|
|||||||||||
|
|
#751 | |
|
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
otkako je sviejta i multiplayer igara ljudi igraju skupa i uživaju u tome. Nek onda stave portal severe 60hz pa ćemo igrat skupa i lomit ostale unstacked likove i dobro ![]()
|
|
|
|
#752 |
|
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
A dobro sad vadis sve van koneteksta igra ko kako oče ja kazem kako vidim. Ali cekaj sta bi ti 4 covika su ti malo u skvadu pa bi jos 20 ljudi za farmanje a skil nula? dije tu gušt . Toliko ti pomoći treba?ok pa valjda nije dosta 3 covika? Sam je igrat teže i veci je gušt i radiš sta očeš. Igram squad sad svake prijestupne i neda mi se slusat kreketanje u slusalicama ,bilo je baza prvih tjedan dana trci za ovim trci za onim riperaj,skoci u gunnera,podigni ga... ali cemu to umaranje nakon radnog dana neda mi se, to sam proša prije 20 g. od kantera nadalje . To dolazi sa godinama ali dobro fala bogu nismo svi isti. Meni je BF vise odmor od ljudi nego dnevni farming zadatak di moram jos na kraju dana u jebenoj igri radit i slušat nekog ,a ovih 50 ljudi sta iman na ea listi isto igraju svake prijestupne kao i ja taman. Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: Tajl3r. Jučer u 19:49. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#753 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Meni je core gameplay i dalje odlican. Zaista su pogodili BF3-BF4 tempo. Zvuk dodatno doprinosi ali mape su sada vec jaaako dosadile. Sto se ekipe tice. Kada smo rentali servere u doba BF3/4, obzirom da smo svaki tim mogli isprašiti, mi smo se prebacivali pola u jedan pola u drugi tim. Cisto da je zanimljivo. I ako smo svi bili u istom voice chatu, who cares.. najbitnije je bilo podyebavanje. Tako da razumijem sto 8 ljudi ne moze zajedno igrati nebitno jel isti tim. A danas na zalost svi solo igramo. I da hocu malo raspucati, ja sam na konzoli dok svi ostali na PC-u. Ali uvezati se danas u isto vrijeme, i ako igramo svi iste igre, je nemoguca misija. Tako da.. ![]()
|
|
|
#754 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
|
|