|
![]() |
#751 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
tako bih nesto i ja trebao, neki ebay (ili drugi "kinez") best-buy E27 i E14, 12W oboje
![]() |
#752 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Ja uzeh tucet ovakvih, meni su OK, ove 4w, topla bijela http://www.ebay.com/itm/291469322587...%3AMEBIDX%3AIT |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#756 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Imate sad na lukoilu Osram 10W E27 za 45kn ..vrti se njihova reklama na tvu. Akcija traje do kraja veljace. Meni zasad svjetle od osrama ove kineskinje od 6w e14 vec godinu dana .E 27 10 W nesto malo manje. p.s. Za krepalu osram ledicu odete u njihov ured u Zagrebu sa racunom i oni vam daju novu ili pitajte na benzinskoj mozda i oni mjenjaju ako je kupljeno tamo. Zadnje izmijenjeno od: viper. 09.01.2016. u 19:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
3W, preslabo. Ovakve sijalice se eventualno ugradjuju u kupaonske ormariće/ogledala ali za glavno svjetlo su vjerojatno preslabe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
super user
|
Preslabo..valjda kako kome paše. Ja sam u kupaonu stavio 6 W ledice i to mi je je stvarno bio preveliki šok nakon buđenja ako dodjes iz mracne sobe/hodnika u betlehem kupaonu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Premium
|
Rasvjeta: žarulje vs štedne sijalice vs LED sijalice
Nije baš "kako kome paše". Kupaona traži više svijetla i dao sam mu savjet da je ono preslabo. Ako ih stavi 3x3W npr. onda možda i može proći ali jedna sijalica od 3W je ništa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#762 |
Premium
|
Naravno da wati imaju veze sa intezitetom svjetla.. Druga je stvar što smo naučeni na kineze koji to označavaju kako žele pa zato imamo sijalice od 3W koje su jače od 7W od nekod drugog kineza.. Ali realno, pravih 3W LED sijalica je relativno slaba, naročito za kupaonu gdje velika većina ljudi želi normalnu količinu svjetla.. Zato ne gubite vid na sranja od sijalica nego kupite poštene jačine i kvalitete.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2015
|
Pozdrav društvo, oprostite što ovako upadam ali imam problem: Stigle su mi ledice iz Kine i žmirkaju kada su ugašene. Da li je netko imao takav problem i ako je kako ga riješiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#765 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Voltmetar u ruke i izmjeriti napon s isključenim prekidačem. U nedostatku voltmetra bi eventualno mogao poslužiti i probirštift, tj. ispitivač faze na rvackom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#767 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
https://goo.gl/photos/4YZRLDgVvNEP1ed67 https://goo.gl/photos/aTzpFFjNNXdKKu427 Evo kupio ja dva komada da mi zamjene dvije nitne žarulje (40W) u ormariću i ekstra sam zadovoljan. Svijetle jednako ili malo slabije, ali su skroz dovoljne za brijanje. Tu sam fotkao specifikacije. Boja je ugodno topla. Nadam se da će trajati.
![]() |
#768 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Znači, bio sam poslije podne u kauflandu u Samoboru i dva kauflanda u ZG-u. Sve ledice sa akcije rasprodane. U lidlu u Samoboru sam pobrao zadnjih 5 ovih svijećastih, drugih više nije bilo. Navala i to kakva ![]()
![]() |
#769 |
Guest
|
Prije nekih 6, 7 mjeseci naručio sam si paket LEDica za cijeli stan iz online prodavaonice LEDison (mislim da se distribucija zove Fornel ili Formel) Dakle, govorimo o 25+ komada pa i više sa napomenom da me je najskuplja žarulja koštala oko 35kn po komadu i bila je snage 15W (solidna zamjena za klasičnu od 95W). Proizvođač je Heda, da budem potpuno iskren nemam pojma gdje se točno proizvode, ali svaka žarulja je imala 2-godišnje jamstvo. Ukratko, da malo pobrzam priču. Prije par dana, jedna od tih LEDica "klasičnog" oblika, za E27 grlo mi počne titrati i usmrdi se kao da nešto gori. Naravno, iste sekunde gasim žarulju i zovem prodavaonicu već sljedeći dan, da pitam za eventualnu zamjenu ili popravak. Gospodin koji se javio bio je i više nego ljubazan, objasnio mi je što (ne)moram imati kod sebe (račun i pokvarenu žarulju, kutija nije potrebna) i da naravno budem odmah dobio drugu besplatno. Inače, druge žarulje i dalje rade normalno, a u slučaju da nešto i pođe naopako budem ih mijenjao jednu po jednu ![]() Dakle, svaka preporuka ako netko želi jeftine LEDice, pa čak i ako su par kuna skuplje od neke kineske. Bolje platiti 5, 10kn više i biti miran 2 godine nego stalno kupovati isto smeće iznova, kad se staro pokvari. |
![]() |
![]() |
#770 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
http://ledison.hr/index.php?route=pr...&product_id=28 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#771 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() A čak i redovna cijena od 70kn je još uvijek jeftinija od jednog Osram-a i Philips-a, žarulja sa "razvikanom" reputacijom koje imaju garanciju godinu dana i nakon toga se pokvare ![]() Zadnje izmijenjeno od: Trekkie4. 18.01.2016. u 15:35. |
|
![]() |
![]() |
#772 |
Premium
|
Rasvjeta: žarulje vs štedne sijalice vs LED sijalice
Novo, 40kn.
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 22.01.2016. u 20:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#773 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
boja svijetla previse vuce na zelenkasto, puno vise od nekih kineskih s ebaya za 3-4$ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#774 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Evo čisto da vidite koliko cijene variraju (za RI područje): Osram dvije led e27 ekvivalent 60w (806lm) warm white u Bauhausu 120kn u Elektromax-u 60kn. Ravno u pola cijene.
![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Ove s led "nitima" sam izbacio, jer dosta titraju pa izazivaju glavobolju. Uzeo sam E27 9.5w Eglo u Pevecu i svijetle prejako, 50kn komad, 5 godina garancije veli lik. Uzet ću ih još, malo slabije, 5 ili 7w, nema glavobolje, nema titranja, topla boja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Premium
|
Navali narode!!!!!! http://www.lidl.hr/hr/2635.htm?id=625
![]() |
#779 |
Premium
|
Isto.. Jer po Pevecu, Bauhausu ili Metrou imaš od 12W za 50kn ili manje, sa garancijom od 2 godine.. 10W cirka 35-40kn 9W cirka 30kn itd itd.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Premium
|
o hebemu, a ja mislio da je ovo jeftino ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|