|
![]() |
#7472 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2013
|
nemoj sad ti meni pripisivat krivicu, da je sve radilo nebi resetiro ruter. 3 dana skidam igru koju sa svojom brzinom trebam imat skinutu za 1 dan i da ocu nemogu iz pocetka jel cim se pokusam uloginat u origin on mi kaze da je vec neko spojen na acc ruter je imao jedan IP koji je origin zapamtio, struje je nestalo komp se ugasio kao i ruter, kod novog paljenja rutera ip je bio drukciji i to je jedini problem, kako ce se ovo rijesit neznam........ vjerovatno cekat dan dva dok se njima u sistemu ne izgubi stari ip sa tog acc-a |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7474 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Vjerojatno se ne šali, i meni su te mape koma, nema zaklona za Choppere ( Armored Shield ), pa onda pre veliki Bandar, previše planina na Albourzu ( to nebi bi problem da vozila idu malcice brze uzbrdo a, da se vojnici ne kace za svako govno ), i finalno ono nocno smece , raj za jet "pro" vozace. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7476 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Upravo sva čar i tolika popularnost bf-a i je u tome da nudi sve moguće vrste mapa i modova za svakog. Ko voli mape s vozilima i velike prostore, ima ih, za ljubitelje bliske borbe i ultramalih prostora - ima ih, za rush fanove,ima extra dobrih rush mapa, itd., za svakog ponešto, a to samo potvrđuje prilično velik broj aktivnih igrača svakodnevno na svim platformama na kojima je bf izišao (pc, ps3, xbox). A to što neo tu whinea da mu se ne sviđa close quarters, pa onda napiše da armored kill nije pravi bf, to su smijurije, pogotovo uzevši u obzir koliko je sati proveo upravo na zibi ili na bandaru, a pogotovo taj drugi dio, jer je armored kill izišao upravo za nas stare bf igrače koji vole velika prostranstva... Nemojte uzimat previše k srcu što pojedinci pišu ovdje baš jer im se izjave od stranice do stranice ne podudaraju ![]()
![]() |
#7477 |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7478 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Dobar je armored kill, vidiš da sam napisao da se šalim da nije dobar. Whineam jer su razvodnili pravi bf baš tim načinom razmišljanja „za svakog po nešto“. Nekome se to sviđa, nekome ne. Meni ne. Ne sviđa mi se kako igra radi u cq situacijama, već sam pisao o tome, spora mehanika vojnika, glupe animacije preskakanja zidića, šankova, itd. kada me stignu ubit 10 puta dok on to obavi, i tako dalje, da sad opet ne nabrajam. Igram to s vama unatoč tome, ali nisam previše oduševljen, a i jer mi je bitnije druženje s ekipom nego da odem sam na, npr. Kharg... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7479 |
Premium
Datum registracije: Mar 2013
|
Meni ta igra nikako nije sjela dok nisam skinuo Armored Kill. Alborz Mountains, Armored Shield su mi odlične, Death Valley fenomenalna. Sa igrom sam zadovoljan, 50 sati odigrao a još nisam istražio 5% toga. Još sam imao u početku problema sa pcem (prvih 40 sati ![]() Zadnje izmijenjeno od: poweeer. 11.03.2013. u 19:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7480 |
Registered User
|
molio bi nekoga da mi uslika svoj folder u koji je skinuo battlefield 3, tocnije data folder (C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 3\Data) ja nikako da rijesim svoj problem, bio sam danas na live chat supportu 45 minuta, preimenovo sam neki dll file, ispraznio 2 temp foldera, ugasio windows firewall.. sve sta su mi govorili... i rekli su mi da ce sada radit.. da ce mi poslat kupon cim stisnem end chat kojim cu sljedecu kupovinu snizit za 15%.... i tako ja napravio igra se pocela skidat kao i uvijek sve normalno, medutim skinuti podaci opet poceli nestajat.... tako da sam malo istrazio sta to nestaje kada sam poceo download skidao se file cas_01.cas i jos 3 druga filea ![]() , za 45 min ja odem provjerit dali je sve na mjestu, kad ono nema vise cas_01.cas ali pojavio se cas_06.cas... pretpostavljam da je prvi zavrsio sa skidanjem i odma nestao.... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7483 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Jednostavno kopiraj od nekog kome radi, napravi recheck i igraj. Tako sam ja napravio na 4 kompa. Nema potrebe da svi skidaju sve. Jedan skine sve, kopira drugima i to je to. Vidim da si iz Zagreba pa ti ne bi trebao biti problem naći nekog da ti da tih 30GB. Da si bliže, ja bih ti pomogao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7484 | |
Registered User
|
upravo je nestao i cas_05.cas Citiraj:
![]() ako ko ima volju pomoci neka mi se javi na pp, na skype (skype name: boldzo), bilo kako.... vi kupite dvde, sprzite sve, ja vam platim dvde i dodem po njih gdje god treba......... ja sam iz naselja Borovje, spreman sam otici po dvde do 40km odavdje..... samo da instaliram vise ovo...... ako mi bas neko oce naplatit uslugu recite cijenu......... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7485 |
Premium
|
Jel ti u registryu ista adresa instalacije igre kao i u postavkama tj. folderu koji gledaš? Otvori "regedit" preko start/search bar i dodji do HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow 6432Node\EA Games\Battlefield 3 Pod install dir što ti piše? Ako je neispravno desni klik i modify Ja ne vidim što bi drugo moglo bit osim ovog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7486 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7487 |
Premium
|
Aha da, tebi je ovo prva instalacija tek, učinilo mi se da nakon updatea imaš problem. Pa čekaj, nisi probao pobrisat kompletan Origin i instalirat nanovo? Koja ti je client verzija Origina? (to ti je ovo pod EADM u registryu, trebalo bi bit 9.1.13.85) Btw ako imaš najnoviju verziju Origina itd., kod svih sa sličnim problemom se ispostavilo da je do postavki rutera ili antivirusa. Zadnje izmijenjeno od: poweeer. 11.03.2013. u 22:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7488 |
Registered User
|
sve moguce sam probao.... reinstal origina vec 3 puta, preimenovo sam neki dll file, ispraznio 2 temp foldera, ugasio windows firewall, pokreto origin kao admin, ugasio uac..... sad sam opet na live chat supportu, koliko mi se cini uopce ne pricam sa covjekom nego sa botom nista ne pomaze, file se skida skida, i odjednom nestane...... cas_05.cas je nestao kad je imao 400mb, cas_0.1.cas je nestao vec sa 150mb....... npr onaj bom.fb2 ne nestaje, taj se skinuo i stoji... cim je nestao odma se i u originu prikazao pad skinutih mb....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7489 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Jesi ti siguran da ti je disk u redu kad ti fileovi nestaju ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7490 |
Premium
|
Kažem, ljudi tipkaju na internetu da je do rutera uglavnom. Nego, jel ti palo napamet da jednostavno u folderu u koji instaliraš BF zabraniš brisanje ičeg? Znači pustiš download, čim napravi folder desni klik na njega pa properties, security ( u njemu na advanced), change permissions, edit i onda makni kvačice na: *delete subfolders i files *delete |
![]() |
![]() |
![]() |
#7491 |
Registered User
|
siguran sam da je disk u redu... skinuo sam vec hrpu igri i programa sve radi bez problema ovo poweer sto spominjes sam takoder vec probao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7492 |
Registered User
|
BF3 - Limited Airspace montaza
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7493 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7496 | |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
![]() Citiraj:
No, tvoj izbor, ti se se patio...samo naprijed...de neki dobar stari rock idći put. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7497 |
Premium
|
Možda i nije kraj...
Evo malo isprobavamo nove mape i modove! CTF za sada odličan, vrlo zabavni. Air Superiority napokon daje šansu njubovima za jetove (ka ja npr.) srušit nekog. Meta koliko hoćeš, a i pola ih je već disable-ano! O heat seakerima da i ne govorim. Mape su OK koliko sam stigo skužit, no to tek treba istražit. Uživajte... ![]() Zadnje izmijenjeno od: PlayerName. 12.03.2013. u 14:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7498 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7499 |
Premium
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7500 |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
ne ulazite u air superiority na mapama sa vise od 24 igraca.. jer cekanje je debilno ![]() koliko mi je poznato 24 aviona su max? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|