|
![]() |
#7622 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
E da ti budem iskren, pojma nemam. Zafrkavao sam se dosta dugo dok nisam pronašao odgovarajući. Uglavnom, znam da sam link našao na battlelog forumu. Kasnije ću doći do drugog kompa, mislim da na njemu imam bookmark. Koji fajlovi se ne slažu? E da, jel su ti dobri oni fajlovi u root folderu bf3?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7623 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
![]() |
#7626 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Bok, prije nekog vremena sam piknuo acc, pa se napucavam sa kompićima s posla. Jel imate neki server di admini nisu balavurdija koja si "slaže" lvl 100 ekipu? Jel imate neki tip za inženjera? Rokam sa SCAR-om i bazukon, puška mi se sviđa zbog dometa i snage, ali možda ima nešto brutalnije, npr. kao AN-94, ali za inženjera? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7627 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Da malo promoviram Youtube kanal najboljeg "Glorious PC Gaming Master Race" community-a u ovoj galaksiji i šire: NFOHUMP Ima tona BF3 videa (između ostalih) na koje ćete se dobro nasmijati, čak i nekih koje je sam EA izabrao kao najbolje ih stavio ih na facebook page (kada bi samo znali origin NFOHUMP-a haha, očito ne znaju da postoji i stranica ![]() Edit: btw kanal je još u počecima nastanka. Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 18.08.2013. u 20:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7628 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7629 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7630 |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
bf3 za manje od 5€: https://www.humblebundle.com/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7631 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Pozdrav. Kupio sam onaj humble pack i dobio BF3 za 5 baksa...e sad isplati li se upgradeati na premium ili ne? Odnosno koliko je to važno...nešto kao BFBC2 vietnam ili je premium must have zapravo inače do sad sam derao po običnom BFBC2-u 99.99%, ostalo po vietnamu I narvno da li da štedim za BF4 50 ojra ili da kesnem 35 ojra za premium trojku ![]() Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 27.08.2013. u 12:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7632 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7636 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
Untisunpora ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 27.08.2013. u 14:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7638 | |
Premium
|
Citiraj:
Osobno, opet ću sačekati jedno pola godine ili čak i cijelu dok ne dođe Premium Edition i za BF4 za neku povoljnu cijenu, a dotad ću se taman izigrati s BF3. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7639 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
Ja sam tek sad nabavio trojku. Dvojku sam do sad peglao. I za dvojku u ponoć i u podne ima kandidata za dobar meč...doduše u zadnje vrijeme više manje kempera, ali da se i s njima na kraj izići ![]() Budem ja pričekao s BF4. Taman kad se zasiti BF3 bude BF4 došao na 100-200kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7640 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7641 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Deco kat d krep? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7642 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Kat d krep U ? nedam 850 kuna za igru pa taman da mi steven seagal zubima ubija ekipu. Da, nemamo love i to je doslovno pljacka. I sta mi nismo normalni ako nemamo novce? Svaki istinski fan ce dat 850 kn za igru ako ima placu 1000 eura, lako je bit fan s lovom ![]()
![]() |
#7643 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Al onda nisi istinski fan Betlfilda. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7644 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7645 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7646 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
Pretpostavljam da je čovjek zaboravio staviti [sarkazam][/sarkazam] u post. Ali svejedno 700kn je meni tri ipo dana dnevničarenja što mi je previše za BF4. Peglati će se BF3 i sadašnji BFBC2 i voila ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7647 |
Premium
|
xulos kako se zove mala u avataru? ![]() Igra JE skupa, neki nemaju para za kupit ju i to je OK. Al nije OK da ti isti se tješe sa "bolje igrat staru igru dok drugi pegledaju najnoviji nastavaka" jer svi znamo da to nema smisla niti malo jer budimo realni, da imate para kupili bi odma sutra i igrali novi nastavak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7648 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
![]() bravo sefe,svaka ti je na mjestu.moja mjesecna placa iznosi 2000 kn ispod "prosjecne" i sad bih ja kao pravi fan BF-a trebao kupiti igru za 800 kn? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7649 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Sta kenjate vi, kakvih 800 kn, sta ste neuki pa je tesko vidjet bf4 + prvi dlc na cdkeyhouse kosta 51 dolar (300kn), premium ce kostat nekih 30 (ajd zaokruzimo i na 200 kn) kad izadje. Osim ako ne zelite gold super platinum box action kifla edition direkt s origina onda dajte pare, mada kako kukate da se nema love, pretpostavljam da ste samo lijeni i spemate topic |
![]() |
![]() |
![]() |
#7650 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Napokon neko pametan.... |
|
![]() |
![]() |