|
![]() |
#7681 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Ma jel ko igra Armored Kill ? Armored shield mapa s 5 paralelnih IFV u napadu je zakon ! Al mi treba tim za to... Zapravo su sve AK mape odlične za CQ: Bandar Desert, Death Valley... Ljepotu Close Quartersa, End Game, Aftermath zapravo nisam uspio skužit zato jer baš volim CQ mod ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7682 |
Guest
|
jel moze netko objasniti zasto su napravili tako jak main gun na rush jetovima? znaci udjes u jet i ownas sve zivo i nezivo, 2sec trrrrr ode tenk btw ak je netko zainteresiran za zajednicko letenje, bilo jet heli ili mozda dogfightat, add me vanessa_on_pc Zadnje izmijenjeno od: trpi. 26.09.2013. u 09:42. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7684 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Bas to, na A-10 ti je montiran GAU-8 Avenger gatling gun, koji i u RL tenk pocepa ko svinja masnu krpu ![]() Cisto za usporedbu
![]() |
#7685 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Pa ne zove se džabe A-10 Tank Buster (Warthog/Thunderbolt). Moš samo zamislit šta će kiša projektila na 2000 RPMa od pol kile svaki nafilanim osiromašenim uranijem napraviti tenku ![]() A nije da A10 nije balansiran u BF-u, em ga imaš samo u rushu, nema afterburner, nema locking on sounda već samo sound kad je već lockan. A i leti koda je od želea ![]() Ali prilično je zadovoljavajuće pobrisat tenk i cijeli crew u roku 1 sekunde. ![]()
![]() |
#7687 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=7560
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7688 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Ekipa trebam malu informaciju ![]() Sad nedavno sam uzeo na humble bundleu bf3 pa sam konačno odlučio zaigrati malo, ali prije toga me zanima nešto. Da li bi ja mogao igrati sa nekim normalnim fps-om ovu igricu sa mojom konfiguracijom(pogledati pod moj komp) ili ne? Da ne skidam igricu bezveze ako nemogu ![]() Tnx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7689 | |
aka Striko
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7690 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
postoji li ova igra u single player modu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7691 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7693 |
Premium
|
imam jedan problem sa BF3. Nakon par mjeseci sam ga ponovo instalirao i sad na mapama sa 64 igraca imam dosta velik fps lag. Postavke su vise manje na med. Naime kad igram na mapama sa manje od 65 igraca imam izmedu 50 - 100 fpsa. A na mapama sa 64 igraca mi fps pada do 30 uz velik lag, skoro pa je nekad i nemoguce za igrati. Jel to problem graficke sa premalo memorije ( 1 gb ) ili ? Konfiguracija je u potpisu samo sto je druga graficka, msi 7850 1 gb. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7696 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Problematika koju smo prošli na ts-u već sa dosta kolega koji su koristili amdove cpu-e starijih generacija (x4 i x6).
![]() |
![]() |
#7697 |
Guest
|
u battlefieldu 3 jednostavno nije isplativo dizati detalje, razlika je stvarno mala a pad perfomansi znacajan bas radio usporedbu neki dan, oduvijek sam na LOW reko hajmo probati ULTRA - gledam wtf pa isto je, morao otici u settingse provjeriti jel se primilo jedina postavka bez koje ne mogu je 4x MSAA, vrlo skupa postavka ali osobno ne mogu gledati u kockaste rubove antialiasing post - na HIGH, utjecaj na perfomanse je nikakav anisotropic filtering - na 16x, utjecaj na perfomanse je nikakav mesh quality - ULTRA - vrlo bitna postavka, omogucuje uocavanje meta na vecim udaljenostima ostalo sve na low i ko bog |
![]() |
![]() |
#7698 | |
gadget freak
|
Citiraj:
![]() Al dbr, nemamo svi isti vid niti oko za detalje... http://www.geforce.com/whats-new/gui...rmance-guide#3 http://www.gamesaktuell.de/Battlefie...ngen-851262/4/
![]() |
![]() |
#7699 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7700 |
Guest
|
e pa ja se ne slazem ![]() low gore spomenute postavke: ![]() ultra: ![]() zbog tih par sjena i udaljene trave da imam 40fpsa manje i problema kad su guzve, no way man a sad zabadati nos u kvalitetu tekstura da bi skuzio razliku ne namjeravam druge igre recimo crysis 3 dignes postavke za jedan stupanj i razlika je ogromna - prikaz opravda pad perfomansi, a ne ovo... |
![]() |
![]() |
#7701 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Meni je razlika također mala, u usporedbi s drugim igrama. Sjećam se kad je tek BF3 izašao, stavio sam detalje na low i prvi dojam je bio "wtf, pa ovo i nije toliko loše". Stvar je u tome da Frostbite2 već u startu na low izgleda odlično, kao medium ili čak high kod nekih igara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7702 |
gadget freak
|
![]() |
#7703 | |
Premium
|
Citiraj:
Evo sad dok igram na 32m serveru sve oke, od 60 do 100 fpsa... @ blankboy Ma sve med osim mesha koji je na high, user.cfg file u folderu, rezolucija je 1680*1050... Ali defintnitvno nije do postavki. Zadnje izmijenjeno od: junkieee. 21.10.2013. u 17:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7704 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Evo, ja sam isto počeo igrati igru online.. I dešava mi se jedna stvar.. Igram, i samo izađe van nakon nekih 10-tak min. Server time up, nešto u tom stilu ![]() Preko origina igram.. Da li je to punkbuster? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7705 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7706 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7707 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7708 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Upnp? ![]() EDIT: Jesam. Hvala, idem probati. Javim se s detaljima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7709 |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7710 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Instalirao sam BF3 SP, krenem igrat i zapnem odmah na početku u onom vlaku, ima jedna scena di moram kroz staklo izac van i vratit se unutra, ali ja ostanem visit i sta god da stisnem/napravim, padnem pod vlak ![]() Solutions? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|