|
![]() |
#751 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Nadam se da ovo neće biti tepsija? Imali kakav info oko veličine ekrana? Ja sam još uvijek međuonima kojima je 4,5" taman, 4,7" ok, a 5" bolje ne bi. |
![]() |
![]() |
#752 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo pratio sam tutorijal što je kolega linkao, nema promjene neke očigledne, bez data konekcije ne nalazi, barem ne u roku 30 sec, sa data vezom nalazi brzo i ima dobar signal. Sad znači ako startam iz područja gdje imam data vezu GPS radi, koliko sam ja skužio. Dodatne dojmove o color OS-u i uređaju generalno javim nakon nekog korištenja, ako bude interesa ![]() Edit: I napokon mi mob pokazuje ispravnu potrošnju baterije. Prije je glavni potrošač bio "android system" sa preko 80% zbog toga sam se i upustio u čačkanje s OS-ovima. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#753 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Kad se ustabiliš na nekom ROMu koji nije onaj s kojim si dobio mob, pozvan si da (ako će ti se dati) napišeš review Điđe na drugom ROMu čisto da vidimo jel se što poboljšalo ili pogoršalo. Eto, za GPS već znamo da sada radi, da ne treba radit nikakve hard modove. |
![]() |
![]() |
#756 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Mislim da vecina njih ni nema mobitel dovoljno dugo da bi naletio na sve zajebe i zavrzlame. Naravno da ima i placenika i svega ali mislim da dobar dio njih te jeftinije telefone iz kine recenziraju kao na traci. |
![]() |
![]() |
#757 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Za ovog Gizbeata znamo da on i chinaphone arena ovise o sponzorima koji mu šalju odrone da ih nahvali. Zašto mu ovaj V3 s kojim uspoređuje V8 nije upaljen? Kad već uspoređuje, jel... Ziher ni ne radi više. Na CPA forumu sam dobio ban "zbog sarkazma". Zapravo ne ban nego su mi stavili da mi svi postovi moraju biti odobreni od moderatora. Na to sam im rekao da ih nabijem pa su me banali. ![]() Iako bi volio čuti kako će se taj V8 pokazati u praxi, nadam se da ga nitko neće kupiti tako da propadnu što prije. Kod iNewa ti ne treba duže od 2-3 sata ... vidiš odma da ne puni preko 88%, vidiš odma i da postoci padaju ko da gledaš u odbrojavanje sekundi... ne možeš ne primjetiti da GPS ne radi, da ti se užari u ruci kad opališ 10-ak slika za redom ili nedajbože zaigraš neku igricu. Tko na testiranju ne ode na settings pa ne skuži da ne možeš podešavati sat i datum? F.U.J. Zadnje izmijenjeno od: kasandro. 20.08.2014. u 01:42. |
![]() |
![]() |
#758 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Kako detektirati pravu količinu RAMa na mobu? U sistemu, na Antutu i još par app mi pokazuje 2 Gb, a mob bi trebao imati 1 Gb (mob je Jiake JK11). Zadnje izmijenjeno od: Zaggy111. 20.08.2014. u 13:53. |
![]() |
![]() |
#759 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
#760 |
Premium
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#761 |
Guest
|
The P1000 will boast a 2.5Ghz Snapdragon 801 processor, Adreno 330 GPU, 3GB RAM and 32GB of on board memory. http://www.gizchina.com/2014/08/19/e...pecifications/ pa se vi sprdajte ![]() Zadnje izmijenjeno od: chief_wolfinjo. 20.08.2014. u 14:36. |
![]() |
#762 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ovaj, generalno na stranci ima svašta o mobitelima. Je da je na roskome al gtranslate pomaže i da se sve pročitati što treba ![]() Mislim da se neću dugo zadržati na OS-u jer jede rame ko da su besplatni. Evo trenutno nijedna aplikacija otvorena, 809MB used 158 available. Nakon reboota bude 450/450MB otprilike neznam što ga zapuni toliko, "end all" opcija za gašenje aplikacija nepomaže baš puno oslobodi par MB. Ako imate neku aplikaciju koja provjerava detaljno tko koristi resurse preporučite, isto i za brisanje bloatware-a da probam to malo počistiti. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#763 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ima li još netko osim mene da misli da je Mi4 u stvari prilično razočaranje? Ne vidim što je novog donio taj mob, Mi3 je svojevremeno barem bio najbrži, Mi4 je dobra pila, ali ne vidim ni jednu točku po kojoj se dodatno istiće od ostalih kineskih perjanica. |
![]() |
![]() |
#764 |
kenova?
|
odlucili su dokazat zasto ih zovu kineski apple (minorna poboljsanja) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#765 | |
Premium
|
Aha, malo overlokana vezija bez NFC-a sa kopiranim iPhone 4 dizajnom za skoro 80% više para. wtf ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#766 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Pomalo sam i ja ostal razocaran. Lagano je mogal bit Mi3 S il nest slicno.. Nije bas upgrade na Mi3 osim LTE za neke. Dizajn mi je dosta narusio dojom jer je bezveze. Ima tu dosta stvari osim samog chipseta kaj mogu bit bolje a i UI isto. |
![]() |
![]() |
#767 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Mi4 je ipak donio nesto vise poboljsanja.LTE,jaci proc,vise RAM-a,IR blaster,metalni obrub kucista,fast charging tehnologiju,bolji ekran i kameru,daleko bolju prednju kameru,4k snimanje videa i kako tvrde manju potrosnju baterije.tu su jos i izmjenjivi straznji poklopac i kvalitetniji zvucnik... Nekima to i ne znaci previse i nece mijenjati svoj Mi3,ali ipak je tu dosta vidljivih poboljsanja. Ocekivao se Snapdragon 805,ali jos nije dostupan,mozda i 5,5" ekran kojem sam se i sam nadao ali ocigledno se islo na to mob bude sto kompaktniji i da se istice kvalitetom izrade i dizajnom plus MIUI i dobra cijena naravno. Mislim da nece podbaciti... Cijena je trenutno nesto visa,ali ista je bila i kod Mi3 u pocetku prodaje.ubrzo ce ici ispod 400$... |
![]() |
![]() |
#768 |
Premium
|
"metalni obrub kucista" i "izmjenjivi straznji poklopac" stavljaš u nešto novo što je Mi4 donio, potpuno nebitno. Manja potrosnja baterije se tek treba dokazati. Ovo ostalo jesu neke minorne prednosti, ali ja bi se složio sa DONKEY'em, to je samo blagi update Mi3, Mi3 S. |
![]() |
![]() |
#769 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Mozda tebi nebitno,ali neki vole izmjenjive straznje maske.meni osobno nista ne znaci,ali aluminijski obrub mi se svidja. Uostalom Xiaomi vec radi na Mi5 pa ce mnogi preskociti Mi4.... Mene privlaci to sto je manji od Mi3,nadam se boljoj kameri u nocnim uvjetima i ekranu koji ce biti bolje vidljiv na suncu od Mi3... Performanse neka ostanu na razini prethodnika,ja zadovoljan... |
![]() |
![]() |
#770 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#771 |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
#772 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
Bok. Jel zna netko kad bi trebao Coolpad F2 izaći na tržište i dali će imat novi MTK6595 ili isti MTK6592 ko F1. Dvoumim se dali uzet F1 ili pričekat da izađe F2. Pročito sam da bi cijena trebala biti tu negdje. Oće li bit nekih poboljšanja u odnosu na F1? |
![]() |
![]() |
#773 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Ne znam sto ocekujes od moba, ali mislim da je F1 dovoljan za slijedece 2 godine ako ne igras 3D igre. Jos ako mu cijena padne zbog nasljednika, argument vise. Ja bih radije uzeo istestiran mob star odredjeno vrijeme, nego nesto novo neprovjereno. Naravno, svatko ima svoj đir ![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Malo sam listao zadnje stranice a nisam našao. Je li tko nabavio/nabavlja THL T6s od 80-90$? Za tu cijenu dolazi standardni MTK6582 i 1Gb rama (ekran doduše nešto slabiji) ali ostalo ok. Samo nadam se da nije odron poput elephonea p6i.
#776 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2014
|
razbijen mob
Jedan savjet, mob mi je dosao razbijen sa 1949deal, dignuo sam claim na paypalu i sada mi nude 40 usd a mob je koštao 78. Pa da li da idem do presude paypala ili da pristanem, neko vaše iskustvo |
![]() |
![]() |
#777 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Ekipa ,može pomoć... Za ženu mobitel..trilema?? Jiayu g2f Zopo ZP 700 Umi x1pro Prednosti i mane od forumaša koji posjeduju te mobitele. Hvala. Zadnje izmijenjeno od: bodija. 21.08.2014. u 11:08. |
![]() |
![]() |
#778 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#779 | |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Citiraj:
Zte Q705u od 105$
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
|
![]() |
![]() |
#780 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Prevelik.. |
![]() |
|
|
Oglas