|
![]() |
#7502 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
i tata bi sine ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7503 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Na slikama auto ne izgleda niš posebno no u živo je pojava samo takva. Šteta kaj je krov bio dignut.
![]() |
#7504 |
|
U os ima jedan gos'n ( da ga ne imenujem zna se tko je on), phantoma dvobojnog. Auto je pojava bas to sto ti kazes a hauba iznad pupka ![]()
![]() |
#7505 | |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7507 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() |
#7508 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Evo danas u prometu dvije kutije za cipele me prešišale sa 40-50km/h više od dozvoljenog. Jedan ovaj bezvezni Daewoo, drugi Chevrolet Spark, voze ko sumanuti, slalom, zaletili se ko najveći idioti. A da takne bilo što od autiju, pa da se i sa motorom sudari lik je mrtav na mjestu u takvom autu. Daewoou je jedan lik izletio, skoro se sudario sa njim drito ispred mene... Nisam bio u Meganeu nego u autu od 1700kg. Palačinku bi napravio od njega, a ne bi ni osjetio. Garant bi bio mrtav na mjestu. Pa di je ljudima mozak?? Disclaimer: nemam ništa protiv tih kutija ili ljudi u njima sve dok se voze u skladu sa svojim mogućnostima. Tada mi ti auti ni nisu kutije. Ali izgravanje street racera u tome... Na Slavonskoj mi motorist sa 120km/h prozuji po gustom prometu koji se miče 80km/h... Čuo sam ga ravno dvije sekunde ranije, a od prometa ga nisam ni vidio u retrovizoru a pratim ga svakih par sec. A što se tiče većine gluposti na cesti... Hrpa ljudi ili nema pojma ili radi akciju prije nego što pogleda na cestu (suprotan smjer, iza sebe, sa strane...). Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 26.09.2013. u 00:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7510 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Teski su to osjecaji... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7511 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Inace sta radis kraj Chipoteke? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7512 |
Premium
|
Sara po autima.. Meni to cak i ne izgleda tak lose. Bar malo razbija monotoniju VWovih auti.. Dzajko, mogao bi pocet razmisljat o dizajnerskoj karijeri.. Grabi i Pegout NJemackim stopama.. http://www.youtube.com/watch?v=T0txX...v95dnjMPFdk_DQ Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 26.09.2013. u 00:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7514 |
Premium
|
Imas tu dosta iskustava vlasnika pa si procitaj.. http://www.autotrader.co.uk/car-revi...2/19496?page=5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7515 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Mislim da je prije to maslo žene nego muškarca. Odbijam vjerovati da bi muški to učinio autu, ali opet svašta majka rodi. Doduše, klišej je da žena malo "uredi" auto muškarcu, jer zna da tu boli. Da se ne ode u offtopic, fkt je danas i rizik uzeti nešto lijepo jer ti može neka budala oštetiti auto iz zavisti. Dobro, kasko je tu, ali opet... Već sam našao 3 puta auto ogreban na parkiralištu.. Trebalo bi snimati parkiralište pa da se vidi tko radi takve stvari. Pa ga posjetiš i malo "vaspituješ" u 4 oka, a društvo ti prave kiselina, kombinirke i let-lampa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7516 |
The mighty pirate
|
![]() |
#7517 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7518 |
The mighty pirate
|
Meni imaju smisla za prosječnog njemačkog penzionera kojemu je problem sjesti i izaći iz relativno niskih serija 3 i 5. Imaju dosta mjesta za natrpat auto unucima i koferima pa na more u Kroacijen ![]() Ciljana skupina je 60+ s dobrim mirovinama i to je ok auto za te potrebe.
![]() |
#7519 |
Premium
|
Da. To si fino pogodio. Takvi su mi starci.. Meni to djeluje ko neki kompaktni MPV. To i mali SUVovi su velik dio kolaca zadnjih par godina i normalno da ce prije ili kasnije i premium bradnovi htjet svoj dio.. Tu ima malo vise o novom trocilindrasu.. http://blog.caranddriver.com/first-l...engine-family/ Downsizing, modularnost, smanjenje tezine motora, efikasnost i sl. sve vodi k tome da ce se nakon 150k ti motori moc bacit u smece, sve mi se cini. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 26.09.2013. u 13:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7520 |
|
Meni su ti GT bmwi lijepi auti, neki dan u osijeku 5ica GT, malo sam slinio ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ULKRZXo8nnU al zato kad sam ovo vidio ![]() ![]()
![]() |
#7521 | |||
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7524 | ||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7525 |
Premium
|
Ja se molim da moj dolazeci Megane ne zajebava sa takvim sitnicama, posto ljudi dosta pricaju da te gluosti znaju zezat. Redizajn mi je bezveze i ljepsi mi sa GT Line njuskom, difuzorcicem iza i ledicama oko maglenki. Mali diesel je izbrusen do kraja, 110ks i 260Nm. Stednja ce mi ionak bit primarna a 190 je i vise nego dosta ak se treba zurit po autoputu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7526 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
i koliko se čeka megane? si nažicao nešto extra,tepihe? ![]()
![]() |
#7527 |
Premium
|
Pun k i 800, sta da ti kazem. Nemres dobit ni jedan auto za koji hoces nekaj nadoplatit u roku kracem od 2 mjeseca. Megane ce bit pocetkom 11tog, narucen je prije mjesec dana a u proizvodnju ce tek za dva tjedna. Jednostavno nema drugih auta koji nude to kaj meni treba po toj cijeni. Bit ce jos zicanja kad se priblizi isporuka. Tepisi svakako. Ugl. kad se u racunicu ubaci BiXenon i dvozonska klima Megane je jeftiniji skoro 20 tisuca kuna od Golfa sa manje opreme ili slicno opremljenog Aurisa ali sa jacim motorom. Tolko bolji nisu sigurno. kasko, povoljan je kad se slozi GT Style paket sa nadoplatom za bixeonon, dvozonsku klimu, metalic boju i par sitnica. Povoljniji od skupljeg paketa opreme koji nema xenone. Trosarine nisu uopce jednostvne za zaracunat i u slucaju ovog auta se vise isplati slozit srednji model sa nadoplatama, nego odmah uzet skuplji. Pise ti gore ostatak. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 26.09.2013. u 22:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7529 |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7530 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Formula homologirana za cestovnu upotrebu: http://www.youtube.com/watch?v=sxUx6qi0I_k Zanimljiva usporedba by the way. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|