|
![]() |
#751 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#752 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#753 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Također oni ne padaju pod zakon i oni određuju uvijete jamstva. No, u hrvatskoj vrijedi ovo: Troškovi i rizik Članak 427. (1) Prodavatelj, odnosno proizvođač dužan je o svom trošku prenijeti stvar do mjesta gdje se treba popraviti, odnosno zamijeniti te popravljenu, odnosno zamijenjenu stvar vratiti kupcu. (2) Za to vrijeme prodavatelj, odnosno proizvođač snosi rizik za propast ili oštećenje stvari. Prema tome na njima je da adekvatno zaštite proizvod. Bitno je da kupac proizvod neoštećen preda trgovcu. To dali je on nosio pažljivo u kutiji sa svim zaštitama ili je žonglirao s njime cijelim putem do trgovca nije bitno ako je neoštećen predan trgovcu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ESC je uvijek bio low end što dokazuje i na testovima (oc je praktički nepoznat pojam za te ploče, slaba naponska regulacija,...). Za ljude koji imaju malo para i za nezahtjevne office konfe je ok. Drugima bi savjetovao da uzmu neko 'jače' ime.
![]() |
#756 |
Banned
|
Ja bi reko da se ECS ipak popravio. http://www.pcekspert.com/articles/857-1.html Da ima u jeftinijim dućanima, ECS bi cjenovno bio itekako konkurentan ![]() Edit: Portio=Links, to sam nedavno saznao ![]() Zadnje izmijenjeno od: ShanTech. 30.09.2011. u 10:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#757 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#758 | ||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Isto ko što je i ASRock bio pa gle ga sad. Ne možeš si danas dopustit da radiš ''loš'' proizvod. Citiraj:
![]() |
![]() |
#759 |
Anything Goes Martial Art
Datum registracije: Mar 2007
|
s razlikom da je ECS puno starija firma sa duljom tradicijom izrade matičnih ploča, koje su rijetko kad bile neki pojam kvalitete, a tavke ploče su im i danas. za razliku od njih Asrock je počeo kao neka filijala Asus za tržište budget ploča a sad su među vodečima i po broju a i po kvaliteti. dakle, teško da će ECS ikad biti i u TOP 3 najboljih po broju ploča i kvaliteti.
![]() |
#760 |
Moderator
|
Nitko ne kaže da će biti u top 3 ili ikakvoj top listi. No da ćeš kupit ploču koja neće radit stabilno ili će riknut sutradan - sumnjam. Prošli su dani kad si uzeo neki pcchips ili matsonic s VIA ili SIS čipsetom i molio boga da sve radi kako treba.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#761 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#762 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
evo ja neki dan narucio ventilatore u Vz posto ih nisu imali dosta na lageru u poslovnici. Par dana kasnije su dosli, lijepo me nazvali da je roba stigla i spremna za podizanje. dosao u ducan, cekalo me spakirano, platio i otisao. za svaku pohvalu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#763 |
Moderator
|
![]() |
#764 |
Guest
|
Da ![]() Danas sve radi i samo je pitanje "kaj još može napravit". Jedna od "rijetkih" situacija kada više nije "bilo je bolje" |
![]() |
![]() |
#765 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Guest
|
E ovo je za pohvalu , pogotovo , jer sam sam nekad radio u servisu i znam kakav je to posao i da ima svega i da nekad ne smiješ ovo , ne možeš ono prema po pravilu bi trebao zamijenit odmah i masa situacija! Ali ovo što sam doživio jutros u LINKS servisu na trešnjevci nisam nigdje! Danas ujutro donio WD 1,5 TB green , rekao bad sectori i to , dečko uzeo isprobao , zamijenio za novi , sve 5 BEZ IKAKVIH PROBLEMA! svaka pohvala! Riješeno za cca. 15 min! Da je bar svaki servis takav ! ![]() |
![]() |
![]() |
#767 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#768 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#769 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
Banned
|
Dva za redom ![]() Vikend akcija. Tablet računalo PRESTIGIO MultiPad PMP7100C - 1745kn (redovna cijena 1899kn) nabava.net Model iz akcije je najjeftiniji - Portio - 1.842,03kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Nije vezano direktno za links ali je slikano u linksu : http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...01467889_n.jpg "windows linux" ![]()
![]() |
#773 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#774 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Pitanje je da li bi onda bila pouzdana. Custom nabava je jako skupa i vrlo često potpuno neisplativa.
![]() |
#777 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
pozdrav. jedno pitanje u vezi ostvarivanja garancije. trenutno mi je D-link 2641b na servisu u linksu i pretpostavlajm/nadam se da ce mi ponudit novi. obzirom da je d-link promijenio dizajn doticnog routera i da se vise nemoze stavit druga antena jer je fiksna, dali je moguce trazit neki drugi model/proizvodac ili jos bolje lovu? hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Od svih informatičkih dućana, u zadnje vrijeme sam najzadovoljniji baš s Linksom. Uđem, pozdrave. Tražim pomoć, pomognu koliko znaju. Ako ne znaju, vele ne znamo, idemo pogledati na net. Npr primjer kupovanja preko neta. Pošaljem upit ujutro, ponudu dobijem za 10 min. Uplatim, oni mi jave kada je uplata sjela, popodne odem tamo s tom ponudom, sve mi prirede, ja se samo potpišem, odnesu mi stvari do auta, lijepo se pozdravimo i bok. Jest da su skuplji, ali su puno kvalitetniji i pristojniij, uz svoj servis.
![]() |
#780 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
pitanje sam postavio jednostavno da znam sta ocekivat u mom slucaju jer neznam sta zakon kaze o tome. ja bih rado da mi oni mogu zamijeniti sa istim routerom, ali toga nazalost vise nema :-(. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|