|
![]() |
#721 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
lol, tek sad skuzio ![]() richard ima na stolu nesto za izbjeljivat zube i uokvirenu sliku krave james portabl usisavac, makete njemackih aviona (wwI i wwII), uokvirenu sliku kraljice i kutiju s šestarom jeremy sliku onog gay gosta sta im je bio na showu, mali autic s kamp prikolicom i neki puskicu (izgleda kao mp5) ![]() edit: i nekih stotinjak zlatnih poluga pokraj njihovih stolova ![]() ![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. Zadnje izmijenjeno od: B3mt1. 29.06.2009. u 01:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Haha, koja hebena epizoda,najbolje kad su se šuljali pred kućom sa autima. Pa Jeremy zgrabi daljinac i upali mjuzu ovom i to schranz do daske....hahaha
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#724 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() prava je bila epizoda... lolanje. btw. u polar spešlu kad kreću odmah u startu iz auta se vani vidi hrvacka zastava ako se ne varam... ajd ak netko ima hd verziju nek pogleda. znači klarkson priča i kamera je na njemu, a kroz vozački prozor se vidi vani zabijena zastava u pod crven-beli-plavi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
malo mi je glupa ova fora s fxx-om. to je ne-cestovni auto, isto kao i 599xx i slični. kao prvo, čuli ste šta je reko, taj auto ne možete ni imat, jer on uvijek ostaje kod ferrarija, a daju vam ga samo kad se idete utrkivat negdje. na ferrarijevoj stranici sam pročito da je taj auto dio programa gdje kupci tog auta, zapravo ne kupuju auto, nego postaju test vozači. moraju podnosit izvještaje u vožnji i tak. nemožete nešto ovakvo registrirat ![]() http://cache.gawker.com/assets/image..._of_win_01.jpg ![]() Zadnje izmijenjeno od: pimpinjon. 29.06.2009. u 12:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Plebium
Datum registracije: Jan 2008
|
Da ova ce sezona biti brutalna cini se. Super je sto stalno imaju neke izazove i to mi pase, malo kasno noćnog humora(ako gledas navečer). Isto imate za "kupiti" James May On The Moon dokumentarac o 40 godisnjici spustanja covjeka na mjesec. "In a nut shell" super za pogledati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#731 |
Dezurno Smetalo
Datum registracije: Apr 2003
|
Posto vidim da ima ljudi koji vole aute, preporuka da pogledate ovaj site koji put. Gore su 4 nova photoshoota, Acura NSX, Mercedes S500, Bentley GT, BMW M3 pa navratite, pogledajte i uzivajte u slikama na siteu. http://www.mycarportal.net/2009/07/p...ry-boys-dream/ http://www.mycarportal.net/2009/07/p...straight-5ive/ http://www.mycarportal.net/2009/07/p...ed-spec-multi/ http://www.mycarportal.net/2009/07/p...-sv-c7-wheels/ Enjoy ![]()
![]() |
#732 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
nova epizoda je out EDIT: nabavio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
debeli oklopni pacov
Datum registracije: Mar 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Premium
|
naravno da vrijedi nisam pogledao jer uopce nisam u OS ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Pas mater, daj mi odajte tajnu tako brzog nabavljanja -.- Visim na Final Gearu, cim dodje rip odma krenem u šoping, ali vi nekak magicno dođete do epizode pol cuke poslje emitiranja
![]() |
#736 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dečki, ako hoćete pomoći papčiću puknite mu ljink na PM ![]() Za sve ostalo imamo ovu temu: http://forum.pcekspert.com/showthrea...119214&page=39
![]() |
#739 |
Brat od Đon Vejna
|
Ja jesam ![]() Nest mi je falilo u ovoj epizodi, nekak mi nije bilo to to ![]() Ken block prasi dupe samo neznam zasto ga nema u europskom reliju ![]() ![]() Iznenadilo me kad sam vidio kraj epizode, izgledalo je kao da ce trajati jos barem 10-ak minuta..
![]() |
#740 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Jebena epizoda, ali moram priznati (nadam se da me nećete popljuvati) da sam doslovno zaspao kad je vozio Ken Block(iskreno ne zanima me kak neko vozi ili ide u zavojima, falilo mi je humora). Tako da sam prespavao od tud do kraja no kad sam se probudio premotao sam nakon Kena i nastavio gledat, e to je već nešto bilo ![]()
![]() |
#742 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Kad je doslo vrijeme da pokazu koji su autić kupli u onom takmičenju "najjeftiniji koji im se sviđa" očekivao sam da će se May pojaviti u sanderu. ![]()
![]() |
#744 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Dovezo se u još gorem. Stvarno nemaju respekta prema tim jeftinim automobilima
![]() Osim ako nije Ford - patriotizam na djelu ![]() http://www.youtube.com/watch?v=h_KIqdS1SO0 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Brat od Đon Vejna
|
MOlio bih nekog ako ima link sa kojeg se Top Gear nabavlja brzinom prek 7.5 KB/s, da ga posalje na pm. hvala ![]() ![]() edit: nepotrebno, cim sam postao pocelo je- @400+KB/s
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 13.07.2009. u 00:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Premium
|
to live znaci da su pravi metci. ali kenjaju, pravi su bili samo u zadnjem dijelu kad su EVO parkirali i poceli pucat u njega |
![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Ono na pocetku je najvjerovatnije bilo airsoft oruzje (oruzje koje inace koristi vojska, policija i specijalne jedinice za obuku). "Sadam" je fino odvezao onaj krug, i onaj focus mi je uuuuuuuf, svrsavam na taj autić kad ga vidim... ![]()
![]() |
#750 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Sad skuzih da je i ono kad digne auto skroz namjesteno. Ajde znao sam da je namjesteno da ce ga dic, al Klarkson nije bio unutra. Šteta, ne bi imao glave. Hahaha, i najzesce je sta se kamera okrene prema kondomima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|