|
![]() |
#751 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
pokaži- /cg_drawfps 1 makni- /cg_drawfps 0
![]() |
#752 |
---
Datum registracije: May 2007
|
ok, hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#754 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#756 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Moze se sigurno igrati. Ja igram i nema nikakvih problema! Ako ce ti bacati gresku na pocetku odi u direktorij od igrice u miles i preimenuj mssmp3.api u mssmp3.ap!! Znaci samo makni "i" i vozi...
![]() |
![]() |
#757 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Nije mi jasno...konfa iz siga AA iskljucen, 1024x768 sve na medium i dobivam bjednig 20-30 fps-a....mislio sam da je normalno no sad vidim da ljudi sa slicnim skoro pa istim konfama dobivaju vise... |
![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ljudi hoće na thinkpad t60 c2d 1.8 1gb ram i ati x1250 128mb ici glatko na nekim pristojnim detaljima čak nije ni bitno da budu detalji samo da ide? |
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
---
|
84.2.39.240:28961 btw, jel zna tko zašto mi se kad rezu povećam, igrica ugasi sama i neće ući....kada ponovno stisnem na nju da ponovno uđem, on javi neki problem sa DirectX-om i vrati na staru rezu...i tek onda mogu ući u igru????? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#761 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ugasi xfire dok mjenjas rezu =) ili promjeni u config_mp.cfg pod komandom seta r_mode 800x600 (ili koju vec zelis rezu) ![]()
![]() |
#762 |
Wannabe Pilot
Datum registracije: Jul 2007
|
Jučer mi frend imao takav problem, to je stvar u Xfireu. Samo ga isključi kada mjenjaš rezu i postavke, kada sve središ uključi ga i deri! Za sve vas koji se pitate hoće li vam igra raditi i kako će vam raditi. http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srl Obaberete "Can you run it?", zatim se otvara nova stranica na kojoj odabirete igru koju želite testirati. ActiveX vam mora biti uključen da bi testiranje moglo početi. Ne traje dugo, nekoliko sekundi, tako da se malo strpite. |
![]() |
![]() |
![]() |
#764 | |
Darth Pope
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#765 | |
Premium
|
Citiraj:
eh hvala ti na informaciji već sam se bio zabrinuo da su mi ljudi ignorirali moje pitanje ![]() znači ipak bi ju trebo vrtijeti kad vidim da imamo istu platformu socket A osim što imaš jaču grafičku, no nije mi bed vrtijeti na rezi 800x600 kad imam 17" CRT monitor koji radi na rezi 1024x768 i smanjiti detalje za takvu dobru igru ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Wannabe Pilot
Datum registracije: Jul 2007
|
Pogledaj koja polja ti označi crvenim ili plavim. Jer može biti da ti on dobro ne prepozna OS ili drivere i onda će ti satviti da ne možeš pokrenuti. Npr. možeš ti imati Q6600 i GTX-icu na Windows 98, a Crysis zahtjeva XP ili Vistu i on će ti reći da komp ne zadovoljava zahtjeve. Ukratko, taj program gleda i software, a ne samo hardware. |
![]() |
![]() |
![]() |
#767 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
directx_nov2007_redist.exe http://www.softwarepatch.com/windows/directx.html
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
dajte ljudi ja sam već ljubomoran na vas,još uvijek nemam igricu hehe dajte jel zna neko kakvu stranicu di ima dobar torrent,jer sam poludio tražeći ih,svi imaju kao po 1000 seedova,skida mi po 5 kb/s ![]() hvala puno
![]() |
#770 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#773 | |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#774 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja nisam jos SP ni poceo, ali zato MP prakticiram nekoliko sati dnevno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#775 | |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() stranica nevalja
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Neradnik
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
da li je tko dobivao ovo? mss32.dll isn't a valid windows im... ..... ovo sam tražio po netu, i vidim da se ovaj problem poteže još od cod2-jke.. rješenja nisam našao... to je kad kliknem na singleplayer ikonu, a kad kliknem na multiplayer - apsolutno ništa se ne dogodi... so, dajte pomagajte ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Gabre. 12.11.2007. u 02:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#778 | ||
---
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
danas je server bio dolje zbog odrzavanja i nekih promjena ... sada je 30 slotni i bez passworda...ako bude problema pisite tu ili na http://forum.rabbits-clan.com pa ce netko od admina pobrinuti za to 85.114.38.26:28960 |
![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ovako trenutno igram SP, problem je u tome da su mi predmeti crni(npr. lubenica na treningu,cigle po ulici..), eventualno ako pucam po njima onda prestanu biti crni... Neznam dal je netko vec imao takav problem... POMOC |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|