|
![]() |
#7621 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Ni meni nije jasan taj GG protector.... ![]() Vezano za onaj 5,7" ZTE q705u na to2c je još jeftiniji i izađe 130$. Na jd.com mu je ocjena visokih 92% na temelju oko 900 reviewa... Mana naravno kamera ali za nekoga kome nije bitna dobije se prava cigla od mobitela. ![]() Po meni puno bolja i pouzdanija kupnja od raznoraznih doga i ostalih džukelina... Je li tko naručivao što sa ovog xiaomishop.com? Zanima me je li stvarno dolaze iz eu? Ima rubrika eu direct. |
![]() |
![]() |
#7622 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Jiayu G4C sneak peak preview
Kao što rekoh, nakon 11 dana putovanja, stigao je Jiayu G4C. Neću posebno predstavljati mobitel, niti pisati neke generalne dojmove jer ga imam tek sat vremena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Došao je jebački dobro zapakiran. Baterija je 3000 mAh. Android 4.2.2. je instaliran i baterija je došla 54% puna. Stavio 2 SIM kartice, 3G radi perfektno na obje iako je 2100 MHz, dakle nema 900MHz. Hrvatskog nema, ali tipkovnice sa našim slovima ima. Zvučnik jako glasan. IPS ekran, sviđa mi se. Odaziv jako dobar. Dobio screen protector, usb kabel, punjač, OTG kabel (OTG radi), silikonsku masku sivu i upute na kineskom. Radi jako dobro, fluidno, stock android gore, niti jedne jedine kineske bloat aplikacije. Nije tako debel kako sam mislio da je, lijepo leži u ruci. Eto, to je za sada to, full review ide za nekoliko dana. Ako vas štogod zanima, pitajte. |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#7623 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Prema YT testu, Jiazu G4S ima stvarni kapacitet baterije od 2770mAh, nije loše ![]() https://www.youtube.com/watch?v=j3dIW7H1wF4 |
![]() |
![]() |
#7625 |
Guest
|
meni je danas stigao iOcean X8.. prvi dojmovi su da je mob brutala ![]() |
![]() |
#7626 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Tu su negdje po kvaliteti. Kamera je odron ![]() ![]() ![]() @chief - predivan mob. De okini koju fotku pa ga okači da vidimo. |
|
![]() |
![]() |
#7627 | |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Čestitke na prinovi. Citiraj:
(ne stavljam link da ne dobijem po prstima ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
|
![]() |
![]() |
#7628 |
Guest
|
evo dvije fotke za sada ![]() http://i61.tinypic.com/2ep2b91.jpg http://i59.tinypic.com/2qv625k.jpg za par dana će biti još... samo sam još probao gps test bez sim kartice i wifi.a i gps radi normalno, spoji se na 10 satelita, preciznost 3m još jedna stvar... na istu stranu su stavili gumb za zvuk i za paljenje/gašenje.... pa se treba malo priviknuti. Zadnje izmijenjeno od: chief_wolfinjo. 14.05.2014. u 19:05. |
![]() |
#7630 |
n00bmate
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7631 |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
Evo, odgovorit ću ti i ovdje. Unutra su uglavnom 18650 baterije koje nisu prošle standardne testove pa se ubacuju u ovakve punjače. Te bi baterije TREBALE imati kapacitet 2000 - 2800 mAh, no budući da se radi o baterijama koje imaju neki vid defekta - kapacitet je nekoliko puta manji. Iole kvalitetnije 18650 baterije se ne mogu naći za manje od 5$ po komadu. U powerbankove se najčešće ubacuju jednu (2000 - 2400 mAh) dvije (4800 - 5600 mAh ) i četiri takve baterije (10400 mAh). Imam iskustvo s dva powerbanka zasad. Jedan je bio gotovo isti ovakav kojeg si linkao, s deklariranim kapacitetom od 2200 mAh. Plaćen 5$ na DX-u. Daje od 400 - 550 mAh ovisno o punjenju. Drugi je je kupljen na BG-u za 8$. Deklarirani kapacitet - 5600 mAh, a daje između 2200 i 2500 mAh. Problem je što voli zagrijavati punjače pa ga mogu puniti jedino preko USB porta, i to onog od laptopa(i to ne onog jačeg porta namjenjenog za punjenje). Summa summarum: ušparajte malo više i nabavite neki Xiaomi, Kinkoo, Yoobao ili nešto slično.
Nvisen Y-GX01 // HP ProBook 470 G2 // BMAX Y11 Zadnje izmijenjeno od: akoj. 14.05.2014. u 19:28. |
![]() |
![]() |
#7632 |
Guest
|
vidiš ovo nisam znao. svaka čast ![]() inače da dodam i ja nekaj, 18650 baterije su lion baterije i ako napon nije dobar. kod punjenja takvih baterija može doći do eksplozije.... vidio na netu... |
![]() |
#7634 |
Guest
|
a ja imam hrpu tih 18650 baterija doma ![]() mislim na ove ultrafire ![]() |
![]() |
#7635 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Ja imam punjač od 2$ za 18650 baterije i dvije ulutrafire baterije kapaciteta 4000 i 3600. Može li se nekako uz pomoć mikro USB kabela napraviti "home made" power bank?
#7636 | ||
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#7637 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Da bar ima ovaj X8 u 5" varijanti. |
![]() |
![]() |
#7638 | |
lijevo smetalo
|
Citiraj:
Sigurno su kvalitetnije od ostalog škrata kojeg je prepun ebay. Naravno, ako govorimo o originalnim TrustFire baterijama. Od cjenovno prihvatljivijih bih još izdvojio Sanyo.
![]() |
#7641 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#7642 | |
lijevo smetalo
|
Citiraj:
![]() |
#7643 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() http://www.ejiayu.com/en/Product-15.html Ja sam uzeo G4S, koji je naravno zapeo na carini, i pouzdao sam se u ovu informaciju proizvođača da ima 3g na 900MHz nadam se da je ispravna.
![]() |
#7644 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Ma da, tako i na službenoj stranici cubota je pisalo (ili još piše) da je jedan mobitel imao masu od 350g a masa mu je 150g. To što piše na nekoj stranici uzeti s rezervom jer često proizvođači lažu. Najbolje je uzeti recenzije i iskustva, opise trgovina.
#7645 |
Antimićanin
|
Ha, tim bolje ![]() De mi reci, jel ima kaka ablikacija di se može iščitat iz njega što podržava, a što ne? |
![]() |
![]() |
#7646 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
MOžda u MTK ujaku pod bands piše što podržava što ne ali ja to nisam nikada kužio. Na poleđini uređaja (ispod baterije) zna psiati što podržava. Btw jesu ovo 18650 baterije koje stanu u power bank?
#7648 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ima aplikacija na android marketu npr. MTK Engineering ili mobileuncle MTK Tools, pa tamo pod MTK settings, BandMode bi trebalo pisati što podržava.
#7649 | |
n00bmate
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7650 |
Antimićanin