|
![]() |
#7591 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
|
![]() |
![]() |
#7592 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Kako kotira taj Doogee kao firma u kini u odnosu na ostale proizvođače? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7594 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Ne znam za Kinu, ali kod mene nikako. Imam DOOGEE TITANS DG150 , "waterproof" mobitel koji je poliven vodom i od tad ne radi. Tek sam poslije primjetio da nigdje ne piše IP vrijednost. A mislim da je i baterija lažno deklarirana. Pre kratko je trajala. Zadnje izmijenjeno od: fora. 14.05.2014. u 08:11. |
![]() |
![]() |
#7596 |
Guest
|
spominjali su se dodatni izvori energije za punjenje ovo mi se čini ok za cijenu za koju se prodaje http://www.tmart.com/2200MAH-3.7V-Un...?price=hk_intl sa kuponom: TM0513 je cijena 3.99$ ![]() |
![]() |
#7597 |
Premium
|
Ne može ni jedno punjenje... |
![]() |
![]() |
#7598 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#7600 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Nije ga bilo nigdje, i nakon poduge rasprave i vraćanja novaca odlučio je da kupi nešto drugo. Moja osobna preporuka ti je da pogledaš neke novije modele tipa hongmi 1s i par mobitela poznatijih proizvođača koji su puno jeftiniji, kupiš si dobru silikonsku torbicu i kvalitetan gorrila glass 3 screen protektor. Kad ga tako lijepo upakiraš, ispadne ti otporan kao taj lenovo, bar na padove. Kod polijevanja ili upadanja mobitela u vodu, tu više igra sreća nego water ressistant i takva obilježja ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7604 |
Registrirao User
|
Cjepidlako! ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#7605 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Još nema Coolpada? Čekam već 10 dana da ga dobiješ i kažeš koju, nadam se dobru, riječ pa ga kupujem. Sad mi je i Elephone P9 (198USD) zapeo za oko. |
![]() |
![]() |
#7606 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#7607 | |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
Citiraj:
![]() |
#7608 | |
Registrirao User
|
Citiraj:
Pada mi na pamet par uzroka za kašnjenje: 1. Kadrovske i/ili organizacijske promjene 2. Povećanje uvoza kineskih mobitela i druge robe Jeste li znali da su rusi nedavno zaustavili uvoz iz Kine. Prije mjesec dana, na tranzitnom aerodromu u Skoplju se zateklo oko 500 tona kineskih paketa namjenjenih ruskim kupcima. Nakon toga, i moskovski aerodrom je zatrpan s oko 150 tona paketića. Kako ruski carinici ne mogu obraditi toliku količinu pošiljki (limit je 25 tona dnevno), stavljena je privremena zabrana na uvoz kineske robe... Da li se i kod nas upravo događa slična stvar?
|
![]() |
![]() |
#7609 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#7610 |
Premium
|
Pitaj brku jel se sve carini ![]() |
![]() |
![]() |
#7612 |
Premium
|
Nisam ja nista drugo ni pomislio, ili nedaj boze rekao. No, no, no...! Oce li iko ovo dugija valenciju naručivati? Zanimljiv uređaj. |
![]() |
![]() |
#7613 |
Guest
|
|
![]() |
#7614 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]() Ali vrlo vjerojatno je samo to da se povećao obim posla jer ljudi naručuju ko ludi iz Kine i općenito izvana. |
|
![]() |
![]() |
#7616 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Za tebe uvijek, sa svojih čitavih 9 prstiju ![]() Među njima su i screen protektori, ljudi bi pomislili da je to sve isto, no nije ![]() Protektori TIPA 2 su puno kvalitetniji, ljepilo super drži (tj. nekakav silikonski gel), ne grebu se baš lako i igraju veliku ulogu pri padovima mobitela. Frendu koji je poslovođa na gradilištu sam složio s4 u silikonsku torbicu sa tim kvalitetnijim protektorom i trajao mu je dobrih 3-4 mjeseca bez ogrebotine, onda je izgrebao protektor, skinuo ga i sljedeći dan puknuo ekran pri padu ![]() Više o samom gorilla glassu i sličnim glupostima možeš vidjeti u ova dva videa. Video 1, video 2. Neznam kakav sam dojam ostavio na forumu, ali ja nisam jedan od onih koji prodaje maglu ![]() |
![]() |
![]() |
#7618 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Skupi su ti protektori. 20GBP komad je prilično skupo. Za tu lovu se uzme 100 Kineza pa će trajati isto ![]()
#7620 |
Registrirao User
|
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 14.05.2014. u 15:53. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|