|
![]() |
#721 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
http://stalker.filefront.com/file/YE...OD_YASMM;77600 ali obicno takvi modovi ne idu zajedno. Complete je velik i dosta mjenja igru i vjerojatno bi imao problema. Da bi mogao sam nesto promjeniti trebas pretraziti .ltx fileove. Ja sam to trazio u LURK-u i nisam nasao. Tamo je ogranicenje na 35 kg
![]() |
![]() |
#722 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
fraction wars u clear sky-u
![]() i pobijem okolo skoro sve dutyjevce koji se opet nadomjeste..a pomoći niotkud..već mi dosadno čekat...vtf?inače clear sky je vanilla sa 1.10 patchem...ajde neko..hvala.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#723 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
na njihovoj stranici ne piše o tome.
![]() |
![]() |
#724 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
ne znam jel ima, ali po priči, nebi baš imalo smisla. u SoC-u ipak je Strelok ostao na nogama i živ, dok Scarova sudbina je nepoznata. (vrlo vjerojatno je postao Charon, vođa Monolitha u Pripyatu u Socu) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Premium
|
![]() |
#729 | |
Premium
|
Citiraj:
Samo mi reci zašto je Strelok bitan za freeplay u SoC? Dobro ako ostane živ a tvoj glavni zadatak je da ga ubiješ ali igra je završila i freeplay je dodan naknadno. Jedino ako je mod takav da možeš riješiti stvar.
![]() |
![]() |
#730 |
Antimićanin
|
Sorry, ja tebe ništa ne razumijem. na koju foru Strelok MORA biti mrtav??? Strelok nebi trebao biti mrtav ni u jednom dijelu, ako pogledaš main storyline, jer se uglavnom sve vrti oko njega. Ako ciljaš na CS, nije ti misija UBIT Streloka, nego mu disable-at Psy-Protection Device na kraju na CNNP, kako zona nebi opet "podivljala". nakon što si mu uspio to sje8at, CNNP je emitirala opaki blowout. Lebedev i njegov Clear Sky strike team su vrlo vjerojatno kupili farmu, Strelok je bio brainwashed by C-Cons, a Scar... vjerojatno je i on bio unutra i gledao one stroboskopske slike i postao Charon (vožd Monolitovaca u Pripyatu, u SoC-u). po ovome svemu, ne vidim svrhe igranja free-play moda u Clear Sky-u. čini mi se bezveze. Sa SoC-om je druga priča, jer Strelok ne umire na kraju, nakon sto raspali po C-Consovima. BTW, freeplaya tamo nema ukoliko ti WishGranter ispuni želju ili se odlučiš pomoći C-Consovima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#731 |
Premium
|
![]() |
#732 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
#733 |
Antimićanin
|
Jel complete mod za Clear Sky, popravio onu glupost da moraš potrošit cijeli magazin metaka iz kalaša da bi ubio običnog čovjeka? znate, onaj glitch kad on kaže "au" i onako se malo nakrene, a ti i dalje mašinaš po njemu, a meci proilaze kroz njega ![]() jel ko oprobao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Jesam ja,malo se popravilo rekao bih,al i dalje od duplonke prvo imaju žgaravicu pa tek onda odlete.cca 4 patrone im treba.kasnije s opremom svi padaju uglavnom ravnomjerno.Ali je sam mod lijep,onako,više je "u boji" slika nego prije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Probao sam danas zadnji Complete mod i mogu reći da je odličan, nisam naišao ni na jedan bug. Lijepo je sve izbalansirano i ne treba kao u nekim modovima ispucati spremnik metaka da se netko ili nešto ubije, čak je i ono krvarenje svedeno na minimum i osim ako niste jako ozljeđeni zavoji nisu ni potrebni. SPOILER: Raspi*dilo me je kad su mi banditi uzeli pare i opremu dvaput tamo negdje poslije kordona.
![]() |
#737 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
BTW, stvari su u sanduku kod onih |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#740 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() EDIT: Trenutno sam u Yantaru i trebam ići u tvornicu po PDA za onog profesora, kad dođem blizu pojavljuju se smetnje/polu-halucinacije, ima li tko kakav savjet u vezi toga? I imam 160000 rubalja, neki savjet kako to pametno potrošit?
Lijepo je biti važan, ali je važnije biti lijep. Zadnje izmijenjeno od: weaponx. 01.01.2011. u 22:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Antimićanin
|
Hehe, i ja sam u toj samoposluzi nekoliko puta dolazio i odlazio preprodavati stvari Sidorovichu ![]() ![]() Što se Yantara tiče, moraš sa ekipom Stalkera onesposobit te "smetnje" tako da ih sa safe distance braniš od nadolazećih zombija. ako to ne napraviš, nema dalje u Red Forest za Strelokom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Premium
|
Branio sam bunker od zombija sa još nekim Stalkerima i sad je samo još jedan ostao živ, povremeno se javljaju jače smetnje sa potresima. Jel trebam više valova zombija ubit ili nešto radim krivo?
![]() |
#744 |
Antimićanin
|
Upravo sam završio Clear Sky sa Complete modom. Ne kužim jel ovo neki bug ili nešto, ali nakon završetka igre, kao da sam upao u neki Free Play mod po i oko CNPP. ![]() ![]() ![]() ![]() prve dvije pokazuju predivno sunčano vrijeme, taman za piknik na zelenoj travi, ček imam i frenda, preživjelog membera Clear Sky, a druge dvije neodoljivo podsjećaju na SoC jer se baš tuda i ide do završnog teleporta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Premium
|
I ja sam kod elektrane, još se mučim sa onim teleportovima i monolithom. Od ulaska u Limansk sve mi djeluje previše skriptirano i linearno. EDIT: Evo prešao i također imam free play. Kraj mi ništa nije jasan, može netko objasnit pod okriljem spoilera.
Lijepo je biti važan, ali je važnije biti lijep. Zadnje izmijenjeno od: weaponx. 07.01.2011. u 16:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#748 | |
Antimićanin
|
A što se Limanska tiče, on je namjerno napravljen tako, kao Corridor-like. Nije baš da se uklapa u igru, ali mu nisu htjeli davati preveliki značaj. Citiraj:
![]() A što se Limanska tiče, on je namjerno napravljen tako, kao Corridor-like. Nije baš da se uklapa u igru, ali mu nisu htjeli davati preveliki značaj. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|