|
![]() |
#721 | |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 13.10.2012. u 21:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#722 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Imam tele 2 otkako su došli u 'rvacku. Zakasnio sam im ravno za jedan račun. JEDAN. Znaš što sam dobijo? Kujac, eto. Kad vidim (osjetim što se novčanika tiče pri kupovni mobitela), onda ću vjerovat i iskustvo ovdje postat. Ono što bi bilo oke je neki mid range mob po pristojnoj cijeni od parsto kuna, na godinu do godinu i pol dana, i da nije minimalna potrošnja od 300 kuna. Recimo ranije navedeni S2 ili slično ![]() Ovako sam na ugovoru od dvije godine za kujac od mobitela. E to je Tele2.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#723 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Nevjerovatno, ponuda telefona im je užasna, a cijene još gore, utjeha je što i kod t-mobila nije jako različito, izgleda da kad mi istekne ugovor budem dobro razmislio dali ću ga produžit, doduše imam još godinu dana fore, ali kako stvari sada stoje, sljedeći mob budem kupio preko oglasa.
![]() |
#724 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2012
|
Citiraj:
No da vise ne tupim, danas mi stigao sms da je aktivirana osnovna tariva. Gledam stanje na racunu i bogme su mi vratili pare. Ipak se isplati zauzeti za sebe i svoja uvjerenja... Evo, neki dan kupujem mikrovalnu - ona koju sam htjela bila je zadnja tj izlozbena. Po njoj je pipkalo, kasljalo i mrdalo X ljudi. I probali to oni meni prodati kao stvar koja nikad nije napustila kutiju. Ja se nisam dala sve dok nije dosao neki njihov sef i pristao na popust... Ako se ne zauzmes za sebe, nece nitko... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#725 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#726 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2012
|
Citiraj:
Bitno da je sve fizički bilo u besprijekornom stanju, bez ogrebotina i sličnog, a ovo ostalo lako doma dezinficiraš... Garancija je ionako ista. A niti ono što dođe direktno iz kutije nije sterilno, ako ćemo biti realni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Nisu mi automatski produžili tarifu smart 30 (izabrao sam tu opciju jer mi se neda razmišljati jel mi tarifa istekla, pa nisam produžio itd), pa sam par dana bio na osnovnoj tarifi. Nakon što sam im priprijetio da prelazim na drugu mrežu ak to ne riješe kroz koji dan, odmah su to riješili i još mi uplatili 10 kuna na račun uz isprike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#729 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
Sad je malo bolje ali isto loš signal.
![]() |
![]() |
#730 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
U ponudi nove tarife za bonove, pričalica i sedmica |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#731 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Radi netko u Tele2 da mi kaze kada napokon dolazi Samsung Note2? Svugdje je dosao osim u Tele2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Nova revolucija sa 1GB prometa http://www.tele2.hr/privatni-korisni...-za-manje/p21/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Ma tele2 je postao u zadnje vrijeme blagi ocaj, ljudi mi se zale da me ne mogu dobiti, 3G promet i da ne govorim, u pojedinim djelovima Rijeke kao da ne postoji. Samo cekam da mi istekne ugovor i bjezim od njih odmah.
![]() |
#734 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja nemam apsolutno nikakvih primjedbi na tele2( možda zato jer imam šrot od mobitela ) Ističe mi ugovor za tjedan dana i oću uzet novi mob. Nemam pojma što da uzmem... Ramišljam o xperia S... Nego ponuda i cijene im se zadnjih mjesec dana mijenjaju iz dana u dan, čak u poslovnicama sam vidil stvari kojih opće nema na stranicama...
![]() |
#739 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Šta je ustvari onaj tel2fon v2? koji je to rebrandirani telefon? Neki Alcatel? http://www.tele2.hr/privatni-korisni.../d353-t1/#vise ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#740 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
http://mobiwire.com/portfolio/pyxis/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Nekako mi izgleda još najbolja kupnja ZTE Blade 3 s obzirom na ono što nudi i da je uređaj novi, ali sve zavisi za što se mob treba i koliko se traži od istog. Neznam kakva je podrška za isti sobzirom da je uređaj noviji i slabo poznat barem kod nas. Ćak se i sam premišljam uzeti isti jer netražim ništa specijalno i neke bijesne nadogradnje i unaprijeđenja s kojekakvim romovima mi netrebaju dakle samo osnovno korištenje(pozivi,poruke relativno ok 5mpix. kamera i 4.0" ekran) što me osobno zadovoljava pa još važem.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#746 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
A mora se negdje zaštekati ali s obzirom koliko košta(a i dosta skuplji modeli su pretežno sa 512MB rama) vjerujem da je to OK kupnja naravno ako se nepati na marku ![]() Ovo je više mobitel za sirotinju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
sto je je, malo je 512mb rama, ali ako uzmemo da jedan htc one v kosta drasticno vise od ovoga sa samo malo boljom grafickom karticom!? za do 1000kn bez ugovora u ovoj drzavi, meni zvuci dosta dobro. Sasvim dobar entry smartphone.
![]() |
#748 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Mislim da sirotinja ne traži android 4.0 i ekran 4 incha 480x800 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#749 | |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
nemogu ja svaki put na papir pisat kad pošaljem poruku il nazovem nekog, nit se na pretplati može više od jednom dnevno provjerit stanje računa. a onaj ispis šta ga oni pošalju pitaj boga jeli točan, jel šta nadodaju, koji poziv, par minuta vamo tamo... kontam da su me počeli gadno krast. Ili su digli neke cijene dosta, ili nadodaju vrijeme poziva... inače dobia san mob za kunu kad san potpisa na 24miseca, valjda sad na krađi misle vratit i pare od mobitela šta su mi za kunu dali, haha... nikad više na njih, samo da ovo istekne... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#750 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Inače sustav koji bilježi pozive, promet i sms je praktički nepogrešiv! Pogreške se mogu jedino pojavit kod krivog obračuna ... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|