|
![]() |
#7681 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Danas mi stigao Xiaomi MI3. Narucen 5. svibnja preko talijanskog shopa www.xiaomishop.it, pa sam morao cekati dok dodje na zalihe, i danas mi ga je DHL dostavio. |
![]() |
![]() |
#7682 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
i to je to? aj neka |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7683 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#7686 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#7687 |
Premium
|
Nije loše za $120, specifikacije "u prosjeku klase", ono što odskače je KitKat. Izgleda da taj Doogee ozbiljno radi na svojim ROMovima, a ne kao Newman, Faea i slični koji izbacuju hardwerski dobre uređaje sa katastrofalnim/bugovitim romovima. |
![]() |
![]() |
#7688 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Meni takodjer danas stiga mi3 ![]() ![]() ![]() ![]() Za sad cu samo reci da mi nije nimalo zao novaca, a jos manje sto nisam uzea Z1 ili G2 jer ovaj mob je stvarno drugaciji. Sad cu se par dana "igrati" pa stavim jedan kratki osvrt i nekoliko slikica. |
![]() |
![]() |
#7690 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7692 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Ajde brko ne tipkaj po forumu nego natipkaj taj review ![]() I bilo bi kul nabacit usporedbu c i s verzije kao sta je netko prije rekao... Dakok jel stiga vise taj kulpad, napetost je na vrhuncu ![]() |
![]() |
![]() |
#7698 |
Premium
Datum registracije: Oct 2013
|
Kad smo kod šaomija. Sto mislite, hoce li Jiayu G4S biti podrzan odnosno u miui romu? Trenutno ga u sluzbenim romovima nema... |
![]() |
![]() |
#7699 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Ako jedan Cubot X6 ima MIUI, vjerjatno će ga dobiti i G4s http://www.needrom.com/mobile/cubot-x6-miui-v5/
#7702 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Ako ste pratili forum, Masva je stavio upute za prijevod Miui-ja na hrvatski. Pošto je riječ o ili o šaomiju s miuijem ili điaiju koji ima miui podršku - problem riješen. Ako netko nije skonto, mogu ja i polakše ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#7703 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
#7704 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
pozdrav svima! evo još jedne izgubljene duše s forum.hr-a danas sam primjetio da se na geeku i pandi (možda još negdje) pojavio jedan zanimljiv model / model koji me izgledom podsjeća na zte V987 intrigantno je to što u svoj toj navali mtk6582 mobitela po jeftinijim cijenama, ovaj mobitel dolazi sa starijim (ali ne i lošijim) procesorom mtk6589 po pristupačnoj cijeni. pitanje je dali se radi o sniženju već duže prisutnog proizvođača ili o novopečenom proizvođaču (ili rebrandingu)? na prvu ruku izgleda ok, postoji i službena stranica, meni osobno je privlačna ponuda, ali opet me strah mačka u vreći Zadnje izmijenjeno od: GreenM. 16.05.2014. u 00:53. |
![]() |
![]() |
#7705 |
Premium
|
@GreenM, ne postoji niti jedan review, niti jedan ROM, specifikacija skroz prosječna, antutu slab za quad core, izgleda kao da je rađen od nekvalitetne plastike...zašto bi kvragu to itko kupio? |
![]() |
![]() |
#7706 |
Registered User
|
Ajde, nije baš tako loše - to je stariji model koji se više ne proizvodi te se kao i kod Newmana N2 rješavaju zaliha za 99$. Hardverski je to skroz solidno, ima i 3G na 900 MHz, Antutu u rangu S3, dual-sim i 5" su prednost pred N2, softverska podrška upitna iako sam u 3 minute na Googlu našao barem 1 ROM i jednu kratku recenziju koja kaže da je kvaliteta izrade dobra, kao jedini minus navode težinu od 177 g. Za 700 kn ne izgleda loše, pa tko hoće prvi okušati sreću. BTW, ima ih i na Njuskalu za 1.200 kn pa možda se da i pogledati iz prve ruke... |
![]() |
![]() |
#7707 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2014
|
Osobno ne bih riskirao s ''nepoznatim'' markama, pogotovo jer se za malo nadoplate pronađe ipak neka nama ''poznatija'' zvjerka. Iako sam se sam osvjedočio da ''nepoznat'' ne znači nužno i loš proizvod, npr. sestrin H920 (ili tako nešto) kupljen prije gotovo godinu dana još uvijek radi besprijekorno. Naravno, ovdje treba uzeti u obzir za što će vam služiti mob, ako je samo za poruke, pozive, WhatsApp, Viber, internet i bez igrica (kao kod sestre), onda nema problema ni s jednim, bez obzira na nešto stariju verziju procesora. Ali, kvaliteta izrade je ipak nešto posve drugo, a to bez neke recenzije ili osobnog uvida ne ćeš znati. |
![]() |
![]() |
#7708 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#7709 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: Interpol. 16.05.2014. u 08:16. |
![]() |
![]() |
#7710 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Na stranici Xiaomi EU su već složeni romovi za official modele, te podosta njih unofficial. Kako su dečki lijepo složili HR repozitorij za MIUI tako te verzije između ostalog sadrže i hrvatski jezik. Za sve ostale vrijedi ono što je DAKOK lijepo napisao par postova iznad. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|