Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.07.2011., 17:59   #7741
Pantera-N
Premium
Moj komp

Pantera-N's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Je ko gledao Super 8? Kiša je, a neznam da li da skočim do kina... :/
Pantera-N je offline   Reply With Quote
Staro 24.07.2011., 18:05   #7742
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Pantera-N Pregled postova
Je ko gledao Super 8? Kiša je, a neznam da li da skočim do kina... :/
Sad ga je išao frend gledat..
Drugi frend ga je gledao i rekao je da je gledljiv, ništa posebno.. Dobri efekti, priča ok ali ono nedorečen..

Ja ga nisam gledao (volio bi) no naslućujem da je po kvaliteti poput Battle LA, tako neš samo manje pompozno..

ODI GLEDAT!!
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 25.07.2011., 13:20   #7743
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Trailer za novi Final Destination, makar polako postaje dosadno (bar nakon drugog djela )

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote
Staro 27.07.2011., 15:16   #7744
viper
super user
Moj komp

viper's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor ninja666xx Pregled postova
Jučer gledao Hall pass (Pušteni s lanca) - komedija, nasmijao sam se do suza, stvarno već dugo nisam pogledao ovako dobru komediju. Slično Hangover-u.
Ha .. gledao upravo sad i mozda je u par scena bilo neceg smjesnog.. Nebih to bas preporucio kao komediju
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Sinoć pogledao Hall Pass i jedva sam čekao da film završi da mogu zapaliti cigaru od muke. Jedino kaj je bilo dobro u tom filmu su nekakve sporadične scene gdje su se glavni glupci glupirali. Inače vrlo isklišejiziran film, bez nekakve konkretne radnje i samog toka, prebrzo ili presporo skakanje sa scene na scenu... Sama radnja i gluma je totalna koma. Uglavnom - negledljivo.

Zbog trailera sam se nadao da će film biti smeh. Na kraju je ispalo da su sve dobre scene u biti već viđene u traileru, ostalo je sve za zaborav. Radije pogledati Exkluziv na RTL-u nego ovaj film

Ocjena: 1,5/10
Staro 28.07.2011., 00:00   #7745
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Pročitala sam Alexander Skarsgĺrd, to mi je dosta. Izgleda super.
Staro 28.07.2011., 07:36   #7746
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 28.07.2011., 08:22   #7747
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor TheEmpress Pregled postova
Pročitala sam Alexander Skarsgĺrd, to mi je dosta. Izgleda super.
Meni Rihanna i Brooklyn Decker zvuče još bolje. Inače, ne očekujem neku jaku priču obzirom na žanr, a ni Hollywood baš ne nudi nešto pametno u zadnje vrijeme.
Staro 28.07.2011., 08:59   #7748
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Ma niko ni ne očekuje jaku priču. To se gleda zbog akcije, CGI-a, aliena, spaceshipova i big gunsa.
Baš me zanima ovaj dio; "The film is also purported to show both sides of the story, from the aliens’ perspective, as well as the humans."

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 28.07.2011., 10:20   #7749
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
rango odličan, nije baš dječji, ali je ultra zabavan.

take me home tonight jedan od ponajboljih road-trip filmova koje sam gledao valjda ikada, razina neugodnih scena premašuje gafove na rtl-ovim vijestima i stvarno treba maknut pogled tu i tamo, ali te priča uvuče bolesno.

instant klasik imho, superbad-u pod ruku.
Pogledao neki dan. Neloš filmek.
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 30.07.2011., 16:12   #7750
Dosta
Registered User

Datum registracije: Aug 2008
Jel netko gledao Mr. Nobody? Tek sam prije par dana naletio na njega i odlican je... Ako volite razmisljati dok gledate film onda svakako pogledajte ovaj.
Dosta je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 31.07.2011., 21:35   #7751
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Hesher, zabavna i malo spaljena drama. Jako dobro za ubit vrijeme i preporuka svakako.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 01.08.2011., 00:21   #7752
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008

tipa - na pocetku filma je monah koji je bio vrlo perspektivni policajac .
ili idu ubit glavnog vampira i zensku vampira, i taman se taj dan dogada pomracina sunca, i ispadne kaos kad se ovo dvoje probude .
ili imitiranje vampira i ganjanje svih sa svakim.
ili kad vampir ih ganja po sumi, naleti na vokmen od jednog policajca, i slusa neku japansku muziku i zadovoljno klimne glavom dok mu iza leda zenska vristi i bjezi od stakora, blebne u vodu i otrci, ali ovaj nista ne cuje jer ima slusalice na usima.
ili kad lik uvjerava ovu dvojicu policaja da je duh vampir, ali nije 100% siguran, pa ih izazove da ga izloze suncu. ovi ga zajebavaju, li-la smijeh, maknu zastor i ode lik u pepel
pa scena kad vampiri zderu stoku na nekoj farmi, otkriju ovu dvojicu, pa oni glume da su isto vampiri, i odjednom dolazi murja sa maricama i potrpaju ih sve . ovo nisam skuzio, valjda neki psihopati, jer je glavni sto ih trpa obucen u vampira..........

uglavnom, ogromna preporuka za film, pogotovo ako ne patite strikno na mega-holivud-3d mas prodakšon blokbastere. tako jednostavna gluma i fore, nekako naivno i nevino sve to izgleda, ali gust (barem meni) za pogledati. ako ste takoder odrasli na zvukovima kung fu-a na tv-ima, vampiri su bili manje-vise jedine spodobe negativci - pronaci cete film (i to citavih 350MB velicine, ali kvaliteta filma je iznenadujuce iznenadujuce dobra). plus sto mi film jednostavno "mirisi" na The Evil Dead, The Thing, cak i prvi Alien i slicne filmove.......... nedostaje ju takvi filmovi, nekako su imali nesto.
i da, imaju i titlovi (posto je kineski film, titlovi su obavezni) za naci, srpski - ali funkcionalni.

ocjena - 8/10.
-->
The Haunted Copshop, tj kako se kod nas zvala negdje za vrijeme rata - Ukleta policijska stanica.

cisto par recenica, film sam gledao kao balavac, naravno VHS kazeta je videoteka bila IN....... da, vrijeme prije CD-a kao medija, barem dovoljno pristupacnog i rasprostranjenog.
i tako je na red dosao jednog dana i ovaj film, ostao mi u pamcenju kao dobra komedija sa elementima kung fu-a, neki duhovi....... i potraga nedavno je rezultiralo pronalaskom obaju dijelova!

pogledao veceras, i jednostavno ti stariji filmovi imaju nekakvu car koji danasnji rijetko rijetko kada postizu. film je inace komedija sa elementima hororca, i sada/danas kada gledam kuzim da ima i tragova trasha . ne puno, ali poprilicno sam imao osjecaj da gledam trash (mozda zbog komedije sa par horor trenutaka), i par klasicno nikako ocekivanih scena:

tipa - na pocetku filma je monah koji je bio vrlo perspektivni policajac .
ili idu ubit glavnog vampira i zensku vampira, i taman se taj dan dogada pomracina sunca, i ispadne kaos kad se ovo dvoje probude .
ili imitiranje vampira i ganjanje svih sa svakim.
ili kad vampir ih ganja po sumi, naleti na vokmen od jednog policajca, i slusa neku japansku muziku i zadovoljno klimne glavom dok mu iza leda zenska vristi i bjezi od stakora, blebne u vodu i otrci, ali ovaj nista ne cuje jer ima slusalice na usima.
ili kad lik uvjerava ovu dvojicu policaja da je duh vampir, ali nije 100% siguran, pa ih izazove da ga izloze suncu. ovi ga zajebavaju, li-la smijeh, maknu zastor i ode lik u pepel
pa scena kad vampiri zderu stoku na nekoj farmi, otkriju ovu dvojicu, pa oni glume da su isto vampiri, i odjednom dolazi murja sa maricama i potrpaju ih sve . ovo nisam skuzio, valjda neki psihopati, jer je glavni sto ih trpa obucen u vampira..........

uglavnom, ogromna preporuka za film, pogotovo ako ne patite strikno na mega-holivud-3d mas prodakšon blokbastere. tako jednostavna gluma i fore, nekako naivno i nevino sve to izgleda, ali gust (barem meni) za pogledati. ako ste takoder odrasli na zvukovima kung fu-a na tv-ima, vampiri su bili manje-vise jedine spodobe negativci - pronaci cete film (i to citavih 350MB velicine, ali kvaliteta filma je iznenadujuce iznenadujuce dobra). plus sto mi film jednostavno "mirisi" na The Evil Dead, The Thing, cak i prvi Alien i slicne filmove.......... nedostaje ju takvi filmovi, nekako su imali nesto.
i da, imaju i titlovi (posto je kineski film, titlovi su obavezni) za naci, srpski - ali funkcionalni.

ocjena - 8/10.

Zadnje izmijenjeno od: Burko. 01.08.2011. u 00:26.
Burko je offline   Reply With Quote
Staro 01.08.2011., 11:55   #7753
..::Matej::..
Premium

..::Matej::..'s Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Sucker Punch - Pogledao sinoc film. U pocetku nisam mogao povezati vezu izmedu umo bolnice i "bordela". Na kraju sve sjeda na svoje mjesto i nekako zaokruzi film. Kompletna glazba u filmu mi je super sjela. Cist ok film za ubiti vecer.

ocjena: 6/10
..::Matej::.. je offline   Reply With Quote
Staro 01.08.2011., 15:53   #7754
gazda099
Premium
Moj komp

gazda099's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Quarantine - jučer gledao, dobar je, ako netko voli horrore neka pogleda
gazda099 je offline   Reply With Quote
Staro 02.08.2011., 16:38   #7755
Z-man
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Moj komp

Z-man's Avatar

Nisam dugo nešto napisao, pa ću se pokušat sjetit što sam u posljednje vrijeme pogledao:

The Rite - meni dosta dobar horror (iako ne prestrašan) zbog same tematike i naravno hopkinsa koji je rođen za takve uloge.

Snatch - stariji film kojeg sam tek sad pogledao. Triler koji se mora pogledat. Brad Pitt je ko pravi cigan .

The Experiment - ja sam gledao ovaj iz 2010. Postoji i verzija filma iz 2001. godine kojeg nisam gledao. Moram reć da me ovaj noviji nije uopće nešto posebno zadivio osim zbog same ideje.

The Fourth Kind - uh, gledo sam ovo u 2 u noći, sam u kući, u sobi, u mraku. Ne zamjerite za rječnik ali USRO SAM SE OD STRAHA. Po meni, možda najstrašniji horror koji sam gledo u zadnjih par godina. Preporuka.

The Killer Inside Me - baš jučer pogledao friško. Nisam ljubitelj Casey Afflecka i ni sad mi se nije svidio. Neću spoilat al' malo su neka njegova djela isforsirana u filmu.

Grandma's Boy - geek komedija vrijedna gledanja, konstantno neki humor. Ne loše

Take Me Home tonight - tipična američka party komedija koja vuče romantični dio kroz cijelu priču. Ponovno ne loše

Priest - malu ocjenu dobio na imdb-u, ja bi mu dao više. Sve je više manje dobro osim što fakat kratko traje

I am Number Four - isto mala ocjena, možda je zavrijedio više. Istina, priča je jednostavna kao i sama izvedba ali vidio sam i puno puno gorih sličnih filmova tako da je prihvatljiv

American History X - nema se tu šta reć. Must see film sirove stvarnosti koja ni danas nije puno odmakla.

Battle: L.A. - najgori od svih sad dosad nabrojenih . Čista akcija. Dvosatna pratnja tima marinaca u spašavanju civila nakon invazije izvanzemaljaca. Moglo je to puno bolje.

Just Go With It - ljubavna obiteljska komedija. Par puta sam se moro pokrit jer mi je bilo neugodno
E da, ak ništ drugo gledo sam Anistonicu i Deckericu .

Kill The Irishman - meni odličan film. Došo irac u Amer'ku i Sj**o ih sve . Običan radnik se pretvorio u bossa koji ne zna gdje mu je kraj.

Cedar Rapids - poslovna komedija koja posao pretvara u sprdnju. Baš sam se dobro nasmijao. A i ovaj geek glavni glumac, Helmes je dobro odglumio.

Faster - Glumi Dwayne Johnson, on je najjači i sve pobije unatoč tome što je prije toga dobio par metaka u glavu . Cijeli film je jednostavan no kraj mi se svidio jer je malo kompliciraniji. Nisam to očekivo pa me ugodno iznenadilo

Lord of War - fenomenalan film sa Nicolas Cage-om. Odlična gluma i još bolja priča. Svakako preporuka svima !

Source Code - sf/mystery film novog ruha. Neisprana tematika. Film je dobar no morat ću ga još jednom pogledat jer me prošlost/sadašnjost malo zbunila pred kraj. Volim filmove koji su dobri, a radnja im se odvija u 3 prostorije .

Limitless - I ja bi tabletice . Dobri su mi ti filmovi kad je netko apsolutno nadmoćan

Black Swan - stalno sam odbijao gledanje sve dok ga jednom nisam pogledao od dosade. Nije da ima neku posebnu poantu ali ugodno sam iznenađen. Po meni, odlična Caselova gluma. Usput, možete i gledat Milu Kunis i Natalie Portman

Paul - Nisam ljubitelj SF komedija ali ovaj film mi je ugodno upotpunio jedno ljetno popodne. Ima stvarno smiješnih scena .

True Grit - westerne sam gledao kao dijete od 10 godina, od onda nisam niti jedan pogledao. Imam jednu primjedbu, tamo neki badass likovi povedu djevojčicu sa sobom, yeah right. Još ona glumi neku frajericu, to mi je totalno bez veze jer znam da to ne može tak bit . Inače super film, ali je kraj dosta tužan po meni :/.

Machete - krvi do koljena . Još jedna akcijska komedija u kojoj je glavni glumac najbolji i sve ih pobije.....iako neke sitnice u priči su mi jako plitke i ne drže vodu ni malo.

The Mechanic - Jason Statham kao glavni glumac je najbolji plačeni ubojica no priča se malo komplicira kad ubije jedinog dobrog poznanika. Ok film.

RED - Umirovljeni CIA agent koji nakon što ga pokušaju ubit sprema osvetu. Akcija sa dobrim humorom .

The Way Back - film bijega iz koncentracijskog logora u Sibiru prema Indiji (par tisuća kilometara). Scene umora, najtežih oblika preživljavanja, nemoći i svega sličnog. Dobar.

Gledao sam još dosta toga samo mi trenutno ne pada više ništa na pamet. Kad se sjetim, postam . Uživajte .
Staro 02.08.2011., 17:04   #7756
Pantera-N
Premium
Moj komp

Pantera-N's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Gledao Super 8. Nisam puno očekivao, ali me film iznenadio...u dobrom smislu. Režija fenomenalna, klinci koji igraju u filmu odglumili jako dobro, efekti odlični. Preporuka za pogledati
Pantera-N je offline   Reply With Quote
Staro 02.08.2011., 19:35   #7757
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Dobar film za pogledati - Ironclad ima dosta krvi, i odsječenih udova.... pa tko voli višak crvene tekučine samo naprijed....
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 03.08.2011., 20:40   #7758
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor ..::Matej::.. Pregled postova
Sucker Punch - Pogledao sinoc film. U pocetku nisam mogao povezati vezu izmedu umo bolnice i "bordela". Na kraju sve sjeda na svoje mjesto i nekako zaokruzi film. Kompletna glazba u filmu mi je super sjela. Cist ok film za ubiti vecer.

ocjena: 6/10
Joj, ja se prisilila pogledat ga konačno u komadu neki dan, meni je film koma. :/ Sad zujim po netu i tražim nekaj za ubit vrijeme, kaj mogu gledat i ne razmišljat i pratit radnju. Izbor će vjerojatno past na neku teen komediju, idealni filmovi za pustit mozak na pašu. xD
Staro 03.08.2011., 21:10   #7759
Z-man
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Moj komp

Z-man's Avatar

Citiraj:
Joj, ja se prisilila pogledat ga konačno u komadu neki dan, meni je film koma. :/ Sad zujim po netu i tražim nekaj za ubit vrijeme, kaj mogu gledat i ne razmišljat i pratit radnju. Izbor će vjerojatno past na neku teen komediju, idealni filmovi za pustit mozak na pašu. xD
Accepted iz 2006-e )))
Staro 04.08.2011., 00:29   #7760
Audi45
Premium

Audi45's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Z-man Pregled postova
Accepted iz 2006-e )))
Gore spomenuti Paul ne volim komedije ali na ovo sam pisao od smijeha.
Alieni u novom svijetlu
Audi45 je offline   Reply With Quote
Staro 04.08.2011., 01:21   #7761
3NCORE
NePremium clan
Moj komp

3NCORE's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Witchville - isusti Nemam drugog komentara, fakat nemam. Očekivala sam treš neki, tad bi barem bilo zabavno. Al ovo je jednostavno glupo, baš glupo.

Iako sam mislio da je gore navedeni najgori film koji cu pogledati ove godine, nekidan sam na TV naletio na Dragonquest.

Neznam, valjda bi mu dao 0.5/10 samo zato sto je snimljen?

Efekti na razini moja mala od 3 godine se igra u paintu, prica ko u svakom filmu te vrste bas je on odabran da spasi svijet, a gluma je na razini tu nema glume

Prokleta televizija.

3NCORE je offline   Reply With Quote
Staro 04.08.2011., 01:59   #7762
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Jos malo ce izaci " PCE: The Beginning " . Covjece,jedno vrijeme nisam pratio filmove niti gledao,sad kad sam malo uhvatio vremena pogledati sto ima i poveselio se zimi,kad ono ISTI FILMOVI,samo nekakav remake,reboot,reflash,repartition i sta ja znam. Ajme ,ove zime cu ponovo morat gledat Star Trek.

Zadnje izmijenjeno od: spawn. 04.08.2011. u 02:12.
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 04.08.2011., 02:11   #7763
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Double post - mod-> delete

Zadnje izmijenjeno od: spawn. 04.08.2011. u 02:12. Razlog: Dupli post.
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 04.08.2011., 14:10   #7764
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
syss je offline   Reply With Quote
Staro 04.08.2011., 22:43   #7765
MIK
no fear
Moj komp

MIK's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Audi45 Pregled postova
Gore spomenuti Paul ne volim komedije ali na ovo sam pisao od smijeha.
Alieni u novom svijetlu
Nije mi sjeo, isforsirane fore i plitak humor - gledam film i zjev, zjev 5/10.
MIK je offline   Reply With Quote
Staro 05.08.2011., 00:14   #7766
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor MIK Pregled postova
Nije mi sjeo, isforsirane fore i plitak humor - gledam film i zjev, zjev 5/10.
takoder, slicno sam i sam napisao.

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 05.08.2011., 15:18   #7767
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Citiraj:
Autor Z-man Pregled postova

Kill The Irishman - meni odličan film. Došo irac u Amer'ku i Sj**o ih sve . Običan radnik se pretvorio u bossa koji ne zna gdje mu je kraj.
Savršenstvo.. Genijalno.. Tužno.. Bacilo me u depru ali neka, film je odličan..
Staro 05.08.2011., 16:38   #7768
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

bas , koja je to mrcina bila .
Staro 05.08.2011., 17:06   #7769
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Pogledaj Superbad. Malo stariji, ali totalno opičen film. Ja sam umirao od smijeha. Vodi računa da jedan od glavnih likova psuje k'o kočijaš.
Staro 05.08.2011., 17:08   #7770
Z-man
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Moj komp

Z-man's Avatar

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Pogledaj Superbad. Malo stariji, ali totalno opičen film. Ja sam umirao od smijeha. Vodi računa da jedan od glavnih likova psuje k'o kočijaš.
Daj molim te nabaci još koju preporuku, Superbad sam pogledao i odličan je.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno