|
![]() |
#7562 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Hey Monday - Arizona |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7563 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#7564 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Vader - Death In Silence ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7566 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() The Doors - Spanish Caravan |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7567 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7568 | |
-------
|
Citiraj:
Slična stvar s novim albumom Metallice; od nekad odličnog benda i vokala danas imaš serviranje lošeg albuma na kojem se forsira sve i svašta. Pa kad usporediš ove spomenute albume sa zadnjim albumima bendova poput Shinedown, Kings Of Leon ili Staind začas skužiš da i danas ima čist dosta kvalitetnih bendova i vokala, koji ne pokušavaju biti ono kaj nisu, ne pokušavaju se dodvoriti generaciji koja se svakodnevno ušlagirava ogromnim količinama emo materijala i nezaobilaznih cajki, ne pokušavaju se ponovno pronaći u svojoj muzici, jednostvano rade ono kaj su radili svih ovih godina. Pa na temelju toga ne izostaje ni kvalitete, ni vokala, a bome ni odličnih albuma. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7569 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7570 |
Pink Floyd fan
|
Žalosno ali istinito. Samo hiper produkcija, instant zvijezdice... No drago mi je da i mlađi poštuju dobre stare stvari.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7571 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Zato ja već danima vrtim AFD. Vjerojatno najbolji rock album svih vremena. Žestoko i kvalitetno, svaka pjesma s tog albuma mogla je biti broj jedan na ljestvicama. Šteta što su se raspali, Axl i Slash su zajedno radili genijalne stvari, novi GNR su prosječni, Slash je zadržao žestinu, ali ne i kvalitetu, uglavnom reciklira... Trenutno vrtim Rocket Queen
![]() |
![]() |
#7572 |
Pink Floyd fan
|
Bravo McG! Kad sam popljuvao novi album gunsa i Metallice neki su me optužili da samo gunđam i da mi se ne sviđa niti jedan novi album velikih starih bendova. Sviđali bi mi se da se ne pokušavaju dodvoriti širokoj publici. Dok to nisu pokušavali išlo im je super. Dok je recimo Metallica stvarala glazbu zbog nje same, bez razmišljanja hoće li se to nekom sviđati, imali su odlične albume. Albume koji nisu bili za svačije uši, za MTV ali se vremenom primijetila kvaliteta. Srećom ne dodvoravaju se svi. Edit: Ipak mi se čini da se ne prave baš stvari slične Child In Time... ako griješim neka mi netko da preporuku rocka koji nije izproduciran, komprimiran, komercijalan, koji liči na rock iz tog vremena.
![]() |
#7573 |
-------
|
![]() ![]() Dosta je da se pusti Sweet Child O' Mine, pa nakon toga bilo koja pjesma s novog albuma i odma se vidi kaj je na stvari. Jedino zadrti obožavatelji ne žele sami sebi priznati kad im omiljeni bend izda loš album, pa onda sebe i druge uvjeravaju u ovo i ono s neprestanim iznošenjem činjenica kak su bili dobri. Bili su, sad više nisu i to je to. Isforsirali su se do samoga kraja. Čisto da ne bi bilo zabune, ja nisam obožavatelj Gunsa ili Metallice i muziku (neovisno o žanru) slušam ako mi je dobra, a ne jer je preporučena od nekog polupropalog studenta glazbene akademije na desetoj stranici nekog iz mase časopisa na kiosku. Albume od ovih bendova sam preslušal iz znatiželje i čisto da čujem kak to zvuči nakon svih tih godina - i zvuči loše kolko god put da ih preslušal. Žalosno da su na to spali, a mogli si komotno nastaviti sa zvukom kojim su se i proslavili. Ili ako im to nije bilo u interesu mogli su prestati kad su bili sinonim za odlične stvari. Zadnje izmijenjeno od: McG. 09.11.2008. u 21:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7574 | |
Premium
|
Citiraj:
John Frusciante - Going Inside Raconteurs - Blue veins feist - Leisure suite Hard Fi - Better do better Ok, pošto ja ne slušam rock, pojam rocka mi je električna wah wah gitara, bubnjevi i dobar vokal. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7575 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7576 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Nemojte mi u moju Metallicu vise zabadat... jer me boli ![]() Imate i drugih primjera komercijale. (maideni koji su mi veca komercijala od Metallice) ![]() A trenutno se pusta koncert iz san diega ![]() naravno... od Metallice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7577 | |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Niš, složili se bumo da svako ima pravo na svoj ukus u glazbi ![]() A sluša se prigodno Sentenced -The Funeral Album... Deda R.I.P. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7578 | |
-------
|
Citiraj:
Čisto moje mišljenje i ništa više, a daleko od toga da isto namećem drugima ili da tražim svađu o muziki. Da nastavimo s temom, kod mene se vrti; 10 Years - Paralyzing Kings. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7579 |
Premium
|
np: Arsen Dedic - Nema Sretne Ljubavi "Kantautor" |
![]() |
![]() |
![]() |
#7580 |
clon: joco7 i kloker1974 i martina7 i maja_kokolari blake
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7581 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
kao nekadasnji zakorjeli fan(imam doma 5 original albuma) moram prokomentirati da se nazalost slazem sa ostatkom ekipe...prvo mi je st.anger sjeo kao piva na prazan zeludac i sad jos ovo...i jos da napomenem da sam u hype-u kupio original st.anger i nasao jedinu pjesmu koja gore vrijedi,dobro ajd dvije al jedna je bolja - invisible kid i frantic...ostalo je bar po meni junk...
![]() |
#7582 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Armin van Buuren VS. Rank 1 - This World Is Watching Meh http://www.youtube.com/watch?v=VFuLa0yAvoc
![]() |
#7583 |
Premium
|
np: Muddy Waters - Tom Cat "Electric Mud" Uh, koji album, ovo se zove električna gitara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7588 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7590 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Queen: - Heaven for everyone - I want to break free - Headlong - Breakthru - One vision - The invisible man - A kind of magic ...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|