|
![]() |
#751 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Ma nekidan sam bio ispizdio, nisam fulo stun nepamtim i onda jednu partiju valjda svaki sam fulo ![]() Nije problem kad je daleko kad nestuna, nije kasno nema veze, al najgore kad kasta i onda se pojavim pokraj heroja, njemu na izvolte umjesto da sam ga stuno i kasto ulti po potrebi il što sam već htio.
![]() |
#752 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
i doti jedinici je to bilo isto tako uvijek si morao gadjat iza heroja.. isto tako možeš rec za svenov stun zasto je target kad je aoe stun..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#753 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Situacija sa sand kingom mi je čak u redu, jer zna biti situacija da te love dvojica, i pojavi se 3. ispred tebe, tako da, pogodio ja 3. ili promašio, barem sam se udaljio od dvojice iza mene. Zadnje izmijenjeno od: Viperus. 23.04.2012. u 19:41. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
![]() |
#755 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#756 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Pa u doti mikromenadžment je uvjek bio važan, a uvjek se malo o tome pričalo. Za neke heroje je to više važno, a za neke manje. Tu je najvažnija dobra tehnika s mišem i tipkovnicom. Starkraftaši su najbolji izvor infomacija i vodiča kad je to u pitanju. I vrlo je važno upoznat i uvježbat svakog heroja, makar na najteži način kao što vidim da radite xD. |
![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Tipa za lycana i broodmother treba o opcijama enableati da ctrl + mouse kontrolira sve jedinice pod kontrolom. I onda kad vam vaši minioni blokiraju stisnete ctrl + desni miš malo lijevo/desno od vaše putanje da vam se maknu s puta i onda brzo desni miš na protivnika, i onda kad su minioni iza vas, onda ctrl + desni miš na protivnika da opet krenu na njega ali bez blokiranja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#762 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Veseli me malo da isprobam ogre maga i chaos knighta, a od ovih kojima je status nepoznat stvarno nikako ne mogu dočekati tog soul keepera a nedostaju mi i centaur sirena i nerub ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Ma trola će zajednica nažicat. Sad kad gledam ove heroje pod unknown, ima predobrih heroja koje bih volio igrat, Centaur, Nerub, Abaddon...
![]() |
#768 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Nisam probao, ak domis vidi nek se on javi, on igra na integruši. Ja se nadam da ću moć isprobat neki Ivy u kombinaciji s dotom ![]() Problem je što na monitoru nemam dvi(prastar je) pa onda nemogu spojit, a cimer ima laptop.
![]() |
#769 |
Premium
|
Samo za usporedbu.. moj buraz igra na x1650 s 256mb rama na 1680*1050 i sve na low.. jedino voda na medium ja mislim. A to je fakat slaba grafa..ubilo ju vrijeme. I još mu kolko tolko dobro radi s obzirom da ima san diego(single core) na 2.9ghz. A ja isto razmišljam izbacit grafu skroz pa me zanima.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Od ovih najavljenih heroja Ogre i Luna su mi najdrazi i jedva cekam da ih probam.
![]() |
#774 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Došao update, od heroja ni h. Katastrofa, stvarno im se izgleda nežuri. Bolje da su dodali heroja nekog neo što su mjenjali ikonice i sl. Stvarno su i stare bile ok.
![]() |
#775 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Stignu do Internationala ove godine, ovako i onako su ostali competitive nebitni heroji, pa se stigne polako s time, vec treba sad malo polirati igru ![]() Mene zivcira Matchmaking u zadnje vrijeme, nisam odigrao normalan game ne sjecam se, dosao sam sa +30 winova na +10 valjda, nevjerojatno s kakvim debilima sam dosad igrao, doslovce ljudi koji prvi put vide dotu, kojekakve urse sa vanguardima i slicne stvari :S http://stats.dota2.be/player/45899034 Evo, uvjerite se sami, jednostavno svaki game dobijem totalne panjeve ![]()
![]() |
#776 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Dobro sta si navalio toliko na heroje? Ima ih sasvim dosta. Dota je timska igra, tak da koji je heroj zapravo nije ni bitno, bitan je omjer picka i skilla, al siguran sam da to znas. Bar su svi dobri stari dota heroji, a kad tad ce ubacit i one koji nedostaju. Radije pricekas nego da izlazi gomila govana ko u LoL-u i HoN-u svakih tjedan dana koji igru pretvaraju u, blago rečeno, kaos. |
![]() |
![]() |
![]() |
#777 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Neću biti zadovoljen dok se Centaur nepojavi u Doti, dotada ću vajnat ![]() ![]() A gle, sve stoji što ti kažeš, heroja ima dosta za pick, al što više to bolje, bar dok nedodaju ove što već postoje u doti. Nove nemoraju dodavat, a ova situacija s dodavanjem neznam koliko heroja mislim da se neće desiti, jer ako je dota po nečemu poznata, onda je to po balansiranosti. Citiraj:
To malo i kak te sreća pomazi, ja sam isto imao faze di sam gubio maltene 20 mečeva zaredom. Onda krene malo bolje, pa to ravnaš i tako. Valjda budu malo poradili i na tome uskoro.
![]() |
![]() |
#778 |
Premium
|
Što je lik izvalio.. jasam se usro od smjeha.. http://img839.imageshack.us/img839/7176/spiderd.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#779 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Da je bar jedan takav od 20 random matcheva 5 ih je prošlo ok 15 je fail zesci ili su afk ili neznaju prepozna razliku za koje heroje igraju pa ka dodje team fight samo se razbjeze ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Omg ![]()
|
|
Oglas