|
![]() |
#7531 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
http://eu.battle.net/d3/en/profile/A...90/hero/662106 nemam bog zna kakve iteme, forsirao sam krusedera i popizdio na cooldown timere i sheme na kako se igra, onda sam switchao na monka |
![]() |
![]() |
![]() |
#7532 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Daklem, nas par bi uzelo team speak server, e sad me zanima dal ima zainteresiranih? Uzeo bi se na 6 mj, broj mjesta ovisi o broju ljudi koji bi bili za, cijene ugrubo (bar tamo gdje sam gledao) su cca 14$ za 10 mjesta i 21$ za 15 mjesta na 6 mj. Evo popis pa se dopišite tko je za: Buljo Potemkin Tenk (Shinny Pants) ?Blade? ...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7533 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Pozz ljudi moze mala pomoc? Prijatelj mi je posudija Diablo 3 i da mi je svoj acc jer on neigra vec duze vrijeme. Uglavnom kad instaliran igru stavim orig dvd i logiram se na njegovo ime opet me trazi cd key i ja ga upisem al nece da ga prihvati kaze da je vec uzet taj key. A na njegovom acc nema nigdi njegovih likova. Jel ima netko kakvu ideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7534 | |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Napravi nove pa igraj ispocetka ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7536 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Nije obrisa likove samo mu je malo dosadilo igrat i pribacija se skroz na WOT tako da je ona meni posudija Diabla da proban zaigrat da se odmorim od WOT-a ![]() Odma prilikon instalacije mi je reklo da moran "reedem a code" i kad gledam po njegovom profilu isto mu pise opcija buy diablo 3. server je EU isto ka sta pise na DVD-u |
![]() |
![]() |
![]() |
#7537 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7538 | |
Silence
Datum registracije: Jul 2011
|
Citiraj:
Logiraj se na eu.battle.net (ne na us.battle.net) Mislim da ti cd-key uopće nije potreban. Samo instaliraš Diablo i Battle.net, logiraš se s njegovim imenom i peglaj. Barem je kod mene bilo tako kad sam instalirao igru i na laptop. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7540 |
Strichek Moderator
|
Evo popis pa se dopišite tko je za: Buljo Potemkin Tenk (Shinny Pants) De5tr0yer ?Blade? Mars ovak da se vidi lijepo ![]() ![]() Nitko drugi se ne želi družit na tsu?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7542 |
Strichek Moderator
|
Ovo sam gledao i jedan je od jeftinijih a boljih, a kad se ta cifra podjeli na nas nekoliko ispada 15-20 kn po glavi za 6 mj. E sad uzeo bi ja odma sa 10 slotova al me zanima dal ima još netko željan zajebancije pa da se uzme sa više slotova.
![]() |
#7544 |
Strichek Moderator
|
Evo popis pa se dopišite tko je za: Buljo Potemkin Tenk (Shinny Pants) De5tr0yer ?Blade? Mars pdx Prvo radimo popis da vidimo koliko je ljudi za, onda ćemo dalje. Ugrubo sumnjam da će bit više od 20 kn po glavi.
![]() |
#7545 |
Silence
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7546 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Tko će ti pisati eseje dok treba mlatiti enemyje (kako to i inače biva u akcijskim igrama), jako brzo svima ide na nježnik. Ovako lijepo pričaš u svojem serveru bez mogućnosti upada klinaca "admina" ili gašenja servera svakih tjedan-dva što je često slučaj. Za cijenu 1 ili 2 kave za pola godine TS-a mislim da se ne isplati zajebavati, a i dobra ekipa je bez balavurdije. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7549 |
Silence
|
Aha taj rad. Ne bi se od mene imalo što čuti osim bogaranja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7550 |
Avocado
|
![]() |
#7551 |
Strichek Moderator
|
![]() |
#7553 |
Akutna lijenčina
|
Zadnje izmijenjeno od: potemkin.hr. 11.05.2014. u 13:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7555 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
1. rookie lvl pogreska za stavljanje gameplay videa: glazba je subjektivna, dakle ne je trpati ljudima 'na usi' Morao sam video mjutat da ga pogledam. Stavi se neka neutralna instrumental stvar, ovo je na rangu COD montaza ![]() 2. zanimljiv WD bild sam nekako mi pvp opcenito tanak. Ono svodi se ko ce koga oneshotati prvi. Skillovi koji daju neranjivost su bog i batina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7556 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
http://www.diablofans.com/blizz-trac...sole-august-19 I opet isto...Pc verziju će zaboravit na cca. godinu dana jer će se okupirat oko konzola....i tek onda će nakon što 80% igrača prestane igrati , početi se brinuti o PC verziji....tako da opet se ponavlja priča od vanille.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7557 | |
Akutna lijenčina
|
Citiraj:
![]() Čitam da ima i item dupinga sve u 16 na konzolama kao nekad u D2, tako da ne fala. Ne vjerujem iskreno da će cijele timove prebaciti na konzole, za to imaju posebne odjele koji paralelno već duže rade na tome, što se odavna zna dok su masovno zapošljavali ljude za rad na verzijama za konzole. Prije će biti da su većinu ekipe prebacili na WoW ekspanziju ili već rade punom parom na ekspanziji, dok manji dio tima radi patcheve i novi content. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7558 |
Avocado
|
![]() |
#7559 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007