Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.11.2008., 15:17   #751
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
igra je mi je bila poduže vrijeme na pauzi...uglavnom ispunil sam 13 sporednih misija, i sad jedina aktivna sporedna misija je onaj bar gdje su mi oni suborci (ona ženska koja pomaže kod misije, pa tip koji te spašava...) i samo od njih mogu dobiti sporednu misiju...nema ni jedne aktivne za otključavanje oružja, eleminiranje meta, ništ samo taj bar i glavne misije, i underground??? bug ili tako mora biti
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 01.11.2008., 15:59   #752
bluefluid
Premium
Moj komp

bluefluid's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
pa ne mozes beskonacno rijesavati sporedne misije, moras katkad i ici naprijed u prici da ti se otkljuca igra dalje...

sto se tice zmaja ja sam ih nasao 4, uvijek na nekom vecem brdu lili negdje na klancu, ali nisu bas tako lako vidljivi

inace, jel itko zainteresiran za mp ovdje na forumu prek hamachija?
bluefluid je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.11.2008., 16:04   #753
Ementaler
Premium
Moj komp

Ementaler's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Nabavio igru, igrao nekih 5-6 sati već.. sviđa mi se skroz. Puno pažnej uloženo na neke vizualne detalje što mi se sviđa. Sve u svemu vrlo zabavno i dobro napravljeno imho.

Jeste našli već zlatni aK-47?

Ako niste evo guidea:
http://www.hcl.hr/special.php?TekstID=336&select=23

Inače, igram na 1280x960(85Hz sa vsyncom upaljenim ) sa 4xAA, 8xAF i sve na ultra high osim shadows na very high. Ati fix nisam instalirao jer čujem da i nema nekog efekta ako se nam X2 grafička ili crossfire sistem, uostalom igra mi klizi na ovim postavkama.

Evo i odvrćenog benchmarka ako nekoga zanimaju performanse sa ovim postavkama na mojoj konfi:

http://slike.hr/slika.php?z=fc2bench0.jpg
Staro 01.11.2008., 16:07   #754
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor bluefluid Pregled postova
inace, jel itko zainteresiran za mp ovdje na forumu prek hamachija?
Jesam ja, ali mi smo do sada pokušavali preko hamachija i nije nam uspjelo (create - offline - lan - list games i ne nađe ništa)
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 01.11.2008., 16:16   #755
bluefluid
Premium
Moj komp

bluefluid's Avatar

crnjak, bas bi bilo ok kad bi se skupilo ljudi tu sa foruma pa da bacimo koju partiju...
Staro 01.11.2008., 17:13   #756
žile
Banned

žile's Avatar

Datum registracije: Feb 2005

Igram misiju u kojoj se moram naći sa Reubenom u Lumberu (ili tako nešto), on se skriva u nekoj kući. I sad kad ja uđem u tu kuću (sigurno je to ta obilježena crveno na karti), Reuben leži mrtav na podu.

Kako dalje?

^n-tu potenciju
Hvala care,stvarno
-->
Citiraj:
Autor ALiEN17 Pregled postova

Igram misiju u kojoj se moram naći sa Reubenom u Lumberu (ili tako nešto), on se skriva u nekoj kući. I sad kad ja uđem u tu kuću (sigurno je to ta obilježena crveno na karti), Reuben leži mrtav na podu.

Kako dalje?

^n-tu potenciju
Hvala care,stvarno
žile je offline   Reply With Quote
Staro 01.11.2008., 17:18   #757
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor bluefluid Pregled postova
crnjak, bas bi bilo ok kad bi se skupilo ljudi tu sa foruma pa da bacimo koju partiju...
Ja sam isto za...Probao sam sa Michelom ali nismo uspijeli..
srale7 je offline   Reply With Quote
Staro 01.11.2008., 17:30   #758
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor žile Pregled postova
Hvala care,stvarno

Bilo?
ALiEN17 je offline   Reply With Quote
Staro 02.11.2008., 09:50   #759
Psyho
Premium
Moj komp

Psyho's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Imam pitanje.Kad idem loadat pise mi act 1 20%.Sta onda to ima vise actova.Kad prođem act jel dobijem novu mapu
Staro 02.11.2008., 12:53   #760
Tomekk_7
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Ja sam isto za...Probao sam sa Michelom ali nismo uspijeli..
kolko sam ja shvatil kad sam probavo, morate imati svi istu verziju hamachija... tak je bar bilo meni.
Tomekk_7 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 02.11.2008., 13:44   #761
bluefluid
Premium
Moj komp

bluefluid's Avatar

Citiraj:
Autor Psyho Pregled postova
Imam pitanje.Kad idem loadat pise mi act 1 20%.Sta onda to ima vise actova.Kad prođem act jel dobijem novu mapu
sta sad zbilja ocekujes da ti netko odgovori?
igraj covjece sve ces saznati, pa kako ti moze biti zanimljivo ako sve znas?

Citiraj:
Autor Tomekk_7 Pregled postova
kolko sam ja shvatil kad sam probavo, morate imati svi istu verziju hamachija... tak je bar bilo meni.
jesi ti uspio to pokrenuti?
Staro 02.11.2008., 15:15   #762
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Igram igru dva-tri dana i ne znam sta da kazem......iskreno, ocekivam sam malo vise od nje, stovise prvi dio mi je bio daleko bolji. Igrao je odlicno optimizirana i stvarno mi se ne cini zahtjevna, ali sama prica tj. misije mi i nisu bas nesto. Ne svida mi se to...od tocke "A" do tocke "B" i tako dalje.
Eto....makar Crysis vristi za dobrim hardverajem, ipak mi je puno bolji od ove igre...sto ne znaci da je Far Cry 2 los, jer nije...samo nije ni ono sto sam ocekivao od njega. Ipak idem sada malo par sati igrati...pa mozda i promjenim misljenje....

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2008., 22:03   #763
Tekla
Premium
Moj komp

Tekla's Avatar

dobra igra skroz. radi mi na high sve bez stekanja, ja se bas iznenadio u dx10 modu.
Staro 03.11.2008., 23:08   #764
drazac
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Nakon par sati igre, konstantnog vozikanja od tocke a do tocke b mi je vec preko glave... toliko mi je dosadilo da se moram prisiljavat da ju pokrenem... igra me djelomicno podsjeca na Assassin's Creed, veliki svijet prepun vizualnih detalja a u njemu nemos raditi nista... ocekivao sam vise od Ubisofta, ovako neznam dali cu uopce preci igru kada se moram prisiljavati da ju igram... FC2 je tek sjena originalnom Far Cry-u koji sam igrao s odusljevljenjem
drazac je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2008., 23:48   #765
Darude
DJ_Darude kicks ass...
Moj komp

Darude's Avatar

Citiraj:
Autor drazac Pregled postova
Nakon par sati igre, konstantnog vozikanja od tocke a do tocke b mi je vec preko glave... toliko mi je dosadilo da se moram prisiljavat da ju pokrenem... igra me djelomicno podsjeca na Assassin's Creed, veliki svijet prepun vizualnih detalja a u njemu nemos raditi nista... ocekivao sam vise od Ubisofta, ovako neznam dali cu uopce preci igru kada se moram prisiljavati da ju igram... FC2 je tek sjena originalnom Far Cry-u koji sam igrao s odusljevljenjem
hmm tak i ja .... sad izašla rulja novih igrica i odmah mi farcry dosadio... previse ima izmedju misija... em nemas oruzja em se sam vozikam...
Staro 04.11.2008., 11:06   #766
chingyos
Premium
Moj komp

chingyos's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Presao cijelu igru...na kraju sam cekao da sto prije zavrsim...zbilja postaje dosadno ono vozikanje...mislio sam po najavama da ce biti igra godine...ali daleko od toga
chingyos je offline   Reply With Quote
Staro 04.11.2008., 11:14   #767
bluefluid
Premium
Moj komp

bluefluid's Avatar

Citiraj:
Autor Darude Pregled postova
hmm tak i ja .... sad izašla rulja novih igrica i odmah mi farcry dosadio... previse ima izmedju misija... em nemas oruzja em se sam vozikam...
imas oruzja sasvim dovoljno, moras rijesavati misije za unlock kod onog tipa sto ti prodaje oruzje, onda ih mozes poslje doci kupiti, a dijamante najlakse dobijes kroz assasinations koje pokupis na antenama... prilicno jednostavno, debilno cak, da, svaka je misija ista, al nije da nemas sto raditi i da se nema oruzja...
Staro 04.11.2008., 13:32   #768
Sonic1984
Premium
Moj komp

Sonic1984's Avatar

Dosa sam negdi do 50% posto igre i do sad najbolja misija mi je ona na slapovima iako mi je sve onako..... Nije igra toliko losa ali ipak sam ocekiva bolje... Far cry 1 mi je bila puno bolja sta se price tice pogotovo i misija
Sonic1984 je offline   Reply With Quote
Staro 04.11.2008., 15:25   #769
Psyho
Premium
Moj komp

Psyho's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Kupia sam flamethrower bas je ludo palit ljude još je bolje s signalnom raketom ih palit a najdraži pristup mi je "Rambo pristup".
Staro 04.11.2008., 16:16   #770
DVD
Registered User

DVD's Avatar

Imam problem sa Far Cry 2. Instalirao sam igru, namjestio rezoluciju 1680*1050, u igri uključio DX10 sve na Ultra High i pokrenem igru.Igra šteka da boli glava, skinem nove drivere i Hotfix za Ati Radeon 4870 i sve to instaliram, uđem ponovno u igru, ali i dalje šteka FPS je oko 8.
Molio bi za pomoć oko toga.
DVD je offline   Reply With Quote
Staro 04.11.2008., 16:28   #771
Tekla
Premium
Moj komp

Tekla's Avatar

Citiraj:
Autor DVD Pregled postova
Imam problem sa Far Cry 2. Instalirao sam igru, namjestio rezoluciju 1680*1050, u igri uključio DX10 sve na Ultra High i pokrenem igru.Igra šteka da boli glava, skinem nove drivere i Hotfix za Ati Radeon 4870 i sve to instaliram, uđem ponovno u igru, ali i dalje šteka FPS je oko 8.
probaj snizit detalje pa javi.
Staro 04.11.2008., 19:33   #772
HONDA type R
Premium
Moj komp

HONDA type R's Avatar

Datum registracije: May 2006
presao i ja jucer, misije su ok ali ide na ziwce put do misije, jako me podsjeca na nfs recimo underground, idem od mjesta do mjesta oznacenog na mapi, kad dodjem onda pucnjava/ trka najjaca kombinacija mi je bila flame za blizu, dragunov za dalje (onaj jaci snajper mi nikako ne pase :S ) i grenade launcher za dosadne automobile a dobro dodje i za hrpu ljudi islo mi je sve na max, nije padalo ispod 22 fps jedno mi se driver rusio dok nisam v sinc ugasio.
HONDA type R je offline   Reply With Quote
Staro 05.11.2008., 01:27   #773
Izet Fazlinovic
Premium
Moj komp

Izet Fazlinovic's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Meni se far cry 2 srusi nakon cca 1 sata igranja! samo izade iz igre u win, ne javi mi nikaki error i ne zasteka, i ponovno mogu uc, al mi nije svejedno kad se vozam 3 dana da mi izade odjednom! Jel zna netko rjesenje problema!? imam vistu_sp1, nove ati hotfix drivere, grafa mi je 4870!

DVD: meni na 1280x1024 sa dx 10, detalji na ultra high radi bez stekanja sa puno fps, kad ukljucim 2x AA igrivo je dosta, sa 4x AA dosta steka, a sa 8 da ne pricam! imam 4870 isto ko i ti, 4gb ddr2 kingmax, e8400 proc, pa sad vidi i usporedi!
Izet Fazlinovic je offline   Reply With Quote
Staro 05.11.2008., 01:56   #774
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Izet Fazlinovic Pregled postova
Meni se far cry 2 srusi nakon cca 1 sata igranja! samo izade iz igre u win, ne javi mi nikaki error i ne zasteka, i ponovno mogu uc, al mi nije svejedno kad se vozam 3 dana da mi izade odjednom! Jel zna netko rjesenje problema!? imam vistu_sp1, nove ati hotfix drivere, grafa mi je 4870!

DVD: meni na 1280x1024 sa dx 10, detalji na ultra high radi bez stekanja sa puno fps, kad ukljucim 2x AA igrivo je dosta, sa 4x AA dosta steka, a sa 8 da ne pricam! imam 4870 isto ko i ti, 4gb ddr2 kingmax, e8400 proc, pa sad vidi i usporedi!
Tebi onda tu nesto jako nestima ako na toj rezoluciji stavis ma 8XAA i da ti onda steka..Ja na 1680x1050 imam 8x i ne steka mi..
srale7 je offline   Reply With Quote
Staro 05.11.2008., 14:30   #775
DVD
Registered User

DVD's Avatar

Citiraj:
Autor Izet Fazlinovic Pregled postova

Moj procesor je e8200 i imam 3Gb DDR2 Kingmax, mislim da sa takvom konfiguracijom Far Cry 2 nesmije stekati.Probao sam igrati na Dx9 i steka sve dok ne iskljucim HDR.
DVD je offline   Reply With Quote
Staro 05.11.2008., 14:33   #776
Sonic1984
Premium
Moj komp

Sonic1984's Avatar

Citiraj:
Autor DVD Pregled postova
Ima meni prijatelj 4870 pa na toj istoj rezoluciji ne moze igrat sve na ultra nego na very high sa cini mi se 2xAA. Ako ti je AA na max smanji ga obavezno!!
Staro 06.11.2008., 00:51   #777
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Jel se to meni čini ili je izašao neki patch za FC2?
Matth€w je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2008., 09:24   #778
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor Matth€w Pregled postova
Jel se to meni čini ili je izašao neki patch za FC2?
yep

ali nisu rijesili bitne stvari poput glupog respavnanja...

26MB v1.01 patch does not remove the needless driving, or rapidly respawning guard posts:

* Fixed for difficulty level not changing health when updated.
* Fixed keyboard controls remapping in single mode that didn't carry into multiplayer mode.
* Prevent a buddy from getting stuck when healing him while receiving damages.
* Display server's IP address in lobby, beside the match’s name (for direct IP join to work)
* A ranked match that is already started will not be listed in the match list.
* Improved match start conditions. Ranked games can now also start if the player max is attained and everybody but the host is ready.
* Fixed players with same name by using identifiers instead of names.
* Always validate the diamond pool after class upgrades, reset or rank up to avoid getting more diamonds than the player is supposed to for his rank.
* Fixed a random crash when joining a game.
* Fixed to make sure game is minimized in order to show the website when clicking on ubi.com
* Allow launching the Dedicated Server Launcher in command line.
Gemmy je online   Reply With Quote
Staro 06.11.2008., 23:32   #779
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Evo tko želi igrati FC2 preko Hamachija:

http://blog.p2pvine.com/far-cry-2-ha...owto-01112008/

Nama radi
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 07.11.2008., 00:09   #780
Sonic1984
Premium
Moj komp

Sonic1984's Avatar

Evo napokon sam i ja presa igru.....sve u svemu nije toliko losa (barem meni).
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno