|
![]() |
#7501 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
I sad pogledaš ovog iskusnog igrača u Jagdtigeru kako kaže da je odustao od WOT radi toga jer ga skoro uvijek baci u team sa hrpom debila...to stvarno obeshrabruje nas koji bi probali opet nakon veće pauze...Treba naći sistem gdje će te bacit u team s ljudima koji imaju slično igračko iskustvo ili kako već a ne po tieru...Ne kužim zakaj se nemre igrat i s frendovima u teamu (kad se poželi) pa bilo bi puno bolje da postoje team vs team i random team vs random team serveri, pa serveri bez artiljerije koja je najarkadniji dio igre da ne velim da je u RL nije ni bilo često u akciji kod tank vs tank bitaka....pa tko voli nek igra što hoće... btw evo videa Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 20.11.2014. u 13:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7502 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7503 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7504 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
http://wotreplays.com/site/1352487#e...inner-cromwell Evo jedan žalostan kraj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7505 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
ejs rhm napokon mada nisam dobro odigro http://wotreplays.com/site/1353633#s...g_waffentr_ger |
![]() |
![]() |
![]() |
#7506 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
U 12-om mjesecu opet misija za premium 6-icu ![]() 24.12.-15.1.: “T-34-85M” This mission is oddly enough listed as “global”, but Evilly on RU server stated that RU server has something else, so it’s likely every server has this individually. - get 50k XP (premium and doubles apparently count) on a tier 6+ vehicle from every nation (350k total), for every nation you get 3 days of premium (21 days in total) - for completing all 7, you get the T-34-85M tier 6 premium medium tank
![]() |
#7508 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Pocetkom 12-og bi trebao biti 9.5...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#7509 |
Guest
|
Evo, nabavio i ja kod preko onoga linka na Kinguin-u (fala za info ![]() ![]() TB je, čini mi se, rekao da bi nabavio još jedan, ali mislim da sam negdje u oglasu kod opisa vidio da se samo jedan kod može aktivirati na istome računu, ali nemojte me uzeti 100%. samo hoću skrenuti pozornost da se netko (možda) ne zaleti, tj. neka svakako provjeri prije narudžbe. Eto. Ja još malo odmaram mozak nakon 34k+ borbi, tenkovi mi sada imaju krila ![]() ![]() Ali pratim ovu temu uredno, kad-tad se vratim da dovršim započeto ![]() Sretno braći po oružju, i tko zna, možda se i ugledamo u kakvoj budućoj verziji ako ikada objedine igre, pa vam koji put bude dobro došao jedan letač sa foruma da vam spasi guzicu tu i tamo... ![]() Eto, znači sa kodom sve5. |
![]() |
![]() |
#7510 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Da,pročitao sam i ja da ne mozes 2 puta aktivirat...jbg... Btw to bi bilo genijalno spojiti avione i tenkove u nekom zasebnom modu kao npr historical bttles... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7511 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Htio bih neke stvari još isprobat. Trenutno guram nekoliko linija TD i sve je to tako daleko. Iako imam Jagdtiger, Jagdpanzer E 100 je jako daleko. Do Focha 155 imam ohoho jer sam tek na miletu 46. Sa Nashorn do Waffenträger auf E 100. A tu je i Aleco, ali muka mi je vozit da dođem do FV215b (183) Wolwerin isto katastrofa. Jedina svjetla točka Ruska linija do Objecta 268 i najdraži ISU-152. ![]() ![]()
![]() |
#7512 | |
Does youer dewg byte?
|
Citiraj:
![]() Aleco je još i najsvjetlija točka britanske TD linije, ove oklopnjake poslije jednostavno ne mogu smisliti, te jedno te isto. Kao ima armor, a zapravo nema niš. Ruša stronk tenks! ![]()
![]() |
![]() |
#7513 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Ja na ovom drugom accu isto vecinom TD guram ![]() ![]()
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#7515 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() http://wotreplays.com/site/1356334#s..._90-amx_50_100 http://wotreplays.com/site/1356414#n..._90-amx_50_100 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7516 |
Guest
|
I ja sam uzeo jedan JT88 kod, ako ispadne neka muljaža svi ćemo okrivit Thoroughbreda. Samo nek se zna. ![]() |
![]() |
![]() |
#7517 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
vec sam napiso, nije muljaza, ti kodovi se dobiju kupnjom i5 i i7 proca, sam sumnjam da prodavac je kupio sve te proceve radi kodova. Sam da nebi bilo da netku kupi proc, ukuca kodove kad ono dobije nist a ne tank
![]() |
#7519 |
Guest
|
Čisto sumnjam, mislim da su to kodovi iz narudžbi tipa opremanja kakvoga ureda informatičkom opremom ili slične akcije, ma 50 pojmova daleko od gaming-a ili bilo čega vezanoga sa tim...ti ljudi nikada neće niti saznati da su trebali dobiti tamo neki kod, niti vjerujem da ih imalo boli briga za isti. Na tu foru i kod nas djelatnici nekih dućana osvanu po njuškalu sa steam i inim kodovima za igre, i nikakvih problema. Samo treba znati kada i kod koga to prolazi 100%. |
![]() |
![]() |
#7523 |
Does youer dewg byte?
|
Oh and apparently, the tutorial window bug is still preset after the 0.9.4.2 micropatch on RU server, but at least it doesn’t appear all the time.* Kaj je zanimljivo, prije patcha nisam imao taj bug. :-)
![]() |
#7526 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#7527 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7528 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Postoji li drugi način gledanja bez instaliranja igre?
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7529 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7530 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Danas sam s njim potrošio 500k za 3 bitke u ESL-u. ![]() 1390 je mala beba kad je zlato u pitanju, T69 sa HEAT-om povlači redovno -100k u randomu. ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|