|
![]() |
#7501 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7502 |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
Žaomi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7505 |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja ne znam šta se čudite, Xiaomi je treći proizvođač mobitela na svijetu, a ovo je njihov flagship. Pa nismo više u 2006. https://www.counterpointresearch.com...rtphone-share/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7506 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako odskrolaš talijanski link do dna, vidjeti ćeš da sam mob košta 1.200 EUR, sat 130 EUR, a Kit 160 EUR. Ne može se reći da mob nema vrhunski hardver. Da li to vrijedi toliko? Sam mob ne vrijedi 1.500 EUR, kao što ne vrijedi nijedan flagship. Ali s ovim dodacima, cijena bi se čak i mogla opravdati. Sigurno bolje nego projektor u DE ili Pad 7 8/128 u ES.
![]() |
#7507 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ma ne kažem da nije akcija kolega, samo me začudilo da Xiaomi mobiteli toliko vrijede. 1000+ eura su mi cifre za iPhone-e, a Xiaomi su mi uvijek bili pojam za budget mobitele i uvijek ih viđam po dućanima za 150-300€.
![]() |
#7508 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
jbg. ima ljudi kojima je 1500evra sitnis |
![]() |
![]() |
![]() |
#7509 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja sam malo konzervativan po pitanju mobitela i kad vidim taj xiaomi, meni to ružno. Onaj kamera cluster otraga je ko šaka u oko ![]() Fake koža ajoj... Proizvođači davno prestali slušati potrebe i želje korisnika, naprave mobač kako njima paše i kako neki dizajner podivlja u nekom trenutku. Korisnici neka to prihvate ili ne. Očito tržište guta sve ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7510 |
Premium
|
Svi veliki proizvođači rade budget mobitele jer da rade samo flagshipove, brzo bi propali. Sigurno imaš Samsunge po 200 EUR, ali imaš i po 1.500 EUR. Hardverski gledano, Xiaomi 15 Ultra može parirati S25U (osim Pena). Svaka roba ima svoga kupca.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7511 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Fora mi je kad kažu ljudi "kinez". Samsung je šta? Iz centra Washingtona, ne? ![]() Pa pričali smo prije 10 godina, Xiaomi će koštati kao i svaki drugi mobitel kroz xy godina, imali su jebenu taktiku, strategiju poslovanja i razvoja. Ajmo se probiti na tržište s brojem prodanih mobitela i lagano se ugurati u top 3 ili top 5. Što se tiče lepeze proizvoda, mislim da im nitko nije do koljena. Od igle do aviona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7513 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
hahahaha, tako se i meni čini. Iako, i Honor nije daleko, Vivo se lagano širi također. Na kraju će ubiti Ameri sve kinesko, just to be sure. Samo šta će biti kasno, ovi već imaju svoje čipove.
![]() |
#7514 |
Premium
|
Kako ono piše na iP-u "Designed in USA, assembled in China"? Kinezi su krenuli s mobitelima, a sada su prešli na aute. Omjer uloženo/dobiveno je vrhunski kada ga usporediš sa EU konkurencijom. Kad poboljšaju servisnu i distribucijsku mrežu, kao za aute tako i za dijelove, mnogi će prijeći na njih.
![]() |
#7516 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7517 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7518 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7519 | |
Premium
|
Citiraj:
javi kad bude 2TB za 70 "evra" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7520 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7521 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Nije losa ni varijanta na ekupi uz 15 ultra se dobije romobil Xiaomi Electric Scooter 4 Lite https://www.ekupi.hr/hr/Elektronika/.../p/EK000661850
![]() |
#7522 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
![]() |
#7523 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7525 |
Premium
|
sreca pa ne dam vise od 200e za mob pa nemam tih problema. samo neka me moj polovni p30 sluzi sto dulje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7527 | |
Premium
|
Citiraj:
A baci oko koji je to "ljepotan" od mobača ![]() https://youtu.be/IksM2YockJk?si=LGZoy31AZvxeAe93 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7528 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2019
|
Citiraj:
U drugim zemljama EU na poklon idu recimo Projector L1, i uz to imas opciju za 99€ uzet Photography hit (umjesto 199€), neki nude popust od 100€ u startu i na poklon photography kit, treci pak robotski usisavac i 80W adaptive wireless punjac...za svakoga po nesto ![]() Ove akcije su iskljucivo preko Xiaomi storeova, u vise njih je i cijena niza od 1500€ uz sve poklone koji idu s njim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7529 |
Amiga fanboy
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7530 |
Premium
|
Još ako uspiejš zamijeniti bateriju na akciji koju svako malo organiziraju, mogao bi trajati i duže.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|