Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.01.2011., 20:32   #751
weaponx
Premium
Moj komp

weaponx's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Nisam znao ovo za završetke. Moram ponovno SoC igrat, davno je to bilo. Ti si Druže Brko najveći stručnjak za Zonu u ovim krajevima.
Staro 07.01.2011., 21:34   #752
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor weaponx Pregled postova
Nisam znao ovo za završetke. Moram ponovno SoC igrat, davno je to bilo. Ti si Druže Brko najveći stručnjak za Zonu u ovim krajevima.
dosadan sam i sebi, i doma svojima i svima ovdje ali nemrem si pomoći
Nako Clear Sky-a je najbolje odma se baciti u SoC, pogotovo ako si SoC odavno odigrao.
Brko je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.03.2011., 08:50   #753
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
pozdrav decki. poceo sam prekjucer nakon zavrsenog shadowa igrat Clear Sky (zadnji patch + Complete) i odma na pocetku problem. osvojim onaj Mechanical Yard il kako se zove (swamps) i stalno mi pise da cekam reinforcement koji nikako da dode. probao i spavat satima, ali nista ? oce pomoc da se vratim u bazu i prehodam ponovo nazad ili trebam nac stariji save ?
geronimo_2 je offline   Reply With Quote
Staro 03.03.2011., 10:14   #754
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Pa jebote, ne možeš spavat. da, moraš ih čekat, neki puta i dan-dva. ja sam član Freedoma jer ne volim Duty od prvog dana, samo zato jer su govnari i pokvareni iznutra (trguju sa banditima i paravojna su jedinica), pa kad sam išao u osvajanje Agroproma (govorimo o Clear Skyu), to je trajalo sve skupa 3-4 dana.
Staro 03.03.2011., 10:28   #755
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Pa jebote, ne možeš spavat. da, moraš ih čekat, neki puta i dan-dva. ja sam član Freedoma jer ne volim Duty od prvog dana, samo zato jer su govnari i pokvareni iznutra (trguju sa banditima i paravojna su jedinica), pa kad sam išao u osvajanje Agroproma (govorimo o Clear Skyu), to je trajalo sve skupa 3-4 dana.
pa probao sam cekati, doduse ne 2-3 dana vec mozda kakvih 10-ak sati.
ja sam na samom pocetku igre znaci nisam jos ostvario kontakt snikim osim clear sky i pucanja po banditima i pajcekima u swamps-u .

a dobro, bitno da nije to neki bug, da nije neki "trigger" proradio i sta ja znam. valjda ce doci .
vidio sam po netu da se zna desit kao da zapnu negdje bezveze ili ih neko "pin down" i jednostavno se ne micu. probao pocistit put do one base gdje je guide, ali nije pomoglo.

Staro 03.03.2011., 13:51   #756
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

tek toliko da znaš, nikad nećeš moći izbrisati pojedinu frakciju. uvijek će se pojavljivati u svojoj bazi, pa makar ti unutra bio i kampirao
Staro 19.03.2011., 15:25   #757
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Nisam preko searcha ništa našao, pa da priupitam...

Naravno vratio sam se nakon nedovršenog SoC-a na CS jer sam prije SoC-a igrao CS i također nisam dovršio... ako me tko uopće razumio

Ugl. vrtim na konfi iz na 1280x1024 sve max kolko ide osim AA-a na DX10ali imam nekakve cudne probleme.Nekada radi odlično ujutro kada je jak Sun shadow, ali nekada neradi tako dobro.

recimo...

Konkretno trazim skriveni Vintar BC i jutro je i imam 30FPS-a( prije sam imao nekakvih 50-60FPSa u isto doba dana), a u task manageru je samo jedna jezgra na 100% druge su na 2-3%. Izgasim onaj Sun shadow, i prva se jezgra smanji na 80% a druge tri se dignu svaka za jedno 10-15%.

Skinuo sam sa neta onaj affinity ali nepomaže, nerazumijem ovaj CS nikako
Halos je offline   Reply With Quote
Staro 19.03.2011., 19:57   #758
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Citiraj:
Autor Halos Pregled postova
Nisam preko searcha ništa našao, pa da priupitam...

Naravno vratio sam se nakon nedovršenog SoC-a na CS jer sam prije SoC-a igrao CS i također nisam dovršio... ako me tko uopće razumio

Ugl. vrtim na konfi iz na 1280x1024 sve max kolko ide osim AA-a na DX10ali imam nekakve cudne probleme.Nekada radi odlično ujutro kada je jak Sun shadow, ali nekada neradi tako dobro.

recimo...

Konkretno trazim skriveni Vintar BC i jutro je i imam 30FPS-a( prije sam imao nekakvih 50-60FPSa u isto doba dana), a u task manageru je samo jedna jezgra na 100% druge su na 2-3%. Izgasim onaj Sun shadow, i prva se jezgra smanji na 80% a druge tri se dignu svaka za jedno 10-15%.

Skinuo sam sa neta onaj affinity ali nepomaže, nerazumijem ovaj CS nikako
Clear Sky ima bug da ne radi dobro u rasponi 06:00 - 08:00 ujutro kad koristis DX10. bug.
Staro 19.03.2011., 20:02   #759
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Razumijemo. Nisi završio ništa svetogrđe. Reci mu, Hammer_of_thor

Citiraj:

igra je jednostavno nedovoljno dobro ispeglana. Meni trza također u DX10, dok u DX9 sve leti. Inače, sve leti fluidno i tada, ali u sunčanu zoru, također trza. i nedajbože da opalim rafal po vodi...onda imam slideshow.
BTW, probaj (ako već nisi) najnoviji patch 1.5.10 i instaliraj Complete mod. tada je stvar malo bolja.
Staro 19.03.2011., 20:48   #760
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Razumijemo. Nisi završio ništa svetogrđe. Reci mu, Hammer_of_thor

Blasfemija!

Moraš sve završiti!

Posudi od Druga B. on je valjda svaku prešao 20 puta
Oglas

Oglas
Staro 19.03.2011., 21:35   #761
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Najtragičnije je sto je sve išlo kao na putru, dok nisam iz Swampa izašao, nakon toga neide s mjesta, a jezgre nisu opterećene kako su bile. Grafa je stara, al opet dere...

E, a toliko sam si posakrivao municije, slozio oruzja sa upgradeima, sve sto se moglo naći uz onu vintaricu BS sam nasao, nadam se da mi neće savegameovi nestat (pretpostavljam da budu ha? )

Misija mi je jednog dana proći pokraj one vojne kule iz onog tunela na početku igre ako se tko uopće može sjetiti toga?

Edit: Saveovi mozda i ostanu, tako kažu barem

Zadnje izmijenjeno od: Halos. 19.03.2011. u 21:42.
Staro 19.03.2011., 22:18   #762
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Posudi od Druga B. on je valjda svaku prešao 20 puta
Clear Sky, samo 7 puta ove ostale toliko, možda i više

Citiraj:
Najtragičnije je sto je sve išlo kao na putru, dok nisam iz Swampa izašao, nakon toga neide s mjesta, a jezgre nisu opterećene kako su bile. Grafa je stara, al opet dere...

E, a toliko sam si posakrivao municije, slozio oruzja sa upgradeima, sve sto se moglo naći uz onu vintaricu BS sam nasao, nadam se da mi neće savegameovi nestat (pretpostavljam da budu ha? )

Misija mi je jednog dana proći pokraj one vojne kule iz onog tunela na početku igre ako se tko uopće može sjetiti toga?

Edit: Saveovi mozda i ostanu, tako kažu barem
Sejvovi nisu problem. Šaljem 3 DVD-a sejvova od svih STALKERA ako treba
A čuj, ako ti sre na DX10, stavi na DX9. Razlike skoro pa da i nema, tj. barem je ja nisam nešto naročito zamjetio.
Staro 19.03.2011., 22:51   #763
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Katastrofa, znači znaš u globalu sve napamet...da nemoram guglat skrivena mjesta
Ma evo stavio najnoviji patch 1.5.10 i figa, neide s mjesta igra...

Nešto čudno se dešavalo na 1.5.03 verziji patcha, sa Sun rays, iz čistog mira znalo je sa 30FPS-a skočiti na 60-70 kada sam se zezao sa Affinity šemom, ali ovdje više nereagira. Ugl., evo cijeli dan tu nešto handračim, navlačim bandite po lokvama na kamaru i opet figa...

Nastavit cu se muciti kad dobijem volju natrag, uzeo mi ju je jedan bandit dok sam ja gledao u sunce i divio se
Staro 19.03.2011., 23:07   #764
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Katastrofa, znači znaš u globalu sve napamet...da nemoram guglat skrivena mjesta
Ma evo stavio najnoviji patch 1.5.10 i figa, neide s mjesta igra...

Nešto čudno se dešavalo na 1.5.03 verziji patcha, sa Sun rays, iz čistog mira znalo je sa 30FPS-a skočiti na 60-70 kada sam se zezao sa Affinity šemom, ali ovdje više nereagira. Ugl., evo cijeli dan tu nešto handračim, navlačim bandite po lokvama na kamaru i opet figa...

Nastavit cu se muciti kad dobijem volju natrag, uzeo mi ju je jedan bandit dok sam ja gledao u sunce i divio se
Hint: ako želiš prije završiti igru, tj. doći do CNPP-a, manje se druži i solitariši sa frakcijama. Odradi za njih ono nužno kako bi mogao dalje, jer ako se pobratimiš sa bilo kojima, imal buš zejebanciju da bu ti svako malo zvonil mobitel i svako malo buš imal kukanja za pomoć "Dođi brate, deru nas ko mlade majmune". odradi i otiđi... inače buš se igral nekoliko tjedana.
Naravno, ovo ti govorim samo ukoliko želiš ranije završiti. ukoliko ne, slobodno se ti solitariši sa pojedinim grupama pa kreći u križarske pohode.
Staro 20.03.2011., 00:22   #765
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Pa, CS sam riješio valjda do samoga kraja prvi puta, ali mi se nije dalo igrati lovice pred sam kraj...pa sam nastavio SoC, koji sam riješio isto dosta, pa da probam CP, pa da prodam komp, pa da kupim i tako pomalo...

Sad cu za početak napravit štimung sa driverima od grafe i postavkama, a onda idem skupljat puske u tamo u Cordonu a prodavat ih u Swampu

Stari g80...

Ugl., CoP mi se najmanje svidio, njega cu zadnjeg ganjati, rijesim CS a dalje cu lako, SoC znam napamet tako da nije problem do jednog dijela.

p.s sad cu te PMat da mi objasniš kako flešat BIOS

edit: 1.5.10 katastrofa, pucaju teksture, evo Primjer , mislim wtf

Zadnje izmijenjeno od: Halos. 20.03.2011. u 10:49.
Staro 20.03.2011., 12:47   #766
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Pa, CS sam riješio valjda do samoga kraja prvi puta, ali mi se nije dalo igrati lovice pred sam kraj...pa sam nastavio SoC, koji sam riješio isto dosta, pa da probam CP, pa da prodam komp, pa da kupim i tako pomalo...
Lovice? misliš kad hvataš Streloka? pa to i je bit cijele priče no dobro, nema veze.

Citiraj:
Sad cu za početak napravit štimung sa driverima od grafe i postavkama, a onda idem skupljat puske u tamo u Cordonu a prodavat ih u Swampu
zašto u swampu? što nije bolje ih prodavati u Cordonu onom debelom seronji Sidoroviču?
Što se swampa tiče, to mi je najgluplji dio igre. Čim izađem u Cordon pa dalje, odma mi je bolje.

Citiraj:
Ugl., CoP mi se najmanje svidio, njega cu zadnjeg ganjati, rijesim CS a dalje cu lako, SoC znam napamet tako da nije problem do jednog dijela.
CoP je najjednostavniji i najlakši kao Vanilla igra. i najviše treba modove od svih nastavaka da bi bio koliko toliko zanimljiviji. (SMRTER, Sigerous, Reloaded, Complete)

Citiraj:
p.s sad cu te PMat da mi objasniš kako flešat BIOS
Slobodno
Citiraj:
edit: 1.5.10 katastrofa, pucaju teksture, evo Primjer , mislim wtf
ja bih rekao da ti je kompjuter zaposjednut. zaposjeo ga đava
savjet: deinstaliraj igru. napravi clean install, lijepo ju pečiraj na 1.5.10 i instaliraj Complete mod. i da, kreni ispočekta. jel daljnjim drljanjem i brljanjem, neš niš napraviti. znam to jako dobro.
Staro 20.03.2011., 21:21   #767
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Igram ponovo CS pa me zanima netko je spomenuo da i tu ima Wish gartner opcija koju nisam našao, samo sam instalirao igru naravno legalnu sa steam-a treba li neki mod instalirati ili....

Hvala
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2011., 21:36   #768
max111
Premium
Moj komp

max111's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Da Complete mod za Clear sky, onda imaš opciju wish granter.

CPU Intel i7 6700K
MBO ASRock Z270 Extreme4
RAM Kingston HyperX (2x8GB)
VGA MSI GTX970 4G TF5
HDD (1TB Samsung F3, Samsung 960 EVO, WD Caviar Green 3TB)
PSU Corsair AX750W
Windows 10 x64
max111 je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2011., 21:38   #769
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Wish grantera nema u complete modu za SoC? ili sam u krivu?
Staro 20.03.2011., 21:40   #770
max111
Premium
Moj komp

max111's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Nisi u krivu ali ima mislim smart save, Esc + ne znam sad točno

CPU Intel i7 6700K
MBO ASRock Z270 Extreme4
RAM Kingston HyperX (2x8GB)
VGA MSI GTX970 4G TF5
HDD (1TB Samsung F3, Samsung 960 EVO, WD Caviar Green 3TB)
PSU Corsair AX750W
Windows 10 x64
max111 je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2011., 12:07   #771
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

THX Brkane ; Complete mod je odličan.

Doduše imam nekakvih bugova kao i prije, neke rijesim samo esc - pa nastavim dalje, nekad mi bubne onaj bug report, a nekad bubne ovo.

U biti, najviše sam se našao sa onom hunting puštom + dart/slug municijom. (monitor ibm 15" )

Doveo sam to do te mjere da samo sa njom idem u pohode, i sve riješavam iz malo većih udaljenosti, u čučnju i lagano u buljagera

Guštam, maloprije skočio do garbagea i tamo napravio na par mjesta takvog belaja i to sve sa...puškom za lov
Staro 21.03.2011., 19:03   #772
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
I ja sam instalirao complet mod i radi wish gartner lijepo sam se opremio i sad haračim po zoni(SVD snajp i sačmara SPAS sa dart/slug streljivom dobitna kombinacija i pljuca Sig 220) stavio oklop Bullat i udri miško.
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 03.09.2011., 12:29   #773
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Da se ponovim. Nakon pola godine preprodavanja u Agropromu i Smetlištu odlučih dalje u Yantar...divlji zombiji pucaju ko ludi. Tražio sam "sreću" u novim igrama, ali nenađoh . Stvarno suša dobrih igara, nepreostaje nista drugo nego Stalkera bubat lagano.

TOZ-34 spimpan još tamo u Swampu, sa ultrapreciznom Dart municijom je stvarno melem, tko nije probao neka proba.

BUMP

Zadnje izmijenjeno od: Halos. 03.09.2011. u 20:28.
Staro 03.09.2011., 13:29   #774
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
ja već danima pokušavam ponovo zaigrati STALKERa al nikako da uhvatim vremena, i nikako da dočekam kakav novi mod koji još nisam igrao.
A baš mi se igra, pogotovo kad vidim ovakav SS
Staro 03.09.2011., 21:24   #775
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Ja sam se jedva primio, u biti imam vremena, ali volja me potjerala tek kad sam vidio ovih par novih "bučkuriša" od igara .

Poseban guš je sa pravom pljucom vratiti se u rodni Swamp pa proharačiti onu marvu tamo. Ali i dalje me onaj nevidljivi slon zna prepast . Ispraznim mu jedno 20 kila razne municije po sred čela a onda smirujem puls rokanjem po vranama
Staro 05.09.2011., 13:38   #776
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Halos, koji je to mod? ili je vanilla igra?
Staro 06.09.2011., 18:27   #777
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Brko, to ti je Complete.
Odlično ga počet nanovo igrat, stvarno gušt, doduše Beril suit mi je totalno destraktan, pa sam kaširao 30+ iljadarki za Seva suit( spimpan kolko ide).

Opet ponavljam, kad se sa sređenom TOZ34 + dart municijom obrušim na nekoga iz daljine, ako nije prvi pogodio, drugi gađa kako god se okrenulo. Rokanje iz daljine sa Vitorezom ili čak nećim boljim nepredstavlja mi gušt.
Staro 06.09.2011., 19:32   #778
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Brko, to ti je Complete.
Odlično ga počet nanovo igrat, stvarno gušt, doduše Beril suit mi je totalno destraktan, pa sam kaširao 30+ iljadarki za Seva suit( spimpan kolko ide).

Opet ponavljam, kad se sa sređenom TOZ34 + dart municijom obrušim na nekoga iz daljine, ako nije prvi pogodio, drugi gađa kako god se okrenulo. Rokanje iz daljine sa Vitorezom ili čak nećim boljim nepredstavlja mi gušt.
nisam skužio. ja isto igram sa Complete modovima uglavnom. No meni je weapon of choice Abakan i AK-74, kako ti kažeš spimpan do kraja i protupancirna municija. Ja ipak volim klasiku
Staro 06.09.2011., 22:41   #779
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

A gle, ako mislis na grafiku, sve je bubnuto koliko ide, i držim 50+ fps-a fino.
A vezano uz protupancirnu... imam ja na TOZ-u slug shot
Staro 22.09.2011., 18:25   #780
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Dupli je, ali ako neću ja očito neće nitko ni bumpat

-još imam ispod al to je sve slabo oružje
Desio se fajt nekakav@Military wareouses, nisam skužio točno razlog...ali ostatci su nevjerojatni, jedno 10ak pušaka i to ono fest .
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno