|
![]() |
#752 |
Guest
|
evo taman da ti uslikam error od msna, uspijesno se ulogirah ![]() ostalo je isto. ma clearao sam sve, firefox isto baca samo ne crvenu stranicu nego neki svoj popup sto isto govori evo proradilo je samo od sebe, Zadnje izmijenjeno od: nino. 29.02.2012. u 11:44. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#753 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
kako ugasiti krvavi google instant search? u search settings je iskljucen i postavljeno je da prikazuje 50 rezultata po stranici no google.com i dalje prikazuje instant rezultate i samo 10 rezultata po stranici vidim da je jedan fix sign out iz google searcha sto i nije neko rijesenje.. btw kad se vec spominje msn, kako na ovom live messengeru slati poruke dok si appear offline? mogao sam to sa starim messengerom, ovaj novi trazi da budem online. |
![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Banned
|
vec mi je to ugaseno i ugaseno mi je u samim postavkama google searcha jednostavno je instant search na google.com nemoguce ugasiti u google chromeu |
![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ja na operi nemam taj problem (bio video u flash-u ili html5), makar mozda je to zbog extendTube addona ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Banned
|
jel normalno da chrome ima otvoreno preko 10 procesa (izmedju 7 i 100mb)? imam otvorenih samo 6 tabova ili on to racuna extenzije koje se vrte povrh chromea? |
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
sve broji da, extenzije tabove sve je zasebno
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#761 | ||
Banned
|
Citiraj:
![]() Jednostavno cache ne radi ok, tj, radi prvi put i replay opet radi cache (a ima HDDa, i RAMa fala Bogu). Citiraj:
Shift + Esc, tu je sve detaljno ispisano. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#762 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
evo i ja se pokušavam prebaciti sa firefoxa na chrome i to samo iz "debilnog" razloga što mi na firefoxu kad otvorim IMDb pogledati info o nekom filmu on mi ga uredno ocijeni...i to uglavnom jedinicom ![]() jedini problem kod chromea mi je trenutno to što me užasno živcira kad stisnem srednji klik na mišu da otvorim neki link, sliku ili bilo što odma me prebaci u taj novi tab, a to mi baš i ne odgovara..e pa sad jer ima neka pomoć kod toga ili je to jednostavno tako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#763 | |
hungry, for a little more
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Chrome market je postao prilično bogatiji od zadnji put kad sam se sjetio baciti pogled. https://chrome.google.com/webstore/category/home
![]() |
#765 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Imas uistinu dobrih ekstenzija za tabove pa ako nista drugo probaj to sredit sa nekom ekstenzijom, makar za pocetak ti preporucam da probas restartat sve postavke na default (za svaki slucaj). Pogledaj si ovdje za neke ekstenizije koje imaju veze sa tabovima pa si mozda nades nesto korisno (tekst je od prosle godine, ali sada su samo izasle vjerojatno novije verzije ekstenizija). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ne kužim kako srediti bookmarkse... Naime, na jednom kompu sredim sve preko bookmark managera, potrošim dosta vremena da bude pregledno i jednostavno no Chrome ne sinkronizira promjene pa mi se dogodi da nakon slijedećeg paljenja Chromea bookmarksi se vrate na prijašnje stanje. Probao sam brisati cookies, maknuti svoj account, reinstalirati Chrome ali nemogu. Isto vrijedi i ta drugi stolni komp kao i laptop. Kako do riješiti?
![]() |
#767 |
Slučajni prolaznik
Datum registracije: Mar 2010
|
To se i meni događalo i lud sam bio ![]() Na kraju sam upalio sve kompove na koje mi se synca, upalio na svima crome i onda sređivao. No čim mi nisu svi upaljeni opet po starome. ![]()
![]() |
#768 |
Akutna lijenčina
|
Unatrag par tjedana imam jednu iritirajuću sitnicu na Chromeu. Svako malo mi otvara YouTube filmove u HTML5 prikazu, iako nisam u beti. Ova stvar mi se periodično ponavlja, i pomalo iritira. Jel imao možda netko ovakav problem i uspio ga riješiti, i na koji način? |
![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Probaj prebaciti flash sa chromeovog na adobeov; chrome://plugins.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#771 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Chrome 19.0.1081.2 dev-m Imam problem s instalacijom addon-ova. Ne sa Chrome Store-a nego recimo: FastestTube HTTPS Everywhere Kliknem na link za instalaciju, vidim dolje u taskbaru da Chrome downloada (progress bar u ikoni i u downloads folderu imam Unconfirmed XXXXX.crdownload fajlove). I nista. Nista ne javi, nista ne instalira. Kad ugasim Chrome, javi da ima nezavrsene downloade :S Ima tko na dev verziji slicnih problema?
![]() |
#773 |
Datum registracije: Dec 2006
|
Malo isprobavam chrome i nesto me zanima. Kad npr. listam tu na forumu teme (popis tema u podforumu), onaj popup prvog posta odmah iskace, dok na firefoxu ima delay od kojih sekundu-dvije. Jel se to moze kako iskljuciti?
![]() |
#774 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#775 |
Banned
Datum registracije: Mar 2012
|
Zna li netko za ekstenziju koja addonove može postavit u više redova? Isto tako, postoji li ekstenzija funkcionalnosti slična onoj u Firefoxu, da search enginee možeš birat u padajućem izborniku, pa kada izabereš, da onda upišeš što tražiš, a ne putem omnibara? Thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Guest
|
jel vam radi youtube brzo normalno, mene ubija zadnjih par dana nikad da se loada |
![]() |
![]() |
#780 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
pozdrav! zadnjih par dana mi se ruši chrome, prije je sve bilo ok, neke stranice ponekad a neke (bugov forum) ne mogu opće pogledat, koliko kod refrešao,stalno se ruši, jako iritira, jel možete dati neki savjet kako riješit to? hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|