|
![]() |
#77761 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Citiraj:
Ne postoji zajednička točka tih situacija osim da je jedno i drugo javni parking. Kad pogledaš tu Platak live kameru, to je pusto ko sahara, tu i tamo dođe neki auto koji se zavrti oko sebe par krugova i produže dalje. Mislim da se pretjeruje oko ničega... pogotovo kad se uzme u obzir stanje u prometu i divljanje po naseljenim mjestima gdje se stvarno ugrožava druge. Ovo je toliko banalno da ne znam čemu 500 postova oko istoga...
![]() |
![]() |
#77762 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
I nepalac se odmetnuo, bit ce bijeli bozic nema greske! ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#77763 | |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
Jer ja takve retarde vadim vani kad ih nagradi srića.(bice ih veceras) @xlr a di je tek sad kad se pocne pit tek je 18:00 Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77764 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Pa bavarci su već prošli taj stadij i eto, kraj priče za njih po tom pitanju. Ipak su regulacije u zračnom prometu ''nešto'' ozbiljnije od onih u cestovnom a tu je i edukacija koja nije jeftina. U glavnom, ne vidim neku budućnostu i tome, barem ne u neko skoro vrijeme. No tko zna, možda sad za staru godinu naš izumitelj, rvat, poduzetnik, filantrop najavi leteće robotaksije za koje će pokupit još koju pinkicu za Dubai stanogradnju ![]()
![]() |
![]() |
#77766 | |
Moderator
|
Citiraj:
Ekipa misli da je otić na Grobnik ono, pussy smoke. ![]() Ono, idem ja odvozit dvajest krugova da se ispušem. Kad ono treći krug, kočnice gore. ![]() To kaj veliš, konstantno gledaš kak se maknut nekom, nema isusa da odvoziš krug po normalnoj putanji. A posve zanemariš činjenicu da ćeš gotovo sigurno ubit gume i pločice i to je bare minimum. Nije se jedan vratio doma na šlepi. Al eto, bar se ispuhao ![]() Nego baš me zanima koliko to pješaka ima na nekoj pustopoljini usred mečave u 23 sata u noći. Ali OK.
![]() |
![]() |
#77768 | ||
Moderator
|
Naletio na zgodan BMW, pardon Toyotu ![]() I jednu alfu, za koju bi zločesti ljudi rekli da je u prirodnom okruženju ![]() ![]() Stari kramp još kad ga se opere izgleda čak i ok, a skoro mu je tek četvrt stoljeća ![]() ![]() Citiraj:
![]() No auto je na mjestu, zabavni su za vozit samo ponešto nepregledni. Citiraj:
Ako ćemo u krajnost onda je i gejmanje oblik kompenzacije jer pokušavaš ostvariti nešto za što nisi sposoban IRL. ![]()
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 24.12.2024. u 20:04. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#77769 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Mi smo počeli piti oko 10, ali sam aktivirao Bolt business, ukucao kod, i prvih 20 vožnji imam 60% popusta, uredno od centra grada do Žnjana 2,6 eura taksi. Doslovno se ne isplati voziti vlastito auto kad su ove gužve Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#77770 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Mislio sam na ekipu koja to radi na parkiralištu ili cesti...ovi na stazama nek rade kaj ih volja. Barem se nešto uprihodi kroz PDV pa svi imamo koristi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#77771 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Evo konkretno, Croatian Drift Challange natjecanje u Hrvatskoj,u ovo renesansno dobar ima po 30ak natjecatelja, natjecanja je 4 u godini, moraš imat auto koji zadovoljava neke kriterije, barem 10 000+ € Netko tko dolazi prvi put će sigurno prvi svoj bok bacit na treningu sat vremena prije trke ![]() Šebalj je isto prvo uplatio svoj prvi Rally pa išao učit vozit ![]()
![]() |
![]() |
#77772 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Išao za vikend starcima u Slavoniju, i bila nesreća tj. kolona. Reći će neki da se namjerno sprda vozače bmw-a, al nitko drugi nije obilazio kolonu preko zaustavne.
![]() |
#77773 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Ili kad se pokvari ![]() ![]() Čak i da uspiju masovno i ekonomski prihvatljivo to proizvesti baš me zanima kako će riješiti problem vrtložnih struja. To je razlog zašto avioni i helikopteri ne mogu letjeti jedan iza drugoga odnosno jedan ispod drugoga kao u futurističkim filmovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77774 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Ekipa sve najbolje! Uzeo sam ženi malog Sparkića koji ima centralno ali ne i daljinsko. Da li netko zna ili ima preopruku na područuju Rijeke nekoga tko to ugrađuje? Već sam si naručio keyless set pa čekam da dođe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77775 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() ![]() Al nadasve taj motor (1.6 traktor) je odličan.... potrošač ulja.... ![]() Imat litru ulja u gepeku kao standardni dnevni setup ![]() Sad će reć to je zato jer se vozi 220 po autocesti svaki dan pa nemre motor to izdržat ![]() P.S. Kaj se tiče vožnje po snijegu po praznom parkingu ili nekoj zabiti ja stvarno ne kužim one koji imaju nešto protiv toga, ili niste to radili ko klinci ili ne volite snijeg, nema trećeg. Borongaj stanica broj jedan, pa prvi kaufland, pa drugi kaufland i to je to. Ekipa fino jedan za drugim bez pizdarija i glupiranja. Sretan Božić svima, a i amdi ![]()
![]() |
![]() |
#77776 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() ..... Sparkaj se u gradu! .....
![]() |
![]() |
#77777 | |||
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() KARAVAN koji ima nosivost 400kg je totalno faličan auto. Sada zamisli da trebaš prevesti četiri odrasla zdrava muškarca i prtljagu? ![]() ![]() ![]() Svaki motor troši ulje htio ti to ili ne. Jedno je ako se 90% vučeš po gradu 30km/h i dva puta godišnje se voziš max 120 po autocesti. Tada jasno da je potrošnja ulja manja. Jednom je javio da provjerim razinu ulja i to je to. ![]() ![]() Daj okači sliku kako su tu probušili armaturu u OVLAŠTENOM toyota servisu da ti stave prednje senzore. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ovlašteni toyota servis nije u stanju provesti žice i postaviti button na za to predviđeno mjesto. ![]() ![]() Siguran sam da to ima većina koja ima ICE automobile i voze se na dulje relacije. To je odgovorno. Netko ima litru ulja za nedaj bože, a neki starter. ![]() Nekima auto nemre upaliti nako dva tjedna i tak. ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#77778 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Dosta dugo već pratim kaj se nudi i poklopilo se da mi je Megane zakazao dan prije puta (drugi put u mjesec dana) i ovaj auto se pojavio kod Jesenovića. Išao pogledat auto, provjerit kilometražu, a imam i čovjeka unutra na servisu koji mi je potvrdio da je auto kupljen kod njih novi i servisiran dvaput. Sad ima 46000km i dobio sam još godinu dana garancije. Napravili su servis i nove zimske gume u cijeni. Isprobao sam ga i na autocesti, na 140km/h to još ima "lufta" za potegnut, 150KS ima taj motor, a potrošnju mi pokazuje u tih 100km kolko sam napravio 6.7l. 18400€..ja sam zadovoljan, prije svega hoću pouzdan auto jer radim 30k km godišnje. Nadam se da sam bar 100k km bez brige. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77782 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Moj ima iste simptome. Gasi se ili upali ESP off. Dijagnostika baca grešku na senzoru dovoda goriva. Zapravo na dvije različite dijagnostike. Naručili me iza nove godine na servis. Složim i prodam odma, dosta mi je njegovih lampica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77783 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Šta bi tek rekli da su bili na sljemenu neku večer... ![]()
![]() |
![]() |
#77784 | ||
Strichek Moderator
|
Citiraj:
Kaj ti ono pise u knjizici vozila, normalna potrosnja ulja je 1L/1000km. Kad ne znas napravit motor da. Citiraj:
Naravno da cu imat starter just in case, 3 god star acu koji ce 7 dana bit na -15/-20. To se zove mudrost, isto kak je mudro kad imas skart furat litru ulja da bogec ne ostane suh ![]() Klijo nebi na toj temp mogao ni upalit ![]()
![]() |
![]() |
#77785 | ||
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() I to je sve vjerujem zbog 0W30. Eko standardi by eu uhljebi. Sada u 2025. ide 5W30 jer je auto van jamstva i ne moram više poštovati ono kaj proizvođač veli. Što bi reklo da vozači određenih proizvođaća imaju mozga, a neki nemaju. ![]() Samo 3-4-5 puta grijače i ide to. ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#77786 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
Molim te objasni mi voznju po autoputu kak treba. Evo ja se vozim od 130-150 kada je ogranicenje 130, tamo di je 100 nemam namjeru se vozit 150. Koliko bi se trebao vozit po autocesti odnosno zasto je 150 sporo?
![]() |
![]() |
#77787 |
Pod naletima kopita zla
|
Ja ti samo velim zasto se nesto dogodi ili ne dogodi. Ako ti je 90% voznje na malim brzinama jasno da nece nikada ulja faliti. Falilo je jednom kad sam precerano brzo vozio duze vremena pa sad sada od toga radis dramu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77788 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Citiraj:
![]() Neki motori imaju namjerno slabiju uljnu kariku da se bolje podmazuju. Obično su to visokoturažni motori. Stoga ne pljuvati bezveze. BTW: upalio stari teenager Clio na -20 i kusur sa 6 i pol godina starim Bosch Silverom od 60Ah ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77789 | ||
Strichek Moderator
|
Citiraj:
Da je jednom falilo ne bi držao litru ulja stalno. Citiraj:
![]() Da 1.6 dizlo je oćepoznat 4K RPM blokada visoko turažni motor ![]() I 2.0 isto ![]()
![]() |
![]() |
#77790 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Evo ja ne vozim mlin za kavu nego 6cyl dizela za 258ps, pa kad ga vozim 1300km tamo i 1300km nazad po autoputu, nakon sto se vratim gotovo uvijek pa trebam doliti nesto ulja. Motor je u perfektnom stanju, ali kako su ti napisali - to je sasvim normalno za takav rezim voznje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|