|
![]() |
#721 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Dok se čeka G7, ajmo malo o našim nadolazećim NBAovcima ![]() Šarić ove godine vjerojatno dolazi u NBA, iako ga menadžer nagovara da ide tek nagodinu, jer iduće može potpisati dosta bolji ugovor. Mislim da će ipak prevladati sportski motivi, Šarić počinje stagnirati u EU. Na draft izlaze Bender, Zubac i Žižić. Bendera se početkom sezone smještalo vrlo visoko na draftu, kao 3. pick, međutim kako je vrlo malo igrao i ove sezone, sad mu se predviđa 7. mjesto na draftu. Zubac po trenutnim prognozama 19. pick, Žižić 31. Po tim predviđanjima Bendera i Zubca uzima Denver, Žižića Boston. Od njih trojice možda bi Žižić čak i odmah mogao u NBA bude li zadovoljan pickom, navodno ima NBA buyout opciju već za ovu sezonu. Fizički je već dovoljno jak za NBA, može biti solidan rim protector i skakač, napadačku igru bi trebao popraviti. Draft će biti 23.6.2016. NBA mock draft 2016.
![]() |
#722 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
a dok se nasi momci spremaju za draft, ayesha opet gubi kompas ![]() ako itko, ono se bar warriorsi ne bi trebali zalit na kriterij u ovom playoffu...no to zenu ne sprijecava, ocito. u usporedbi s njom, gabrielle union je bila uzorni prvasic ![]() valjda je dijete reklo stefu za ruckom: keep doing what you do, daddy...someday you''ll be as great as lebron! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#723 |
Premium
|
Sad mi je jasno zašto i Curry gubi kompas na terenu, žena uzela previše maha ![]() Ma nemaju se kaj žalit ni jedni ni drugi. Lebronu se često progleda kroz prste u obrani. Bilo je grešaka na štetu obiju ekuipa, ali ništa bitno i presudno. Iako je LeB cvilio zbog hvatanja za muda, nema se ni tu šta prigovoriti - Green je dobio ono što je zaslužio. Sad cijela sezona u jednu tekmu, pa da vidimo kako stvari stoje ![]()
![]() |
#724 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Ako cavsi osvoje, ja sam za da skupimo lovu i kupimo vordi jedan oriđiđi James dres. Koliko ga hvali, zasluzio je. A ako izgube, samo cemo ga zezati do sljedeceg playoffa. Mozda se James vrati kod tateka Wade.a na Floridu ako spuse. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Premium
|
Kako ga hvali trebao bi ga LeBron plaćat ![]() Ma, ako Cavsi osvoje ja ću prvi pisati: Ukralo! Prevara! Curry Iggy Bogut ozlijeđeni! ![]()
![]() |
#727 |
Guest
|
bas, ja ga hvalim....a lik prvi u svim statistikama. Vidi se ko kuzi ![]() Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#728 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Agent 0
|
Vorda bas kenjas. Imao je oscar robertson triple double u prosjeku. James je visok, brz, i carini svaki napad. I moja mama bi imala tu statistiku da je 2.04 s tim fizikalijama. Gsw fali dominatan centar koji ce ga spustiti u reketu tipa howard u svojim danima. Jebeni biyombo je tjerao strah u kosti kraljici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#730 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#732 |
Guest
|
a skokovi, ukradene? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#734 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#735 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#736 |
Agent 0
|
Ha? Pa pogledaj frajera kakav je bio sa 16? Kakav krvavi rad... tijelo cetvorke, brzina i eksplozivnost dvojke a igra na jedinici malte ne. Edit: radom mozes dobiti koliko na skoku? Nemoj me nasmijavat. Zivotinja je i to je to. Nije nikakva igracka misterija. Ne mozes ga cuvat bez dobrog centra i u kontri. Oslanja se na fizikalije koje ima urodene a ne dobivene. Pogledaj malone-a, najveci radnik pa je imao smjesan odraz... Zadnje izmijenjeno od: Gilbert5. 17.06.2016. u 21:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Guest
|
Lebron krvavo radi svaki dan, isto kao sto je to radio Jordan i ostali velikani. Omalovazavanje toga je jednostavno smijesno... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#738 |
Agent 0
|
Nisam ni rekao da ne radi. Rekao si da je talent 10-15%. E pa nije. Fizicki je najdominantniji igrac... takav se rodio. Nije dobio s radom 110cm vertikale s mjesta i brzinu koje bi se posramio nas olimpijac na 100m |
![]() |
![]() |
![]() |
#739 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Arnold se isto rodio kao Mr. Olympia, ostali luzeri trebali u teretanu, a on se zajebavao i pobijedio ih sve.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ne znam odakle si ti umisljas da znas cime sam se ja bavio, a cime nisam, i u takva suptilna vrijedjanja se necu upustati. I isto take ne znam zasto mislis da vjezbom ne mozes povecati odraz. No recimo i da ne mozes, valjda postoji razlog zasto je, primjerice, Jamario Moon bio nikakav igrac odlicnih fizickih mogucnosti i odraza, a Lebron je medju najboljima svih vremena. Je li to dijelom i zbog fizickih predispozicija - naravno da je, Bird je valjda jedini koji je unatoc fizikalijama bio tamo gdje je bio. Od Wilta preko Jordana, Shaqa i danas Lebron, svi nevjerojatno fizicki nadareni, i svi fantasticni igraci koji znaju koristiti sve sto imaju. To sto konstantno pises je toliko ekstremno da je naprosto bez ikakvog pokrica i logike, i da si malo umjereniji bi moglo proci u kategoriji "ne volim njega pa sam malo neobjektivan", ali ovako je stvarno smijesno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Agent 0
|
Ne volim ga. Nisam nigdje napisao da je los. Tako da problem samo ti vidis. Napisao sam da je urođeno dobio nevjerojatne stvari, i to se vidjelo dok je jos bio i srednjoj skoli. Sori, ali usporedba teretane sa kosarkom je u najmanju ruku smijesna. Moze saric vjezbat 12 sati dnevno ali on je fizicki limitiran. O tome pisem. O Vordinoj izjavi da je 15 posto talent a ostalo rad. To nije istina kad je James u pitanju... Bog ga je nagradio nevjerojatnim tjelom i on to odlicno koristi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
izgleda da su vorda i rendula ribiči. tjedan dana lagano bacaju hranu šaranima, mi se svi skupa hranimo i svako malo se netko upeca ![]() ![]() nema smisla momci, Lebron je #1 sezone, finala, ma najbolji ikad. eto drzim fige da dobiju g7 i da nam vorda napise da smo svi tutleki maleni, zasluzili smo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Premium
|
Kad je G7?
![]() |
#745 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
...help me understand the best I can... Zadnje izmijenjeno od: Flood. 17.06.2016. u 23:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#748 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() jel imas onaj kad mu je onaj clevelandov bek protrca ispred, a on svejedno nastavia levitirat i pogodia za drugi krug playoffa? ![]()
![]() |
![]() |
#749 |
Guest
|
slijedecu lebron igra za status najboljeg svih vremena... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#750 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |