|
![]() |
#7711 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Pobrisano |
![]() |
![]() |
![]() |
#7712 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
na koji foru radi, vidim i neke kamere se dobiju ali nisam to vidio u živo. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7713 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Ja danas montirao. Meni je ludilo. Pošalji mi privatno broj pa ti sutra snimim video i pošaljem na wa. Na poslu sam trenutno pa ne mogu prije. A imas i na yt al upiši baš model koji te zanima. Ja sam uzeo t2 jer je bolji pošto radi na 2 kamere Poslano sa mog motorola razr 40 ultra koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#7714 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
https://www.mydealz.de/ pa snajpaj ![]()
![]() |
![]() |
#7715 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Nema nazad kada jednom to imaš, a ovo je, za ove novce BEST BUY! Imam hrpu njihovih žarulja RGB i imam dvije RGB zavjese. Customer Care je nenadhebiv (na žalost morao jednom reklamirati jedan proizvod, a jednom je naša draga HP express usluga bila retardirana pa su mi refundirali dio narudžbe), taj jedan proizvod nije bio skroz neispravan, samo jedna dio koji nije dopuštao potpuno korištenje istog pa su mi poslali još jedan cijeli set, bez da sam morao ovaj vratiti iako sam ih pitao gdje da pošaljem. Također jednom sam naručio nekaj za vikend i u ponedjeljak je počeo popust koji je taj proizvod učinio 20€ jeftinijim pa sam ih kontaktirao da li mi mogu dati taj popust obzirom na vrijem kupovine, i oni su mi refundirali 20€ odmah. Moja najtoplija preporuka za GOVEE. Imaju super aplikaciju i imaju i komjuniti koji radi DIY projekte i svi su besplatni i dostupni na aplikaciji za korištenje.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|