimalno na serious, iskljuciti sve asistencije, i lockati view na head camera, i tek nakon toga mozete donositi sud o igri. Inace vam ne vrijedi ![]() EDIT: GRiD mozda nije najbolji simulator voznje, ali je jedan od najboljih simulatora utrkivanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#772 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Grid NIJE zamišljen niti je sproveden tako da bude GTR2 ili Race 07. On ima svojih težina, istina, protiv AI baš i ne. Ne znam zbog čega onda uspoređujete GTR i GRID?? Činjenica je, broj Grid igrača DRASTIČNO raste, upravo zbog toga jer nije GTR, tj. bolesno težak. Ja imam puno iskustva s GTR-om i F1 modom na njemu ali u zadnje vrijeme igram isključivo Grid. I jedva čekam F1 iz Codemastersa, poboljšani Grid engine, znate vi kaj to bude ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#773 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#774 | |
Premium
|
![]() Citiraj:
![]() pogotovo ak igraš na extreme težini, onda nema ni flashbackova ni restart. ![]() btw, kad smo kod težine, jeste primjetili "Ninja" težinu, kad se završi career, pa se to otključa. vidio sam svakojake nazive za max difficulty, al Ninja je definitivno the first. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Zna li neko zasto nemogu pomaknuti antialiasing sa 4xmsaa sam stoji tak kad stavim na 16x onda sam uredno vrat na 4x,nemrem ni v-sync upalit ni mjenjat refresh rate,sve vrati na default,neznam koji mu je???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Premium
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#778 | |||||