|
![]() |
#751 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Nisam znao ovo za završetke. Moram ponovno SoC igrat, davno je to bilo. Ti si Druže Brko najveći stručnjak za Zonu u ovim krajevima. ![]()
![]() |
#752 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Nako Clear Sky-a je najbolje odma se baciti u SoC, pogotovo ako si SoC odavno odigrao. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#753 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
pozdrav decki. poceo sam prekjucer nakon zavrsenog shadowa igrat Clear Sky (zadnji patch + Complete) i odma na pocetku problem. osvojim onaj Mechanical Yard il kako se zove (swamps) i stalno mi pise da cekam reinforcement koji nikako da dode. probao i spavat satima, ali nista ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
Antimićanin
|
Pa jebote, ne možeš spavat. da, moraš ih čekat, neki puta i dan-dva. ja sam član Freedoma jer ne volim Duty od prvog dana, samo zato jer su govnari i pokvareni iznutra (trguju sa banditima i paravojna su jedinica), pa kad sam išao u osvajanje Agroproma (govorimo o Clear Skyu), to je trajalo sve skupa 3-4 dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#755 | |
Premium
|
Citiraj:
ja sam na samom pocetku igre znaci nisam jos ostvario kontakt snikim osim clear sky i pucanja po banditima i pajcekima u swamps-u ![]() a dobro, bitno da nije to neki bug, da nije neki "trigger" proradio i sta ja znam. valjda ce doci ![]() vidio sam po netu da se zna desit kao da zapnu negdje bezveze ili ih neko "pin down" i jednostavno se ne micu. probao pocistit put do one base gdje je guide, ali nije pomoglo. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Nisam preko searcha ništa našao, pa da priupitam... Naravno vratio sam se nakon nedovršenog SoC-a na CS jer sam prije SoC-a igrao CS i također nisam dovršio... ako me tko uopće razumio ![]() Ugl. vrtim na konfi iz recimo... Konkretno trazim skriveni Vintar BC i jutro je i imam 30FPS-a( prije sam imao nekakvih 50-60FPSa u isto doba dana), a u task manageru je samo jedna jezgra na 100% druge su na 2-3%. Izgasim onaj Sun shadow, i prva se jezgra smanji na 80% a druge tri se dignu svaka za jedno 10-15%. Skinuo sam sa neta onaj affinity ali nepomaže, nerazumijem ovaj CS nikako ![]()
![]() |
#758 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#759 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
igra je jednostavno nedovoljno dobro ispeglana. Meni trza također u DX10, dok u DX9 sve leti. Inače, sve leti fluidno i tada, ali u sunčanu zoru, također trza. i nedajbože da opalim rafal po vodi...onda imam slideshow. BTW, probaj (ako već nisi) najnoviji patch 1.5.10 i instaliraj Complete mod. tada je stvar malo bolja. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#761 |
muimerP
|
Najtragičnije je sto je sve išlo kao na putru, dok nisam iz Swampa izašao, nakon toga neide s mjesta, a jezgre nisu opterećene kako su bile. Grafa je stara, al opet dere... ![]() E, a toliko sam si posakrivao municije, slozio oruzja sa upgradeima, sve sto se moglo naći uz onu vintaricu BS sam nasao, nadam se da mi neće savegameovi nestat (pretpostavljam da budu ha? ![]() Misija mi je jednog dana proći pokraj one vojne kule iz onog tunela na početku igre ako se tko uopće može sjetiti toga? ![]() Edit: Saveovi mozda i ostanu, tako kažu barem
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 19.03.2011. u 21:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#762 | |
Antimićanin
|
Clear Sky, samo 7 puta ![]() ![]() Citiraj:
![]() A čuj, ako ti sre na DX10, stavi na DX9. Razlike skoro pa da i nema, tj. barem je ja nisam nešto naročito zamjetio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#763 |
muimerP
|
![]() ![]() Ma evo stavio najnoviji patch 1.5.10 i figa, neide s mjesta igra... Nešto čudno se dešavalo na 1.5.03 verziji patcha, sa Sun rays, iz čistog mira znalo je sa 30FPS-a skočiti na 60-70 kada sam se zezao sa Affinity šemom, ali ovdje više nereagira. Ugl., evo cijeli dan tu nešto handračim, navlačim bandite po lokvama na kamaru i opet figa... Nastavit cu se muciti kad dobijem volju natrag, uzeo mi ju je jedan bandit dok sam ja gledao u sunce i divio se ![]()
![]() |
#764 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Naravno, ovo ti govorim samo ukoliko želiš ranije završiti. ukoliko ne, slobodno se ti solitariši sa pojedinim grupama pa kreći u križarske pohode. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
muimerP
|
Pa, CS sam riješio valjda do samoga kraja prvi puta, ali mi se nije dalo igrati lovice pred sam kraj...pa sam nastavio SoC, koji sam riješio isto dosta, pa da probam CP, pa da prodam komp, pa da kupim i tako pomalo... Sad cu za početak napravit štimung sa driverima od grafe i postavkama, a onda idem skupljat puske u tamo u Cordonu a prodavat ih u Swampu ![]() Stari g80... Ugl., CoP mi se najmanje svidio, njega cu zadnjeg ganjati, rijesim CS a dalje cu lako, SoC znam napamet tako da nije problem do jednog dijela. p.s sad cu te PMat da mi objasniš kako flešat BIOS ![]() edit: 1.5.10 katastrofa, pucaju teksture, evo Primjer , mislim wtf ![]()
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 20.03.2011. u 10:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#766 | |||||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Što se swampa tiče, to mi je najgluplji dio igre. Čim izađem u Cordon pa dalje, odma mi je bolje. Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() savjet: deinstaliraj igru. napravi clean install, lijepo ju pečiraj na 1.5.10 i instaliraj Complete mod. i da, kreni ispočekta. jel daljnjim drljanjem i brljanjem, neš niš napraviti. znam to jako dobro. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#767 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Igram ponovo CS pa me zanima netko je spomenuo da i tu ima Wish gartner opcija koju nisam našao, samo sam instalirao igru naravno legalnu sa steam-a treba li neki mod instalirati ili.... ![]() Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
muimerP
|
THX Brkane ![]() Doduše imam nekakvih bugova kao i prije, neke rijesim samo esc - pa nastavim dalje, nekad mi bubne onaj bug report, a nekad bubne U biti, najviše sam se našao sa onom hunting puštom + dart/slug municijom. (monitor ibm 15" ![]() ![]() ![]() Doveo sam to do te mjere da samo sa njom idem u pohode, i sve riješavam iz malo većih udaljenosti, u čučnju i lagano u buljagera ![]() Guštam, maloprije skočio do garbagea i tamo napravio na par mjesta takvog belaja i to sve sa...puškom za lov ![]()
![]() |
#772 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
I ja sam instalirao complet mod ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
muimerP
|
Da se ponovim. Nakon pola godine preprodavanja u Agropromu i Smetlištu odlučih dalje u Yantar...divlji zombiji pucaju ko ludi. Tražio sam "sreću" u novim igrama, ali nenađoh ![]() ![]() TOZ-34 spimpan još tamo u Swampu, sa ultrapreciznom Dart municijom je stvarno melem, tko nije probao neka proba. BUMP ![]()
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 03.09.2011. u 20:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#774 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
ja već danima pokušavam ponovo zaigrati STALKERa al nikako da uhvatim vremena, i nikako da dočekam kakav novi mod koji još nisam igrao. A baš mi se igra, pogotovo kad vidim ovakav SS ![]()
![]() |
#775 |
muimerP
|
Ja sam se jedva primio, u biti imam vremena, ali volja me potjerala tek kad sam vidio ovih par novih "bučkuriša" od igara ![]() Poseban guš je sa pravom pljucom vratiti se u rodni Swamp pa proharačiti onu marvu tamo. Ali i dalje me onaj nevidljivi slon zna prepast ![]() ![]()
![]() |
#777 |
muimerP
|
Brko, to ti je Complete. Odlično ga počet nanovo igrat, stvarno gušt, doduše Beril suit mi je totalno destraktan, pa sam kaširao 30+ iljadarki za Seva suit( spimpan kolko ide). Opet ponavljam, kad se sa sređenom TOZ34 + dart municijom obrušim na nekoga iz daljine, ako nije prvi pogodio, drugi gađa kako god se okrenulo. Rokanje iz daljine sa Vitorezom ili čak nećim boljim nepredstavlja mi gušt. ![]()
![]() |
#778 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
muimerP
|
A gle, ako mislis na grafiku, sve je bubnuto koliko ide, i držim 50+ fps-a fino. A vezano uz protupancirnu... imam ja na TOZ-u slug shot ![]()
![]() |
#780 |
muimerP
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|