|
![]() |
#722 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#723 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Gledam malo treninge, vidim švabo u odličnoj formi. Staza za razliku od drugih je bez velikih dugih pravaca, tako da RB pravi veće razlike u odnosu na konkurente (ne znam je li do vozača ili je do bolida, a možda obadvoje). Ja sam shvatio prije 3-4 utrke da se zna pobijednik ove sezone, Drug Brko shvatio prije utrku-dvije, a neki još nisu, da ih ne prozivam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Do vozaca je ocito, jer znamo da je Mark Webber najbolji vozac na gridu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Premium
|
Evo još malo podataka http://www.klix.ba/sport/formula1/f1...anja/130921034 |
![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Pao mi je Kimi u očima zbog ovoga i mislim da nisam jedini kome se čini da bojkotira tim. "Ne ide mu" otkad je izletilo da prelazi u Ferrari. Malo mi Kimi smrdi sad jer cijelo vrijeme ponavlja kako mu je utrkivanje broj 1 i da nije tu zbog novaca, pa onda ovako nešto izvede...
![]() |
#727 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#728 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#729 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Slažem se sa pupom u vezi prelaska u Ferrari, sasvim logična stvar, ako već 3 mjeseca otprilike ne mogu dogovoriti stvari sa sponzorima(Infiniti) i platiti osoblje i vozače onda nema nikakve garancije da će imati novca razvijati novi auto čiji će motor biti puno skuplji u odnosu na prethodne. A i dva bitna inženjera su napustila Lotus nedavno. Objašnjenje bolova u leđima |
![]() |
![]() |
![]() |
#730 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Sve mi se više čini da se Kimi inati Lotusu. Nema novaca od Lotusa, a mjesto za iduću godinu mu je riješeno pa može prestati voziti kako zna. Čudno da se baš 12 godina kasnije pojavila bol u leđima, i baš pod ovakvim okolnostima. Profesionalan sportaš se ne bi trebao ovako ponašati, ali nije ni prvi ni zadnji.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#731 |
Premium
|
A ok, imaš teoriju. I meni je malo čudno da se odjednom tako aktiviralo ali kažu da su u petak mehaničari zaboravili zategnuti njegovo sjedalo prije treninga pa da je tako došlo do ozljede. IMO mislim da je istina i da će u sljedećoj utrci već sve bit po starome ako se oporavi kako spada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
F1 HD stream? SkyF1 priko ovih speedhuntera i ostalih je očajna kvaliteta... ![]()
![]() |
#734 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#736 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Premium
|
Kakva utrka, svaka čast Kimiju i Alonsu na pravim vožnjama. Ne mogu vjerovati da se Webberu pokvario motor po n-ti put dok Vettelu nikad ništa. Stvarno mi ga je žao gledati razočaranog toliko često, po mom mišljenju zaslužuje puno više. |
![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Već mi ga je ža. Mogli bi mu dat ban do kraja ![]() Webber to get grid penalty after lift from Alonso |
![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Premium
|
Malo sam računao, Fetel već na idućoj utrci može postati službeno prvak 2013g., (npr, Alonso izvan bodova). Moja procjena da će to ipak biti na nagradi Japana 13.10. Evo još malo statistike, što sam sam izračunao: Kimi osvojio 72% od ukupnog broja bodova Lotusa, Grosjan ostatak 28% Alonso 68% Fetel 65% Hamilton 56% Zadnje izmijenjeno od: begi. 22.09.2013. u 20:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ako bi netko bio dobar i opisao mi utrku u par recenica i te super poteze Alonsa i Kimija. ![]() ![]() Nisam u Hrvatistanu vise pa nemam di gledati F1, a net sa 1 Mbitom mi je too slow ![]() Hvala ![]()
![]() |
#744 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() Drago mi je da nisam bio u pravu za Kimija
![]() |
![]() |
#745 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
To je loše po Alonsa što nije uzeo prvenstvo u ferrariju kad je mogao.. A ja mu velikodušno podario. Sada ni ove godine neće, a ni idućih nekoliko godina.. Slijedi Vettel time.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Premium
|
Moje izvinjenje za druga i ekipu, matematiku znam imao sam 9.-10. Ovo je bilo iz glave, stari se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Ovisi. Ako si iz Kenije njima ni to ne smeta!! ![]() Nego sudeći po glasinama, ferrari se okreće idućoj sezoni. A i u idućoj će gledati u leđa nekom.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|