Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.05.2014., 13:50   #721
partwish
Creeper
Moj komp

Datum registracije: May 2013
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Vidim da je ekipi glavna fora vatati se na to da sam mod kad im nedam za pravo bez konkretnih dokaza.
Pa eto, svoje sam elaborirao, čekam elaborat o Šumaheru. Sami da napomenem, nemojte uopće pokušati spomenuti 7 naslova i 91 pobjedu. Po tome bude neko rekal da je i Vettel bolji od Senne jer ima naslov više i samo 2 pobjede manje.
Znači pobjede i trofeje ne čine nekog najboljim? Čini ga to što je poginio?
partwish je offline   Reply With Quote
Staro 02.05.2014., 13:58   #722
partwish
Creeper
Moj komp

Citiraj:
Ne, čini ga što je razvaljivao prvake poput Mansella, Prosta, Piqueta, Rosberga i slične i to se vozio u slabijem bolidu. A po kiši da i je govorim.
Da, i MS je šutao ekipu, sa sekundom u đepu. A kad je imao slabiji bolid, najveća konkurencija su mu bili Hill i Villeuneuve, jedni od najvećih klaunova zadnjih 20 godina. Jedino je tu bio Hakkinen. Istina nije bio bogznašto, ali ga je namučio. Montoya je bio sileđija koji nije bio na toj razini.
Nemoj me krivo shvatit, ne kažem da je MS loš, ali nije najbolji osim po statistici. Jer kao što rekoh, po tome ispada je je i Vettel bolji od Senne.
E vidiš, ja imam identično mišljenje o Senni. Smatram da je sjajan vozač, svoj potencijal nije pokazao do kraja zbog tragedije i to je to. Zato mi je Schumacher bolji od njega.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 02.05.2014., 14:06   #723
partwish
Creeper
Moj komp

Citiraj:
A i samo zamisli što bi bilo da nije okončao u Imoli, što bi bilo do kraja sezone. A i 1995. Lako moguće da MS nebi naslov odvojio do 2000. No dobro, dok nekom ne smrkne, drugom ne svane.

No dobro, ko sam ja da ti dokazujem suprotno. Za 10-15 godina ga se nitko neće ni sjetiti. Sennu će svi pamtiti vječno. End of story.
Pa nisi vidovit da znaš šta bi bilo... A da se nitko neće sjećati Schumachera za 10-15 godina...
Staro 02.05.2014., 14:58   #724
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Vettel ce ionako oboriti sve Schumacherove rekorde. Ima jos mnogo vremena da uzme bar 3 titule.

I onda ce biti najbolji F1 vozac ikad. Mislim stvarno, brkate ljudi kruske i jabuke. Ima brdo vozaca koji nikad nisu osvojili titulu a bolji su od tog Vettela. Ili npr. Button koji je odron a ima tu jednu titulu.

Racunajte da vozaci sada mnogo ranije pocnu voziti u F1 i da su bolidi strahovito laksi za voziti od onog sto je Senna imao. Senna je 1988. u Monacu na onom famoznom krugu vozio bolid sa manuelnim mjenjacem i bio na onakvoj stazi 1.5 sec brzi od Prosta! Zamislite ove pizde od vozaca da sad tako voze. Obicni balavci/curice. Po meni samo taj krug vise vrijedi nego necija titula. Npr. zadnja Vettelova.

I ono najbitnije: racunajte da se sada ne gine tek tako, a Senna je znao da svaka njegova voznja na limitu znaci opasnu igru sa zivotom. Jos tada se u F1 itekako ginulo.
SRV je offline   Reply With Quote
Staro 03.05.2014., 09:48   #725
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Molio bi da se više ne izrugujete ili ismijavate iz mrtvih/teško ozlijeđenih.

To je mimo pravila, a i mimo kulture/osnovnog odgoja.
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 03.05.2014., 11:08   #726
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Pa zaboravilo se na njega od 2007 do 2009. Pa se vratio 2010, pa opet otišao na kraju 2012 nakon 3 sezone sramoćenja u Mercedesu... I sad je skoro pa nestao, ali nažalost mu se dogodilo kaj se dogodilo, pa su ga se opet sjetili.
Tom analogijom, za 15 godina će biti "aha, to je onaj koji je statistički najbolji". Za Sennu tako ne bude.

Eto, javi mi se za 15 godina, pa ćemo vidjeti ko je u pravu a ko nije
Dobro druže sad ode u krajnost, MSC ce ostat zapamcen to definitivno, a šta se tiče Vettela ne virujen da će tako lako stić MSC (statistički), ali opet rano je za govorit...
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 04.05.2014., 01:33   #727
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Vettel vec ima 4 titule i vozit ce jos 15 godina u F1 (ako ne 15, onda eto 10). Mora uzeti jos bar te 3 titule da se po tome izjednaci sa MSC-om. A kad se uzme u obzir broj nastupa u F1, vec gazi sve MSC-ove rekorde.
Staro 04.05.2014., 18:14   #728
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor SRV Pregled postova
Vettel vec ima 4 titule i vozit ce jos 15 godina u F1 (ako ne 15, onda eto 10). Mora uzeti jos bar te 3 titule da se po tome izjednaci sa MSC-om. A kad se uzme u obzir broj nastupa u F1, vec gazi sve MSC-ove rekorde.
Polako , sad ako ne uspiju bolid poslozit ove sezone polako ce poceti frustracije i losi rezultati pa ce se i statistika pokvarit. Lako je rusit rekorde kad imas uvjerljivo najbolji bolid, neka proba sa drugim/trecim bolidom na gridu rusit rekorde .
Staro 04.05.2014., 18:32   #729
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Prece on vec negdje gdje ce opet imati dominantan bolid. Za to se ne brinem. Mozda cak Mercedes. Ipak je to njemacki tim. (Realno tim je najprije engleski, al svabe finansiraju).

Moguce je da ode u Ferrari, a i ako ode to nece biti ovaj Ferrari koji danas gledamo. Ili ce opet biti najbolji ili Vettel tamo nece ni otici. Pogle samo Alonsa, od 2006. nema titulu. To je sramota za takvog vozaca, sta god pricali to je ponajbolji vozac danas. Mislim da Alonso vec ozbiljno gleda gdje dalje. Jos malo pa 10 godina nema titulu. Njegov problem je sto poprilicno nema gdje otici.
Staro 04.05.2014., 19:36   #730
Tex Willer
Premium
Moj komp

Tex Willer's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Oglas

Oglas
Staro 04.05.2014., 21:38   #731
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Prece on vec negdje gdje ce opet imati dominantan bolid. Za to se ne brinem. Mozda cak Mercedes. Ipak je to njemacki tim. (Realno tim je najprije engleski, al svabe finansiraju).

Moguce je da ode u Ferrari, a i ako ode to nece biti ovaj Ferrari koji danas gledamo. Ili ce opet biti najbolji ili Vettel tamo nece ni otici. Pogle samo Alonsa, od 2006. nema titulu. To je sramota za takvog vozaca, sta god pricali to je ponajbolji vozac danas. Mislim da Alonso vec ozbiljno gleda gdje dalje. Jos malo pa 10 godina nema titulu. Njegov problem je sto poprilicno nema gdje otici.
Sad mu ide 10godina lose srice a i Riciardo ga jebe malo, pa cemo vidit kako ce se i to razvijat...
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 09.05.2014., 12:12   #732
begi
Premium
Moj komp

begi's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Volio bi da budem u krivu, ali nakon današnjeg treninga je očito da druge ekipe ne mogu odgovoriti na Mercedesov tempo. Sva nagađanja, nadanja padaju u vodu, iako će mediji uvjek nastojati očekivati promjene. Jedini ko može unaprijediti bolid je Mercedes, obzirom na malu potrošnju. Čudi me jedino što na ovom forumu nema fanova Mercedesa, kako bi im čestitao titulu. Vettel problem sa elektronikom, Riki dobar, Kimi polako shvaća bolid i bliži se Alonsu.
begi je offline   Reply With Quote
Staro 09.05.2014., 17:58   #733
Rino
[ZA DOM]Rino
Moj komp

Rino's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor begi Pregled postova
Čudi me jedino što na ovom forumu nema fanova Mercedesa, kako bi im čestitao titulu.
Hvala lijepa!

Rino je offline   Reply With Quote
Staro 09.05.2014., 19:47   #734
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Vettelu se zapalili kablovi zbog nove šasije.. Dakle ništa od njega ovaj vikend.. :/
Staro 10.05.2014., 14:52   #735
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
gledam cijele kvalifikacije u vrlo pristojnoj kvaliteti, zastekao svega par puta na sekundicu - Klik.

vidjet cemo kako ce sutra sljakati .

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 10.05.2014., 15:13   #736
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Ti jarca koja razlika :S
vga killer je offline   Reply With Quote
Staro 10.05.2014., 15:18   #737
Zvone2772
interferometar
Moj komp

Zvone2772's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Uzbudljive kvalifikacije, do zadnjeg trenutka se nije znalo hoće li pole uzeti Mercedes ili...Mercedes
Zvone2772 je offline   Reply With Quote
Staro 10.05.2014., 15:18   #738
partwish
Creeper
Moj komp

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
gledam cijele kvalifikacije u vrlo pristojnoj kvaliteti, zastekao svega par puta na sekundicu - Klik.

vidjet cemo kako ce sutra sljakati .
Ja gledam ovdje i slika je space shuttle za ovu gdje ti gledaš.
Staro 10.05.2014., 15:52   #739
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Po komentarima vidim da je Marcedes opet sve ubio. Ja sam isto sutra na zderanju, taman dobro

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Staro 10.05.2014., 17:04   #740
HCS
Premijum
Moj komp

HCS's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Vrlo kratak stisak ruke izmedu Nice i Lewisa, ako ste trepnuli propustili ste ga, znakovito
Staro 10.05.2014., 18:48   #741
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Mercedes ima dobru sec viška od svih i to u Španjolskoj. Užas..

A Vettel jednu jedinu utrku bez problema je imao u Maleziji. Strašno koliko nesreće ove godine. Vraća mu se za sve što je imao sreće ovih godina. Bad luck.
Staro 10.05.2014., 19:13   #742
AdmiralST
Kapetan od beloladja
Moj komp

AdmiralST's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Racunajte da vozaci sada mnogo ranije pocnu voziti u F1 i da su bolidi strahovito laksi za voziti od onog sto je Senna imao. Senna je 1988. u Monacu na onom famoznom krugu vozio bolid sa manuelnim mjenjacem i bio na onakvoj stazi 1.5 sec brzi od Prosta! Zamislite ove pizde od vozaca da sad tako voze. Obicni balavci/curice. Po meni samo taj krug vise vrijedi nego necija titula. Npr. zadnja Vettelova.

I ono najbitnije: racunajte da se sada ne gine tek tako, a Senna je znao da svaka njegova voznja na limitu znaci opasnu igru sa zivotom. Jos tada se u F1 itekako ginulo.

naklon do poda. upravo to je bit
aj nek neko danas vozi s jednom rukom na volanu ka Senna, i salta manualni mjenjač a da ne spominjem Mclaren MP4/5B nek probaju to vozit danas ova ekipa pa da vidimo cija majka crnu vunu prede

uglavnom jedan i jedini legenda,koliko je samo love donira u humanitarne svrhe...
ko ga obozava obazavat ce ga uvik i točka. svaka čast svima ostalima ali on je ipak no.1 po mom mišljenju i još nekolicine drugih :-)

Kad nepravda postane zakon, otpor postaje dužnost.
AdmiralST je offline   Reply With Quote
Staro 10.05.2014., 19:52   #743
begi
Premium
Moj komp

begi's Avatar

Citiraj:
Autor AdmiralST Pregled postova
naklon do poda. upravo to je bit
aj nek neko danas vozi s jednom rukom na volanu ka Senna, i salta manualni mjenjač a da ne spominjem Mclaren MP4/5B nek probaju to vozit danas ova ekipa pa da vidimo cija majka crnu vunu prede

uglavnom jedan i jedini legenda,koliko je samo love donira u humanitarne svrhe...
ko ga obozava obazavat ce ga uvik i točka. svaka čast svima ostalima ali on je ipak no.1 po mom mišljenju i još nekolicine drugih :-)
Ja bih rekao sasvim suprotno. Cijenim nekadašnje vozače, ali ovi današnji su u daleko težoj situaciji nego nekad. Prije ti je trebalo vozačko umijeće da ne izletiš i nešto između nogu i ideš na utrke. Danas ti treba "lupam" doktorat iz nauke tipa mehatronika, dinamika, aerodinamika, i sl. Dakle danas se vozi sa mozgom. Zamisli nekadašnjeg vozača da mu tutneš prije treninga onaj dijagram da prouči, jer ovo nije ni blizu nekadašnjeg bolida ovo je hibrid. Koliko vidim Vettel i Rajkonen se u početku nisu snašli, ali ko je talentiran sve nauči.
Da ne dužim ovaj put javim se ako bude argumenata s druge strane.

Zadnje izmijenjeno od: begi. 10.05.2014. u 20:01.
Staro 11.05.2014., 02:11   #744
begi
Premium
Moj komp

begi's Avatar

Drug ti to svataš doslovno. Ja sam vam htio ukratko objasniti da je teže biti danas dobar vozač nego prije, ali morat ću dužim putem. Prije svega lako nam je naklapati o vozačima, a njihovo zanimanje je opasno i odgovorno. Kako vrlo mladi počinju voziti normalno (kao i nogometaši) su radi obaveza slabo obrazovani, ali je činjenica da im treba sve više tehničkog znanja. Za sad su u odnosu na prve generacije odlično plaćeni (bolje od dosta doktora). Normalno da se nekadašnji i sadašnji vozači ne mogu uporedit, prije su bile komande i par instrumenata, a sad je brdo opreme koju treba kontrolisati. Nije samo kers, drs i sl problem. Pa vidiš kako su bolidi vrtljivi, a zašto? Problem je što kod kočenja ne kočiš sam, nego koči i generator koji puni bateriju. Slično kod ubrzanja. Zamisli sebe da voziš, a da ti suvozač pomaže sa gasom i kočnicom- je li to jednostavno. Znači vozač ima vrlo tešku i ključnu ulogu uz pomoć sve većeg broja tehnikalija da ostvari maksimalan tempo, i da razumije bolid i način njegovog rada, da prenese znanje inženjerima. Ako još niste ili ne želite shvatiti da je danas mnogo kompleksnije biti vozač, tu vam ne mogu pomoći. Možda vas je zbunila najava dolaska žene vozača u F1, pa mislite da je to posao za curice. Žene nikad neće moći biti kokurentne muškarcima, a ne smijem reći zašto da ih ne uvrijedim. Ako vam je ovo objašnjenje , tražićemo mišljenje pametnijeg F1 analitičara.
Staro 11.05.2014., 11:32   #745
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Vettelu promjenili mjenjač.. aaaaaaaaaaaa... Starta sa 15. Mjesta. Danas će biti nemoguće pobjediti..

Pa do kada će biti problema u RB. :/
Staro 11.05.2014., 12:50   #746
Rino
[ZA DOM]Rino
Moj komp

Rino's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
Vettelu promjenili mjenjač.. aaaaaaaaaaaa... Starta sa 15. Mjesta. Danas će biti nemoguće pobjediti..

Pa do kada će biti problema u RB. :/
Stvarno si mislio da uopće ima šanse za pobjedu?

Što se tiče problema...Vettela je godinama mazila sreća...bilo je i vrijeme da ga sustigne karma!

Rino je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2014., 13:30   #747
Pegasus8
Premium

Pegasus8's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
dal ima netko live stream od formule 1?
Nisam doma da gledam na tv-u, pa sam mislio na lapu vani a naznam di da gledam -.-

Pls što prije ako imate
Pegasus8 je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2014., 13:32   #748
alen.s
Premium
Moj komp

alen.s's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
alen.s je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2014., 14:49   #749
mitra
Premium

mitra's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
http://www.ustream.tv/channel/northumbria-sports

Ovdje svake nedjelje pratim bez problema...stavite u bookmark

EDIT: Urekao sam..evo ni ovdje ne radi :/

Zadnje izmijenjeno od: mitra. 11.05.2014. u 15:00.
mitra je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2014., 14:50   #750
Nick7
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor alen.s Pregled postova
Nick7 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas