Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.04.2010., 16:14   #721
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor blava Pregled postova
ili ima mod koji ce mi to omoguciti...ali opet bojim se da igra ne crasha zbog complete moda 2009 i ovoga...?
pogledaj ovo

http://stalker.filefront.com/file/YE...OD_YASMM;77600

ali obicno takvi modovi ne idu zajedno. Complete je velik i dosta mjenja igru i vjerojatno bi imao problema.
Da bi mogao sam nesto promjeniti trebas pretraziti .ltx fileove. Ja sam to trazio u LURK-u i nisam nasao. Tamo je ogranicenje na 35 kg

nema vise zippacha ......

zippo je offline   Reply With Quote
Staro 10.04.2010., 11:33   #722
pavosss
Registered User

Datum registracije: Mar 2009
fraction wars u clear sky-u

jedno pitanje..upao sam u fraction wars...oću sa freedomima posmicat duty gamad...i na ulazu u garbage iz dark valeya pobijem duty outpost..i kaže mi da zadržim poziciju i čekam pomoć..koja nikak da stigne..i nikak..
i pobijem okolo skoro sve dutyjevce koji se opet nadomjeste..a pomoći niotkud..već mi dosadno čekat...vtf?inače clear sky je vanilla sa 1.10 patchem...ajde neko..hvala..
pavosss je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 10.04.2010., 11:34   #723
max111
Premium
Moj komp

max111's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor zippo Pregled postova
CS nam je ostao nekako u drugom planu pa da ga malo podignem
CS Complete mod
http://www.moddb.com/mods/clear-sky-...r-sky-complete
ima li freeplay u tom modu kao što ima SoC complete?
na njihovoj stranici ne piše o tome.

CPU Intel i7 6700K
MBO ASRock Z270 Extreme4
RAM Kingston HyperX (2x8GB)
VGA MSI GTX970 4G TF5
HDD (1TB Samsung F3, Samsung 960 EVO, WD Caviar Green 3TB)
PSU Corsair AX750W
Windows 10 x64
max111 je offline   Reply With Quote
Staro 10.04.2010., 13:41   #724
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor pavosss Pregled postova
jedno pitanje..upao sam u fraction wars...oću sa freedomima posmicat duty gamad...i na ulazu u garbage iz dark valeya pobijem duty outpost..i kaže mi da zadržim poziciju i čekam pomoć..koja nikak da stigne..i nikak..
i pobijem okolo skoro sve dutyjevce koji se opet nadomjeste..a pomoći niotkud..već mi dosadno čekat...vtf?inače clear sky je vanilla sa 1.10 patchem...ajde neko..hvala..
neće ti niko doć u pomoć. vjerojatno je da su zapeli iza nekog kamena ili kuće i drže puške na gotovs. tako su i mene loneri zejebavali u moćvarama.

Citiraj:
Autor max111 Pregled postova
ima li freeplay u tom modu kao što ima SoC complete?
na njihovoj stranici ne piše o tome.
ne znam jel ima, ali po priči, nebi baš imalo smisla. u SoC-u ipak je Strelok ostao na nogama i živ, dok Scarova sudbina je nepoznata. (vrlo vjerojatno je postao Charon, vođa Monolitha u Pripyatu u Socu)
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 10.04.2010., 13:49   #725
max111
Premium
Moj komp

max111's Avatar

Strelok je meni poginuo u CoP u zadnjoj misiji kada se treba probiti do mjesta evakuacije helikopterima iz Pripyata ili sam ja krivo nešto vidio.

CPU Intel i7 6700K
MBO ASRock Z270 Extreme4
VGA MSI GTX970 4G TF5
PSU Corsair AX750W
Windows 10 x64
Staro 10.04.2010., 21:29   #726
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Strelok je meni poginuo u CoP u zadnjoj misiji kada se treba probiti do mjesta evakuacije helikopterima iz Pripyata ili sam ja krivo nešto vidio.
Kriva tema majstore.
Staro 11.04.2010., 11:29   #727
max111
Premium
Moj komp

max111's Avatar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Kriva tema majstore.
Ti si krivo shvatio jer kakve veze ima Strelok sa freeplayem u CS kada ima poseban mod zato sam pitao da li je stavljen i u complete mod.

CPU Intel i7 6700K
MBO ASRock Z270 Extreme4
VGA MSI GTX970 4G TF5
PSU Corsair AX750W
Windows 10 x64
Staro 11.04.2010., 12:12   #728
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

možda jesam, ali kakve veze ima to što ti je Strelok poginuo u Call of Pripyat na kraju prilikom evakuacije??? to je skoro 2 godine nakon Clear Sky-a????
Staro 11.04.2010., 21:37   #729
max111
Premium
Moj komp

max111's Avatar

Citiraj:
možda jesam, ali kakve veze ima to što ti je Strelok poginuo u Call of Pripyat na kraju prilikom evakuacije??? to je skoro 2 godine nakon Clear Sky-a????
Tebi je bitna Scarova sudbina za freeplay u CS što izgleda nije tako jer mod postoji i zašto to toliko "kvari" priču pa to je igra i freeplay je dobra stvar za produženje zabave.
Samo mi reci zašto je Strelok bitan za freeplay u SoC?
Dobro ako ostane živ a tvoj glavni zadatak je da ga ubiješ ali igra je završila i freeplay je dodan naknadno. Jedino ako je mod takav da možeš riješiti stvar.

CPU Intel i7 6700K
MBO ASRock Z270 Extreme4
VGA MSI GTX970 4G TF5
PSU Corsair AX750W
Windows 10 x64
Staro 12.04.2010., 09:01   #730
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Sorry, ja tebe ništa ne razumijem. na koju foru Strelok MORA biti mrtav??? Strelok nebi trebao biti mrtav ni u jednom dijelu, ako pogledaš main storyline, jer se uglavnom sve vrti oko njega.

Ako ciljaš na CS, nije ti misija UBIT Streloka, nego mu disable-at Psy-Protection Device na kraju na CNNP, kako zona nebi opet "podivljala". nakon što si mu uspio to sje8at, CNNP je emitirala opaki blowout. Lebedev i njegov Clear Sky strike team su vrlo vjerojatno kupili farmu, Strelok je bio brainwashed by C-Cons, a Scar... vjerojatno je i on bio unutra i gledao one stroboskopske slike i postao Charon (vožd Monolitovaca u Pripyatu, u SoC-u).

po ovome svemu, ne vidim svrhe igranja free-play moda u Clear Sky-u. čini mi se bezveze. Sa SoC-om je druga priča, jer Strelok ne umire na kraju, nakon sto raspali po C-Consovima. BTW, freeplaya tamo nema ukoliko ti WishGranter ispuni želju ili se odlučiš pomoći C-Consovima.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.04.2010., 17:50   #731
max111
Premium
Moj komp

max111's Avatar

Citiraj:

Ako ciljaš na CS, nije ti misija UBIT Streloka, nego mu disable-at Psy-Protection Device na kraju na CNNP,
Ne mislio sam na SoC.
Uglavnom stavio sam complete mod za CS i preporuka za isprobati, igra puno bolje izgleda.

CPU Intel i7 6700K
MBO ASRock Z270 Extreme4
VGA MSI GTX970 4G TF5
PSU Corsair AX750W
Windows 10 x64
Staro 13.04.2010., 08:15   #732
Jerry Drake
Premium

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Ne mislio sam na SoC.
Uglavnom stavio sam complete mod za CS i preporuka za isprobati, igra puno bolje izgleda.
Aj, ti završi više taj SoC pa ćeš znati zašto je Strelok bitan za free play i cijelu priču općenito

CS free play stavrno ne bi imao smisla.
Staro 21.04.2010., 13:11   #733
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Jel complete mod za Clear Sky, popravio onu glupost da moraš potrošit cijeli magazin metaka iz kalaša da bi ubio običnog čovjeka? znate, onaj glitch kad on kaže "au" i onako se malo nakrene, a ti i dalje mašinaš po njemu, a meci proilaze kroz njega

jel ko oprobao?
Staro 22.04.2010., 11:57   #734
pyzdek
Premium
Moj komp

pyzdek's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Jesam ja,malo se popravilo rekao bih,al i dalje od duplonke prvo imaju žgaravicu pa tek onda odlete.cca 4 patrone im treba.kasnije s opremom svi padaju uglavnom ravnomjerno.Ali je sam mod lijep,onako,više je "u boji" slika nego prije.
pyzdek je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2010., 13:18   #735
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

dakle, nisu baš nešto to najbolje riješili
Staro 30.12.2010., 22:32   #736
weaponx
Premium
Moj komp

weaponx's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Probao sam danas zadnji Complete mod i mogu reći da je odličan, nisam naišao ni na jedan bug. Lijepo je sve izbalansirano i ne treba kao u nekim modovima ispucati spremnik metaka da se netko ili nešto ubije, čak je i ono krvarenje svedeno na minimum i osim ako niste jako ozljeđeni zavoji nisu ni potrebni. SPOILER: Raspi*dilo me je kad su mi banditi uzeli pare i opremu dvaput tamo negdje poslije kordona.
Staro 30.12.2010., 22:42   #737
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

razbacanih blokova, nedaleko od ceste, tj. na pol puta od ceste do one građevine gdje su te upucali i sve ti ukrali.

-->
Citiraj:
Autor weaponx Pregled postova
Probao sam danas zadnji Complete mod i mogu reći da je odličan, nisam naišao ni na jedan bug. Lijepo je sve izbalansirano i ne treba kao u nekim modovima ispucati spremnik metaka da se netko ili nešto ubije, čak je i ono krvarenje svedeno na minimum i osim ako niste jako ozljeđeni zavoji nisu ni potrebni. SPOILER: Raspi*dilo me je kad su mi banditi uzeli pare i opremu dvaput tamo negdje poslije kordona.
Nadam se da si svoje stvari našao, nisu daleko otišli sa time. Inače, to nakon Cordona se zove Garbage.

BTW, stvari su u sanduku kod onih

razbacanih blokova, nedaleko od ceste, tj. na pol puta od ceste do one građevine gdje su te upucali i sve ti ukrali.

Staro 30.12.2010., 22:51   #738
weaponx
Premium
Moj komp

weaponx's Avatar

Tu sam stao, nije mi se više dalo. Hvala na informaciji, ja bih samo protutnjio dalje bez svojih stvari.
-->
Citiraj:
Nadam se da si svoje stvari našao, nisu daleko otišli sa time. Inače, to nakon Cordona se zove Garbage.

BTW, stvari su u sanduku kod onih

Tu sam stao, nije mi se više dalo. Hvala na informaciji, ja bih samo protutnjio dalje bez svojih stvari.
Staro 30.12.2010., 23:03   #739
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Ja prvi put jesam i tada sam zamrzio ovu igru. I pripazi se još na jednom mjestu kraj Red Forest gdje operiraju Mercovi
Staro 01.01.2011., 20:24   #740
weaponx
Premium
Moj komp

weaponx's Avatar

Citiraj:
Ja prvi put jesam i tada sam zamrzio ovu igru. I pripazi se još na jednom mjestu kraj Red Forest gdje operiraju Mercovi
Sad sam u osvetničkom pohodu i iskaljujem se na svim banditima na koje naletim. Danas sam otkrio da vojska u Cordonu drži odličnu samoposlugu, šteta je što nemaju neka kolica da mogu ponijeti sve artikle odjednom. Bio bi fora neki mod za aute da mogu prevoziti puno stvari.

EDIT: Trenutno sam u Yantaru i trebam ići u tvornicu po PDA za onog profesora, kad dođem blizu pojavljuju se smetnje/polu-halucinacije, ima li tko kakav savjet u vezi toga? I imam 160000 rubalja, neki savjet kako to pametno potrošit?

Zadnje izmijenjeno od: weaponx. 01.01.2011. u 22:08.
weaponx je offline   Reply With Quote
Staro 01.01.2011., 22:29   #741
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Hehe, i ja sam u toj samoposluzi nekoliko puta dolazio i odlazio preprodavati stvari Sidorovichu treba kakav Tamić nabavit
Što se Yantara tiče, moraš sa ekipom Stalkera onesposobit te "smetnje" tako da ih sa safe distance braniš od nadolazećih zombija. ako to ne napraviš, nema dalje u Red Forest za Strelokom.
Staro 01.01.2011., 22:36   #742
weaponx
Premium
Moj komp

weaponx's Avatar

Branio sam bunker od zombija sa još nekim Stalkerima i sad je samo još jedan ostao živ, povremeno se javljaju jače smetnje sa potresima. Jel trebam više valova zombija ubit ili nešto radim krivo?
Staro 02.01.2011., 02:39   #743
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Sad budeš se pomučio. to traje cca 10-15 minuta.
Staro 07.01.2011., 12:16   #744
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Upravo sam završio Clear Sky sa Complete modom. Ne kužim jel ovo neki bug ili nešto, ali nakon završetka igre, kao da sam upao u neki Free Play mod po i oko CNPP.

prve dvije pokazuju predivno sunčano vrijeme, taman za piknik na zelenoj travi, ček imam i frenda, preživjelog membera Clear Sky, a druge dvije neodoljivo podsjećaju na SoC jer se baš tuda i ide do završnog teleporta
Staro 07.01.2011., 13:11   #745
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

Datum registracije: Apr 2003
to se i meni dogodilo
JoZ@ je offline   Reply With Quote
Staro 07.01.2011., 13:36   #746
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Nema baš nekog smisla, jer Clear Sky nije baš završio tako da možeš imati Free Play. Ipak završiš unutar elektrane na laganom brainwashingu...
Staro 07.01.2011., 14:35   #747
weaponx
Premium
Moj komp

weaponx's Avatar

I ja sam kod elektrane, još se mučim sa onim teleportovima i monolithom. Od ulaska u Limansk sve mi djeluje previše skriptirano i linearno.

EDIT: Evo prešao i također imam free play. Kraj mi ništa nije jasan, može netko objasnit pod okriljem spoilera.

Zadnje izmijenjeno od: weaponx. 07.01.2011. u 16:24.
weaponx je offline   Reply With Quote
Staro 07.01.2011., 19:04   #748
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Scar je ganjao Streloka i disableao mu je Psy emmision blocker. nakon toga, emisija malo žešća je zveknula iz reaktora i sve koji su bili tamo zahvatila.
Onaj cutscene koji si vidio je prvo je pogled iz Scarovog kuta, preko puta njega sjedi Strelok i još neki stalker. Kasnije se kut kamere mjenja i pokazuje da je ono Strelok iliti Marked One zbog tetovaže na ruci (u SoC-u) Svi su završili na brain washingu. Svi osim Streloka su završili kao Monolith-ovci (najvjerojatnije), Scar je (navodno) postao Charon, jedan od leadera Monolithovaca u SoC-u kad uđeš u CNPP, a Strelok je postao ono što si doznao kroz igru kad si/ako si igrao i završio Shadow of Chernobyl.

A ako malo bolje pogledaš, Lebedev, koji je vođa Clear Sky-a, njegov glas i njegova projekcija iliti hologram (doduše malo manje jasna) ti je kad u igri Shadow of Chernobyl, dođeš do C-Consa, kad ti na kraju igre objašnjava tko si i što si. Ako to nisi odigrao, ne možeš imati kompletnu sliku toga

A što se Limanska tiče, on je namjerno napravljen tako, kao Corridor-like. Nije baš da se uklapa u igru, ali mu nisu htjeli davati preveliki značaj.
-->
Citiraj:
I ja sam kod elektrane, još se mučim sa onim teleportovima i monolithom. Od ulaska u Limansk sve mi djeluje previše skriptirano i linearno.

EDIT: Evo prešao i također imam free play. Kraj mi ništa nije jasan, može netko objasnit pod okriljem spoilera.
Evo

Scar je ganjao Streloka i disableao mu je Psy emmision blocker. nakon toga, emisija malo žešća je zveknula iz reaktora i sve koji su bili tamo zahvatila.
Onaj cutscene koji si vidio je prvo je pogled iz Scarovog kuta, preko puta njega sjedi Strelok i još neki stalker. Kasnije se kut kamere mjenja i pokazuje da je ono Strelok iliti Marked One zbog tetovaže na ruci (u SoC-u) Svi su završili na brain washingu. Svi osim Streloka su završili kao Monolith-ovci (najvjerojatnije), Scar je (navodno) postao Charon, jedan od leadera Monolithovaca u SoC-u kad uđeš u CNPP, a Strelok je postao ono što si doznao kroz igru kad si/ako si igrao i završio Shadow of Chernobyl.

A ako malo bolje pogledaš, Lebedev, koji je vođa Clear Sky-a, njegov glas i njegova projekcija iliti hologram (doduše malo manje jasna) ti je kad u igri Shadow of Chernobyl, dođeš do C-Consa, kad ti na kraju igre objašnjava tko si i što si. Ako to nisi odigrao, ne možeš imati kompletnu sliku toga

A što se Limanska tiče, on je namjerno napravljen tako, kao Corridor-like. Nije baš da se uklapa u igru, ali mu nisu htjeli davati preveliki značaj.
Staro 07.01.2011., 19:16   #749
weaponx
Premium
Moj komp

weaponx's Avatar

Strelok i Marked one su ista osoba. Zar nije Marked one poginuo na kraju SoC i kako se onda Strelok pojavljuje u CoP?

-->
A tako. Znaći

Strelok i Marked one su ista osoba. Zar nije Marked one poginuo na kraju SoC i kako se onda Strelok pojavljuje u CoP?

Staro 07.01.2011., 20:22   #750
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Fulao si ceo fudbal

Strelok je Marked One, ali se on u SoC priči ne sjeća nikoga i ničega i ne zna ni tko je on. Kao što rekoh, moraš završiti Shadow of Chernobyl da bi znao kako je Strelok saznao zašto je bio Marked One i zašto mu je zadatak bio da nađe i ubije Streloka tj. sebe. Ako odeš wish granteru, nećeš saznati. SoC ima 7 završetaka, samo je jedan pravi kako u biti priča i ide. To je već tema za drugi topic

-->
Citiraj:
A tako. Znaći

Fulao si ceo fudbal

Strelok je Marked One, ali se on u SoC priči ne sjeća nikoga i ničega i ne zna ni tko je on. Kao što rekoh, moraš završiti Shadow of Chernobyl da bi znao kako je Strelok saznao zašto je bio Marked One i zašto mu je zadatak bio da nađe i ubije Streloka tj. sebe. Ako odeš wish granteru, nećeš saznati. SoC ima 7 završetaka, samo je jedan pravi kako u biti priča i ide. To je već tema za drugi topic

Oglasni prostor
PC Ekspert Forum
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno