|
![]() |
#751 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
igra je mi je bila poduže vrijeme na pauzi...uglavnom ispunil sam 13 sporednih misija, i sad jedina aktivna sporedna misija je onaj bar gdje su mi oni suborci (ona ženska koja pomaže kod misije, pa tip koji te spašava...) i samo od njih mogu dobiti sporednu misiju...nema ni jedne aktivne za otključavanje oružja, eleminiranje meta, ništ samo taj bar i glavne misije, i underground??? bug ili tako mora biti |
![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
pa ne mozes beskonacno rijesavati sporedne misije, moras katkad i ici naprijed u prici da ti se otkljuca igra dalje... sto se tice zmaja ja sam ih nasao 4, uvijek na nekom vecem brdu lili negdje na klancu, ali nisu bas tako lako vidljivi ![]() ![]() ![]() inace, jel itko zainteresiran za mp ovdje na forumu prek hamachija? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#753 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Nabavio igru, igrao nekih 5-6 sati već.. sviđa mi se skroz. Puno pažnej uloženo na neke vizualne detalje što mi se sviđa. Sve u svemu vrlo zabavno i dobro napravljeno imho. Jeste našli već zlatni aK-47? ![]() Ako niste evo guidea: http://www.hcl.hr/special.php?TekstID=336&select=23 Inače, igram na 1280x960(85Hz sa vsyncom upaljenim ![]() Evo i odvrćenog benchmarka ako nekoga zanimaju performanse sa ovim postavkama na mojoj konfi: http://slike.hr/slika.php?z=fc2bench0.jpg
![]() |
#754 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
#760 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#761 | |
Premium
|
Citiraj:
igraj covjece sve ces saznati, pa kako ti moze biti zanimljivo ako sve znas? ![]() jesi ti uspio to pokrenuti? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#762 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Igram igru dva-tri dana i ne znam sta da kazem......iskreno, ocekivam sam malo vise od nje, stovise prvi dio mi je bio daleko bolji. Igrao je odlicno optimizirana i stvarno mi se ne cini zahtjevna, ali sama prica tj. misije mi i nisu bas nesto. Ne svida mi se to...od tocke "A" do tocke "B" i tako dalje. Eto....makar Crysis vristi za dobrim hardverajem, ipak mi je puno bolji od ove igre...sto ne znaci da je Far Cry 2 los, jer nije...samo nije ni ono sto sam ocekivao od njega. Ipak idem sada malo par sati igrati...pa mozda i promjenim misljenje.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Nakon par sati igre, konstantnog vozikanja od tocke a do tocke b mi je vec preko glave... toliko mi je dosadilo da se moram prisiljavat da ju pokrenem... igra me djelomicno podsjeca na Assassin's Creed, veliki svijet prepun vizualnih detalja a u njemu nemos raditi nista... ocekivao sam vise od Ubisofta, ovako neznam dali cu uopce preci igru kada se moram prisiljavati da ju igram... FC2 je tek sjena originalnom Far Cry-u koji sam igrao s odusljevljenjem |
![]() |
![]() |
![]() |
#765 | |
DJ_Darude kicks ass...
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#767 |
Premium
|
imas oruzja sasvim dovoljno, moras rijesavati misije za unlock kod onog tipa sto ti prodaje oruzje, onda ih mozes poslje doci kupiti, a dijamante najlakse dobijes kroz assasinations koje pokupis na antenama... prilicno jednostavno, debilno cak, da, svaka je misija ista, al nije da nemas sto raditi i da se nema oruzja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Premium
|
Dosa sam negdi do 50% posto igre i do sad najbolja misija mi je ona na slapovima iako mi je sve onako..... Nije igra toliko losa ali ipak sam ocekiva bolje... Far cry 1 mi je bila puno bolja sta se price tice pogotovo i misija |
![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
Registered User
|
Imam problem sa Far Cry 2. Instalirao sam igru, namjestio rezoluciju 1680*1050, u igri uključio DX10 sve na Ultra High i pokrenem igru.Igra šteka da boli glava, skinem nove drivere i Hotfix za Ati Radeon 4870 i sve to instaliram, uđem ponovno u igru, ali i dalje šteka FPS je oko 8. Molio bi za pomoć oko toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#771 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
presao i ja jucer, misije su ok ali ide na ziwce put do misije, jako me podsjeca na nfs recimo underground, idem od mjesta do mjesta oznacenog na mapi, kad dodjem onda pucnjava/ trka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Meni se far cry 2 srusi nakon cca 1 sata igranja! samo izade iz igre u win, ne javi mi nikaki error i ne zasteka, i ponovno mogu uc, al mi nije svejedno kad se vozam 3 dana da mi izade odjednom! Jel zna netko rjesenje problema!? imam vistu_sp1, nove ati hotfix drivere, grafa mi je 4870! DVD: meni na 1280x1024 sa dx 10, detalji na ultra high radi bez stekanja sa puno fps, kad ukljucim 2x AA igrivo je dosta, sa 4x AA dosta steka, a sa 8 da ne pricam! imam 4870 isto ko i ti, 4gb ddr2 kingmax, e8400 proc, pa sad vidi i usporedi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#774 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#775 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#776 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
yep ali nisu rijesili bitne stvari poput glupog respavnanja... 26MB v1.01 patch does not remove the needless driving, or rapidly respawning guard posts: * Fixed for difficulty level not changing health when updated. * Fixed keyboard controls remapping in single mode that didn't carry into multiplayer mode. * Prevent a buddy from getting stuck when healing him while receiving damages. * Display server's IP address in lobby, beside the match’s name (for direct IP join to work) * A ranked match that is already started will not be listed in the match list. * Improved match start conditions. Ranked games can now also start if the player max is attained and everybody but the host is ready. * Fixed players with same name by using identifiers instead of names. * Always validate the diamond pool after class upgrades, reset or rank up to avoid getting more diamonds than the player is supposed to for his rank. * Fixed a random crash when joining a game. * Fixed to make sure game is minimized in order to show the website when clicking on ubi.com * Allow launching the Dedicated Server Launcher in command line. |
![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Buying Bitcoin
|
Evo tko želi igrati FC2 preko Hamachija: http://blog.p2pvine.com/far-cry-2-ha...owto-01112008/ Nama radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Premium
|
Evo napokon sam i ja presa igru.....sve u svemu nije toliko losa (barem meni). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|