|
![]() |
#722 |
Banned
Datum registracije: Dec 2020
|
Support je bolji za Realme 8. Update sitižu brzo i redovito. Povuci ga preko VPN-a. Tko zna kad će |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#725 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Banned
|
Ekipa sa GSMArene piše da je dobila novi update na GT Master RMX3363_12_C.06 changelog; Security ● Integrates the March and April 2022 Android security patches. System ● Optimizes system performance and improves system stability. Camera ● Fixes an image noise issue in 10x and 20x photo taking. ● Fixes an issue where backlit photos might be dark. ● Optimizes photo effects in some scenarios. Photos ● Fixes an issue where existing albums and photos might be deleted after you create an album. Status bar ● Fixes a battery icon display issue on the Lock screen. Home screen ● Fixes an issue where a black screen might appear when you tap an app icon. EDIT; evo ga i kod mene preko VPN-a - Japan ![]() Zadnje izmijenjeno od: James Dean. 01.05.2022. u 17:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Premium
|
Okej jos jedna cudna situacija, realme share mi je iz nekog razloga Whatsapp stavio na zadnju strancu, iako se koristi najčešće... bio je uredno prvi do sad, Gdje da clearam cache ili sto već da se to resetira na default? |
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Premium
|
Običan share gdje biraš app ili baš taj njegov realme share? Taj neki njegov share nisam nikad ni probao ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#731 |
Premium
|
Dada to je taj "običan" share, samo je drugaciji nego na OP, pa sam prepostavio da je neki od Realme-a skaču mi dosta aplikacije sad je whatsapp 4. na homepageu sta je ok, ali ce za sat bit tamo na 6. stranici |
![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Premium
|
Meni je na Realme UI 1 radio ispravno, uvijek je na prvu poziciju stavljao zadnje korištene app. Otkad sam pustio upgrade na RUI 2 ponaša se na random, povremeno baš whatsapp ode na kraj kako si opisao. Onda se nakon par korištenja opet vrati. Po meni, to je bug. S nestrpljenjem čekam što će sve sjebati u RUI 3 koji je već trebao doći, ali eto kasni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Sami ima poštene mobitele. Dok Kinezi imaju odličan hardver i koma softver, Sami ima solidan hardver i stabilan softver. Koliko vidim, nitko se ne žali na njihov A52s.
![]() |
#736 |
Premium
|
Ma imam, ali nemam sta kupit, ništa mi se ne sviđa, probao sam zetov A52 nema sanse da se ja na to mogu naviknut, ne pase mi taj OS nikako... Gamad me razmazila sa 65W i ispod 50W sad ne idem nema šanse. Automatizira sam se sa većinom bugova, restartiram ga jednom dvaput dnevno da dođe sebi, pogledam redovno OnePlus da vidim jesu dosle notifikacije na aplikacije koje nisu lockane, drzim ih 7 u locku koliko je limit... Zena ima Xiaomi, a nezz di bi ga rangira, al tu ko Realme, OnePlus isto g****, oppo preskup i iskreno skeptičan sam prema njemu zbog iskustva s grupacijom, Huawei/Honor fokus na kameri sta meni samo bespotrebno nabija cijenu. Znači u iščekivanju Godota(Nothinga) iako sumnjam da će stavit pravo brzo punjenje ali po preliminarnim launceher izvjestajima, čini se poprilično stock što drugi pljuju, ja hvalim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Teza da svi kinezi imaju loš softver je netočna. Isprobajte pa onda komentirajte... Ja se naprimjer nikako ne mogu naviknuti na One UI. Pretrpan, trzuckav i pun bloatwarea kojeg ne možeš pobrisat, posebno Samsungov, beskoristan Bixby. Ima toga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Banned
|
Teza je točna. Ja isprobao. Imam samsung imao xiaomi imam sad relame. Sve je to kod kineza nešto novo super cool al uvijek nešto nije kako treba ili ne radi. Kod samsunga toga nema, bar do sad kod mene nije bilo. Realme mi je bolji od Xioamija po pitanju UI-a ali dijeli neke bolesti sa ostalom braćom iz kine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Ok, spomenuo si Xiaomi i Realme od kineza, ali nije to sve. Postoje Vivo, Oppo, OnePlus, Huawei/Honor, pa i Motorola (Lenovo) i ZTE. Samo kažem da ne treba generalizirati. Mogu se složiti da Samsung ima stabilan OS i redovna ažuriranja, ali nisu ni svi kinezi baš tako loši. |
![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Banned
|
Držim se onoga kaj je najpopularnije i dostupno kod nas. Oppo vivio oneplus to je sve ista ekipa a pola toga ni nema kod nas. Huawei je meni bio telefon br.1 ali ga ne računam od kad nema 5G, google servisa i kirina. Eto jedino iz svega mogu izdvojit Huawei kao telefon koji je po svemu bio dostojan Samsunga. Motorola, Nokia su softwareski isto među boljima jer imaju čisti android ili android one ali sad tu treba razvrstat šta "spada" pod kineske telefone a što ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Premium
|
Upgradeao sam se na A12. Nisam prošao kroz sve bugove, kroz neke jesam cak ima popravljenih, ali AutoBrightness i Sometimes On Display nisu popravljeni. Imam naime novi problem, ali ovaj put nije kriv Realme nego google. Problem je u "Verified Links" i sto mi otvara linkove automatski u YouTube umjesto u browseru ili YouTube Vanced. YouTube nemogu niti disejblat jer je ta opcija zasivljena. Siguran sam da cu imati jos problema da "Verified links" Da ocu da mobitel misli za mene uzeo bi iPhone, zelim moci birati u cemu cu otvarati bilo koji link ili file format. Ima li nade? |
![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Banned
|
Promijeni browser, u samsung i edge browseru mozes birat kak hoćeš. Youtube mozes uninstalirat pomocu ADBa. Sent from my SM-G991B using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#744 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Premium
|
Eh, jesam youtube, ali sve vise aplikacija otvara u onome di on misli da treba otvarat. Katastrofa, a nigdi ne mogu nac online da se priča o tome, ne vjerujem da sam jedini kome to smeta... Jbg ja sam tip koji nikad nije stavio "Always" kad te prompta open with ... A fuck ipak je realmea ne google. Idioti su makli opciju za izgasit i na realmeu i na one plusu. Jer why not to be an idiot.... https://www.reddit.com/r/oneplus/com...ption_missing/ HTML:
adb shell pm set-app-links-allowed --user cur --package com.google.android.youtube false Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 05.05.2022. u 21:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Banned
|
Jel si dobio zadnji C_06 GT update? |
![]() |
![]() |
![]() |
#750 |