|
![]() |
#722 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#723 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Eo sad sam završio 5. i 1. priču. Zbilja je igra odlična. Od CoD2 nije ovako neki davniji rat bio dobro pokazan. Baš su super misije i potraga za Field manualima i otvaranje Codexa ![]() Koliko vidim, priča 1. i 5. traju koliko kompletna BF4 SP kampanja. Tako da je BF1 SP sigurno barem 2x duži od BF4. Barem. U BF4 svaka misija traje 30tak minuta i ima ih 6. A u BF1 nek svaki chapter u priči traje 20tak min, a ima više priča sa 3-4 chaptera. Obzirom na "težinu" u gigabajtima, ugodno sam iznenađen duljinom igre, zabavom i nerepetitivnim pizdarijama. A i dinamika je na nivou. I još nisam ni blizu gotov ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Ja isto počeo igrat, nakon sigurno 2 godine pauze. Fora je, jedino otvaram one sanduke i sam faking ključevi ![]() I čisto solidno izgleda na mojoj konfiguraciji. Dobro se drži. |
![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
Dobar je no malo mi steka neznam zasto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Premium
Datum registracije: Jun 2016
|
nije jos izbalansirana kako treba. pronadi na youtubeu tutorijale how to fix fps drop recimo power plan drzat na performance umjesto balanced. za nvidia usere u nvidia control panel postavke namjestit. cak i usred igre uc u task manager i bf stavit priority na high, itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Premium
|
Vidjeti ćeš kad će on na tržnicu pa ćeš vidjeti post: Prodajem grafičku, plavu s crvenim crtama, sjetit ćeš se mene ![]() EDIT: Evo prošao sam igru, što reći... Igra je jako dobra, malo pada s pričama, ali i dalje užasno dobra igra. Prva 2 war story-sa su savršena, 5. je super jer se može igrati stealth i full švarceneger stajl. Uglavnom, super SP, opet, kratak ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 13.02.2017. u 17:41. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#731 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() Meni je SP li-la.Ni 'amo, ni tamo.Grafika je stvarno odlicna i tu nemam zamjerke.Ali, dobro, ruku na srce - kakav SP BF uopce moze i mora imati, kako bi svi bili zadovoljni? Pogotovo zato sto se BF igra radi MP komponente. ![]() EDIT : Zadovoljan sam optimizacijom na dan izlaska, pa sve do sad.Vrti se glatko, cak na 1080p i to na high presetu.Doduse, MP sam morao podesit, ali nista strasno.Cap-ao na 60 FPS-a putem in-game FPS limitera, ostavio 1080p i kombinirao med/high postavke, trci glatko.
![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#734 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Ja ih potoučem sve sa BAR-om ![]() Imao sam zanimljivih partija, tipa 30-7 etc., ali nikad neuzmem screenshot Iruda mu ![]() A jebemu, pos'o, kuća, u birtiju ni ne stignem... Bacim tu i tamo, ali obično 1-2 Dominationa na brzinu i to je to... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Premium
|
Ovo je s Lewisom bilo, nisam otkljuco nista iz support klase jos, tek poceo ![]() Lajchi dodaj me na origin ako već nisam ja tebe prije. Fiser# jel s optikom igras ili iron sight? Sent from my D6603 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#740 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
Nekako mi je jos uvijek zajebano sa iron sightom, kao da mi previše suzi pogled, na puno pušaka... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Džabe si krečio!
|
Ukratko, malo su uravnotežili oružja, dodali neke Ribbone (tipa 5 Sniper Killa, 7 LMG killa) po partijama, iako je naglasak na napade i obrane objectiva - to će malo boostati XP na kraju runde. Medic rifle-ima su malo smanjili recoil da budu konkurentnija, a LMG-ijevima dodali horizontal recoila da budu malo nepreciznija ![]() Ostalo sve minor update ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() |
#749 |
Premium
|
Drvoje po tebi su trebali umjesto soundtracka https://www.youtube.com/watch?v=kKUgSiDmSLw stavit ovaj ![]() https://www.youtube.com/watch?v=qu2O9d77U50 hhhhh |
![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Moliću, kad je već BF1 tematika u pitanju ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|