|
![]() |
#721 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Jucer slucajno vidio dok sam gledo GSL, ja kad sam vidio, sad jedva cekam da izade, bit ce negjde ludo zabavno igrat tu kampanju. Jucer pratim kroz filmic i vidim da ce bit evolve banelinga u spliterlinga, koji se splita kad umre i split se desava dvaput. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#723 |
Guest
|
Bok, gdje ima za kupiti najeftnije original igra u Zagrebu ili okolici ? ili neka druga opcija ali daj e oriđiđi ? ![]() tnx ! |
![]() |
![]() |
#725 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#726 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#727 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#729 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Imaš za 52$ na www.cdkeyhouse.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
edit: ignore... slucajno sam odgovarao na drugu temu ovde, moze del posta |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#731 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
samo da kazem , imate u linksu akciju http://www.links.hr/index.php?option...kl=101.201.008 pa ako ste fan dobro vam dojde , istjece danas u 20:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
http://www.youtube.com/watch?v=mk17xA-JM3k evo da ga malo zamastimo... obratite pozornost na nove jedinice na kraju klipa! p r e b o l e s n o! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Kako vama ide ova igra? Ja na svojoj konfi probao sa svim na full (reza 1280x1024)i stalno se javlja tzv micro stutering, tj ide fino na 60 frejmova i onda ko da zapne, padne fps i onda se opet vrati na 60 i tako stalno za izludit, al evo realno ja ni ne vidim razliku izmedju ultra i high...il sam sljep... |
![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
sp sam igrao jako malo, islo je super na high detaljima. na mp-u igram na low sve, ne pada ispod 60 ni u najvecim fightovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
E da na SP sam mislio, pa na high sam mogao super igrat i na starom kompu (ista reza, e 2180@3,0ghz i 4850 512 sa ugasenim onim cudima sta ubijaju proc, neznam tocno koje opcije...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Našao original key za kupiti po vrlo povoljnoj cijeni, pa se odlučio počastiti. Rekoh why not. Ulogirao se na Battle.net, aktivirao igru i počeo ju skidati. Da sam znao da će ovo smeće biti tako sporo nebi ni kupio. P2P skidanje jedne original igre, pa ovo stvarno još nisam vidio. Nakon 6 sati 30% gotovo. Ukupna veličina 7 GB. Strašno. Skida brzinom od 20-30 kb/s, a isti toliki je i upload. Strašno nešto. E moj Blizzard, čovjek bi pomislio da jedna ozbiljna firma može staviti klijent na par servera i davati punom brzinom. Koje smeće od firme, fascinantno.
![]() |
#738 |
|
Smeće od firme zato što klijent moram skidati preko njihovog "torrenta" kao da se sakrivam od ACTA-e - da. Kupiti digitalnu distribuciju igre i čekati 36 sati da bi ju pokrenuo je neprihvatljivo.
![]() |
#739 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ne mogu vjerovati kakvi su sad kriteriji za prozivanje igre smećem dok "najbolje multiplayer iskustvo" ide za igru koja je doslovno smeće. Zbilja sam izvan toka sa današnjim prioritetima u igrama onda :\ Ontopic: Postoji program koji je legalan (ne dira igru uopće te ju nije potrebno modficirati) te omogućuje igranje igre u LAN-u ali offline. Istina, program nije službeno podržan od strane Blizzarda no ni na koji način ne utječe na nju pa se može koristiti originalna igra da radi. Program se zove StarFriend, ne mogu naći link no ima svoju stranicu pa ću editirati post dok nađem. Da ne bih opet popušio ban radi glupog razloga PONOVNO napominjem da taj program NE utječe na igru te jedino što radi je omogućuje offline LAN igru.
![]() |
#740 |
|
![]() |
#741 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
moja iskustva su totalno drugacija. skidao sam WoW 10tak puta, oko 25GB, sc2 par puta i nikad nisam imao problema, dapace. |
![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Premium
|
Skidao sam sc2 sveukupno tri puta, uvijek je išlo max brzinom bez ikakvog padanja brzine. Blizzard nije smeće, nego je raj za pc gamere u ovo tužno doba konzola. |
![]() |
![]() |
![]() |
#743 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() edit: takodjer sam skido wow i sc i skidalo mi se najnormalnije, punom brzinom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#744 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#747 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Citiraj:
Znaci tebi je prihvatljivo prozivati jednu od najboljih firmi koja se mogla pojaviti u gaming industriji samo zato sto ti se igra sporo skida? Apsolutno svaki naslov, ikad, koji je izdao Blizzard se i dan danas intenzivno igra jer su sve igre jednostavno fenomenalne, modabilne (VRLO modabilne) i nevjerojatno igrive. Zbog Blizzarda je i nastao potpuno novi žanr u gamingu kojeg je započeo Icefrog dizajniravši Defense od the Ancients u Warcraft 3, iz čega su se rodili HoN i LoL (koji je trenutno jedna od najigranijih igara na svijetu). Da ne spominjem prava koja je Icefrog ostvario kod Valvea, s kojim je dizajnirao Dotu 2. Updatei za sve Blizzardove (aktualne) igre izlaze redovito i brzo. Previse igras battlefield...Ne pljuj po jedinoj firmi uz Valve koja se jos uvijek drži PC gaminga u svijetu gdje EA izdaje smeće nakon smeća i porta ih sa konzole na PC i obratno samo da bi zgrnuli sto više love preko govana od proizvoda. Zadnje izmijenjeno od: scp. 12.03.2012. u 18:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#748 | ||
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Istina je da su napravili jedne od najboljih igara u industriji, no davno su oni prestali biti pravi Blizzard. Da ne govorim kako sada govore ljudima da spuste očekivanja za Diablo 3, i da će dotični biti vrlo friendly prema konzolama. Toliko o držanju za PC. Ne kažem ja da je to loša stvar, pa i oni samo hoće još više love, no slijepo vjerovati da je Blizzard svetinja je naivno. Oh, FYI, Starcraft mi se JOŠ skida, nakon koliko? 3 dana? ![]() ![]() na nekih 40% prvi puta je bacio neki authentication error i rekao da odem na battle.net i ponovo skinem downloader. ![]() Eh da, brzina skidanja varira od 2-22 kb/s. Najčešće je oko 5. ![]()
![]() |
![]() |
#749 |
Premium
|
neznam da li će pomoći ali probaj ovo: isključi peer to peer i “Don’t throttle background download” u opcijama downloadera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#750 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Citiraj:
Osobno nisam kupio SC2, al frendovi koji ga imaju nisu spominjali problem s kojim si se ti susreo. Nemas srece ocito. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|