|
![]() |
#7651 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Trebate imat na umu da je to verzija bez China Risinga, koji ionako dođe s Premiumom, tako da mi nije jasno šta izvode (EA). Npr. ako kupite "obični" BF4 preorder sa Origina, dobit ćete i China Rising, a kasnije ako kupite i Premium, ponovo ćete dobit China Rising i ostale DLC-ove, tako da ste u biti platili 5 DLC-ova, a dobili 4, zato je ovo gore bolja opcija jer platite u startu manje, bez DLC-a koji ionako dođe kasnije s Premiumom. Jedino ovi webshopovi nude veziju bez China Risinga, dok Origin ne. Uvjet je jedino, naravno, kupit Premium prije nego izađe igra, tako da odmah možete igrat i China Rising. Tko nije shvatio nek prouči malo sitna slova na Originu, itd. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7652 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Hvala, nisam skuzio, nego jeste skuzili da je standard bf4 na cdkeyhouse 52$ a ovaj s china rising 51? lol, al da treba kupit vanilla sto jeftinije, piknut jeftino premium i to je to, tak smo radili za bf3 i nis drugacija cijena nije za bf4 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7653 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ako se ima love za komp, koji može normalno tjerati igru, onda se ima i za igru. ![]() Ja odmah uzimam za 250kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7654 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
najvjerojatnije i ja budem kroz sljedeći mjesec uzeo...do 29.10. ima vremena ![]() sad se zabavljam s BF3 i za razliku od BFBC2 mnogo toga se promijenilo. Nije baš da se snalazim trenutno, ali isto je bilo i s vietnamom. praktički totalno drugačija igra dok se malo ne uhodaš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7655 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
kupio sam igru preko humblea na Origin-u i sve se skinulo kako treba ali prilikom pokretanja exe. datoteke došla je do instalacije od 5% i piše-sincyng cloud data i tako stoji već 2h jbg. zna li tko gdje je kvaka ili... Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7656 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7657 |
Banned
|
Problem je što se igra prvi puta instalira na komp tražio sam po netu ali nenađem riješenje, a ako izbrišem igru moram je ponovo skidati ![]() igra se normalno skinula sa exe. koji se odmah pokrenuo i prošla standardna procedura instalacije ali sad stoji na tom-sincing cloud data i igru je nemoguće pokrenuti probao sam i obrisati onu kvaćicu u postavkama da se nesprema na taj jbg. cloud ma šta on bio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7659 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
@ECHO Igra se ne pokreće preko te .exe datoteke već preko Battleloga. Otvori ovo http://battlelog.battlefield.com/bf3/ i onda instaliraj plugin, nađi server i pokreni igru preko "Join server" |
![]() |
![]() |
![]() |
#7660 |
Banned
|
Usporedo skidao i MoH i on radi OK sve štima ali Bettlefield 3 nemogu upogoniti probo repair jbg. neradi tako da sam išao na uninstal pa skidam nanovo oćito nešto nije kako treba.Vidjet ćemo kad se skine ponovo hoće li raditi, igre sam kupio kolegi a obićno sve uzimam preko Steam-a i tu sve radi kako treba upravo skidam Crysis 2 sa Origina pa ćemo vidjeti radi li to kako treba a sa Steam-a se skida Dead Space ![]() Hvala na savijetima ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7662 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
20348.25 MB da budemo točni. Skidao sam jučer pa znam ![]() Inače pretpostavljam da recimo mogao bi ti ja dati svoju kopiju igrice (origin), ali nekako sumnjam da DVD verziju možeš aktivirati s origin/steam cd keyem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7663 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ako već hoćeš skinut original od nekud, imaš recimo ovaj torrent (Origin only). Potegneš par MB preko Origina (da ti prepozna igru na kompu), izbrišeš te skinute fajlove i zamjeniš s ovima s torrenta i stisneš repair.
![]() |
![]() |
#7664 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
Započeo BF3 i na prvu mi se učinio ful dinamičniji od BFBC2...kad ono sad nakon par sati igranja Metro (mapa koja se valjda najviše igra) se svodi na spammanje s granatama i kempanje sa strojnicom dok se par ostalih mapa svodi na kempanje sa snajperom. Jedino ne razumijem kako sam BFBC2 igrao na praktički low/mid postavkama i očajnom rezom dok ovo mogu igrati na full hd i high detaljima...a i ne trza mi u 64vs64 dok je prije već na 32vs32 bilo turbo nategnuto |
![]() |
![]() |
![]() |
#7666 | |
aka Striko
|
Citiraj:
Best cq mape : Caspian, Firestorm i Kharg. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7667 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
CQ - Metro ti toplo preporucam samo ako je max 10 igraca u igri, onda moze biti takticki zabavno, sve preko toga je clusterfuck. Grand bazar je do 20 igraca igriv, isto moze biti jako zabavno Tehran Highway mi je super mapa ali good luck s pronalazenjem servera Seine crossing isto moze biti zabavan ak je max 20 igraca Rush Seine, metro su mi nekako najbolje legle Noshar canals igras kad oces malo malo taktike i brze reflekse (mislim na TDM ili tak nekaj) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7668 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
Tek sam jučer počeo igrati tako da se još navikavam na nove mape. Trenutno je praktički mapa ful otvorena da mebi došlo do gdje to idem momenta ![]() Ali da, skužio sam da ako hoću nabiti K/D da se samo negdje polegnem na metrou sa assaultom kod 64 igrača i to je to ![]() Igrao sam bio Metro i sa samnje igrača i onda je zabavnije jer eto nebude nikakve fronte nego ipak se nešto taktizira. Ovako s puno igrača zauzme se pozicija i šibaju granate ![]() p.s. samo da vas pitam : postoje li ovdje high points serveri kao i na bfbc2? Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 29.08.2013. u 21:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7669 |
aka Striko
|
Metro to ti je pravi reprezent BF3a -.- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7673 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7674 |
Premium
|
Svakin 20min igra se samo ugasi a na battlelogu ostane ova poruka 'connection to server timed out'. Moze li netko reci da li je imao slican problem i da li mozda zna rjesenje? Konfiguracija je: amd phenom II x6 1090T pod vodom crosshair IV formula vtx 6950 2GB - driveri 13.4 i novi beta probani također 4gb rama 1TB hdd 620W seasonic Sve komponente su ispravne, nista nije klokano temp su normalne. Win su relativno svjezi, od drugih programa uz origin i chrome radi samo skype i antivir (ms security essentials). Znam da je fraps ili evga precision radila slicne probleme ali to se ne koristi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7676 |
Premium
|
Bio je ukljucen, Thomson ruter je u pitanju, sada smo ga ugasili pa ce mo probati. Hvala Edit: rijeseno, iskljucili smo upnp opciju i sada je sve ok http://downloads.thomson.net/telecom...ngGateway5.htm ![]() Zadnje izmijenjeno od: bluefluid. 02.09.2013. u 22:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7677 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Ufff nakon COD kako je MP pre*eben,nesto premocno. Jetovi,helici,light i heavy tenkovi,apc ma predobro. Ucim igrati mape,jos kad popravim sluske nema sreci kraja. Nego,zvuk mi faila iz cista mira,znaci igram i odjednom nema zvuka,cujem svoje pucnjeve i eventualno nesto iz okoline ![]() Kako rijesiti to ? I ima nekog za coop ili zajednicki mp,noobara sam pa ako ima takvih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7678 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Coop zaboravi, dosadno. Više isključivo igraj timski pa češ naučiti koji put.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7679 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Laptop konfa,mozda koliko citam je problem u Realtek zvucnoj,probati cu sutra napraviti update. Vrti na Ultra bez AA i shadows na medium fino samo me peru neki laggovi,jel moguce zbog igranja preko wifi i random disconnect. ping bude 40-50 ... e,a di naci ekipu,svi su pro pored mene njubare :P izginio sam negdje 50 puta u jetu i heliju,sve fini krene i ne mogu kontrolirati,jednostavno ne znam kako uskladiti wasd i mis,prvi put sd susrecem s time,u bfbc2 mi par puta lakse i jednostavnije ili je tu drugi sistem i treba navikavanja ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7680 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Meni pomoglo ![]() |
|
![]() |
![]() |