|
![]() |
#752 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 01:12. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#753 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Potpuno slazem u svezi neoptimiziraja stranice. Kao i vecina povrsno rade na stranici. Izostave Operu. Koliko vidim , sve stranice koju sam vidjao bez problema oko prikaza a najvise imamo domacih. Uglavnom pocetnici wannabe web dizajneri. ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Ma pun mi je kufer tih neoptimiziranih stranica... A i pun mi je kufer Opere i njihovog slijepog slijedjenja standarda... Ne radi mi PCEkspert kako spada... Ne radi mi ni audiofil.net kako spada... Ne radi mi brdo stvari kako spada... :/
![]() |
#756 |
Premium
|
Radi i meni visemanje sve sa PCEkspertom, no kada recimo krenem odgovarati na neciju poruku, dobijem box od 10x10cm da upisem unutra sto imam... Sa IE taj prozorcic je puuuuno veci... Odi na audiofil.net forum, pa da vidis veselja... ![]()
![]() |
#757 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Da li se mozilla firefox moze podesitit tako da ima kao i opera brzo biranje sa onim kvadraticima jer ako moze bjezim sa opere momentalno,dosta mi je vise da mi stranice izgledaju degenericno,a na mozilli sve se prikazuje normalno. Da li je to problem opere ili? OPERA: ![]() MOZILLA ![]() obratite paznju na panel sa linkovima na lijevoj strani ![]() Inace nisu mi ovo prvi problemi s operom,vec sam ju micao sa kompa kad mi se glupirala sa mailom i pce-om,sada mi to radi al eto,sad je pocela na drugim stranicama,pa koji joj je? I moze li odgovor na ono kako podesiti mozillu da ima brzo biranje i da li se to moze? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
![]() |
#759 |
Premium
|
Sada sam to pronasao,bas u meduvremenu,sada pokusavam podestiti da mi se kao u operi kada stisnem na new tab(onaj plus) otvori novo brzo biranje,a ne prazan untitled prozor. Ako netko zna kako bio bih mu zahvalan da to podijeli sa mnom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
-------
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#761 | |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#762 |
Premium
|
A kako objasnjavas iznenadno blesiranje gmaila i pceksperta na operi na kojoj mi nikada nisu radili probleme i svakodnevno restartanje kompa i bsod kada palim operu nakon sto je komp bio pogasen,a kada je bio na sleepu onda se to ne dogada? ![]() Komp je prcesljan sa 5-6 programa protiv svih vrsta gamadi sa neta,tako da do toga nije,a mozilla mi radi normalno. Znaci da je neki rac do opere na mom kompu,pa se moram sada navikavati na firefox i probati si ga sto vise prilagoditi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
To make a long story short...iskusio sam probleme iste ko i kolege a vjerujte mi nisam računalni laik...... ošo na Chrome.....iznenđen ugodno sa brzinom,pouzdanošću i prikazon. Operu su mi sami tvorci učinili neupotrebljivom.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
-------
|
![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Premium
|
Stvar je ciste navike,operu koristim otkad imam net i do prije koji mjesec mi nije radila probleme,zato sad i podesavam firefox da mi sto vise lici na operu,sa brzim biranjem i takvim sitnicama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#767 |
-------
|
![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Premium
|
Citiraj:
Instaliraj najnoviju 10.62 pa vidi jel ti onda radi. Meni sve to radi kako spada inace.
![]() |
#769 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Meni ostane i po 10ak dana upaljena sa nekih 10ak tabova minimum od kojih su i dva navedena u tvom postu. Samo mi se nekad zna dogodit da mi se Opera resetira i prijavi nekakav error bla bla i nekad mi digne živce al winsi su stari a opera je apgrejdana kad god bi izašla nova verzija pa je možda ostalo nekog smeća od starijih verzija. Al da je još uvijek najbrži browser, je. Šteta što je u svijetu browsera isto kao i svugdje prisutan "monopol" pa su FF, IE i Chrome jedini optimizirani za većinu sajtova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
Premium
|
Sada sam malo puko pa sam instalirao windowse ponovo,sve nanovo,sada normalno radi i pretpostavljao sam da je to zbog windowsa,jer je meni opera prije bila upaljena s kompom po 2 tjedna bez prestanka zajedno sa torrentom pa nije bilo problema. Krivi su windowsi koji su eto zamrzili operu,sada sve radi kao urica. Zadnje izmijenjeno od: VulcanRaven. 25.09.2010. u 16:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#773 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
surfati netom, a da te web stranice vide kao IE, Firefox ili Chrome. Možda pomogne. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#774 |
-------
|
... Zadnje izmijenjeno od: McG. 15.11.2011. u 19:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Evo nisam htio odmah dojmove pisat dok ne prođe neko vrijeme. Radi mi dosta stabilnije od 10.62 odnosno nema onog ludog crashanja. Dobrim putem idu i neka nastave s ovakvom optimizacijom. Savršenstvo! Preporuka svakom tko koristi Operu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Odma ću ju popljuvat prije nego ju pohvalim (novu verziju jel ![]()
![]() |
#779 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
Dajte pomozite, Instalirao sam plugin za Opera Unite MyWebcam, pokrenuo ga, uključio start i ugledao sam prikaz moje web kamere. Vidim dole u polju direct link pojavio se link http://home.mojeime.operaunite.com/webcam/ i taj link sam dao prijateljima. Kad oni pokrenu taj link u svojim browserima vide taj isti prozor ali je ekran crn nema nikakve slike a meni prikazuje sve u redu Zna li ko u čemu bi mogao biti problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
koristim operu 10.62 kao i obično opet sam naišao na 2 banalna buga što nije novost kod opere! (ko zna koliko ih još ima) meni ne radi flash menu na stranici www.efzg.hr i na www.realtek.com.tw ne otvara prozor za download kako treba! dal može netko tko ima operu provjeriti dal mu to isto ne radi, ja sam im prijavio ta 2 buga! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|