|
![]() |
#751 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
#752 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
trebam kupon za banggood... ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#753 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Odaberi sve normalno, nema dodatnih troškova osim tih 139$. Jedino si možeš uzeti dodatnu, ekstra bateriju za 9$ ali i ne moraš. Btw da čitaš pm, dobiti ćeš kupon.
#754 | |
azriel
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Vjerovatno ce ga se dati nabaviti po $150 preko resellera ili jeftinije preko agenta. Problem je sta Xiaomi zna imati malu tirazu modela. :/ *edit, krivo sam vidio valutu, €100 ~= $130, tako da će vjerovatno internacionalna preprodajna ići oko $180-190. ZA tu cijenu je jako OK, ništa spektakularno. Nevezano za mobitele, na pandawillu je rasprodaja AllFine tableta. 10'' RK3066 tablet sa IPS ekranom, bluetoothom, aluminijska izrada za $110 (umjesto $180) sa slanjem. Ja nisam mogao odoljeti ![]()
Chasing shadows, all your life Zadnje izmijenjeno od: brandon. 01.08.2013. u 11:59. Razlog: ispravak valute |
|
![]() |
![]() |
#755 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Vidim da se Lenovo A800 prodaje po kakvih 110$ (sa eBay-a mi je nekako najlakše naručiti) i ima vrlo dobre karakteristike za tu lovu.. Ovih 512MB RAM-a je posve dovoljno, imam mob sa toliko rama i sve radi odlično.. Nego, frend bi mob koristio prvenstveno kao GPS (puno vozi bicikl), pa me zanima dali ima nešto ispod 100$? ![]() Bitno da je iznad 4" i da je kamera zadovoljavajuća.. |
![]() |
![]() |
#756 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Po meni je glupo kupiti mob od 100$ kada za 130$ nabavljamo W910 ili GT99 No ajde, ovaj ima dobru bateriju i GPS ali 512mb rama- 96AUD =490kn http://www.geekbuying.com/item/Mpai-...te-317846.html No nepoznat model, nigdje iskustva, možda je mob smeće... Ili oduzmi 10$ od ovih mobova http://www.banggood.com/Wholesale-An...0-0_page1.html No ovi kinezi često imaju pogrešnu brzinu u aplikacijama pa ovo baš nije za neke profesionalce.
#757 |
Premium
|
Što, regam se na stranicu i platim preko PP-a i to je to? ![]() Makar bi onda radije za 110$ uzeo A800.. Ali eto, frend pita ako ima što ispod 100$.. |
![]() |
![]() |
#758 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Da, samo ja ti ovaj mob ne preporučujem, slučajno naleto na njega s drugog foruma. Nisam odgovoran ako mob ne valja što je lako moguće niti preporučujem geekbuying jer često nisu fer u reklamacijama. Odaberi AUD da dobiješ još malo nižu cijenu i naruči od tamo.
#759 |
Premium
|
A jbg, ako nema ništa poželjno ispod 100$, mislim da ću mu uzeti sa Baje A800 pa makar mu vratio tih 10$ "viška" jer i mene živog zanima taj mob, također kao GPS na mobu, ali naravno i za ostale stvari. Pored toga zanima me dali će stići ocarinjen ili ne ![]() Ali otom potom, dok on dobije plaću (za kakvih 5 dana) možda nešto novo izađe ![]() Jer kako vidim skoro svaki dan izlaze nove mašine/modeli.. |
![]() |
![]() |
#760 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
To je sumnjivo niska cijena. Inače je taj mob po 200$ http://www.geekbuying.com/item/Lenov...ck-312681.html Razmisli, gledaj, istražuj....
|
Oglas
|
|
![]() |
#761 |
Premium
|
Na prvom postu ove teme, čovjek ga je platio 106$ ![]() A i od ovog selera sa Baje već ih je 10 prodano, ima dobar rejting, ovo ono.. Ma naravno, istraživat ću ja, i već čitam.. Thx Čuj, ukoliko dođe loš uređaj, ja to već riješim na najlakši način, zato mi je najbolje kupovat preko Baje.. |
![]() |
![]() |
#762 | |
Premium
|
Citiraj:
Mobitel dolazi rootan, uz instaliran Google play i ostalo. Uglavnom, sve preporuke i za mobitel i za minideal shop ![]()
![]() |
#763 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Lenovo A800 je definitivno bang for bucks. Također preporučujem minideal trgovinu. Evo vec druga narudzba stize za tocno 12 dana od dana narudzbe. Ovaj put THL W100. Sutra ga idem pokupiti sa carine ![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
Premium
|
Da, baš je dobar mob što se tiče BfB ![]() Uzeo bi dva (frendu i meni) ali u razmacima.. Volio bi ga uzeti sa Baje, tko zna, možda prođem bez carine, jer mi se ne daje dodatnih 100-tinjak kuna.. ![]() Vi svi uzimate sa tih stranica/trgovina i velikom većinom platite carinu, ali interesira me sa Baje.. Baja Baja, već mi je navrh nosa.. Bankrotirat ću.. ![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Premium
|
Nije to bitno od kud je naručen, što se tiče carine. Bitan je onaj dio kad dolazi do sortiranja za poštanski promet i za carinu. Naravno, to najprije ovisi o gužvi/volji carinika, ali veća je šansa da veća kartonska kutija završi na carini, nego neka pizdarija (svejedno od kud je kupljena) tipa u najlonskom omotu. Naravno, na to sve utječe i Roentgen snimka.
#767 |
azriel
|
#769 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
A znam, zaspao sam, jučer radio dokasna i sjetio se jutros čitati forum... Nego, dobra je ideja da se postaju ti i slični takvi popusti na smartphoneove i tablete itd itd... hvala svima koji tako nešto objave.
#770 | |
azriel
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#771 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Evo meni veli žena da je mob tama došao kući, od 25.07 do danas je putovao ![]()
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
#772 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
To ti super. Bez carine? Ja naručio 19. poslan tek 23. i još nije ni krenuo u Hrvatsku jer na ips.posta.hr nema trackinga.... kako neki ljudi imaju a neki nemaju sreću
#774 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Bok,moze preporuka za neki waterprof mob, cim jeftinije to bolje, al ooet ispod pol gige rama i 3,5" nebi uzimao Hvala
#776 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Samo nije baš meštar od tehničkih karakteristika, no nekakav prosječni korisnik će itekako biti zadovoljan.
![]() |
#777 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#778 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo ti jedan waterproof, ali cijena baš i nije sitna http://www.etotalk.com/lenovo-s750_p4015.html
#779 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Kao sto rekoh, evo vec drugi mobitel sa minideala dolazi za tocno 12 dana. Ovaj put THL W100 iz prvog posta ove teme, s tim da sam ja narucio crni. Apsolutno sam odusevljen kako sam dobar mobitel dobio za sitnu lovu. Sve iz prvog posta stoji, samo bih jos dodao to da je na telefonu "vanilla" JB 4.1.2 kakav dolazi i na Nexusima, i to bez ikakvog bloatware-a. Telefon je MUNJA! ![]() Ono sto me dodatno odusevilo je preklopna torbica koja dodje sa telefonom. Nije neki kvalitet i ljepota, ali kad se otvori i jos malo preklopi, postaje desktop stand. Idealno za pogledati film ![]() |
![]() |
![]() |
#780 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
Oglas
|
|