|
![]() |
#721 | |
weliki pwner...
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
e sad da li sad mogu normalno klokati proc da nebude posljedica?? i da se ne bude pregrijaval? pozz...tnx
![]() |
#722 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
imam jedan 120mm chieftekov vent (sa kucistem dobio) na ispuh, u ravnini je sa socketom... tak da ako vent (od tru120) stavim zdesna, on ce puhat na lijevo, a kako ga ovaj hladi taj zrak ce ici odma van... ![]() hvala na odgovoru decki... ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#723 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Neki A LA freezer cooler ,da ne moram vadit plocu?
Nisam bas nesto na TI s kulerima,ne stignem pratiti,pa samo da pitam jel ima kakav jeftin kuler a da se montira kao freezer,da ne moram nekakav backplate stavljat itd. Fala ![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Coolermaster Hyper TX2 ... |
![]() |
![]() |
#727 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Po mom mišljenju Freezer je bolji cooler od Hypera TX2. Tu su negdje šta se tiče hlađenja, freezer se lakše montira, hypera sam jedva bio uglavio na ploču jer nikako nisu kopče htjele primiti a i jednom mi je iskočio i odvojio se od proca. |
![]() |
![]() |
#728 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
ja otkad sam skuzio tu foru ugradnje (push pinovi) intel kulera ,predobar mi je taj TX2 ..al on ak zeli nek uzme bilo koji xigmatek u hardveraj.hr (isti sistem namjestanja)
#729 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Dok sam prije i Hypera i Freezera, kao i BOX hladnjake stisnuo u roku 10 sekundi. Jednostavno se zamoli loš komad kojeg eto, jedan taj pin zeza...
![]() |
#730 |
Prečupavi mod
|
Scythe Katana 2, imam dvije na Kvadovlju, zadovoljan ![]() EDIT: @Vuco: stvar je u tome da pokusavas progurati nesto sto kroz rupu ne ide, odnosno dogodi ti se da pokusavas progurati bijeli dio dok ti je crni dio vec proguran kroz bijeli: ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#732 |
Prečupavi mod
|
Nebi to cak nazvao ni "najbolje", nego "pravilno" ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#734 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
#736 |
Prečupavi mod
|
Ili namazes malo lubrikantom ![]() Inace, zna se ljudima desiti da im se jedan nosic "bijelog" dijela iskrivi i izleti iz "putanje" i onda nema sanse to progurat, a onda se nadje i biser koji ide na silu pa uredi stock cooler (a mozda i garanciju).
![]() |
![]() |
#737 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ma po meni je najjace i dalje montiranje sa backplateom, kakav ima ovaj ZEROtherm NV120. Stezes sarafe u lim dok god ne cujes pucketanje PCB-a maticne ploce. Onda znas da ga nece ni sto uragana odvalit ![]() |
![]() |
![]() |
#740 | |
Prečupavi mod
|
Citiraj:
Jebiga, nebih znao tocne temperature, jer su oba coolera na masinama koje vrte OS X, a ne postoji niti jedan program koji bi mi ocitao temperature sa nestandardnog ne-Appleovog hardvera, ali oba Quada su clockana na 3 GHz (stock vcore) i u ne bas najbajnijim uvjetima (los propuh) i nemam problema sa stabilnoscu/pregrijavanjem/throttlanjem, cak ni po vrucinama, a stojevi znaju biti fino optereceni.
|
![]() |
![]() |
#743 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
#744 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
#745 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Imam ovo kućište: http://www.chieftec.com/dg-01bd-u.html Dakle, kućište je poprilično usko, negdje oko 17-18 cm...Zbog ove limitiranosti, koji bi cooler mogao ubaciti unutra? Htio sam vendettu 2, ali su mi rekli da nema šanse da upadne...Šta mi vi preporučujete? Da je malo, a dobro radi posao...Pozdrav Zadnje izmijenjeno od: DSA. 08.09.2008. u 14:29. |
![]() |
![]() |
#746 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
stane ti taj kuler (stanu svi u to kuciste ) .dimenzije vendette 2 su 120x50x50 znaci stane (ako neces vendettu onda neki xigmatek ,imas ga u hardveraj.hr)
#748 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
http://www.hardveraj.hr/shop/product...roducts_id/532 Mislim da bi ovo moralo bit dosta.A i nisam siguran stoji li to da freezer to nemože obavit. EDIT:na stranici,kuler ima najgenijalniju recenziju koju sam ikad vidio. ![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
sta je sa Freezerom LP ? jel bacena para ili ipak bolji i tisi od stock-a? |
![]() |
|
|
Oglas
|