|
![]() |
#7532 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7535 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7536 | |
aka Striko
|
Citiraj:
Ne , nece biti ništa od toga. Cisto nam je dobro, uživamo, zezancija i to , ne treba nam nitko tko ce vrijeđati nikog. Dok si bio s nama, izvrijeđao si podosta ekipe. Ošli ste ti i Triumph bez Bok i bez iceg ste se pobrali da bi onda Triumph izmislio pricu da sam mu ja prijetio i slicne idiotarije. Hvala, đenja, pametnom jednom dosta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7537 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Ti kao vlasnik TS-a meni kažeš "jesi siguran da želiš tako pričati sa mnom". Ja to nisam izmislio, i zaključio sam da to znači "pazi da te ne kikam/banam ako nastaviš pričati". Nakon par mjeseci se opet joinam i ti meni dođeš da ćeš prijeći preko toga, ali ne želiš više da "čuješ za takvo ponašanje". Meni je to dosta da se više nikad tamo ne pojavim. Stvar je funkcionirala dok nisi preuzeo zajednički TS i dobio mogućnost da se riješiš svakoga tko ti prigovori. Čuo sam podosta tvojih ispada i zato nemoj ti meni o "idiotarijama" |
![]() |
![]() |
![]() |
#7538 | |
aka Striko
|
Citiraj:
a za ovo da cu prijeci preko toga, sam konkretno mislio tu tvoju laž, a ne da sam ti rekao nešto takvog, EOD od mene, uostalom, jedino si ti problematican bio, tj vas dvoje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7539 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Prozoveš me i onda se nećeš pravdati? I ja sam bio problematičan? Čovječe, ti si labilan i ti nebi smio biti na čelu ničega. Zgrabio si taj TS i provodiš ideje svoga idola u malome... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7540 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7542 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Vaše osobne svađe riješite preko PM-a, jer znate da će mod sve uredno počistiti. ![]() P.S. Menski, ti ćeš meni uvik biti dragi. ![]() Ahahahahaha, predobar smajlić! ![]()
![]() |
![]() |
#7544 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Vidim da je ovdje uzavrelo ![]() Imam ja ekipu koja igra. Neki znaju, a neki ne (ja ![]() Ako vam treba svježih dogtagova, javite na PM. Jedan/dva će vam uzimati tagove, a mi ostali dajemo ![]() Ovi, koji uzimaju, su ekspertovci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7546 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2013
|
BF3 - Dual Trolling
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7547 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#7549 |
Premium
Datum registracije: Mar 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7551 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Da, potvrdjujem za taj update, radi sranja, imao sam isti problem, samo pripazi, kad restartas komp, i prodje podesavanje, provjeri dali je jos tamo, i obavezno pokreni system update i kada ti ponudi opet taj update, odaberi opciju da ti ga hidea jer ga je meni poslije potajice (govnar) instalirao |
![]() |
![]() |
![]() |
#7552 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Jel ima tko problema sa fps lagom u igri. Meni konkretno igra na konfiguraciji u potpisu na 40 - 80 fpsa ( na nekim med-high detaljima bez AA ), ovisno o mapi i broju igraca, ali stalno imam nekakav lag, kao da mi se igra zavlaci. Malo sam citao po netu i vidim da su ljudi to rijesili kupovinom SSD diska sto meni nikako ne dolazi u obzir. Da li postoji kakva druga varijanta da se taj fps lag smanji ili ukloni skroz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7554 | |
aka Striko
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7555 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7557 |
Premium
|
ma jesam, probavao sam sve zivo moguce, od rucnih cfg file-ova pa nadalje. Ni sam ne znam sto napraviti vise. Nije problem fps, on je cak i stabilan i dosta pristojan s obzirom na konfiguraciju na kojoj igram. Lag je problem i nisam nasao nacin na koji da ga se rijesim. Prvo sam mislio da je problem u 64 player serverima, ali nije kad se isti lag ponavalja i u 32 player serverima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7558 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Možda imaš problem ko kolega. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=245655 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7559 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7560 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Hvala na savjetu ali problem je ostao. Kad se ovo desi onda moram izać iz igre i ući ponovo. Čak sam i nove drivere stavio u međuvremenu, no jučer se opet ponovilo. Temperature OK (vodeno), nije OC-ana grafa, samo CPU. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|