|
![]() |
#752 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2013
|
Citiraj:
Zahtjevi su trebali biti prije tjedan, dva, ali očito da ništa od toga još. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#753 |
Guest
|
GTA 5, elite dangerous i novi Diablo 3 patch u isto vrijeme, milosti vas molim ![]() letit ću iz stana, draga već sad ludi ![]() |
![]() |
![]() |
#756 | ||
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ako se ovoj rečenici može vjerovati dao bog ![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#759 | |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Hype on... al realno nije niti toliko skupa, mislio sam da bude bar 100kn više
![]() |
![]() |
#760 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Stigla mi obavijest od Kinguina nakon što sam još krajem 2013. platio preorder Citiraj:
Naravno, uzeo sam opciju #1 ![]() Veliki + za Kinguin zbog ovog. Nadam se da vas ostale stranice neće zavlačiti.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 08.01.2015. u 22:22. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#763 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
The mighty pirate
|
Šanse da je to moguće su nikakve. Pa ne bi bilo steam verzije onda i zahtjev bi bio BD drive. Očito je da im gubitak od 20-ak € po prodanom preorderu ipak ne treba pa su to izveli na ovaj način. Na 30€ od 11.2013 do danas sam dobio 32, free igru (FEAR3) i 10% popusta. Fine kamate ako se mene pita ![]()
![]() |
#766 |
The mighty pirate
|
Isto kak ti na trgovini piše da je zbog velikog interesa akcija s popustima od 80% produžena na još 6 mjeseci... Neće ti napisati: Dragi Stanislave, mi smo ti prodali igru za 30€, a nas će koštati 50€. Mi si to ne možemo priuštiti na toliki broj prodanih primjeraka, pa ćemo ti vratiti novce. Izmisliš nešto, ponudiš rješenje i zdravo doviđenja.
![]() |
#767 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Ma ta niža cijena nikog ne dira, to ekipa uzima igre na veliko, jako veliko i ne stavi ih u dućan nego riješavaju keyeve tako preko stranica, uz istu maržu praktički, i još kad makneš pdv koji plaćaš u dućanu, a tu ne, dobiješ punu cijenu igre, sumljam da je to razlog jer Rockstar direktno ne gubi ni lipe tako... Iz toga što je Kinguin napisao prije bih rekao da igra uopće nije Steamworks, nego da će dobit retail keyeve koji će se aktivirati ponovo preko Social Club i sličnih sranja kao na četvorci, a na Steamu će se pojaviti kad tad, jer evo još praktički dva tjedna do izlaska i Steam nema preorder... |
![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
![]() |
#771 |
The mighty pirate
|
Ne znam jel trebam crtati ili što trebam napraviti da naučite čitati. Onaj dopis iz Kinguina je glupost. Ako radiš preorder, radi ga tek kad preorder bude dostupan na Steamu ili kupi igru na nekoj od tih stranica tek kad bude službeno puštena u prodaju. Ako kupiš key koji nije steam, očito će ti trebati DVD/BR ili neki od NO-CD "crackova" da bi igru pokrenuo, kao i svaki puta dosad u povijesti igri na PC-u. Tko zna kad će to izaći i hoće li, s obzirom da je Rockstar poznat po svojim zaštitama. Dakle, ako želiš igru igrati na vrijeme, čekaj Steam preorder.
![]() |
#774 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Prodaj nož, kupi m4 dragon novi x komada, nađi sliku na netu koja je slična, prijavi za krivotvorenje, prodaj te puške.. Profit??? Šala naravno i offtopic. Nadam se da neće pretjerati sa cijenom, volio bih zaigrati i ovaj nastavak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Premium
|
Što je najžalosnije taj skin je toliko ružan da će mu cijena past za par tjedana i to dosta, offtopic smo al jbg, nemamo baš ništa novog ni za pričati dok Rockstar ne odluči objaviti nešto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
Igra je odgođena za 24.3. Službeni zahtjevi: Minimum specifications: OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS) Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz Memory: 4GB Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11) Sound Card: 100% DirectX 10 compatible HDD Space: 65GB DVD Drive Recommended specifications: OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1 Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs) Memory: 8GB Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB Sound Card: 100% DirectX 10 compatible HDD Space: 65GB
![]() |
#779 |
Guest
|
65gb prostora potrebno, zanimljivo. |
![]() |
![]() |
#780 |
The mighty pirate
|
GTX660 je recommended? Očekivao sam puno veće zahtjeve od ovih.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|