|
![]() |
#721 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
S ručkom i ja mislim pričekati tih sat i pol vremena ili još manje. Bilo bi kasnije ali ako pratiš vremensku prognozu, valjda znaš da za poslijepodne najavljuju veliko nevrijeme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#723 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#724 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Meni se sprema janjetina ispod peke tak da ne mislim odgađat ručak ![]()
![]() |
#727 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne mislim na kocku stavljati svoj komp-puno muke trebalo je za njega. Znači, out ste, dobro. Trud uzaludan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#729 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Imam problema sa padom FPSa na par sekundi, catalyst 8.6 + vista 32bit. Dakle sve tece ko po loju fps > 60 krenem i na nekoj okuci uspori na 3fps i traje par sekundi i onda opet krene dobro. Sve je na High, 1680 reza, 4xaa. Kad iskljucim AA na off ovo se ne desava. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#732 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
To je do drivera. Probaj sa drugima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Premium
|
![]() I ja imam problem sa Gridom. Ne pamti mi postavke grafike, tj pamti samo rezoluciju i refresh rate. Ostale postavke su default na najjače osim reflekcija(stoje na MID), detalja auta i LOD onaj neki koji stoje na high a idu na ultra mislim. Kad prebacim sve to na najjače, traži me restart igrice, to napravim, i kad se vrati, postavke se resetiraju na one početne. Googlao sam problem, puno ekipe se muči s time. Naišao sam na dva PROVJERENO GARANTIRANO efektivna riješenja, koja kod mene (naravno) ne daju apsolutno nikakav učinak. Jedan uključuje prčkanje po config datoteci, a drugi ima veze sa patch-om, ne sječam se sada točno. Uglavnom, probo sve, al ne trza opće. Provjerio sam i da li su slučajno datoteke u Save folderu "read only", ali nisu, nema kvačice. Probao sam sa Catalyst 8.6 i 8.7(beta, ili ti hotfix), al ista stvar. Ono što mi je smiješno zapravo, jest da 90% ekipe koja ima taj problem imaju nVidijine kartice, pa sam očito rijetki pehista. Obzirom na to, i na više drivera s kojima sam probao, očito je do igrice, ili možda do kombinacije sa Vistom, makar ni to mi ne drži baš vodu. Možda većina vas nije ni primjetila da ima isti problem, pa provjerite, baš me zanima. Ako se netko već susreo s time, i riješio problem, nabacite kakav savjet/mišljenje. Nije neka frka, srećom postavke nisu lockane na low, al svejedno, ako već imam hardver koji može pogonit sve na najjačim postavkama, htio bih da tako i bude. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Imao sam slicnih problema, meni je taj problem nestao kad sam iskljucio catalyst a.i. ne znam da li ce to ostalima pomoci ali meni je |
![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
A šta da kažem, 8800GTS in the house ![]() Instalirao GRID, probao i imam malu mučninu poslje igre. Kako je Rosso rekao ovo me više posjeća na ProStreet nego išta, jer dok sam igrao dobro balansiranu ToCU shvatio sam da ovo jedino ima bolju grafiku. Auta su prilično nelinearno pokretljiva, i ne sviđa mi se kako se ponašaju. Konkretno Viper na početku se mota kao brod, a da ne govorim da je skretanje isto na 250 kmph i 50 kmph. Moram joj dat još koju šansu ali nije me posebno oduševila kao mog brata ^^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#740 | |
Premium
|
![]() Citiraj:
RIJEŠENO. Reinstall i ponovno patch...Ništa me ne živcira više od toga, kad na taj način nešto proradi. Sve sam napravio ko i prvi put, al ovaj put sve radi kak treba. Za popizdit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Banned
Datum registracije: May 2007
|
Thumbs Up
Zadnje izmijenjeno od: baja 002. 21.07.2008. u 12:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Kako da vožnjom upravljam sa logitech rumblePad2 joystickom umjesto tipkovnicom ?! Uredno sam ga instalirao ali u igri ne pronalazim opciju za odabir logitech RumblePada ili bilo čega drugog osim tipkovnice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Banned
|
Imaš Keyboard i CUSTOM, pomakneš strelicu u desno i konfiguriraš ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#746 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Ja sam dao šansu, ali igra mi i dalje nije nešto posebno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Premium
|
![]() Ma fizika je banana samo takva,al je meni igra bas zabavna(jedno uru vrimena) pa mi onda dopizdi...btw grafika joj je velika prednost! ![]() @domy1-ma nije ni nju problem sredit al to samo kad pri 240 bacim u 1.brzinu...ovako nece da se raspadne lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Premium
|
Baja i slični će vam se objasniti samo nikak da zaigraju. Sve znaju ali zapravo NEMAJU POJMA. Ja svakodnevno igram s najboljim igračima svijeta i šutim. Dajte se skulirajte vi GRID "znanci" jer samo trabunjate po forumu, nema vas u akciji, onoj pravoj EDIT: i vaše preporuke su u najmanju ruku idiotske. Očito niste ni P od profi u Gridu, zato bolje šutite |
![]() |
![]() |
![]() |
#750 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Daj molim te , nemoj da ti Fleksa zovnem ![]() Fizika je ono više NFS nego profi. Ja vozim na tipkovnicu i osbno sam zadovoljan. Nažalost nemam me u akciji radi viših sila (gusarstvo) ali definitivno mi nije žao. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|