|
![]() |
#751 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Pa pas mater, reko idem skupiti cetri loot boxa i onda cu otvarati. Dobijem legendary D'va koju vec imam i epic Junkrata kojeg vec imama. I to su jedina dva koja sam i imao. Pa koja je sansa da se duplikati naprave tako? Nikako bas imama feeling da nemam srece s ovim eventom.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
3100 and keep falling ![]() Izuzetna igra, upravo sam izgubio sa 37k dmga kao hog, bez reina, 4 zlatne, my eyes bleed ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#755 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Jucer uvecer? Tko je tebe hrvatski ucio. Ne mogu se opet natjerati igrati ovo, ekipavaljda pegla cijele dame i jednostavno sam topovsko meso stalno, kao da prvi put igram pucacinu. Uzas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#758 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#759 |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
Pada večina ako ne i svi, jer smo tardi i igramo solo. Umjesto da složimo ekipicu, trainamo i ubijemo ih sve u pojam.
![]() |
#760 |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
Eto ja pao 200 bodova, a neki dan pobijedio 6 za redom, sada izgubio 5 za redom. Imam osjecaj da igram sa poluretardiranim ljudima i da mi to namjerno rade samo da sam cim vise 50/50 win/lose. Iskreno zao mi je 300kn sto sam dao za igru. Jako zao.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#761 | ||
Avocado
|
Citiraj:
Competitive je za mene isto čista sekirancija zapravo. Nekad mi krene, pa nekad stane, a kad je ovak loše onda si mislim, je li to normalno, baš kao što ti kažeš: Citiraj:
![]() Može se, ali moraš biti jaaaako uporan i imat puuuuno živaca. Na kraju krajeva, kad bi i skupili ekipicu, morali bi se prvo ugirati, a to može trajati dugo, predugo ako smo jako raznoliki po ranku. Nekolicina frendova s kojima sam preorderao igru je bila nabrijana da ćemo igrat skupa, ali kad igramo comp i kad se predloži da se malo organiziramo, nazovemo prolaze i građevine nekim imenima (ili preuzmemo od pr0 igrača), nitko neće. U highplat/diamond rankovi se čude kad na hollywoodu kažeš "dva jail" ili "roadhog top bank"... ![]() U SoloQ je najvjerojatnije 90% igrača. Tak da vrijedi ipak ono što Silthrax kaže: malo po malo i ako zavrjeđuješ, napredovat ćeš. Kad počneš prepoznavati greške kod samog sebe (loše pozicioniranje, loš ult ili loše vraćanje kad je uzalud ostat sam), onda isto krene bolje. ![]() Malo utjehe, ako ništa drugo ![]()
![]() |
![]() |
#762 |
Premium
|
Meni je isto problem bio ekipa moja ostala na diamond/platinum ja usao u master, tako da jedno dugo vrijeme sam igrao samo soloQ. Ali sada sam krenuo trenirati malo druge heroje i pao sam u renkingu opet lagano ![]() Kada dode vec zadnji tjedna sezone onda cu opet zapeti da se priblizim master ili udem u njega pa sljedece sezone bi mogao ici na grandmaster ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Avocado
|
Misliš na sezonske? Jedino hoću Reinhardta ove sezone, ali zato sam dobio onu bijelo-ljubičastu Mei, partizansku Symmetru i Bastiona, nezaobilazan i ružan Anin skin, Winstona (Wukonga). Ovaj novi Hog skin me ne zanima, kao i onaj od tracer skina na winterwonderland, ružno ![]() ![]()
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 08.02.2017. u 12:13. Razlog: progutao par riječi |
![]() |
![]() |
![]() |
#767 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja sam odigrao zadnjih 10 dana 2 sata, dobio 4 skina kineska ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Premium
|
To ti namjerno govoris radi mene!!!!! Dabogda ti na sljedecem eventu kao meni bilo ![]() https://playoverwatch.com/en-us/blog/20529203 Stigao je novi patch na PTR. Uglavnom promjene na Bastionu, bas me zanima oce biti dovoljno velike da utjecu na metu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Premium
|
Otvorio 3 loot boxa, dobio 2x legendary ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
Avocado
|
Meni su skinovi i sve ostalo što se može dobiti u igri iz loot boxova samo dodatak, višnja na šlagu za tortu. Čini se da je tebi to osnovni motivator ![]() Dobro su to blizzardovci napravili, nezahtjevnu klijentelu riješe lootboxovima, competitive za zahtjevnije, a sad će i za one casual igrače ubacit server browser. Bit će zakon sa serverima, odabereš mod koji ti paše, primjerice 24h Oasis mapa, i samo drapaš ![]()
![]() |
#771 |
Premium
|
Igram overwatch casual uz ostale obveze koje imam, meni dovoljno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#772 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Premium
|
Ma nema šanse da blizz da nešto drugo osim svojih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#774 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() RUR OWadria League (ROWAL) je dugo iščekivano regionalno natjecanje koje će domaćim timovima pružiti šansu da odmjere snage i osvoje vrijedne nagrade. Organizatori lige su OWadria i KlanRUR, a nagrade u vrijednosti od oko 500$ osigurao je ComputerLand. RUR OWadria League Osam timova koji se kvalificiraju u grupnu fazu mogu se smatrati najboljima u regiji, a kroz 5 tjedana grupne faze ćemo se detaljno upoznati sa svakim od njih. Njihove međusobne okršaje ćete dva puta tjedno moći pratiti na našem Twitch.tv kanalu. Kako biste bili u toku s novostima vezanima za kvalifikacije i ligu, preporučamo praćenje našeg OWadria Discorda i KlanRUR Foruma. Liga će se sastojati od tri dijela: Kvalifikacije (2 tjedna), Grupna faza (5 tjedana) i Playoff (1 tjedan). Svi koji bi htjeli igrati neka se jave adminima na OWadria Discord Link za sve detaljnije informacije: https://owadria.org/rur-owadria-league-rowal/ Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 13.02.2017. u 10:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Premium
|
Dobio i D.VA-u kinesku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#777 |